2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Allah yardımcıları olsun inşallah.
Topiğimizin ilk bebeği sağlıkla gelsin dünyaya

doktora gidicem perşembe sorarım artık benim sadece böyle yavaştan bir tarafa toplanıyor gibi sem sert oluyor orası biraz ter basıyor ovalıyırum geçiyor

En güzeli tabi icimde kalıp dert olacağına soylerim ona dert olsun mantigindayim ben.

ayyy dogun kanalinami girmiz bebek hadi hayirliziyla sag salim kucagina alsin insaallah
Aşağı inmiş bayağı canım doktor yeni doğanı hazırlayın vs demiş heran tedbir amaçlı. İnşallah hayırlısı olur
Çok teşekkür ederim canım bende bakıcam faydası olur inşallah.
Tabiki kilo gelir gider ama normal doğuma engel olursa diye çok üzüldüm onun üstüne bu lafı deyince koptu bende ipler..
Hayırlısı olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin inşallah, sen sık sık yazarsın artık
Amin canım inşallah. Artık o bana ben size sık sık yazışıcaz. Çok sancım var ölüyorum ağlıyorum diyodu bi yandan da kaşınması varmış. Allahım tez vakitte ikisine de sağlıklı ömür nasip etsin haklarında hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah

rabbim yar ve yardımcısı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah

ayy insaallah canim yaa

Sabahki odanın son hali:) sadece bu odayı halletcektim , tüm evi süpürüp sildim ölüyorum bel ağrısından. Normalde kızlar kendi odalarını kendileri topluyorlar ama süpriz olsun dedim.
Allah güç kuvvet versinde biz anneler herşeyin üstesinden geliriz.

Teyzeler bu arada LezzetliCipetpet le biz bugün doktora gittik çok şükür minnoş kuzenlerden guzel haberler aldık
Yusufcuk 4gun büyük çıktı 28+4 olmuş
Boyu 37 cm
Kilosu 1200

Herşey yolunda çok şükür. Suyu kan akışı falan filan...
Şeker takibi yapmamı istedi bazı tahliller istedi. Bir de salihte 30+ larda sancim olduğunu bunda da olacağından korktugumu söyledim o da bana 2 hafta rapor verebileceğini söyledi şimdi iki hafta seminere gideceğim sonra oğlumu bekleyeceğim insallah hazırlıklarımi da rahat rahat tamamlarim insallah

Bu arada tartıda 60 kilo çıktım evde 58 çıkıyorum aydingelini bence doktorun tartısı bozuk

Ayyy Allah yardımcısı olsun bebişinde kendisininde. Dualarımız onunla.

Benimde bebeğin kafası aşağıda, poposu sol göğüs altımda, ayaklarıda sağ göğüs altımdaymış. Tepikleri genelde sağ göğüs altından yersin, ayaklar ordadedi doktorum.

Oy maşallah Yusuf paşayaa bizi geçti rabbim sağlıklı sıhhatli evlat eylesin inşallahh.
Canım geçen hafta da onda tartıldım ya ikisi arasındaki kilo artışından anladı hoş 2 kg aldım sanıyodum 3 müş yinede 2 haftaya göre fazla. Ben kabullendim ne yapayım boğazımı tutucam biraz :)
Betüş hanım nasıl peki
Yeni pozlar verdiler mii? Doğum ücretini konuştunuz mu. Ben bi müşteri daha bağladım neraidaya

Ne kadar güzeller. Böyle dağınıklığa can kurban.

Amin canım Allah kolaylık versin.Heyecan yaptım okuyunca sanki ben de Doğuma girdim şu an.
Emira SY maşallah bebişlerinize. Ben de özlüyorum , muayene gününü iple çekiyorum. Neyse bugün rüyamda gördüm. Çok mutlu oldum.

Ayy ben heyecan yaptim 9 gun gecmek bilmez artik bana

Afifecan canim hayirli dogumlar diliyorum sana saglicakla alicaksin bebegini koynuna buna inaniyorum sende inan lütfen topigimiz ilk melegi geliyor desenizeee yuppiiii

Kizlarr yaa ben cok kotuyum sanirim psikolojik olarak cokuyorum herkesin herseyi bana batiyor iyide yapsalar batiyor kotude yapsalar batiyor korayin vizvizlarina dayanamiyorum kocam gelsede sarsam diye bekliyorum resmen bugun annemlere sardim pazara gittim pazarcilara sardim parcalayasim geldi adamlari yarim kilo alcam diyorum dolduruyolar napcan 1 kilo al diye kafalarinda parcalamak geldi o torbalari sinirden aglamak istiyorum elllerim titriyor sinirden resmen korayda bugun yine hic bir sey yemedi agzina lokma surmedi herseye agliyor annemi bezdirdim daha kapini acmicam dedi niye bole oluyorum ben ya oturdugum yerde coglik atmak istiyorum psikologami gorunsem acaba deliriyo olabilirmiyim

Kızlar nasılsınız bugun benım doğum günüm :) 25 oldum . Minnoşumla beraber sağlıklı ömürler inşallah . Bizimde sağlığımız gayet yerinde 27 sinde kontroldeydik 27+2 ydik 1.140 kg 36 cmdik :) kg su için filan çok iyi suyuda bol bol var bi sıkıntısı yok dedi. Dün itibariyle 7. Aya girdik ama aşırı nefes nefese kalıyorum ağrılar ve sertleşmeler oluyo. Artık gezintiye gelemıyorum mesela. Bide bu kız cok hareketli hıc durmuyo aşağı yuksrı vuruyo baya da acı veriyo hareketleri sizdede durum böyle mi ?

Canım sen hamilesin. Ve ani iniş çıkışlarının olması çok normal. Hatta gebelik takvimimizde bugün ne okudum biliyomusun, psikilojik olarak kendinizi çökmüş hissedebilirsiniz yazıyordu. Doğumun yaklaşmasıda bizi çok etkiliyormuş. Tabii biraz daha sakin olmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…