Normal akıntılar var, bir de kalıp kalıp yoğun olanlar var öyle devam ederse git mutlaka. Zaten 1 ay geçmiş muayene zamanın gelmiş, çağırmadı mı kontrole?doöru hatırlıyorsun canlm ayrıntılı ultrasona gittiğimde perinatalog açılma var gibi demişti ama ertesi günü doktora gittiğimde sıkıntı yok normal görünüyor dedi en son bir ay önce muayene oldum yine durum iyi dedi ama bir kaç gün içinde 2 sefer böyle jölemsi katı birsey geldi hafif kasıklarımda da sızlama oluyor arada yalancı kasılma diye düşündüm bunlarıda ama devam ederse tabi doktora gideceğim
doöru hatırlıyorsun canlm ayrıntılı ultrasona gittiğimde perinatalog açılma var gibi demişti ama ertesi günü doktora gittiğimde sıkıntı yok normal görünüyor dedi en son bir ay önce muayene oldum yine durum iyi dedi ama bir kaç gün içinde 2 sefer böyle jölemsi katı birsey geldi hafif kasıklarımda da sızlama oluyor arada yalancı kasılma diye düşündüm bunlarıda ama devam ederse tabi doktora gideceğim
Evet nişan denilen şey kan, beyaz akıntı değil.bir ay sonra gel demişti bende önümüzdeki haftadan sonra gitmeyi planlıyordum normalde ıslaklık oluyor şeffaf yada hafif kıvamlı normal akıntım var sürekli ama iki seferdir böyle hafif pişmiş yumurta akı gibi jöle gibi parça gelince aklıma takıldı nişan gelmesi pembe yada kırmızı renkli oluyormuş galiba bilemedim tabi doktora görünmeden ne olduğunu bilemeyiz kesin
İnşallah sabaha birşeyin kalmaz.Sizin yazdiklarinizi okurken gozlerim yasariyo resmen biraksalar hungur hungur aglicam tansiyonumda birz dusmus bi odaya kendimi kapatip kimseyle gorusmeden 24 saat uyumak istiyoeum cok istiyorum herkesten nefret ediyorum adam gelmis bugun beni dusmanin gibimi goruyon diyo cevap veremedim cunku evet oyle goruyorum hatta herkesi sadece onu degil aptal gibiyim insallah sabaha duzelirim korayada bi agri kesici verdim uyudu yavrum insallah rahat uyur da gece dahada tırlatmam
Ins canimİnşallah sabaha birşeyin kalmaz.
Evet canim 30 haftalik oldular insallah hayirlisi olur30 haftadamıydı onunki. Sezeryanı 38de aldıklarını düşünürsek cok az bi haftayla erken doğmuş oluyor. Biraz hastanede bakımda takipte kalır sonra miss gibi anne kucağına İnşallah
Esine guveniyosan birak gitsinler canim onlarda bunalmislardir sende dinlen biraz ilk 2 gun sarsar seni evin boslugu ama ruhunh dinlendir bol bol.. hazirliklarini yap az gez dolas oh mis gibiKızzzlarrrr benim kuzular yarın dedelerinin yazlığına gidiyor babalarıyla
Eşim kazandı sonunda. Kp min karısı İstanbula dönmüş, kp tekmiş. Kadın orda olsa gidermiyim ben zaten dedibide eşim gerçekten güzel çocuk bakıyo kızları yedirir yıkar gezdirir.
Adam benim aileme karşı o kadar iyiki, o bişey istediğinde kıyamıyorum ya
Anlatmıştım ya senelerdir çağırıyo adam diye, niye hala inatla çağırıyo dedim. Hem karısı istanbula dönmüş, hemde o da istiyo torunlarıyla vakit geçirmeyi, ordaki arkadaşlarına göstermeyi dedi. Bi yandan da üzülüyorumda adama. Ama herkes hakettiğini yaşıyor. Ben annemlere istediğim zaman gidip, istediğim kadar kalıyorum mesela.
Offf bilmiyorum kızlar ya. Yarın akşam gidiyolar. 1 hafta kalacaklar galiba.
Bi yandan da diyorumki 8 senedir ilk defa 1 hafta bi boşluğum var, bol bol dinlenirim. Bebeğin kıyafetlerini falan yıkarım. Eksiklerini alırım, hediyeliklerini hallederim. Bi şekilde geçiririm.
Oh masallab betuse uzun bkhlu olacak sanjrim :) fotograftada pek narin cikmis masallah....Kızlar kusura bakmayın tüm gün düzgünce girip takip edemedim konuyu. İnşallah herkes iyidir, hiçbir sorun yoktur.
