- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Anneciğim ben buradayım, üzülme demiş Egoşooh hayırlı haberlerle gelin inşallahh :) benden de selam söyleyin uzun zaman oldu beni görmeyeli
fotoğrafını çek bol bol betüşün, biz 3 poz çektik. 2.pozdan sonra eşim yeter bukadar dedi. aa çocuğumun fotoğrafını çeksene hepsi hatıra kalıcak dedim nereida hanım kahkaha attı polemiğimize
valla dünki o kırılganlığım ve ağlak moralim geçti. sabah beni işe bıraktı, normalde o benden 1saat önce çıkıyo. uyudu beni götürecekmiş beraber çıkacakmışız. çıkmam gereken saat geldi kalmıyo bende ben gidiyorum diye seslendim ya dur erken daha allah allah dedi. öyle bi gerginlik çıktı tek kelime etmedik
sezaryen olmak beynimde neden bu kadar kötü çağrışım yapıyo bilmiyorum ama Allah hayırlısını versin herşeyin..
gün boyu tepki vermeyen ultrasonda uyuyan bebek ben ağlamaya başlayınca hareketlendi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Iste her halukarda saglikli degiller,hasta kabul edip oyle davranicaz...mecbur
bende bişey yanlışsa yanlış olduğunu bilsem de deneyip görmem lazım. hatta ablamın orada bi abi var adam yüzüne bakıp anlatıyo huyunu suyunu. ablamla biz otururken başladı anlatmaya kardeşin çok inat. yolun sonu uçurum bak gitme desende gider yanlışını illa kendi görecek falan dedi. aynen de öyleyim
kız kadının içinde nasl kaldıysa hemen oturtmuş lafı
Aynen zaten o eve kadar annemin hiç kendi mutfağı olmamış. Evlenmiş babaannem amcam eşi hep beraber oturmuşlar babaannem anneme göre cadı bi kaynana olmasa da bence kesin cadiymis rahmetli. Ben ölmeden evler ayrılmaz diye inat edip durmuş hep . Babam vefat edince biz bu sefer de ananemin yanına taşındık annemde çalışmaya başladı sonra ev ev üstüne olmuyo tabi bu sefer biz evi ayirdik derken ben mutfağı sahiplenince kadının anca 3 sene önce mutfağı oldu . Bi hevesle bütün mutfağını falan yeniledi diyorum kendine lüks mutfak yaptın zamanında bana yapmadın diye guluyo yıllar sonra mutfak sahibi olmuşum olsun o kadar diyo
Telefonu ben de acmiyorum valla arasin ogluşunuBende çözümü kaçmakta buldum iste bide öyle deneyim bakıyım nasıl olcak
Ahh ah burdakiler bilir benm kvmi. oğlunun beni sevdiğinde yada sevmediğindeki tepkisini. anlatıp anlatıp tansiyonumu çıkartmıyımBenim eşim herkesin yanında aşkım canım kurban olurum sana ölürüm falan der . Annesi babası çok takmaz yani . Kaynanam bi kere demedin bana söyle diye kızar eşime . Eşim de sana da kocan söylesin der o zaman şaka yapiyom oğlummm siz böyle olunca ben cok mutlu oluyorum der ama o an ses tonu bakışları ele veriyo kendini . Benim eşim çok küçük yaşta çalışmaya başlamış ailesiyle çok zaman geçirmediği için o kadar bağlı değil. Tabi annesi seviyo ama öyle çok düşkün değildir yani anneme niye öyle dedin böyle dedin demez . Bende açıkça soylerim hatta kavga ederim kv ile sesini çıkarmaz kendiniz halledin banane der. Ama eşimin bana yakınlığı bazen moralini bozuyo kadının anlıyorum yani . Hatta benim annemden bile kıskanır bazen . Benim eşimle annem akraba o yüzden çok samimiler esim de annemi dinler dediğini yapar . Bu yüzden kiskaniyo çoğu zaman annemi bile . Değişik bi kadın.
şuan kgsun peki canım. bende azaltmaktan yanayım. yeşil elma ve kırmızı elma alırım. bide bol bol sebze.. inşallah tutabilicem kendimi..Uzulme canim. Ben de 20 gunde 3 kilo filan aliyordum bi ara. 14 kilo aldim. Son 20 gundur ayni kilodayim. Biraz dikkat lazim. Meyveyi azalttim. Tatli yememeye calisiyorum. Ekmek de kahvaltids bi dilim. Yavas kilo aliriz artik insallah
Bidahakine bukadar bekleme bile bazen benimkide dik duruyor heralde karnım acıyo hemen midemin altınla oynuyorum yer değiştiriyor :)
Dün gece geldi yanıma öpmeler sarılmalar vs. Asıl ölü taklidini ozaman yaptım gram tepki vermedim. Döndü kıçını yattı belli bi süre sonra.
