- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Ee çoğu onu yapar. çocuk onların soyundan sen sadece aracısın gibi. saçma sapan düşünceler
maşallah bebişine canım :)Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı medilife hastanesıne basladım bugunden ıtıbaren 30.haftamdayım bebek 1690 grammıs bıraz tombık bı bebek olucak dedı sekerden suphelendı ama bende seker yuklemesı yaptırmamıstım bır suru test ıstedı aclık tokluk degerlerı dısında devlet hastanelerı yapıyor mu bılgınız var mı ? cok sukur sımdılık hersey yolunda 32.haftam da tekrar gıdıcem bu arada calısabılır raporu verıp ıstedıgın zaman da calısamaza cevırebılırız sana baglı dedı :)
inşallah canım ozaman şimdiden hurma alıp gözümün önüne sokmayayım onu. 32 den sonra alırım yoksa tutamam ben kendimi32 haftaya kadar günde 1 hurma yiyebiliriz canım tatlı isteğini keser şekeri dengeler.
32den sonra günde 3 tane yeriz. 37 den sonra da 5-7 arası yeriz. Tabi canımız tatli çektikçe çekmezse boş yere kalori yüklemeyelim.
Kuru kayısı incir filan metabolizmayi çalıştırır kabızlığı önler basur için de iyi olur inşallah
sen baya baya lafları söylüyon kaynanana maşallahBende her zaman diyorum o benim diye. Annesi de oğlum nasıl oğlum nasıl diyo sanki o benim dercesine. bende diyorum az önce konuştun ya oglunla iyi iste diyorum . Karnindakini soruyorum diyince de haaa benim oğlumu soruyosun o da iyi iste diyorum deliriyo
Banada benim kizim nasil diyo senin 2 tane oglun var anne benim kizimi mi soruyosun diyorumBende her zaman diyorum o benim diye. Annesi de oğlum nasıl oğlum nasıl diyo sanki o benim dercesine. bende diyorum az önce konuştun ya oglunla iyi iste diyorum . Karnindakini soruyorum diyince de haaa benim oğlumu soruyosun o da iyi iste diyorum deliriyo
Teşekkür ederim canım :)maşallah bebişine canım :)
malesef bi bilgim yok hangilerini yapar yapmaz diye bilenler yardımcı olacaktır :)
inşallah canım ozaman şimdiden hurma alıp gözümün önüne sokmayayım onu. 32 den sonra alırım yoksa tutamam ben kendimi
sen baya baya lafları söylüyon kaynanana maşallahben hep içime ata ata şiştim. artık onun gibi lafı gülerek sokuyorum. sokabilirsem... bigün patlama noktasına geldiğimde şok olacaklar ondan korkuyorum
Canım şeker yükleme testini sağlık ocaklari bile yapıyor. istersen yaptirabiliyorsun. Bende şeker yüklemeyle birlikte idrar istedi başka istemedi o yüzden diğerlerini bilmiyorum..Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı medilife hastanesıne basladım bugunden ıtıbaren 30.haftamdayım bebek 1690 grammıs bıraz tombık bı bebek olucak dedı sekerden suphelendı ama bende seker yuklemesı yaptırmamıstım bır suru test ıstedı aclık tokluk degerlerı dısında devlet hastanelerı yapıyor mu bılgınız var mı ? cok sukur sımdılık hersey yolunda 32.haftam da tekrar gıdıcem bu arada calısabılır raporu verıp ıstedıgın zaman da calısamaza cevırebılırız sana baglı dedı :)
Bu tarz bisey benim arkadaşımda da olmuştu çok şükür geçti gitti sonradan. Allahın izniyle bisey olmaz merak etme inşallah düzelecek..Günaydın kızlar. Şimdiye kadar sağ elimde sinir sıkışması vardı. Sabah bi kalktım solda da var artık. Hayırlı olsun hâlâ 10 hafta var ve ben iki elimi de kaldıramıyorum çok uyuşuk çok güçsüzler. Allahım inşallah hayırla biter başka bir şey çıkmaz
Ahahahah gördüm canım:) :)Feyste bir gruptan soru sormuşsun isminden tanıdım daha bakmadın sanırım :))
Canım bebişine maşaAllah. Bende medilife hastanesine gidiyorum. Beylikdüzü şubesine. Şeker testini sağlık ocağıda yapıyor.Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı medilife hastanesıne basladım bugunden ıtıbaren 30.haftamdayım bebek 1690 grammıs bıraz tombık bı bebek olucak dedı sekerden suphelendı ama bende seker yuklemesı yaptırmamıstım bır suru test ıstedı aclık tokluk degerlerı dısında devlet hastanelerı yapıyor mu bılgınız var mı ? cok sukur sımdılık hersey yolunda 32.haftam da tekrar gıdıcem bu arada calısabılır raporu verıp ıstedıgın zaman da calısamaza cevırebılırız sana baglı dedı :)
ay hadi yaa, inşallah bizede nasip olur.