Biz doktordan güzel haberler aldık bugün, çok şükür bebiş sağlıklı. 930gr olmuş, boyu da 34cm elhamdulillah
Benim için de tansiyon takibi istedi (tansiyonum 14-8 nabzım 122 çıktı) ve şeker takibi istedi (şekerim düşüyor diye kontrol edip sonuçlarını ona da endokrine de göstereceğim), tahliller vs istedi filan yarın gidip onları vereceğim inşallah..
Oyy masallah pek çıtıpıtı çıkmıs prenses hanım yaaKızlar kusura bakmayın tüm gün düzgünce girip takip edemedim konuyu. İnşallah herkes iyidir, hiçbir sorun yoktur.
Biz doktordan güzel haberler aldık bugün, çok şükür bebiş sağlıklı. 930gr olmuş, boyu da 34cm elhamdulillah
Benim için de tansiyon takibi istedi (tansiyonum 14-8 nabzım 122 çıktı) ve şeker takibi istedi (şekerim düşüyor diye kontrol edip sonuçlarını ona da endokrine de göstereceğim), tahliller vs istedi filan yarın gidip onları vereceğim inşallah..
Kiz senin oglaninda resmini yeni gördüm heee napiyo o ole gozune parmakmı sokmus napmis kiz erkek isteher yerde erkekliginu belli ediyorEvet canim 30 haftalik oldular insallah hayirlisi olur
Esine guveniyosan birak gitsinler canim onlarda bunalmislardir sende dinlen biraz ilk 2 gun sarsar seni evin boslugu ama ruhunh dinlendir bol bol.. hazirliklarini yap az gez dolas oh mis gibi
Oh masallab betuse uzun bkhlu olacak sanjrim :) fotograftada pek narin cikmis masallah....
Gecmis olsun ayrica insallah bi sorun cikmaz
Teşekkür ederiz teyzesi ya, yüzünü gördük bu sefer çok şükür :) İnşallah güzel çıkar tahliller de.Evet canim 30 haftalik oldular insallah hayirlisi olur
Esine guveniyosan birak gitsinler canim onlarda bunalmislardir sende dinlen biraz ilk 2 gun sarsar seni evin boslugu ama ruhunh dinlendir bol bol.. hazirliklarini yap az gez dolas oh mis gibi
Oh masallab betuse uzun bkhlu olacak sanjrim :) fotograftada pek narin cikmis masallah....
Gecmis olsun ayrica insallah bi sorun cikmaz
Teyzesi çok sağol :) minnoş minnoş yatıyordu kuzucukOyy masallah pek çıtıpıtı çıkmıs prenses hanım yaa
Gözün aydin canim masallah büyümüşKızlar kusura bakmayın tüm gün düzgünce girip takip edemedim konuyu. İnşallah herkes iyidir, hiçbir sorun yoktur.
Mutlu yaşlarınız olsun benim kızla ciddi sorunumuz var bagdas kurmus vaziyette dik oturuyor makat gelisli.yani ayaklari asagida kafa kaburgamda. Doktora dedim ki benim kesin idrar yolum iltihaplandı ya da ben doğuracağım o da korktu cunku yürüyemiyorum sanki gelecek asagidan muayenede baktımki buda heykeli gibi durmus ayagi ile vurdukca asagi gözümden yas getiriyor hep uzansam diyorum ama evde 3 yaşında kızım var mümkün olmuyorKızlar nasılsınız bugun benım doğum günüm :) 25 oldum . Minnoşumla beraber sağlıklı ömürler inşallah . Bizimde sağlığımız gayet yerinde 27 sinde kontroldeydik 27+2 ydik 1.140 kg 36 cmdik :) kg su için filan çok iyi suyuda bol bol var bi sıkıntısı yok dedi. Dün itibariyle 7. Aya girdik ama aşırı nefes nefese kalıyorum ağrılar ve sertleşmeler oluyo. Artık gezintiye gelemıyorum mesela. Bide bu kız cok hareketli hıc durmuyo aşağı yuksrı vuruyo baya da acı veriyo hareketleri sizdede durum böyle mi ?
Teşekkür ederim canım ya bir kiloya yaklaşmışız çok şükür :) geçen hafta 750grdı.Gözün aydin canim masallah büyümüş
Gözün aydin canim ben.de aynen 14 eylulde izne ayrilip devam etmeyecegim okula. Zaten 37yr kadar calissam son 2 hafta ara tatilde yanıyor 35 e kadar calismam lazim ama 3 hafta icin de derse girmek degmez cocuklarin da huzuru bozulmasin yeni ogretmene alissinlar istedim. Ben de sendenimTeyzeler bu aradaLezzetliCipetpet le biz bugün doktora gittik çok şükür minnoş kuzenlerden guzel haberler aldık
Yusufcuk 4gun büyük çıktı 28+4 olmuş
Boyu 37 cm
Kilosu 1200
Herşey yolunda çok şükür. Suyu kan akışı falan filan...