Kendini benm sayemde bulunmaz hint kumaşı sanıyo. Ama farkedemiyo ki o sadece benim gözümde! Ben onu 14yaşında sevmişim içime işlemişim o sanıyo herkese öyle. Sanmaya da devam etsin.. elbet bende böyle kalmayacağım ya..
Kız sevmeme fırsat kalmıyo ki 58kg ya kadar düştüm yine tombul tontiş obez vs diyodu. Kendimi sevemiyorum ki sayesinde.. bide doktorun dediklerine üzüldüm zaten üstüne bu olay tam oldu..
Ah neler demek istedim o an, sinirimde laflarım kızgın ok gibidir zor tuttum ağzımı. Sesimi bile öyle nasıl dengeleyebildim bilmem, bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım diyebilmek ağlamadan ve püskürmeden çok zor oldu
Eşine bu konuları direkt anlatmamanda fayda var canım ben buradakilerden bunu öğrendim. İster istemez korumacı tavır takınıyolar. Heleki yanınızda görümcen bişey demiyosa sakın ola deme böyle böyle diye tek taraflı savaş. Ailelerine karşı laf söyletmiyolarda söylemiyolarda.. görümcende hem görümcelikten hem senin yaşından hemde yabancı bi yere gelişinden dolayı aklınca sana ablalık-kayınvalidelik yapıyo. Bidahakine karışmak gibi olmasın, ay aslında böyle olsa daha karlı olur gibi kelimeler kullandığında, ben gencim heveslerim var bunları iyi kötü eşimle konuştuk hayallerime ve heveslerime karışmayın lütfen nolursa olsun kapı kapanınca sonuçta o dört duvar içinde eşimle ikimiz kalıcaz de. Ya da eşine de bunları bu şekilde anlat. Yoksa zor başa çıkarsın onla. İyi olmuş uzağa gitmen kuru ekmek ye ama dibinde durma ne kv nin ne görümcenin.. ben başka bi yere taşındım kadın ev alıp dibime geldi...
Ben böyle zamanlarda çok kırıldıysam ağlamaya başlıyorum zor tuttum kendimi. Pişman olmaz öyle pişkindir kendisi. Ona göre ne var bunda ya şaka yaptım kadar basit bişey ama bende ki o yara farklı. Normal doğumu nekadar istediğimi hepiniz biliyosunuz kilo aldığımı da.. diğer doktorum hiç demedi yağmur fazla kilo alırsan normal doğum yapamazsın diye. Belki sıkardım kendimi bukadr kg almazdım. Zaten onun moral bozukluğu üstüne dahice bi şaka fevkalade oldu.
Sabahta işe bıraktı beni hiç konuşmadan 2 kelam etmeden.. keyfi bilir
Amin canım amin inşallah. Şuan korkum o zamanda kg veremezsem.. ama vericem öyle ya da böyle bundan sonra bile kg almamaya çalışıcan bebek beslenir illaki öyle böyle
İnşallaah ayda bir gelip 1 hafta kalmasında
Tüm gün hiç tekme atmayan bebek ben yatıp ağlamaya başlayınca hareketlendi .. inşallah gidecek kilolar ama ben yürürken arkamdan lank diye resmen enseme yapıştı o laf şok oldum. Kimler kimler kg veriyo vericem inşallah bende
Haklısın canımda bunu onlar anlayamıyolar sağolsunlar..
Oh maşallah bebişinee
Sensiz olmayada alışır inşallah baya zorlamıştır seni..
Herşeyin hayırlısı olsun
Ben ilk 3 ayda yemedim bulantidan simdi de ayni sekilde yesem nolcak ki sipa geciriyor. Gece oyle zor uyudum ki mesaneyi nasil hoplatiyosa bu sefer midemi hoplatiyodu dedim aferin kizim yap yap bakalim nolcak yok sana yemek ac kal
Ahh ah burdakiler bilir benm kvmi. oğlunun beni sevdiğinde yada sevmediğindeki tepkisini. anlatıp anlatıp tansiyonumu çıkartmıyım
iyi bari eşin karışmıosa en güzeli
şuan kgsun peki canım. bende azaltmaktan yanayım. yeşil elma ve kırmızı elma alırım. bide bol bol sebze.. inşallah tutabilicem kendimi..
Anlamadım ben amaNovember 22 kızz dünya küçükmüş gerçekten feyste karşılaştık biz ysmnfth birde yaseminle yönetim kızma valla tesadüf sohbet arasında karşılaştık :))))
ay hadi yaa, inşallah bizede nasip olur.Bozma sen moralini. Doktorun seni frenlemek için söylemiştir Bebek iri olursa normal yapamazsın diye. Ben 4.5 kilo doğmuşum hem de normal doğumla, üstelik bundan 33 sene önce. Şimdi herhangi bir ters durum olmadığı sürece bu ilerlemiş teknolojiyle hayli hayli doğar. Ama sen yine de dikkat et tabi. Kendi sağlığın için dikkat et.
