2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaç haftalıksın canım benim bebek de makat gelişli hala.

kasılma sanırım aslında tuvaletim geldi mi ya da eğilip kalktım mı rahat hareket edemedim mi sertleşiyor aslında
Kasılma bebeğin bir noktaya toplanıp karnın sıkışıyor hisse oluşturması, nefesi kesiyormuş. Bana seninki kasılma gibi gelmedi, yaşayanlar söylesin bir de. yet07 Emira SY

Kızlar park beşik için yatak alacağız ama nasıl olmalı karar veremediksunger mi,visko mu,pamuk mu?daha önce kullananlar hangisinden memnun acaba hangisi en sağlıklı?

Kasılma bebeğin bir noktaya toplanıp karnın sıkışıyor hisse oluşturması, nefesi kesiyormuş. Bana seninki kasılma gibi gelmedi, yaşayanlar söylesin bir de. yet07 Emira SY
Vintageseven
Cnm valla benim bebiş de bir tarafa toplanıyor sonra hareket etmeye başlıyor o kasılma mı ben de tam bilmiyorum. Benim kasılma dediğim durup dururken de oluyor oturup kalkarken de. Durum değişikliklerinde yani. Ama genel olarak benim kasılmaları tetikleyen şeyler susuzluk stres ve yorgunluk. Karnım taş gibi oluyor. Bazen o kadar sert oluyor ki belim bükük kalıyor hatta yürümekte zorlatıyor.

Olmaz allahın izni ile ama eşinin şahsına söyle bebişine söyleme annesi üzülür :)
Olumlama cümleleri bunlar
Çok teşekkür ederim canım ekran görüntüsü aldım bakıcam :)
Aynen dediklerine katılıyorum baştan yaranma derdine herşeye susuyoruz sonra gıkımız çıkamıyo benm kendi adıma böyle.. benmki bekliyo valla ben olunca anca bi yemek yapar devamına bakmaz. Bayramda 5 kere ev süpürcem dedi bende inadına yattım o gün. Kalksın süpürsün bi ütüsünü yapmıştım az vardı daha ne beklesin benden..
kuru yemiş ve meyve aldım canım. İnşallah hakim olucam kendime
Ay atsana canım ya çok sevinirim bende var aslında ama hamile kalmadan önceki liste. Bide seninkine bakayım..
Akşamları ne yiyosun mesela salata harici?
Oh en iyisini yapıyosun ben yapamadm baştan.. kendi aileme karşı lafımı asla esirgemem ama kv karşı öyle yapmıyım dedim. Yapmak lazımmış aslında
Ahhahha çocuklar ne görseler onu taklit ederler diyolar doğru cidden baksana :))
Maşallah onlara oynasınlar işte öyle böyle sana huzursuzluk vermelerinden iyidir

Saglicakla kucagina alir insallah

Kizlar bacak arasi kararan varmi? Bugun farkettim daha. Baldirlarima dogru kararma var. Bu da hamilelikten midir?

ayyy dogun kanalinami girmiz bebek hadi hayirliziyla sag salim kucagina alsin insaallah

benimde öyle bir taraf sertleşiyor sonra ovalıyınca geçiyor genelde idrara sıkışık olduğumda ya da eğilip kalktığımda oluyor

Vintageseven
Kasılma olduğunda bir kaç saniye hayat duruyor. Sanki böyle yanlardan ortaya doğru yayılan bir sertleşme oluyor ve o geçene kadar kasılıp kalıyorsun. O his geçince de tümüyle normale dönüyrsun karnın sert filan olmuyor.
Bu his belirli aralıklarla gidip geliyorsa tehlikeli işte.

Onun dışında karnın devamlı taş gibi olması da tehlikeli olabilir doktora sormakta fayda var.

Bebek hareketi veya gaz sancısı çok uzun saatler sürmez ve yatış pozisyonu değişerek o histen kurtulabilirsin.

aydingelini Cnm diyeti bıraktım ama genel dediklerine uymaya çalışıyorum. Akşamları genelde sebze yemeği yiyorum. Öğle yiyebilirsem eğer et tavuk yiyorum. Az az ve sık sık yemek gerekiyormuş. Umarım faydası olur cnm.

Birde cnm bu kilo konusunda sen ne kadar takıyorsan eşinin dediklerinden o kadar yara alırsın. Sen cvbını ver ama kilonu çok takmamaya çalış. Sen ve bebeğin sağlıklı olun önmeli olan o.

Eklentiler

• 302DA678-419B-4846-8ED1-CA574AE3AA6D.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 97E89174-33B5-44BC-B364-94605E5634AE.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 35
  • D8349DB1-2AEC-40BB-9678-225E8FEE466B.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 24F80E88-E04F-447D-BBA8-81DF57E1B12F.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 90
Hayırlısı olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin inşallah, sen sık sık yazarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…