2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım Melih atahan güven var Instagram'da Baştan üç yada dördüncü videosu olması lazım bu konuyu anlatıyor bı izle istersen çok iyi bir perinatolog yorumuna cevapta veriyor bı yaz istersen

Bu ne ilkel bi yöntem yaa. Karin büyüklüğü ile bebeğin büyüklüğü tamamen orantılı degilki. Bunun suyu var, iç karin genişliği var. Ölçüm böyle yapılsaydı ultrasona ne gerek var. Gereksiz stres yaptırmışlar bence sana

Buda çok güzelmiş canım aslında bi göstereyim alırlarsa ne ala almazlarsa şuan çok açıldık bebeğe oda vs diye diye .o yüzden olmadı 100 200 koymaya çalışacağız insallah

Ay Allah aşkına ebe ne alaka? Sorun olsa çıkardı bence ayrıntı ultrasonda, doktorunu bence de değiş, açıklama yapmayan, ultrason kağıdı bile vermeyen birinden nasıl faydalanacaksin ki?

Buda çok güzelmiş canım aslında bi göstereyim alırlarsa ne ala almazlarsa şuan çok açıldık bebeğe oda vs diye diye .o yüzden olmadı 100 200 koymaya çalışacağız insallah
Bizde ayni durumdayiz hep biseylerden kisarak halletmeye calisiyoruz. Ben oda yapmadim mesela. Park yatak alcak ablam onunla idare edicem bi süre. Hersey ates pahasi Allah hepimzn yardimcisi olsun. İnsallah icine gönlüne sinen bi model bulursun canim :)

Aminn inşallah bebislerimiz sağlıklı gelsinlerde eksikleri de oluversin artık yapacak bişey yok

Maşallah sağlıkla gelsin

Amin hepimizinki beden zihin ruh ve düşünce sağlığıyla gelsinler insallah!!!

Vicdanlı, mantıklı, çevresine faydalı insan evladı insan olsunlar insallah.

Kötülere zalimlere çattırmasın Allahım, kötülerden zalimlerden de yapmasın yavrularımızı. CAHİL CÜHELA, AMAAAN SEN DE!cilerden de olmasınlar.

Ayh bu haberleri izlemeyeceğim ya...deliriyorum, ödüm kopuyor dünyadan...

Maşşallah cnm Allah nazardan saklasın. Bence de uzun bir bebiş olacak gibi

Aminnn canım çok güzel bir dua oldu inşallah

Kızıma hala bir isim karar veremedik. Benim durum böyle olunca bir an önce karar versek iyi olacak sanırım. Sizler karar verebildiniz mi isimlere?
Biz daha kendisi daha yokken karar vermiştik canım kız olursa Doğa olacak diye.. Duru, Deniz, Defne,Eylül, Bilge isimleri de güzel yardımcı olacaksa...

Kızıma hala bir isim karar veremedik. Benim durum böyle olunca bir an önce karar versek iyi olacak sanırım. Sizler karar verebildiniz mi isimlere?
Bu arada şuan okudum çok geçmiş olsun.. isim sorunu önce gördüm şimdi iyisindir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…