Canım Melih atahan güven var Instagram'da Baştan üç yada dördüncü videosu olması lazım bu konuyu anlatıyor bı izle istersen çok iyi bir perinatolog yorumuna cevapta veriyor bı yaz istersenCanım benim de hep öyleydi 29+5deki ölçümde geriden gelmeye başladı ama kafa ölçümü 2 hafta önde diğer bi tane daha ölçüm var o da 1 hafta önde. Bi bu fl gittikçe geriliyor bakan ebe demese sorun olmayacaktı anca attı kötü tohumu açıklama bile yapmadı.
Çok sağ ol canım. Bakayım.Canım Melih atahan güven var Instagram'da Baştan üç yada dördüncü videosu olması lazım bu konuyu anlatıyor bı izle istersen çok iyi bir perinatolog yorumuna cevapta veriyor bı yaz istersen
Bu ne ilkel bi yöntem yaa. Karin büyüklüğü ile bebeğin büyüklüğü tamamen orantılı degilki. Bunun suyu var, iç karin genişliği var. Ölçüm böyle yapılsaydı ultrasona ne gerek var. Gereksiz stres yaptırmışlar bence sanaUltrason degıldi mazura ile gobegı ölctu Dr ve ebe. ultrason aleti yanımda iken ultrason a bakma gereği duymadı ebe, son haftalarda bakarlarmiş bebeğin pozisyonu nasıl diye 2 hafta sonra yine cagırdı buyumez ıse hastaneye gidersin dedi.
Buda çok güzelmiş canım aslında bi göstereyim alırlarsa ne ala almazlarsa şuan çok açıldık bebeğe oda vs diye diye .o yüzden olmadı 100 200 koymaya çalışacağız insallahSaol canim bizimde halamiz aldi o yüzden cok ucmayalim diye diye gezdim bende. O soyledigin arabalar uygun diye bende onlara baktim hep. Beneto nun yorumlarinda okudum ben gidip sahsen görmedim. Sana link atiyim civilin sayfasindan bak istersen. Magzasinda 1100 lira gidip bakabilirsen bak istersen. Eger durumun varsa kv atiyorum 500 veriyosa ustune sen az daha koy istedgini al. https://www.civilim.com/casual-quan...&_sgm_source=SUPCSL17CAS033&_sgm_action=click
Ay Allah aşkına ebe ne alaka? Sorun olsa çıkardı bence ayrıntı ultrasonda, doktorunu bence de değiş, açıklama yapmayan, ultrason kağıdı bile vermeyen birinden nasıl faydalanacaksin ki?Ebe baktı inanabiliyor musun? İlk defa denk geldim. Kısa olsa ne olur diye sordum cevap bile vermedi. Son zamanlarda çıkıyormuş bu kısalık mevzusu. Ayrıntılı da bi sorun çıkmamıştı çok şükür. Kendi doktorum zaten direkt boy ölçmüyorum dedi. 2 kontroldür de ultrason kağıdı vermiyordu. Kendi dosyasına not ediyordu. Boş boş insanı geriyolar. Bakalım 1 hafta sonra falan kontrolüm var. Ordaki doktora soracağım.
Aynen canım, inşallah yeni doktorumla iyi anlaşırız.Ay Allah aşkına ebe ne alaka? Sorun olsa çıkardı bence ayrıntı ultrasonda, doktorunu bence de değiş, açıklama yapmayan, ultrason kağıdı bile vermeyen birinden nasıl faydalanacaksin ki?
İnşallah ya Allah iyi insanlarla karşılaştırsınAynen canım, inşallah yeni doktorumla iyi anlaşırız.