ama dediğin gibi bebek ve bizle alakalı sorun olur mecburi sezaryen olur ona lafım yok
Ee çoğu onu yapar. çocuk onların soyundan sen sadece aracısın gibi. saçma sapan düşünceler
ozaman işin çok zor çekincesi olan insana laf anlatmak kolayda yüzsüzce laf anlatmak zordur. Bayağı yüzsüzmüş senin görümce. Sen ne dersen de o ya şaka sanacak daha doğrusu o ayağa yatacak. Ya da geri püskürtecekBen kadına neler neler söylüyorum. O anlamiyo . Agzimi ariyo doğuma annem gelcek mi gelmicek mi eğer annem gelmezse kaynanamlari getirtmemizi isteyecek . Bende annem çalışıyo gelemez ama ben kendim bakarım çocuğuma gerek yok kimseye zaten isime karisilmasini da sevmiyorum daha iyi oldu boyle bu sene gelseydi annemle kesin kavga ederdik seneye yazin gelir annem dedim o zaman anladı galiba biraz (insallah) . Açıkca anlatıyorum bazı şeyleri kadına anlamamakta ısrar ediyo . Ben sizin ablanızım bilmem ne diyo . Belki iyi niyetle yapiyo bunu ama istemiyorum ben . Normalde eşime anlatmam ama söyledim artık. O sinirle de evi toplamaya başlayınca ben anladı tabi ne kadar sinirlendiğimi. Taşıdığımız yer uzak her zaman gelemez gorumcem . Açık açık yüzüne kurtulduk bak senden dedim de insan bi anlar demi şaka yapıyorum sanmış . Kaynanam da taaa turkiyeden uzağa tasinmamiza içerlemiş. Neymiş efendim görümdensen uzağa gidiyomusuz sanki gobegimiz bir kesildi .
fakirin ekmeği Umutmuş ya onun gibi. Onlar öyle sanıyorlar yazık.Yaaa 4.5 kilo tosuncuk doğurmuş annem normal doğumlatabi toplamda kaç kilo almış bilmiyorum ama doktor bebeğin kilosu ile ilgili dediyse engel olmayadabilir. AMa ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi.
Dün tv de bakınırken bir programda denk geldim. Gelinler kaynanalar var, gelin annesinin evinde mi rahat eder, kayınvalide evinde mi diye. Kayınvalidelerin hepsi “bizim evimizde rahat ederler” dedi. Sebep de gelinler artık annelerinin evinden çıkmışlar, birinci evleri kendi evleriymiş, ikinci evleri kayınvalide evleriymiş. Anne evleri yabancı bi yermiş onlar için. Zihniyetinize tüküreyim dedim. Oğullarını evlendirince nasıl bir mertebe atladıklarını zannediyor hiç anlayamıyorum valla.
benim doktorun kapıda 32.haftadan sonra yazıyorduKizlar hatirlayamadim da ben mst ye kacinci haftadan sonra sokuyorlardı
bu aylar bebek kilo alıyo ya artık fazla kg alırsam bebekte fazla alır heralde ondan dedi sanırım. aynen ne kadar az alsak iyi alacağımı aldım zaten ben..Yaaa 4.5 kilo tosuncuk doğurmuş annem normal doğumlatabi toplamda kaç kilo almış bilmiyorum ama doktor bebeğin kilosu ile ilgili dediyse engel olmayadabilir. AMa ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi.
