2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
32. Haftada çalışabilir raporu aldık diyelim .. sonra normal rapor alıp gitmezsek olur mu..37 ye kadar
Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor alirsan doğumdan sonra gelmediğin gün kadar erken dönüyormuşsun...kesiyorlar yani canım bana bu şekilde söylendi ama yıllık izin kullanabilirmişiz

Kızlar ya kendimi şuan çok kötü hissediyorumesimle az önce ilgisiz oluşu yüzünden tartışırken keşke daha olmasaydı bebek o zmn dedim ama sırf o kendini kötü hissetsin diye dedim, yani içten gelerek demedim, oda saçmalama bişi olursa o zmn hatırlatırım sana bu sözünü dedisuan çok vicdan yaptım ama dediğim gibi sırf o kendini kötü hissetsin diye dedim bişi olmaz dimii yaai

Olumlama cümleleri bunlar

Eklentiler

• IMG-20180725-WA0003.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20180725-WA0007.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 36

Benimki benden hizmet beklemez o konuda hakkını yemiyim de kayınvalideler de genel olarak o kanı var, o yüzü de gelinler veriyor bence. En baştan çekemiyoruz kendimizi geri, bi yaranma çabası oluyor nedense. Sonra da önüne geçilemiyor işte.
Sen aç kalma zaten şimdi de. Ama mesela kek poğaçacı yiyeceğine kuru meyve ye, kuruyemiş ye. Meyveli yoğurt yap kendine onu ye. Aç kalırsan şekerin tansiyonun etkilenir, o da tehlikeli. O kadar da yapma tabi.

Dahiliyeye gitsem bu testleri yaptiemak istiyorum desem tersler mi acaba kimi doktor bu tur seylere karşı oluyor malesef

Ben hep tahlilleri kadın doğumdan istedim, dahiliye yapar mı bilmiyorum maalesef. Ama eğitim araştırmada kadın doğum doktoruna rica etsen yapar bence. Özelden gelen çok oluyor bizim burda, sorun çıkarmıyorlar hiç.

Ay yok artık ne olacak canım? Allah korusun olursa da bu sözünden dolayı olmaz olumsuz düşünme. Rabbim kalbinden geçeni biliyor sonuçta, eşin bilmese de olur.

Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor alirsan doğumdan sonra gelmediğin gün kadar erken dönüyormuşsun...kesiyorlar yani canım bana bu şekilde söylendi ama yıllık izin kullanabilirmişiz
Çalışabilir raporun otomatik olarak düşüyormuş. Bana da öyle dedi personel işleri hatta yıllık izin de alamazsın dediler aynı şekilde. Benim de yanacak 2 haftam vardı 32 den önceki 2 haftayı alıcam.

anladım çapa da alkan hocaya gıtmıstım ayrıntılı ultrason ıcın ona gıdeyım o zaman

Allah korusun sen söyledin diye birşey olmaz tabi ama bebekle ilgili konularda olumlu düşünmek, olumlu konuşmak lazım.

Hayırlı sabahlar kızlar, bugün doktor kontrolümüz var, uzun uzun göreceğiz kuzumuzu inşallah çok mutluyum

Güzel haberler ile gel inşallah cnm

Cnm aslında sürekli tartıldığın bir tartı olsa daha iyi. Sonuçta tartılar arasında da fark oluyor. Ben gebeliğin başından beri kendi tartımda tatılıyorum 10 kiloyu geçmedim. Yine kendi tartımdaki başlangıç kilom ile diyetisyendeki ölçümde 14 kilo almış görünüyordum. Doktorda da hep 2 kilo fazla çıkıyor.

İstersen diyet listelerimi gönderebilirim fikir olur sana da. En güzel zayıflatacak ve almanı engelleyecek olan ne biliyor musun cnm. Salata. Ben 1 aydır düzenli her akşma salata yiyorum ve kilo almıyorum. İyi de ekmek yiyorum ama ekşi mayalı.

benim perşembe 32+0 benimde 15 gün yıllık izin var ama sendika ve muhasebeci yıllık izinde sıkıntı yok dediler ikisi farklı şeyler çalışabilir raporu alıyorsun sonra çalışamaz raporu alamazsın ama yıllık izin için yoruldum dinlenicem ya da özel işlerim var gibi olduğundan sıkıntı yok dediler ama bilmiyorum umarım sonradan sıkıntı yaşamam ya da yıllık izin yanmaz zaten devretmiyor

pullubiber canım biraz benim yüzümden olmuş sanki banlanman kusura bakma arkadaşım.
Yok hic seninle alakasi yok ayrica onemli de degil yani bir daha hic girmesem nolurki...
Ben bebegini kaybedenin sen oldugunu hayirlayinca hemen etiketi kaldirmak istedim seni uzmiym diye panikle silmisim hepsini

Eşimin kuzeni taşında geçen haftalarda ordaydık. Yeşil flamingo sitesi diye bi yer. :) yerleşim düzeni çok güzel oraların ama istanbulun çoğu ilçesine çok uzak
Ben zaten istanbulda değilde tekirdağda oturuyoruz diyorum:) annemede kayınvalidemede uzağım. Ama güzel yerler buralar.

Aaa bende beylikduzu subesi canim saglik ocagindan istemedi doktor herhangi bir hastane de dedi ama devlette once muayene olmsk gerekiyor sanırım
Canım benim doktorum Ali bey. Ali Sunay. Hiç tahlil istememişti benden, bende geçen hafta kasık ağrımdan dolayı sağlık ocağına gittim. Tahlil yaptırdm. Şekerimede de bakılsın istedim. Sonra sınuçlarla doktoruma gittim ve baktı. Ona göre ilaç ve iğne yazdı hatta. Senin doktorun kim?

Aslında mantıklı keşke bana da öyle deselerdi de ben de son 2 hafta alır ayrılırdım ne güzel

Burcu Hanım canım :)

Aslında mantıklı keşke bana da öyle deselerdi de ben de son 2 hafta alır ayrılırdım ne güzel
Kurumunda hep uygulama bu muym
Tüh ya üst kurumunla konuştun mu gerçi bende muhasebe ve sendikaya güvendim aramadım ne ili ne ne bakanlığı ama zaten benim için artık çok geç

iyi gidiyor çok şükür cnm sağolasın. dün 2. doz tetanoz aşısını oldum geçen haftada oğluşum 1110 gr olmuştu tepikler fln tam gaz devam :)) yalnız sürekli aşağıya vurması beni zorluyor bazen istemsiz ahh diye sesim çıkıyor kesik atılmış gibi canım acıyor çünkü. sen nasılsın nasıl gidiyor.

Ben eşimle tanıştığımda 16 yaşındaydım. O zaman kaynanam biz birlikte olalım cok istemisti hani yasim kucuk yonlendirebilirim sandi galiba ama bilmedigi benim anam beni cok fena yetiştirdi kimseye ezdirmem kendimi anneme bile. haksız olan herkese de soylerim sen haksizsin diye . Benle o yüzden çok ugrasamiyo şaka ayağına büyük gelinine neler diyo bi iki bana da dedi hemde milletin içinde bende dedim bana öyle şeyler söyleme diye de baya şaşırmıştı. Büyük gelini sesini çok cikarmiyo diye soyluyo ama o arkasından konusuyo kaynananın ben yüzüne soyluyom. Ayrica geliniz diye ölek mi yani bizde insaniz sonuçta. Saygı görmek istiyorlarsa önce saygı göstermeyi öğrencekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…