Bu haberi ben de duydum ama ne zaman uygulamaya gecilir bilinmez.HANIMLAR ÖZEL HASTANE DE DOĞUM HAKKINDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE Bİ HABER YAYINLANMIŞ TAKİP EDENİNİZ OLDU MU ? Aslı astarı var mı ?
https://www.aksam.com.tr/ekonomi/saglikta-mujde-ozelde-c2dogum-ucretsiz-olacak-c2/haber-768583
Bizde ayni durumdayiz hep biseylerden kisarak halletmeye calisiyoruz. Ben oda yapmadim mesela. Park yatak alcak ablam onunla idare edicem bi süre. Hersey ates pahasi Allah hepimzn yardimcisi olsun. İnsallah icine gönlüne sinen bi model bulursun canim :)Buda çok güzelmiş canım aslında bi göstereyim alırlarsa ne ala almazlarsa şuan çok açıldık bebeğe oda vs diye diye .o yüzden olmadı 100 200 koymaya çalışacağız insallah
Aminn inşallahBizde ayni durumdayiz hep biseylerden kisarak halletmeye calisiyoruz. Ben oda yapmadim mesela. Park yatak alcak ablam onunla idare edicem bi süre. Hersey ates pahasi Allah hepimzn yardimcisi olsun. İnsallah icine gönlüne sinen bi model bulursun canim :)
Bizde dün eminönündeydik gidemezdik maalesef geç geldik canım. Bu pazar bize çok yakın normalde, kesin giderdim evde olsaydım.E Esra_Babies @Eylumt @nurcuk34 kızlar çekmeköy pazarında bi çamaşırcı da parça 5 liraya lohusa takımı almış ablam, yakınsa gidin bakın. Geçen hafta yoktu bu hafta varmış. Aldığı takım bu.Eki Görüntüle 2187206
Maşallah sağlıkla gelsin
Bayanlar dün sabah 6da ust uste karın ve kasık kasılmasiyla uyandım. Allahtan özelde 10da randevum vardı.
Doktor magnezyum verdi kasilmalara da iyi gelir sırt ve bel agrisina da dedi.
Bebişim 45 cm ve 1708 gr. (Uzun mu olacak ne? Her sey yolunda maşallah.
Ölçü konusuna gelince daha dün doktor baş ve bacak ölçüsü kemik oldugu için daha sağlıklı olculuyor ama göğüs kafesi yumuşak doku oldugundan hep eksik çikar demişti. Kendi doktorum bile ölcuyor bir sayı veriyor asistanina, sonra bir daha ölçüp değiştiriyor . ... üst üste 3 randevuda 2 haftadan geri ya da ileri çıkarsa üzerinde durmak lazım. Yoksa bir ölçüm digerine uymaz günü gününe uymaz. Sakin olalım. Günde 1 bardak süt onun tüm kemik gelisimi icin yeter de artar bile.
Amin hepimizinki beden zihin ruh ve düşünce sağlığıyla gelsinler insallah!!!
Vicdanlı, mantıklı, çevresine faydalı insan evladı insan olsunlar insallah.
Kötülere zalimlere çattırmasın Allahım, kötülerden zalimlerden de yapmasın yavrularımızı. CAHİL CÜHELA, AMAAAN SEN DE!cilerden de olmasınlar.
Ayh bu haberleri izlemeyeceğim ya...deliriyorum, ödüm kopuyor dünyadan...
Aminnn canım çok güzel bir dua oldu inşallahAmin hepimizinki beden zihin ruh ve düşünce sağlığıyla gelsinler insallah!!!
Vicdanlı, mantıklı, çevresine faydalı insan evladı insan olsunlar insallah.
Kötülere zalimlere çattırmasın Allahım, kötülerden zalimlerden de yapmasın yavrularımızı. CAHİL CÜHELA, AMAAAN SEN DE!cilerden de olmasınlar.
Ayh bu haberleri izlemeyeceğim ya...deliriyorum, ödüm kopuyor dünyadan...
Kanaman nasıl oldu? Hastanede misin?Kızıma hala bir isim karar veremedik. Benim durum böyle olunca bir an önce karar versek iyi olacak sanırım. Sizler karar verebildiniz mi isimlere?
Biz daha kendisi daha yokken karar vermiştik canım kız olursa Doğa olacak diye.. Duru, Deniz, Defne,Eylül, Bilge isimleri de güzel yardımcı olacaksa...Kızıma hala bir isim karar veremedik. Benim durum böyle olunca bir an önce karar versek iyi olacak sanırım. Sizler karar verebildiniz mi isimlere?
Bu arada şuan okudum çok geçmiş olsun.. isim sorunu önce gördüm şimdi iyisindir umarım..Kızıma hala bir isim karar veremedik. Benim durum böyle olunca bir an önce karar versek iyi olacak sanırım. Sizler karar verebildiniz mi isimlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?