2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Normal akıntılar var, bir de kalıp kalıp yoğun olanlar var öyle devam ederse git mutlaka. Zaten 1 ay geçmiş muayene zamanın gelmiş, çağırmadı mı kontrole?

bir ay sonra gel demişti bende önümüzdeki haftadan sonra gitmeyi planlıyordum normalde ıslaklık oluyor şeffaf yada hafif kıvamlı normal akıntım var sürekli ama iki seferdir böyle hafif pişmiş yumurta akı gibi jöle gibi parça gelince aklıma takıldı nişan gelmesi pembe yada kırmızı renkli oluyormuş galiba bilemedim tabi doktora görünmeden ne olduğunu bilemeyiz kesin

Enfeksiyon olabilir ihmal etme canım. Enfeksiyon da erken doğuma sebebiyet verebilir Allah korusun...

Evet nişan denilen şey kan, beyaz akıntı değil.

İnşallah sabaha birşeyin kalmaz.

Kızlar kusura bakmayın tüm gün düzgünce girip takip edemedim konuyu. İnşallah herkes iyidir, hiçbir sorun yoktur.

Biz doktordan güzel haberler aldık bugün, çok şükür bebiş sağlıklı. 930gr olmuş, boyu da 34cm elhamdulillah

Benim için de tansiyon takibi istedi (tansiyonum 14-8 nabzım 122 çıktı) ve şeker takibi istedi (şekerim düşüyor diye kontrol edip sonuçlarını ona da endokrine de göstereceğim), tahliller vs istedi filan yarın gidip onları vereceğim inşallah..

30 haftadamıydı onunki. Sezeryanı 38de aldıklarını düşünürsek cok az bi haftayla erken doğmuş oluyor. Biraz hastanede bakımda takipte kalır sonra miss gibi anne kucağına İnşallah
Evet canim 30 haftalik oldular insallah hayirlisi olur
Esine guveniyosan birak gitsinler canim onlarda bunalmislardir sende dinlen biraz ilk 2 gun sarsar seni evin boslugu ama ruhunh dinlendir bol bol.. hazirliklarini yap az gez dolas oh mis gibi
Oh masallab betuse uzun bkhlu olacak sanjrim :) fotograftada pek narin cikmis masallah....
Gecmis olsun ayrica insallah bi sorun cikmaz

Oyy masallah pek çıtıpıtı çıkmıs prenses hanım yaa

Kiz senin oglaninda resmini yeni gördüm heee napiyo o ole gozune parmakmı sokmus napmis kiz erkek isteher yerde erkekliginu belli ediyor

Teşekkür ederiz teyzesi ya, yüzünü gördük bu sefer çok şükür :) İnşallah güzel çıkar tahliller de.

Oyy masallah pek çıtıpıtı çıkmıs prenses hanım yaa
Teyzesi çok sağol :) minnoş minnoş yatıyordu kuzucuk

Gözün aydin canim masallah büyümüş

Mutlu yaşlarınız olsun benim kızla ciddi sorunumuz var bagdas kurmus vaziyette dik oturuyor makat gelisli.yani ayaklari asagida kafa kaburgamda. Doktora dedim ki benim kesin idrar yolum iltihaplandı ya da ben doğuracağım o da korktu cunku yürüyemiyorum sanki gelecek asagidan muayenede baktımki buda heykeli gibi durmus ayagi ile vurdukca asagi gözümden yas getiriyor hep uzansam diyorum ama evde 3 yaşında kızım var mümkün olmuyor

Gözün aydin canim ben.de aynen 14 eylulde izne ayrilip devam etmeyecegim okula. Zaten 37yr kadar calissam son 2 hafta ara tatilde yanıyor 35 e kadar calismam lazim ama 3 hafta icin de derse girmek degmez cocuklarin da huzuru bozulmasin yeni ogretmene alissinlar istedim. Ben de sendenim

Kizlar dogum sonrasi icin kullanmak uzere buzluga biseyler atabildinizmi.bizde esimle dun konustuk malum sezeryan olucam yardimci olacak pek kimse yok.fasulye aldim 10 kilo kadar bugun onunla ugrastim.baska ne atim bilmiuorum.borek filan yapsam.sizler neler yapiyorsunuz.esim pek donndurucudan bisey yemeyi sevmez normalde o yuzden bisey yapmiyordum menemen harici

Yoo bende çok sinirliyim herkesi sopayla dövesim var bu aralar
şişiyor yatınca ertesi gün iniyor değişik işe yapmıyorum :)

kurbanda etleri koyunca yer kalmadı dondurucu yok ayrı çünkü

Ben menemen konservesi yaptım. Icli kofte yapıp koyucam birde kurabiye falan yapmayı düşünüyorum cat kapi misafir falan gelirse diye. Biraz da nohut ve kuru fasulye haşlayıp aticam cabuk pişsin diye. Kofte falan da yapip koyabilirim cikarip kizartiveririm 2 dkya.

Yoo bende çok sinirliyim herkesi sopayla dövesim var bu aralar
şişiyor yatınca ertesi gün iniyor değişik işe yapmıyorum :)

kurbanda etleri koyunca yer kalmadı dondurucu yok ayrı çünkü
Cok zor bi durum ya esim gelince eve sarmadim ama surstim dusuktu baya bi neyin var dedi tansiyonum dustu sanirim dedim bakti dusmus ayran falan yapti yatincada dayanamadim sulu goz icimi doktum biraz rahatladim

Valla canim misafir icin hayatta ugrasamam da kendim icin mememen fasulye ve kozlenmis patlican kirmizi biber attim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…