- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
anladım dün yukarda hareket ediyordu bugün aşağıdaIcerde gezdigi icin konumu degisiyor. Sirtini asagiya dayadiysa sertlik normal
Canlarım doktor afifeye artık son günlerin bebiş iyice aşağı inmiş. Dayanabildiğin kadar dayan demiş. Sancısı ağrısı çok bugün dayanamıyorum diyo. Rabbim ömür versin ikisine de inşallah. Dua edelim artık ne zaman doğum yapacağı belli belirsiz
doktora gidicem perşembe sorarım artık benim sadece böyle yavaştan bir tarafa toplanıyor gibi sem sert oluyor orası biraz ter basıyor ovalıyırum geçiyorVintageseven
Kasılma olduğunda bir kaç saniye hayat duruyor. Sanki böyle yanlardan ortaya doğru yayılan bir sertleşme oluyor ve o geçene kadar kasılıp kalıyorsun. O his geçince de tümüyle normale dönüyrsun karnın sert filan olmuyor.
Bu his belirli aralıklarla gidip geliyorsa tehlikeli işte.
Onun dışında karnın devamlı taş gibi olması da tehlikeli olabilir doktora sormakta fayda var.
Bebek hareketi veya gaz sancısı çok uzun saatler sürmez ve yatış pozisyonu değişerek o histen kurtulabilirsin.
Olmaz allahın izni ile ama eşinin şahsına söyle bebişine söyleme annesi üzülür :)
Çok teşekkür ederim canım ekran görüntüsü aldım bakıcam :)
Aynen dediklerine katılıyorum baştan yaranma derdine herşeye susuyoruz sonra gıkımız çıkamıyo benm kendi adıma böyle.. benmki bekliyo valla ben olunca anca bi yemek yapar devamına bakmaz. Bayramda 5 kere ev süpürcem dedi bende inadına yattım o gün. Kalksın süpürsün bi ütüsünü yapmıştım az vardı daha ne beklesin benden..
kuru yemiş ve meyve aldım canım. İnşallah hakim olucam kendime
Ay atsana canım ya çok sevinirim bende var aslında ama hamile kalmadan önceki liste. Bide seninkine bakayım..
Akşamları ne yiyosun mesela salata harici?
Oh en iyisini yapıyosun ben yapamadm baştan.. kendi aileme karşı lafımı asla esirgemem ama kv karşı öyle yapmıyım dedim. Yapmak lazımmış aslında
Ahhahha çocuklar ne görseler onu taklit ederler diyolar doğru cidden baksana :))
Maşallah onlara oynasınlar işte öyle böyle sana huzursuzluk vermelerinden iyidir
Aşağı inmiş bayağı canım doktor yeni doğanı hazırlayın vs demiş heran tedbir amaçlı. İnşallah hayırlısı olurayyy dogun kanalinami girmiz bebek hadi hayirliziyla sag salim kucagina alsin insaallah
Çok teşekkür ederim canım bende bakıcam faydası olur inşallah.aydingelini Cnm diyeti bıraktım ama genel dediklerine uymaya çalışıyorum. Akşamları genelde sebze yemeği yiyorum. Öğle yiyebilirsem eğer et tavuk yiyorum. Az az ve sık sık yemek gerekiyormuş. Umarım faydası olur cnm.
Birde cnm bu kilo konusunda sen ne kadar takıyorsan eşinin dediklerinden o kadar yara alırsın. Sen cvbını ver ama kilonu çok takmamaya çalış. Sen ve bebeğin sağlıklı olun önmeli olan o.
Amin canım inşallah. Artık o bana ben size sık sık yazışıcaz. Çok sancım var ölüyorum ağlıyorum diyodu bi yandan da kaşınması varmış. Allahım tez vakitte ikisine de sağlıklı ömür nasip etsin haklarında hangisi hayırlısıysa o olsun inşallahHayırlısı olsun, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin inşallah, sen sık sık yazarsın artık
rabbim yar ve yardımcısı olsun. Sağlıkla doğsun inşallahCanlarım doktor afifeye artık son günlerin bebiş iyice aşağı inmiş. Dayanabildiğin kadar dayan demiş. Sancısı ağrısı çok bugün dayanamıyorum diyo. Rabbim ömür versin ikisine de inşallah. Dua edelim artık ne zaman doğum yapacağı belli belirsiz
ayy insaallah canim yaaAşağı inmiş bayağı canım doktor yeni doğanı hazırlayın vs demiş heran tedbir amaçlı. İnşallah hayırlısı olur
Çok teşekkür ederim canım bende bakıcam faydası olur inşallah.
Tabiki kilo gelir gider ama normal doğuma engel olursa diye çok üzüldüm onun üstüne bu lafı deyince koptu bende ipler..
