- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Raporu aldık diyelim istediğimiz zaman ben ayrılıyorum diyebiliyoruz. İnşallah 37 ye kadar çalışabiliriz bi aksilik olmaz da32. Haftada çalışabilir raporu aldık diyelim .. sonra normal rapor alıp gitmezsek olur mu..37 ye kadar
Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor alirsan doğumdan sonra gelmediğin gün kadar erken dönüyormuşsun...kesiyorlar yani canım bana bu şekilde söylendi ama yıllık izin kullanabilirmişiz32. Haftada çalışabilir raporu aldık diyelim .. sonra normal rapor alıp gitmezsek olur mu..37 ye kadar
Olumlama cümleleri bunlarbelkide bebe açlıktan zıplıyoda sen anlamıyosun
2hafta önce tok karnıma 77 dün gece tok 80 çıkınca kadın 3kg mu ooo dedi.. bu hızla gidersen normal yapamazsın bebek irileşir dedi. bi yandan iyi oldu. dün eve gider gitmez puding yemiştim. artık tatlı yapmamda yememde evde.. kg almasam karnım doysun yeter. bugün pazara gidicem bol bol sebze ve ara öğün için meyve toplıcam. yoksa iş yerinde de ara öğün yapmayınca öğle yemeğinde aç kurt oluyorum
olumlamalara bakıyım canım hiç duymamıştım. inşallah normal yaparız canım ya rabbim hayırlısını versin de inşallah. okadar gönülden istiyorum ki inanamazsın..
aynen ya aile dökümü alıyorum e devletten ne annem kalmış ne babam ne abim ablam. çok zoruma gitmişti.. kendi soyadımı kullanacaktım olmadı. aceleye geldi uğraşmaya vaktim yoktu..
dimi ben kg versemde bebek alacağını alır..
sanki ben aç kalınca o kg alamıcak gibi geliyodu bana ben frenliyeyim artık kendimi..
bizi hizmetçi görüyolar ne rahat edip etmemesi. rahat etmemiz umurlarındamı ?
Dahiliyeye gitsem bu testleri yaptiemak istiyorum desem tersler mi acaba kimi doktor bu tur seylere karşı oluyor malesef
Kızlar ya kendimi şuan çok kötü hissediyorumesimle az önce ilgisiz oluşu yüzünden tartışırken keşke daha olmasaydı bebek o zmn dedim ama sırf o kendini kötü hissetsin diye dedim, yani içten gelerek demedim, oda saçmalama bişi olursa o zmn hatırlatırım sana bu sözünü dedi suan çok vicdan yaptım ama dediğim gibi sırf o kendini kötü hissetsin diye dedim bişi olmaz dimii yaai
Çalışabilir raporun otomatik olarak düşüyormuş. Bana da öyle dedi personel işleri hatta yıllık izin de alamazsın dediler aynı şekilde. Benim de yanacak 2 haftam vardı 32 den önceki 2 haftayı alıcam.Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor alirsan doğumdan sonra gelmediğin gün kadar erken dönüyormuşsun...kesiyorlar yani canım bana bu şekilde söylendi ama yıllık izin kullanabilirmişiz
anladım çapa da alkan hocaya gıtmıstım ayrıntılı ultrason ıcın ona gıdeyım o zamanBenimki benden hizmet beklemez o konuda hakkını yemiyim de kayınvalideler de genel olarak o kanı var, o yüzü de gelinler veriyor bence. En baştan çekemiyoruz kendimizi geri, bi yaranma çabası oluyor nedense. Sonra da önüne geçilemiyor işte.
Sen aç kalma zaten şimdi de. Ama mesela kek poğaçacı yiyeceğine kuru meyve ye, kuruyemiş ye. Meyveli yoğurt yap kendine onu ye. Aç kalırsan şekerin tansiyonun etkilenir, o da tehlikeli. O kadar da yapma tabi.
Ben hep tahlilleri kadın doğumdan istedim, dahiliye yapar mı bilmiyorum maalesef. Ama eğitim araştırmada kadın doğum doktoruna rica etsen yapar bence. Özelden gelen çok oluyor bizim burda, sorun çıkarmıyorlar hiç.
