2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bizim bebeğin de geçen hafta boyu 34.4cm kilosu 930gr çıkmıştı (26+6çıkmıştı, 26+1di normalde).
Bu hafta kontrolde boyu 34.2cm çıkmış, kilosu 1kg (26+5çıkmış, 27+1di normalde)

Çok takılmamak lazım sanırım bu ölçülere. Her seferinde değişiyor baksanıza, boyu bir haftada hiç uzamayıp aksine kısalmış olamaz ya kuzumun

Acilde gittiğin doktorun uzmanlığı ne? Bazı yerlerde Yeni mezun olmuşları koyuyorlarlar çok hakim olmuyor. Ben bi kere gittim böbreği sordum bu cihazla göremem dedi oysaki kendi doktorumun cihazı da çok eskiydi ve öyle fark etmişti.
Allah korusun da böyle bir farkı bugüne kadar kendi doktorun da görürdü. Sen ayrıntılı ultrasona girmedin mi? E orada zaten fark edilirdi ne zaman fark ediliyormuş arastırmışsın

Eyüp bi ilçesinde oturuyorum canım burdan Eminönü Bana 1 buçuk saat
Kaba eşya olarak bi o kaldı kv ler alck onuda anladığım kadarıyla fazla para ermek istemiyorlar ikinci el temiz bakın falan diye saçmaladılar geçen gün bende eşime kızdım ilk çocuğum neden milletin eskisini alıyım diye . Kimse kusura bakmasın dedim. Benetoyu en ucuz travel ama görüntüsü hiç hoş değil. B2nde bunların ikisinde kaldım aslında. Allah korusun bebek düşmesin gözüm korktu şimdi peki aldığın arabanın resmini bana atar mısın canım hayırlı olsun güle güle kullanın bu arada :)

Geçen farklı doktora gittim .. hem hemşire hem dr şikayetiniz ne dediler.. gebeyim dedim kontrol için .. durup baktılar hayır yani karnım vardı belliydi yani bana göre

Çok sinir bozucu bir şey bu. Doğuma bi şey kalmadı hala karnım çok büyük değil benimde. Dün alışverişte yenidoğan kıyafeti bakıyoruz kız doğum yaptınız mı diye sordu.

Benimde karından ölçü yapmıştı dr. Haftasından buyuk dedi 1 ay sonra ebeye gittim oda cok buyumemiş dedi Dr. Fazla ölçtü kesin onlar rahat ama ben panikledım sureklı göbeğime bakıyorum buyuyırmu diye. Elbise gibi küçülmedi ya bu cocuk

Günaydın herkese. Eşim bugünde işe gitmiş çok kızgınım 2 haftadır bize hiç hiç vakit ayırmıyor. En azından bir kahvaltıya gidelim sonra git. Ev almış başını gidiyor. Yapamıyorum artık hiçbişey. Onada kızgınım. Bütün kemiklerim ağrıyor. Parmak uçlarıma kadar ama hiç kimse anlamıyor. Onada kızgınım. Anlaşılan bugün de kızgınlıkla geçecekböyle

Demek ki hatalı ölçüm de yapıyorlar canım zaten +- pay da koyuyorlar. Onu da göz önünde bulundurmak lazım, çok güvenilir de değil yani. Aşağı yukarı bir değer aslında

yanılma payı var sanırım. Oyüzden farklı ölçümler çıkıyor

Demek ki hatalı ölçüm de yapıyorlar canım zaten +- pay da koyuyorlar. Onu da göz önünde bulundurmak lazım, çok güvenilir de değil yani. Aşağı yukarı bir değer aslında
Evet mesela ilk doğumundan 2 gün önce Dr 3400 demişti 3 kilo ile doğum yapmıştım. Yanılma payı var bir miktar

Bayanlar dün sabah 6da ust uste karın ve kasık kasılmasiyla uyandım. Allahtan özelde 10da randevum vardı.
Doktor magnezyum verdi kasilmalara da iyi gelir sırt ve bel agrisina da dedi.
Bebişim 45 cm ve 1708 gr. (Uzun mu olacak ne? Her sey yolunda maşallah.
Ölçü konusuna gelince daha dün doktor baş ve bacak ölçüsü kemik oldugu için daha sağlıklı olculuyor ama göğüs kafesi yumuşak doku oldugundan hep eksik çikar demişti. Kendi doktorum bile ölcuyor bir sayı veriyor asistanina, sonra bir daha ölçüp değiştiriyor . ... üst üste 3 randevuda 2 haftadan geri ya da ileri çıkarsa üzerinde durmak lazım. Yoksa bir ölçüm digerine uymaz günü gününe uymaz. Sakin olalım. Günde 1 bardak süt onun tüm kemik gelisimi icin yeter de artar bile.

Evet mesela ilk doğumundan 2 gün önce Dr 3400 demişti 3 kilo ile doğum yapmıştım. Yanılma payı var bir miktar
Benimde ilk çocukta Doğumdan önce doktor 4 kilonun üstünde dedi ben de korktum eyvah nasıl doğurucam bu çocuğu diye. Sonra bir doğdu 3150 gr neredeyse 1 kg eksik söylediğinden o günden beridir boy kilo ölçümlerini önemsemeyi bıraktım.

yanılma payı var sanırım. Oyüzden farklı ölçümler çıkıyor
Ultrason degıldi mazura ile gobegı ölctu Dr ve ebe. ultrason aleti yanımda iken ultrason a bakma gereği duymadı ebe, son haftalarda bakarlarmiş bebeğin pozisyonu nasıl diye 2 hafta sonra yine cagırdı buyumez ıse hastaneye gidersin dedi.

Saol canim bizimde halamiz aldi o yüzden cok ucmayalim diye diye gezdim bende. O soyledigin arabalar uygun diye bende onlara baktim hep. Beneto nun yorumlarinda okudum ben gidip sahsen görmedim. Sana link atiyim civilin sayfasindan bak istersen. Magzasinda 1100 lira gidip bakabilirsen bak istersen. Eger durumun varsa kv atiyorum 500 veriyosa ustune sen az daha koy istedgini al. https://www.civilim.com/casual-quan...&_sgm_source=SUPCSL17CAS033&_sgm_action=click

Ebe baktı inanabiliyor musun? İlk defa denk geldim. Kısa olsa ne olur diye sordum cevap bile vermedi. Son zamanlarda çıkıyormuş bu kısalık mevzusu. Ayrıntılı da bi sorun çıkmamıştı çok şükür. Kendi doktorum zaten direkt boy ölçmüyorum dedi. 2 kontroldür de ultrason kağıdı vermiyordu. Kendi dosyasına not ediyordu. Boş boş insanı geriyolar. Bakalım 1 hafta sonra falan kontrolüm var. Ordaki doktora soracağım.

Maşallah sağlıkla gelsin

Canım benim de hep öyleydi 29+5deki ölçümde geriden gelmeye başladı ama kafa ölçümü 2 hafta önde diğer bi tane daha ölçüm var o da 1 hafta önde. Bi bu fl gittikçe geriliyor bakan ebe demese sorun olmayacaktı anca attı kötü tohumu açıklama bile yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…