İnanırım onu da yaparlarSeninle ayni gidiyoruz bak bence bu sipalar haberlesiyo gibi geldi toplu isyan
İnanırım onu da yaparlar1 hafta izin vermişlerdir annelerine, 1 hafta neyimize yetmiyor
Kaç haftalıksın canım benim bebek de makat gelişli hala.İki gün önce doktora gittim bebek dönmemiş dedi
Şok oldum yani kafası aşağıda sanıyordum - kıpır kıpır durmuyor da... sezaryen istemiyordum bende ama dönmezse şu an öyle görünüyor dedi.... ben 2006 apandisit ameliyatı olmuştum da dikişlerim tutmamıştı iltihap vs olmuştu.. dikemediler bir açık halde pansuman oldum kendi kendine bir buçuk ayda anca kaynadı... kanım da öyle hemen durmaz... bunları düşününce sezaryen olma fikri ürküttü...
normali istiyorum bende...
Çılgınlar gibi yürütecekler beni
Karnının içinde geziyor sürekli yerine takılma, sertleşme kasılma mı? Ne kadar sürede bir oluyor?Kızlar bugün bebeği aşağıda hissediyorum bide sertleşiyor sürekli
kasılma sanırım aslında tuvaletim geldi mi ya da eğilip kalktım mı rahat hareket edemedim mi sertleşiyor aslındaKarnının içinde geziyor sürekli yerine takılma, sertleşme kasılma mı? Ne kadar sürede bir oluyor?
Olmaz allahın izni ile ama eşinin şahsına söyle bebişine söyleme annesi üzülür :)Kızlar ya kendimi şuan çok kötü hissediyorumesimle az önce ilgisiz oluşu yüzünden tartışırken keşke daha olmasaydı bebek o zmn dedim ama sırf o kendini kötü hissetsin diye dedim, yani içten gelerek demedim, oda saçmalama bişi olursa o zmn hatırlatırım sana bu sözünü dedi suan çok vicdan yaptım ama dediğim gibi sırf o kendini kötü hissetsin diye dedim bişi olmaz dimii yaai
Çok teşekkür ederim canım ekran görüntüsü aldım bakıcam :)Olumlama cümleleri bunlar
Aynen dediklerine katılıyorum baştan yaranma derdine herşeye susuyoruz sonra gıkımız çıkamıyo benm kendi adıma böyle.. benmki bekliyo valla ben olunca anca bi yemek yapar devamına bakmaz. Bayramda 5 kere ev süpürcem dedi bende inadına yattım o gün. Kalksın süpürsün bi ütüsünü yapmıştım az vardı daha ne beklesin benden..Benimki benden hizmet beklemez o konuda hakkını yemiyim de kayınvalideler de genel olarak o kanı var, o yüzü de gelinler veriyor bence. En baştan çekemiyoruz kendimizi geri, bi yaranma çabası oluyor nedense. Sonra da önüne geçilemiyor işte.
Sen aç kalma zaten şimdi de. Ama mesela kek poğaçacı yiyeceğine kuru meyve ye, kuruyemiş ye. Meyveli yoğurt yap kendine onu ye. Aç kalırsan şekerin tansiyonun etkilenir, o da tehlikeli. O kadar da yapma tabi.
Ben hep tahlilleri kadın doğumdan istedim, dahiliye yapar mı bilmiyorum maalesef. Ama eğitim araştırmada kadın doğum doktoruna rica etsen yapar bence. Özelden gelen çok oluyor bizim burda, sorun çıkarmıyorlar hiç.
Ay atsana canım ya çok sevinirim bende var aslında ama hamile kalmadan önceki liste. Bide seninkine bakayım..Güzel haberler ile gel inşallah cnm
Cnm aslında sürekli tartıldığın bir tartı olsa daha iyi. Sonuçta tartılar arasında da fark oluyor. Ben gebeliğin başından beri kendi tartımda tatılıyorum 10 kiloyu geçmedim. Yine kendi tartımdaki başlangıç kilom ile diyetisyendeki ölçümde 14 kilo almış görünüyordum. Doktorda da hep 2 kilo fazla çıkıyor.