Dün tv de bakınırken bir programda denk geldim. Gelinler kaynanalar var, gelin annesinin evinde mi rahat eder, kayınvalide evinde mi diye. Kayınvalidelerin hepsi “bizim evimizde rahat ederler” dedi. Sebep de gelinler artık annelerinin evinden çıkmışlar, birinci evleri kendi evleriymiş, ikinci evleri kayınvalide evleriymiş. Anne evleri yabancı bi yermiş onlar için. Zihniyetinize tüküreyim dedim. Oğullarını evlendirince nasıl bir mertebe atladıklarını zannediyor hiç anlayamıyorum valla.
Kizlar hatirlayamadim da ben mst ye kacinci haftadan sonra sokuyorlardı
fakirin ekmeği Umutmuş ya onun gibi. Onlar öyle sanıyorlar yazık.
bu aylar bebek kilo alıyo ya artık fazla kg alırsam bebekte fazla alır heralde ondan dedi sanırım. aynen ne kadar az alsak iyi alacağımı aldım zaten ben..
evlenince doğup büyüdüğün yer değişiyomu ya saçmalığa bak. ne ben kv evinde ne de kv benm evimde rahat ediyo valla.
evlenince soyunu sopunu mu değiştiriyo bu kızlar. ay bide saçmalığa bakarmısın kadın kadına yapıyo bunu.
sanki kendisi gelin olmadı. ne değişik tipler yarabbi ya
32. Haftadan itibaren diye biliyorum. Hatta önümüzdeki hafta kontrole çağırdı beni ve 32 hafta oluyorum. Bakalım nstye yollayacakmı.Kizlar hatirlayamadim da ben mst ye kacinci haftadan sonra sokuyorlardı
aynen ya aile dökümü alıyorum e devletten ne annem kalmış ne babam ne abim ablam. çok zoruma gitmişti.. kendi soyadımı kullanacaktım olmadı. aceleye geldi uğraşmaya vaktim yoktu..32 diye biliyorum ama doktorum henüz bişey demedi bana. Çünkü benim daha çok var :)
Böyle birşeyi neden düşünüyorlar, neden umut ediyorlar onu anlayamıyorum ki. Sen de gelin oldun zamanında, evlendin diye annenden mi kopardılar naptılar yani. Çok saçma.
Valla canım ben hastanede yattığım süre içerisinde 3 kilo vermiştim ama bebek normal kilo alımına devam etmişti. Doktora ben kilo verdim deyince de “bebek senden alacağını alır, senin kilo vermen ya da alman onu etkilemez merak etme” demişti. Sen depolarını dolu tut, sağlıklı beslen, benim gibi tosuncuk olursa da boğumlarını ayrı bi seversin artık napalım
Kütüğümüz bile değişiyor ya evlenince sinir oluyorum. Eşimin kütüğüne geçiyorum, kayınvalideler de ondan cesaret böyle konuşuyorlar herhalde. Hiçbiri de ben gelinimi rahat ettiriyorum diyemiyor ama, burda daha rahat olmalı çünkü ikinci evi burası anne evi yabancı yer diyorlar, bir de hepsi gelinden hizmet bekliyor
Ara öğün olarak kuru yemiş de yiyebilirsin canım. Ceviz badem fındık kuru üzüm kuru kayısı kuru incir... Hatta yavaş yavaş artık hurma yemeğe de baslayabiliriz.
Ayran yoğurt filan da tok tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?