2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anneciğim ben buradayım, üzülme demiş Egoş boşver sen her şeyi, kuzuna sarıl annesi.

Ahh ah burdakiler bilir benm kvmi. oğlunun beni sevdiğinde yada sevmediğindeki tepkisini. anlatıp anlatıp tansiyonumu çıkartmıyım
iyi bari eşin karışmıosa en güzeli
Uzulme canim. Ben de 20 gunde 3 kilo filan aliyordum bi ara. 14 kilo aldim. Son 20 gundur ayni kilodayim. Biraz dikkat lazim. Meyveyi azalttim. Tatli yememeye calisiyorum. Ekmek de kahvaltids bi dilim. Yavas kilo aliriz artik insallah
şuan kgsun peki canım. bende azaltmaktan yanayım. yeşil elma ve kırmızı elma alırım. bide bol bol sebze.. inşallah tutabilicem kendimi..

Bozma sen moralini. Doktorun seni frenlemek için söylemiştir Bebek iri olursa normal yapamazsın diye. Ben 4.5 kilo doğmuşum hem de normal doğumla, üstelik bundan 33 sene önce. Şimdi herhangi bir ters durum olmadığı sürece bu ilerlemiş teknolojiyle hayli hayli doğar. Ama sen yine de dikkat et tabi. Kendi sağlığın için dikkat et.
Ben de normal doğum istiyorum, sırf o yüzden de özelde istediğim kafada doktor bulamadım diye eğitim araştırma hastanesine gidiyorum. Ama bebek ters geliş olur, kordonda veya plasentada sıkıntı olur vs. Kendimi de hazırlıyorum her iki ihtimale karşı. Sen de öyle yap. Takdir allahtan

Ben ilk 3 ayda yemedim bulantidan simdi de ayni sekilde yesem nolcak ki sipa geciriyor. Gece oyle zor uyudum ki mesaneyi nasil hoplatiyosa bu sefer midemi hoplatiyodu dedim aferin kizim yap yap bakalim nolcak yok sana yemek ac kal

İyi yapmışsın. Çeksin cezasını

Ara öğün olarak kuru yemiş de yiyebilirsin canım. Ceviz badem fındık kuru üzüm kuru kayısı kuru incir... Hatta yavaş yavaş artık hurma yemeğe de baslayabiliriz.
Ayran yoğurt filan da tok tutar

ay hadi yaa, inşallah bizede nasip olur.
ama dediğin gibi bebek ve bizle alakalı sorun olur mecburi sezaryen olur ona lafım yok
Ara öğün olarak kuru yemiş de yiyebilirsin canım. Ceviz badem fındık kuru üzüm kuru kayısı kuru incir... Hatta yavaş yavaş artık hurma yemeğe de baslayabiliriz.
Ayran yoğurt filan da tok tutar
ay ben onu sorcaktım canım ya ne zaman hurmaya başlayalım. kuru yemişte alayım bari bugün ben. başında hata ettim tutmadım kendimi böyle olacağı belliydi

79 kg yim canim. Boydan idare ediyorum 1.70. Az ve sik yememiz gerekiyor artik ona gore de ayarlayabilirsin kendini. Kahvaltiya roka biber vs ile baslarsan ekmek istegini kesiyor biraz.

Çok teşekkürler canım

79 kg yim canim. Boydan idare ediyorum 1.70. Az ve sik yememiz gerekiyor artik ona gore de ayarlayabilirsin kendini. Kahvaltiya roka biber vs ile baslarsan ekmek istegini kesiyor biraz.
ben çiğ biberi öyle direkt yiyemiyorum ya ama roka da bakayım. benm boyda kısa. tok karnıma akşam doktorda 80 çıktım

Ahh ah burdakiler bilir benm kvmi. oğlunun beni sevdiğinde yada sevmediğindeki tepkisini. anlatıp anlatıp tansiyonumu çıkartmıyım
iyi bari eşin karışmıosa en güzeli
.

O karışırsa bende karışırım annemle konuşmasına o yüzden karışmaz. Bende zaten şaka yollu her istediğimi söylüyorum kaynana anlıyo ne demek istediğimi her zaman . Bide zaten uzaktayız ya çok karisamiyo ama çocuk doğduktan sonra nasıl olcak bilmiyorum . Öyle bi konusuyo ki bazen sanki ben sadece tasiyiciyim bu çocuk onların gibi .

Ee çoğu onu yapar. çocuk onların soyundan sen sadece aracısın gibi. saçma sapan düşünceler

Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı medilife hastanesıne basladım bugunden ıtıbaren 30.haftamdayım bebek 1690 grammıs bıraz tombık bı bebek olucak dedı sekerden suphelendı ama bende seker yuklemesı yaptırmamıstım bır suru test ıstedı aclık tokluk degerlerı dısında devlet hastanelerı yapıyor mu bılgınız var mı ? cok sukur sımdılık hersey yolunda 32.haftam da tekrar gıdıcem bu arada calısabılır raporu verıp ıstedıgın zaman da calısamaza cevırebılırız sana baglı dedı :)

32 haftaya kadar günde 1 hurma yiyebiliriz canım tatlı isteğini keser şekeri dengeler.
32den sonra günde 3 tane yeriz. 37 den sonra da 5-7 arası yeriz. Tabi canımız tatli çektikçe çekmezse boş yere kalori yüklemeyelim.
Kuru kayısı incir filan metabolizmayi çalıştırır kabızlığı önler basur için de iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…