Amin canım inşallah. Artık o bana ben size sık sık yazışıcaz. Çok sancım var ölüyorum ağlıyorum diyodu bi yandan da kaşınması varmış. Allahım tez vakitte ikisine de sağlıklı ömür nasip etsin haklarında hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah
Ayyy Allah yardımcısı olsun bebişinde kendisininde. Dualarımız onunla.Canlarım doktor afifeye artık son günlerin bebiş iyice aşağı inmiş. Dayanabildiğin kadar dayan demiş. Sancısı ağrısı çok bugün dayanamıyorum diyo. Rabbim ömür versin ikisine de inşallah. Dua edelim artık ne zaman doğum yapacağı belli belirsiz
Bu tarz bisey benim arkadaşımda da olmuştu çok şükür geçti gitti sonradan. Allahın izniyle bisey olmaz merak etme inşallah düzelecek..
Oy maşallah Yusuf paşayaa bizi geçtiTeyzeler bu aradaLezzetliCipetpet le biz bugün doktora gittik çok şükür minnoş kuzenlerden guzel haberler aldık
Yusufcuk 4gun büyük çıktı 28+4 olmuş
Boyu 37 cm
Kilosu 1200
Herşey yolunda çok şükür. Suyu kan akışı falan filan...
Şeker takibi yapmamı istedi bazı tahliller istedi. Bir de salihte 30+ larda sancim olduğunu bunda da olacağından korktugumu söyledim o da bana 2 hafta rapor verebileceğini söyledişimdi iki hafta seminere gideceğim sonra oğlumu bekleyeceğim insallah hazırlıklarımi da rahat rahat tamamlarim insallah
Bu arada tartıda 60 kilo çıktım evde 58 çıkıyorumaydingelini bence doktorun tartısı bozuk
Eki Görüntüle 2184476
Bakın bizimkilerin oyun odası halleri
Odaya giriş yok resmen. Yaklaşık 2 saattir bu şekilde evcilik oynuyolar ve kendilerine başka isimler takmışlar. Birinin adı leyla diğerininki Ayşegülmüş.
Küçük olan ayşegül dışarı çıkmış oynamaya ama habire annesine sesleniyo aşağıdan. Annesi Leyla en sonunda isyan etti “ neee var yaaa neee. Böyle yapacaksan çık yukarı durma aşağıdaaa”. Ayyyy dedim bu kız beni taklit ediyo
Velhasıl o odada toplanıyo, yeterki mutlu olsunlar.
Amin canım Allah kolaylık versin.Heyecan yaptım okuyunca sanki ben de Doğuma girdim şu an.Canlarım doktor afifeye artık son günlerin bebiş iyice aşağı inmiş. Dayanabildiğin kadar dayan demiş. Sancısı ağrısı çok bugün dayanamıyorum diyo. Rabbim ömür versin ikisine de inşallah. Dua edelim artık ne zaman doğum yapacağı belli belirsiz
Amin canım.. bu arada gebeonline da bu konuyla ilgili yazı paylaşmış bilgin olsun..İnşallah canım doğumdan sonra geçer. Allah bunu sürekli yaşayanlara kolaylık versin
Teyzeler bu aradaLezzetliCipetpet le biz bugün doktora gittik çok şükür minnoş kuzenlerden guzel haberler aldık
Yusufcuk 4gun büyük çıktı 28+4 olmuş
Boyu 37 cm
Kilosu 1200
Herşey yolunda çok şükür. Suyu kan akışı falan filan...
Şeker takibi yapmamı istedi bazı tahliller istedi. Bir de salihte 30+ larda sancim olduğunu bunda da olacağından korktugumu söyledim o da bana 2 hafta rapor verebileceğini söyledişimdi iki hafta seminere gideceğim sonra oğlumu bekleyeceğim insallah hazırlıklarımi da rahat rahat tamamlarim insallah
Bu arada tartıda 60 kilo çıktım evde 58 çıkıyorumaydingelini bence doktorun tartısı bozuk
Canım sen hamilesin. Ve ani iniş çıkışlarının olması çok normal. Hatta gebelik takvimimizde bugün ne okudum biliyomusun, psikilojik olarak kendinizi çökmüş hissedebilirsiniz yazıyordu. Doğumun yaklaşmasıda bizi çok etkiliyormuş. Tabii biraz daha sakin olmaya çalış.Afifecan canim hayirli dogumlar diliyorum sana saglicakla alicaksin bebegini koynuna buna inaniyorum sende inan lütfen topigimiz ilk melegi geliyor desenizeee yuppiiii
Kizlarr yaa ben cok kotuyum sanirim psikolojik olarak cokuyorum herkesin herseyi bana batiyor iyide yapsalar batiyor kotude yapsalar batiyor korayin vizvizlarina dayanamiyorum kocam gelsede sarsam diye bekliyorum resmen bugun annemlere sardim pazara gittim pazarcilara sardim parcalayasim geldi adamlari yarim kilo alcam diyorum dolduruyolar napcan 1 kilo al diye kafalarinda parcalamak geldi o torbalari sinirden aglamak istiyorum elllerim titriyor sinirden resmen korayda bugun yine hic bir sey yemedi agzina lokma surmedi herseye agliyor annemi bezdirdim daha kapini acmicam dedi niye bole oluyorum ben ya oturdugum yerde coglik atmak istiyorum psikologami gorunsem acaba deliriyo olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?