Ya okadr kotuyumki elim ayagim tutmuyor sanki sinirden kac gundur esime sariyorum ama bu aksam bildigin bekliyorum gelsinde sarim diye anneme yapmadigim kalmadi bugun babamada ayni koray gozume batiuor ekstradan yok ben deliriyorum sanirimCanım sen hamilesin. Ve ani iniş çıkışlarının olması çok normal. Hatta gebelik takvimimizde bugün ne okudum biliyomusun, psikilojik olarak kendinizi çökmüş hissedebilirsiniz yazıyordu. Doğumun yaklaşmasıda bizi çok etkiliyormuş. Tabii biraz daha sakin olmaya çalış.
Canım yorgunluktan da olabilir. Haliyle istediğin zaman dinlenemiyorsun herşey sana bakıyor; yapmasan olmaz. Diş mi çıkarıyor Koray? Yemesin ağrısı varsa canı istemez zaten acıkınca ister annesi. Koray’a biraz büyükler baksa birkaç saat bi kuaföre gitsen yani ben öyle çok mutlu oluyorum. Az önce charlie’nin melekleri( eşim 2 oğluma öyle diyorum) markete gitti. Bir oje sürüp bi makyaj yaptım. Havam değişti. Geldiklerinde şok benimkiler.Afifecan canim hayirli dogumlar diliyorum sana saglicakla alicaksin bebegini koynuna buna inaniyorum sende inan lütfen topigimiz ilk melegi geliyor desenizeee yuppiiii
Kizlarr yaa ben cok kotuyum sanirim psikolojik olarak cokuyorum herkesin herseyi bana batiyor iyide yapsalar batiyor kotude yapsalar batiyor korayin vizvizlarina dayanamiyorum kocam gelsede sarsam diye bekliyorum resmen bugun annemlere sardim pazara gittim pazarcilara sardim parcalayasim geldi adamlari yarim kilo alcam diyorum dolduruyolar napcan 1 kilo al diye kafalarinda parcalamak geldi o torbalari sinirden aglamak istiyorum elllerim titriyor sinirden resmen korayda bugun yine hic bir sey yemedi agzina lokma surmedi herseye agliyor annemi bezdirdim daha kapini acmicam dedi niye bole oluyorum ben ya oturdugum yerde coglik atmak istiyorum psikologami gorunsem acaba deliriyo olabilirmiyim
30 haftadamıydı onunki. Sezeryanı 38de aldıklarını düşünürsek cok az bi haftayla erken doğmuş oluyor. Biraz hastanede bakımda takipte kalır sonra miss gibi anne kucağına İnşallahCanlarım doktor afifeye artık son günlerin bebiş iyice aşağı inmiş. Dayanabildiğin kadar dayan demiş. Sancısı ağrısı çok bugün dayanamıyorum diyo. Rabbim ömür versin ikisine de inşallah. Dua edelim artık ne zaman doğum yapacağı belli belirsiz
Cok normal canım hormonların dengesi bozulmuş biraz. Cama balkona cık bol bol derin nefes al ver. Varsa bi kahve ya da bitki çayı yap papatya melisa felan. Ya da sabır çek la havle felan çek. Seviyorsan eğer çikolata felan ye ya da ne bilim duş al biraz duşta ağla sinirleniri boşalt bi abdest al. Valla aklıma sadece bunlar geldi. Biriyle konuşman daha sağlıksız olabilir anlık şuanki psikolojiyle ters bişey söylerse sinirlendirebilir seni. Ağzından istemediğin sözler çıkabilir.Afifecan canim hayirli dogumlar diliyorum sana saglicakla alicaksin bebegini koynuna buna inaniyorum sende inan lütfen topigimiz ilk melegi geliyor desenizeee yuppiiii
Kizlarr yaa ben cok kotuyum sanirim psikolojik olarak cokuyorum herkesin herseyi bana batiyor iyide yapsalar batiyor kotude yapsalar batiyor korayin vizvizlarina dayanamiyorum kocam gelsede sarsam diye bekliyorum resmen bugun annemlere sardim pazara gittim pazarcilara sardim parcalayasim geldi adamlari yarim kilo alcam diyorum dolduruyolar napcan 1 kilo al diye kafalarinda parcalamak geldi o torbalari sinirden aglamak istiyorum elllerim titriyor sinirden resmen korayda bugun yine hic bir sey yemedi agzina lokma surmedi herseye agliyor annemi bezdirdim daha kapini acmicam dedi niye bole oluyorum ben ya oturdugum yerde coglik atmak istiyorum psikologami gorunsem acaba deliriyo olabilirmiyim
Canim kolaymi ust uste cocuk yandi hastanede kaldiniz daha gelmeden hasta oldu gunlerce ustunde kucaginda...daha dinlenemedinki normal yani taş olsa catlarYa okadr kotuyumki elim ayagim tutmuyor sanki sinirden kac gundur esime sariyorum ama bu aksam bildigin bekliyorum gelsinde sarim diye anneme yapmadigim kalmadi bugun babamada ayni koray gozume batiuor ekstradan yok ben deliriyorum sanirim
Canım yorgunluktan da olabilir. Haliyle istediğin zaman dinlenemiyorsun herşey sana bakıyor; yapmasan olmaz. Diş mi çıkarıyor Koray? Yemesin ağrısı varsa canı istemez zaten acıkınca ister annesi. Koray’a biraz büyükler baksa birkaç saat bi kuaföre gitsen yani ben öyle çok mutlu oluyorum. Az önce charlie’nin melekleri( eşim 2 oğluma öyle diyorum) markete gitti. Bir oje sürüp bi makyaj yaptım. Havam değişti. Geldiklerinde şok benimkiler.
