2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya okadr kotuyumki elim ayagim tutmuyor sanki sinirden kac gundur esime sariyorum ama bu aksam bildigin bekliyorum gelsinde sarim diye anneme yapmadigim kalmadi bugun babamada ayni koray gozume batiuor ekstradan yok ben deliriyorum sanirim

Canım yorgunluktan da olabilir. Haliyle istediğin zaman dinlenemiyorsun herşey sana bakıyor; yapmasan olmaz. Diş mi çıkarıyor Koray? Yemesin ağrısı varsa canı istemez zaten acıkınca ister annesi. Koray’a biraz büyükler baksa birkaç saat bi kuaföre gitsen yani ben öyle çok mutlu oluyorum. Az önce charlie’nin melekleri( eşim 2 oğluma öyle diyorum) markete gitti. Bir oje sürüp bi makyaj yaptım. Havam değişti. Geldiklerinde şok benimkiler.

30 haftadamıydı onunki. Sezeryanı 38de aldıklarını düşünürsek cok az bi haftayla erken doğmuş oluyor. Biraz hastanede bakımda takipte kalır sonra miss gibi anne kucağına İnşallah

Cok normal canım hormonların dengesi bozulmuş biraz. Cama balkona cık bol bol derin nefes al ver. Varsa bi kahve ya da bitki çayı yap papatya melisa felan. Ya da sabır çek la havle felan çek. Seviyorsan eğer çikolata felan ye ya da ne bilim duş al biraz duşta ağla sinirleniri boşalt bi abdest al. Valla aklıma sadece bunlar geldi. Biriyle konuşman daha sağlıksız olabilir anlık şuanki psikolojiyle ters bişey söylerse sinirlendirebilir seni. Ağzından istemediğin sözler çıkabilir.

30 ağustos tatildi durmadım evde temizlikle ütü çamaşır uğraştım ayaklarım mahfoldu daha da şiştiler neler yapıyorsunuz sisliklere artik yoruluyorum 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim doktora çalışır raporu vericek dayanamassan kapatırız dedi bakalim nasil dayanicam gun geçtikçe agirlasiyorum

Kızzzlarrrr benim kuzular yarın dedelerinin yazlığına gidiyor babalarıyla
Eşim kazandı sonunda. Kp min karısı İstanbula dönmüş, kp tekmiş. Kadın orda olsa gidermiyim ben zaten dedi bide eşim gerçekten güzel çocuk bakıyo kızları yedirir yıkar gezdirir.
Adam benim aileme karşı o kadar iyiki, o bişey istediğinde kıyamıyorum ya
Anlatmıştım ya senelerdir çağırıyo adam diye, niye hala inatla çağırıyo dedim. Hem karısı istanbula dönmüş, hemde o da istiyo torunlarıyla vakit geçirmeyi, ordaki arkadaşlarına göstermeyi dedi. Bi yandan da üzülüyorumda adama. Ama herkes hakettiğini yaşıyor. Ben annemlere istediğim zaman gidip, istediğim kadar kalıyorum mesela.
Offf bilmiyorum kızlar ya. Yarın akşam gidiyolar. 1 hafta kalacaklar galiba.
Bi yandan da diyorumki 8 senedir ilk defa 1 hafta bi boşluğum var, bol bol dinlenirim. Bebeğin kıyafetlerini falan yıkarım. Eksiklerini alırım, hediyeliklerini hallederim. Bi şekilde geçiririm.

Ya okadr kotuyumki elim ayagim tutmuyor sanki sinirden kac gundur esime sariyorum ama bu aksam bildigin bekliyorum gelsinde sarim diye anneme yapmadigim kalmadi bugun babamada ayni koray gozume batiuor ekstradan yok ben deliriyorum sanirim
Canim kolaymi ust uste cocuk yandi hastanede kaldiniz daha gelmeden hasta oldu gunlerce ustunde kucaginda...daha dinlenemedinki normal yani taş olsa catlar

Canim kolaymi ust uste cocuk yandi hastanede kaldiniz daha gelmeden hasta oldu gunlerce ustunde kucaginda...daha dinlenemedinki normal yani taş olsa catlar

Sizin yazdiklarinizi okurken gozlerim yasariyo resmen biraksalar hungur hungur aglicam tansiyonumda birz dusmus bi odaya kendimi kapatip kimseyle gorusmeden 24 saat uyumak istiyoeum cok istiyorum herkesten nefret ediyorum adam gelmis bugun beni dusmanin gibimi goruyon diyo cevap veremedim cunku evet oyle goruyorum hatta herkesi sadece onu degil aptal gibiyim insallah sabaha duzelirim korayada bi agri kesici verdim uyudu yavrum insallah rahat uyur da gece dahada tırlatmam

kızlar merhaba benim 2-3 gün arayla sarımsı jöle gibi akışkan olmayan parça çeklinde akıntım oldu nişan olabilir mi acaba ilk gebeliğim olduğu için fazla bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim

Sağ salim al bebeğini canım kucağına...İkinizede Rabbim şifalar versin

kızlar merhaba benim 2-3 gün arayla sarımsı jöle gibi akışkan olmayan parça çeklinde akıntım oldu nişan olabilir mi acaba ilk gebeliğim olduğu için fazla bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
Bana bu hafta dokturum özellikle söyledi akıntın ve yoğunluğu fazlalaşa bilir demişti.Belki öyle bir durumdur

Açılmadan kaynaklı olabilir, serklaj yapılmış mıydı sana?

yok canım serklaj yapılmadı arada hafif sızlama oluyor kasığımda çok uzun sürmüyor ama
Sende zaten açılma vardı diye hatırlıyorum, akıntın o yüzden yoğunlaşıyor olabilir. Benim bir önceki gebeliğimde öyleydi kalıp kalıp çok yoğun akıntım olurdu, doğru anlatamadım herhalde doktora ,normal buldu ama normal değildi yani.
Sen tam anlamıyla olduğu gibi anlat, suyuna falan baksın, rahim ağzına baksın, idrar tahlili ister iltihaba bakar her yönüyle değerlendirir.

doöru hatırlıyorsun canlm ayrıntılı ultrasona gittiğimde perinatalog açılma var gibi demişti ama ertesi günü doktora gittiğimde sıkıntı yok normal görünüyor dedi en son bir ay önce muayene oldum yine durum iyi dedi ama bir kaç gün içinde 2 sefer böyle jölemsi katı birsey geldi hafif kasıklarımda da sızlama oluyor arada yalancı kasılma diye düşündüm bunlarıda ama devam ederse tabi doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…