İstersen diyet listelerimi gönderebilirim fikir olur sana da. En güzel zayıflatacak ve almanı engelleyecek olan ne biliyor musun cnm. Salata. Ben 1 aydır düzenli her akşma salata yiyorum ve kilo almıyorum. İyi de ekmek yiyorum ama ekşi mayalı.
Oh en iyisini yapıyosun ben yapamadm baştan.. kendi aileme karşı lafımı asla esirgemem ama kv karşı öyle yapmıyım dedim. Yapmak lazımmış aslındaBen eşimle tanıştığımda 16 yaşındaydım. O zaman kaynanam biz birlikte olalım cok istemisti hani yasim kucuk yonlendirebilirim sandi galiba ama bilmedigi benim anam beni cok fena yetiştirdi kimseye ezdirmem kendimi anneme bile. haksız olan herkese de soylerim sen haksizsin diye . Benle o yüzden çok ugrasamiyo şaka ayağına büyük gelinine neler diyo bi iki bana da dedi hemde milletin içinde bende dedim bana öyle şeyler söyleme diye de baya şaşırmıştı. Büyük gelini sesini çok cikarmiyo diye soyluyo ama o arkasından konusuyo kaynananın ben yüzüne soyluyom. Ayrica geliniz diye ölek mi yani bizde insaniz sonuçta. Saygı görmek istiyorlarsa önce saygı göstermeyi öğrencekler.
Ahhahha çocuklar ne görseler onu taklit ederler diyolar doğru cidden baksana :))Eki Görüntüle 2184476
Bakın bizimkilerin oyun odası halleri
Odaya giriş yok resmen. Yaklaşık 2 saattir bu şekilde evcilik oynuyolar ve kendilerine başka isimler takmışlar. Birinin adı leyla diğerininki Ayşegülmüş.
Küçük olan ayşegül dışarı çıkmış oynamaya ama habire annesine sesleniyo aşağıdan. Annesi Leyla en sonunda isyan etti “ neee var yaaa neee. Böyle yapacaksan çık yukarı durma aşağıdaaa”. Ayyyy dedim bu kız beni taklit ediyo
Velhasıl o odada toplanıyo, yeterki mutlu olsunlar.
kasılma sanırım aslında tuvaletim geldi mi ya da eğilip kalktım mı rahat hareket edemedim mi sertleşiyor aslında
Canlarım doktor afifeye artık son günlerin bebiş iyice aşağı inmiş. Dayanabildiğin kadar dayan demiş. Sancısı ağrısı çok bugün dayanamıyorum diyo. Rabbim ömür versin ikisine de inşallah. Dua edelim artık ne zaman doğum yapacağı belli belirsiz
ayyy dogun kanalinami girmiz bebek hadi hayirliziyla sag salim kucagina alsin insaallahCanlarım doktor afifeye artık son günlerin bebiş iyice aşağı inmiş. Dayanabildiğin kadar dayan demiş. Sancısı ağrısı çok bugün dayanamıyorum diyo. Rabbim ömür versin ikisine de inşallah. Dua edelim artık ne zaman doğum yapacağı belli belirsiz
benimde öyle bir taraf sertleşiyor sonra ovalıyınca geçiyor genelde idrara sıkışık olduğumda ya da eğilip kalktığımda oluyorVintageseven
Cnm valla benim bebiş de bir tarafa toplanıyor sonra hareket etmeye başlıyor o kasılma mı ben de tam bilmiyorum. Benim kasılma dediğim durup dururken de oluyor oturup kalkarken de. Durum değişikliklerinde yani. Ama genel olarak benim kasılmaları tetikleyen şeyler susuzluk stres ve yorgunluk. Karnım taş gibi oluyor. Bazen o kadar sert oluyor ki belim bükük kalıyor hatta yürümekte zorlatıyor.
Hayırlısı olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin inşallah, sen sık sık yazarsın artıkCanlarım doktor afifeye artık son günlerin bebiş iyice aşağı inmiş. Dayanabildiğin kadar dayan demiş. Sancısı ağrısı çok bugün dayanamıyorum diyo. Rabbim ömür versin ikisine de inşallah. Dua edelim artık ne zaman doğum yapacağı belli belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?