Cok normal canım hormonların dengesi bozulmuş biraz. Cama balkona cık bol bol derin nefes al ver. Varsa bi kahve ya da bitki çayı yap papatya melisa felan. Ya da sabır çek la havle felan çek. Seviyorsan eğer çikolata felan ye ya da ne bilim duş al biraz duşta ağla sinirleniri boşalt bi abdest al. Valla aklıma sadece bunlar geldi. Biriyle konuşman daha sağlıksız olabilir anlık şuanki psikolojiyle ters bişey söylerse sinirlendirebilir seni. Ağzından istemediğin sözler çıkabilir.
Canim kolaymi ust uste cocuk yandi hastanede kaldiniz daha gelmeden hasta oldu gunlerce ustunde kucaginda...daha dinlenemedinki normal yani taş olsa catlar
Sağ salim al bebeğini canım kucağına...İkinizede Rabbim şifalar versinKızlar merhaba sizi çok özledim ama benim stresli hallerim size bulaşıp korkutacak diye uzak durmayı tercih ettim ama arada girip bilgi alıyorum tabi sizden. Şu anda 3-4 cm açılma ile duruyoruz inşallah bi kaç hafta daha dursam mucize olacak. Bu süreçte gebelik kolestazı, hidronefroz grade 2 (böbrek büyümesi) gibi sıkıntılara da yakalandım. Yattığım hastanede herkes bana gebeliği kaldıramadığımı söylüyor. Bebeğimin kafası pelvik bölgemde yani bayağı aşağı inmiş ama yine de biraz daha büyüsün diye bekliyorlar. Günde 6 kere nidilat 3 kere ursactive ve sürekli serum alıyorum. Allahıma şükürler olsun 24+0 gecesinden 30 haftaya geldim. Şimdi de korkularım var ama en azından yaşayacağına inanıyorum. Rabbim hiçbirinize uğratmasın. Allaha emanet olun.Bu arada @aydingelini kuzum sürekli soruyor ilgileniyor. Allah ondan razı olsun en yakınlarımdan bile yakın oldu bana bu süreçte. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Bana bu hafta dokturum özellikle söyledi akıntın ve yoğunluğu fazlalaşa bilir demişti.Belki öyle bir durumdurkızlar merhaba benim 2-3 gün arayla sarımsı jöle gibi akışkan olmayan parça çeklinde akıntım oldu nişan olabilir mi acaba ilk gebeliğim olduğu için fazla bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
senin kaçıncı haftan canım ben 3 gün sonra 32 hafta oluyorumBana bu hafta dokturum özellikle söyledi akıntın ve yoğunluğu fazlalaşa bilir demişti.Belki öyle bir durumdur
Açılmadan kaynaklı olabilir, serklaj yapılmış mıydı sana?kızlar merhaba benim 2-3 gün arayla sarımsı jöle gibi akışkan olmayan parça çeklinde akıntım oldu nişan olabilir mi acaba ilk gebeliğim olduğu için fazla bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
Ben 29+4 teyim canım..senin kaçıncı haftan canım ben 3 gün sonra 32 hafta oluyorum
yok canım serklaj yapılmadı arada hafif sızlama oluyor kasığımda çok uzun sürmüyor amaAçılmadan kaynaklı olabilir, serklaj yapılmış mıydı sana?
Sende zaten açılma vardı diye hatırlıyorum, akıntın o yüzden yoğunlaşıyor olabilir. Benim bir önceki gebeliğimde öyleydi kalıp kalıp çok yoğun akıntım olurdu, doğru anlatamadım herhalde doktora ,normal buldu ama normal değildi yani.yok canım serklaj yapılmadı arada hafif sızlama oluyor kasığımda çok uzun sürmüyor ama
Allah sağlıkka kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım bir an önce kucağıma almayı istiyorum ama erken olmasınıda istemem sağlıkla doğsun inşallah devam ederse mecbur doktora danışacağımBen 29+4 teyim canım..
doöru hatırlıyorsun canlm ayrıntılı ultrasona gittiğimde perinatalog açılma var gibi demişti ama ertesi günü doktora gittiğimde sıkıntı yok normal görünüyor dedi en son bir ay önce muayene oldum yine durum iyi dedi ama bir kaç gün içinde 2 sefer böyle jölemsi katı birsey geldi hafif kasıklarımda da sızlama oluyor arada yalancı kasılma diye düşündüm bunlarıda ama devam ederse tabi doktora gideceğimSende zaten açılma vardı diye hatırlıyorum, akıntın o yüzden yoğunlaşıyor olabilir. Benim bir önceki gebeliğimde öyleydi kalıp kalıp çok yoğun akıntım olurdu, doğru anlatamadım herhalde doktora ,normal buldu ama normal değildi yani.
Sen tam anlamıyla olduğu gibi anlat, suyuna falan baksın, rahim ağzına baksın, idrar tahlili ister iltihaba bakar her yönüyle değerlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?