Şeker takibi yapmamı istedi bazı tahliller istedi. Bir de salihte 30+ larda sancim olduğunu bunda da olacağından korktugumu söyledim o da bana 2 hafta rapor verebileceğini söyledişimdi iki hafta seminere gideceğim sonra oğlumu bekleyeceğim insallah hazırlıklarımi da rahat rahat tamamlarim insallah
Bu arada tartıda 60 kilo çıktım evde 58 çıkıyorumaydingelini bence doktorun tartısı bozuk
Yoo bende çok sinirliyim herkesi sopayla dövesim var bu aralar@Afifecan canim hayirli dogumlar diliyorum sana saglicakla alicaksin bebegini koynuna buna inaniyorum sende inan lütfen topigimiz ilk melegi geliyor desenizeee yuppiiii
Kizlarr yaa ben cok kotuyum sanirim psikolojik olarak cokuyorum herkesin herseyi bana batiyor iyide yapsalar batiyor kotude yapsalar batiyor korayin vizvizlarina dayanamiyorum kocam gelsede sarsam diye bekliyorum resmen bugun annemlere sardim pazara gittim pazarcilara sardim parcalayasim geldi adamlari yarim kilo alcam diyorum dolduruyolar napcan 1 kilo al diye kafalarinda parcalamak geldi o torbalari sinirden aglamak istiyorum elllerim titriyor sinirden resmen korayda bugun yine hic bir sey yemedi agzina lokma surmedi herseye agliyor annemi bezdirdim daha kapini acmicam dedi niye bole oluyorum ben ya oturdugum yerde coglik atmak istiyorum psikologami gorunsem acaba deliriyo olabilirmiyim
şişiyor yatınca ertesi gün iniyor değişik işe yapmıyorum :)30 ağustos tatildi durmadım evde temizlikle ütü çamaşır uğraştım ayaklarım mahfoldu daha da şiştiler neler yapıyorsunuz sisliklere artik yoruluyorum 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim doktora çalışır raporu vericek dayanamassan kapatırız dedi bakalim nasil dayanicam gun geçtikçe agirlasiyorum
kurbanda etleri koyunca yer kalmadı dondurucu yok ayrı çünküKizlar dogum sonrasi icin kullanmak uzere buzluga biseyler atabildinizmi.bizde esimle dun konustuk malum sezeryan olucam yardimci olacak pek kimse yok.fasulye aldim 10 kilo kadar bugun onunla ugrastim.baska ne atim bilmiuorum.borek filan yapsam.sizler neler yapiyorsunuz.esim pek fondurudan bisey yemeyi sevmez normalde o yuzden bisey yapmiyordum menemen harici
Ben menemen konservesi yaptım. Icli kofte yapıp koyucam birde kurabiye falan yapmayı düşünüyorum cat kapi misafir falan gelirse diye. Biraz da nohut ve kuru fasulye haşlayıp aticam cabuk pişsin diye. Kofte falan da yapip koyabilirim cikarip kizartiveririm 2 dkya.Kizlar dogum sonrasi icin kullanmak uzere buzluga biseyler atabildinizmi.bizde esimle dun konustuk malum sezeryan olucam yardimci olacak pek kimse yok.fasulye aldim 10 kilo kadar bugun onunla ugrastim.baska ne atim bilmiuorum.borek filan yapsam.sizler neler yapiyorsunuz
Cok zor bi durum ya esim gelince eve sarmadim ama surstim dusuktu baya bi neyin var dedi tansiyonum dustu sanirim dedim bakti dusmus ayran falan yapti yatincada dayanamadim sulu goz icimi doktum biraz rahatladimYoo bende çok sinirliyim herkesi sopayla dövesim var bu aralar
şişiyor yatınca ertesi gün iniyor değişik işe yapmıyorum :)
kurbanda etleri koyunca yer kalmadı dondurucu yok ayrı çünkü
Valla canim misafir icin hayatta ugrasamam da kendim icin mememen fasulye ve kozlenmis patlican kirmizi biber attim biraz.Kizlar dogum sonrasi icin kullanmak uzere buzluga biseyler atabildinizmi.bizde esimle dun konustuk malum sezeryan olucam yardimci olacak pek kimse yok.fasulye aldim 10 kilo kadar bugun onunla ugrastim.baska ne atim bilmiuorum.borek filan yapsam.sizler neler yapiyorsunuz.esim pek donndurucudan bisey yemeyi sevmez normalde o yuzden bisey yapmiyordum menemen harici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?