Ben de normal doğum istiyorum, sırf o yüzden de özelde istediğim kafada doktor bulamadım diye eğitim araştırma hastanesine gidiyorum. Ama bebek ters geliş olur, kordonda veya plasentada sıkıntı olur vs. Kendimi de hazırlıyorum her iki ihtimale karşı. Sen de öyle yap. Takdir allahtan
İyi yapmışsın. Çeksin cezasını
ay ben onu sorcaktım canım ya ne zaman hurmaya başlayalım. kuru yemişte alayım bari bugün ben. başında hata ettim tutmadım kendimi böyle olacağı belliydiAra öğün olarak kuru yemiş de yiyebilirsin canım. Ceviz badem fındık kuru üzüm kuru kayısı kuru incir... Hatta yavaş yavaş artık hurma yemeğe de baslayabiliriz.
Ayran yoğurt filan da tok tutar
79 kg yim canim. Boydan idare ediyorum 1.70. Az ve sik yememiz gerekiyor artik ona gore de ayarlayabilirsin kendini. Kahvaltiya roka biber vs ile baslarsan ekmek istegini kesiyor biraz.Ahh ah burdakiler bilir benm kvmi. oğlunun beni sevdiğinde yada sevmediğindeki tepkisini. anlatıp anlatıp tansiyonumu çıkartmıyım
şuan kgsun peki canım. bende azaltmaktan yanayım. yeşil elma ve kırmızı elma alırım. bide bol bol sebze.. inşallah tutabilicem kendimi..
Feyste bir gruptan soru sormuşsun isminden tanıdım daha bakmadın sanırım :))Anlamadım ben ama
Çok teşekkürler canımGözün aydın canım ohh sevindim senin adına :)
Msjı sıfırlamak derken özel msjmı yoksa burdaki msjlarmı. Bende geçen aynı şeyi iki kere paylaşmıştım birini komple sildim nokta koydum sadece ama ban yemedim ilginçmiş senin banlanma sebebin sudan sebep diyelim... Bende avukatları arayıp işten çıkış sebebimi söyleyince şaşırıyorlar ona benzemiş seninkide
Kv lere geldik artık canım evde olsam uğrardım bi eczaneye. Yinede yol üstünde bulursam sorarım canım saolasın.
Evet uyuz bi durum. Hiçte sevmem ağır yürümeyi hemen gidip gelmeyi severim bi yere. Şimdide mide sancısı gibi sancım var kıvranıyorum pof kv lerdeyim. Evde olsam giyerdim pijamalarımı uzanırdım yatağıma.
!!!!! Yarabbim şu hamile kadınların kocalarına en azından hamilelik süresince azcıkta olsa anlayış ve ince düşünme kabiliyeti ver. Hamileyim yatıp uzanmam lazım ne işim var kv kanepelerinde iki büklüm dar dar sütyenler kıyafetlerle
ben çiğ biberi öyle direkt yiyemiyorum ya79 kg yim canim. Boydan idare ediyorum 1.70. Az ve sik yememiz gerekiyor artik ona gore de ayarlayabilirsin kendini. Kahvaltiya roka biber vs ile baslarsan ekmek istegini kesiyor biraz.
her yerde buluşuruz deseneFeyste bir gruptan soru sormuşsun isminden tanıdım daha bakmadın sanırım :))
Ahh ah burdakiler bilir benm kvmi. oğlunun beni sevdiğinde yada sevmediğindeki tepkisini. anlatıp anlatıp tansiyonumu çıkartmıyım
.
Ee çoğu onu yapar. çocuk onların soyundan sen sadece aracısın gibi. saçma sapan düşüncelerO karışırsa bende karışırım annemle konuşmasına o yüzden karışmaz. Bende zaten şaka yollu her istediğimi söylüyorum kaynana anlıyo ne demek istediğimi her zaman . Bide zaten uzaktayız ya çok karisamiyo ama çocuk doğduktan sonra nasıl olcak bilmiyorum . Öyle bi konusuyo ki bazen sanki ben sadece tasiyiciyim bu çocuk onların gibi .
ay hadi yaa, inşallah bizede nasip olur.
ama dediğin gibi bebek ve bizle alakalı sorun olur mecburi sezaryen olur ona lafım yok
ay ben onu sorcaktım canım ya ne zaman hurmaya başlayalım. kuru yemişte alayım bari bugün ben. başında hata ettim tutmadım kendimi böyle olacağı belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?