Allah korusun sen söyledin diye birşey olmaz tabi ama bebekle ilgili konularda olumlu düşünmek, olumlu konuşmak lazım.Kızlar ya kendimi şuan çok kötü hissediyorumesimle az önce ilgisiz oluşu yüzünden tartışırken keşke daha olmasaydı bebek o zmn dedim ama sırf o kendini kötü hissetsin diye dedim, yani içten gelerek demedim, oda saçmalama bişi olursa o zmn hatırlatırım sana bu sözünü dedi suan çok vicdan yaptım ama dediğim gibi sırf o kendini kötü hissetsin diye dedim bişi olmaz dimii yaai
Hayırlı sabahlar kızlar, bugün doktor kontrolümüz var, uzun uzun göreceğiz kuzumuzu inşallahçok mutluyum
belkide bebe açlıktan zıplıyoda sen anlamıyosun
2hafta önce tok karnıma 77 dün gece tok 80 çıkınca kadın 3kg mu ooo dedi.. bu hızla gidersen normal yapamazsın bebek irileşir dedi. bi yandan iyi oldu. dün eve gider gitmez puding yemiştim. artık tatlı yapmamda yememde evde.. kg almasam karnım doysun yeter. bugün pazara gidicem bol bol sebze ve ara öğün için meyve toplıcam. yoksa iş yerinde de ara öğün yapmayınca öğle yemeğinde aç kurt oluyorum
olumlamalara bakıyım canım hiç duymamıştım. inşallah normal yaparız canım ya rabbim hayırlısını versin de inşallah. okadar gönülden istiyorum ki inanamazsın..
benim perşembe 32+0 benimde 15 gün yıllık izin var ama sendika ve muhasebeci yıllık izinde sıkıntı yok dediler ikisi farklı şeyler çalışabilir raporu alıyorsun sonra çalışamaz raporu alamazsın ama yıllık izin için yoruldum dinlenicem ya da özel işlerim var gibi olduğundan sıkıntı yok dediler ama bilmiyorum umarım sonradan sıkıntı yaşamamÇalışabilir raporun otomatik olarak düşüyormuş. Bana da öyle dedi personel işleri hatta yıllık izin de alamazsın dediler aynı şekilde. Benim de yanacak 2 haftam vardı 32 den önceki 2 haftayı alıcam.
Yok hic seninle alakasi yok ayrica onemli de degil yani bir daha hic girmesem nolurki...pullubiber canım biraz benim yüzümden olmuş sanki banlanman kusura bakma arkadaşım.
Ben zaten istanbulda değilde tekirdağda oturuyoruz diyorum:) annemede kayınvalidemede uzağım. Ama güzel yerler buralar.Eşimin kuzeni taşında geçen haftalarda ordaydık. Yeşil flamingo sitesi diye bi yer. :) yerleşim düzeni çok güzel oraların ama istanbulun çoğu ilçesine çok uzak
Canım benim doktorum Ali bey. Ali Sunay. Hiç tahlil istememişti benden, bende geçen hafta kasık ağrımdan dolayı sağlık ocağına gittim. Tahlil yaptırdm. Şekerimede de bakılsın istedim. Sonra sınuçlarla doktoruma gittim ve baktı. Ona göre ilaç ve iğne yazdı hatta. Senin doktorun kim?Aaa bende beylikduzu subesi canim saglik ocagindan istemedi doktor herhangi bir hastane de dedi ama devlette once muayene olmsk gerekiyor sanırım
Aslında mantıklı keşke bana da öyle deselerdi de ben de son 2 hafta alır ayrılırdım ne güzelbenim perşembe 32+0 benimde 15 gün yıllık izin var ama sendika ve muhasebeci yıllık izinde sıkıntı yok dediler ikisi farklı şeyler çalışabilir raporu alıyorsun sonra çalışamaz raporu alamazsın ama yıllık izin için yoruldum dinlenicem ya da özel işlerim var gibi olduğundan sıkıntı yok dediler ama bilmiyorum umarım sonradan sıkıntı yaşamamya da yıllık izin yanmaz zaten devretmiyor
Burcu Hanım canım :)Ben zaten istanbulda değilde tekirdağda oturuyoruz diyorum:) annemede kayınvalidemede uzağım. Ama güzel yerler buralar.
Canım benim doktorum Ali bey. Ali Sunay. Hiç tahlil istememişti benden, bende geçen hafta kasık ağrımdan dolayı sağlık ocağına gittim. Tahlil yaptırdm. Şekerimede de bakılsın istedim. Sonra sınuçlarla doktoruma gittim ve baktı. Ona göre ilaç ve iğne yazdı hatta. Senin doktorun kim?
Kurumunda hep uygulama bu muymAslında mantıklı keşke bana da öyle deselerdi de ben de son 2 hafta alır ayrılırdım ne güzel
Tüh ya üst kurumunla konuştun mu gerçi bende muhasebe ve sendikaya güvendim aramadım ne ili ne ne bakanlığı ama zaten benim için artık çok geçAslında mantıklı keşke bana da öyle deselerdi de ben de son 2 hafta alır ayrılırdım ne güzel
Bademellaa Nasıl gidiyor?
maşallah bebişine canım :)
malesef bi bilgim yok hangilerini yapar yapmaz diye bilenler yardımcı olacaktır :)
inşallah canım ozaman şimdiden hurma alıp gözümün önüne sokmayayım onu. 32 den sonra alırım yoksa tutamam ben kendimi
sen baya baya lafları söylüyon kaynanana maşallahben hep içime ata ata şiştim. artık onun gibi lafı gülerek sokuyorum. sokabilirsem... bigün patlama noktasına geldiğimde şok olacaklar ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?