2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sinir bozucu bir şey bu. Doğuma bi şey kalmadı hala karnım çok büyük değil benimde. Dün alışverişte yenidoğan kıyafeti bakıyoruz kız doğum yaptınız mı diye sordu.
Yuvarlanmaya hazır top gibi durmaktan daha iyi değil mi? İç karın geniştir. Maşallah size.

Karından ölçüyü hiç duymamıştım. Sağlıklı olsunlar da iri olmuş ufak olmuş farketmez olacağı oluyor zaten. Bebek illa ki büyüyordur canım. Farklı yerler ve kişilerde ölçüm değişik çıkıyor.

Hepimiz Öfkeli Şirin’e döneceğiz sanırım. Ben uyuşukluğumdan kendime de kızıyorum. :)

Demek ki hatalı ölçüm de yapıyorlar canım zaten +- pay da koyuyorlar. Onu da göz önünde bulundurmak lazım, çok güvenilir de değil yani. Aşağı yukarı bir değer aslında
Hakkaten öyle . Bir oğlum 300 g düşüğü doğdu diğeri 400 fazlası. İkisi de tüy siklet olarak yaşlarıma girdiler :)
Sağlık ocağı mı canım muayene olduğun yer? Bizim burda ultrason yok da.

Kızıma hala bir isim karar veremedik. Benim durum böyle olunca bir an önce karar versek iyi olacak sanırım. Sizler karar verebildiniz mi isimlere?

Bizim kizimizin adi Rima olacak. Venüs ve Vera da seceneklerimizin arasindaydi. Denisik isim istiyorsaniz diye yazdim. Bilindik bi isim koysaydim kesinlikle inco koyardim. Kanaman ne durumda

Kızıma hala bir isim karar veremedik. Benim durum böyle olunca bir an önce karar versek iyi olacak sanırım. Sizler karar verebildiniz mi isimlere?
Geçmiş olsun canım öncelikle. Bizim kızımızın adı da Duru olacak inşallah. Ben anlamından dolayı özellikle Duru yu istedim. Öykü yü de çok seviyorduk yoksa.Biz hep ismiyle hitap ediyoruz. Bence de artık karar verilmesi lazım

Hamile kalmadan önce elizya diye tutturmuştum. Sonradan türevleri çıktı isimden soğudum :))))
Eşimin adı taner, oğlumunki tan, kızımınki de tanem olsun bari dedi. Ben üvey evlat gibi kaldım nese sağlık olsun

Slm kızlar içinizde basur olan varmı yeni başladı ve oturamiyorum ne kullanmak gerek bilgisi olan var mı

Kanaman nasıl oldu? Hastanede misin?
Bizde henüz isme karar veremedik. Bakmaktan sıkıldım bıraktım artık.

Kanaman çok şükür azaldı. Hastanedeyim serım ilaç. Ciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar. Yarın dr. Gelince kontrol edecek. İnşallah kesilecek

Bu arada şuan okudum çok geçmiş olsun.. isim sorunu önce gördüm şimdi iyisindir umarım..

Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim. Kanamam düne göre baya azaldı.

Bizim kizimizin adi Rima olacak. Venüs ve Vera da seceneklerimizin arasindaydi. Denisik isim istiyorsaniz diye yazdim. Bilindik bi isim koysaydim kesinlikle inco koyardim. Kanaman ne durumda

Rima yı duymamıştım hiç. Değişikmiş. Bende vera istemiştim eşim yazar kasa markası geliyor aklıma dedi. İstemedi. kanamam düne göre azaldı çok şükür.

Teşekkür ederim. Duru güzel isim. Arkadaşımın kızınon adı. Evet bende artık karar vermek istiyorum.

Bende önceden arya çok istiyordum. Sonradan vazgeçtim. Sizin uyum güzel olmuş.

İnşallah sorunsuz çıkarsın hastaneden . Zamanında gelir bebek erken gelmez inşallah.
İnsallah canim. Bak trendyolda piercardn araba fiyati düsmüs ben bu arabanin siyahina bakmistim begenmistim. Bi bak istersen uygun geldi fiyatidaEki Görüntüle 2187616
Bakıyım canım akşam eşime söyledim babamlar alacaktı arabayı ne diyin şimdi adama araba al mi diyim dedi sinir oldum sanki yabancı baban altı üstü diyeceksin ki biz beğendik arabayı alıyoruz. İster versinler para ister vermesinler onlar vermesde alınacak sonuçta böyle saçma davranınca hevesim kaçıyor benimde , çok sağol çok tatlıymış buda

Geçmişi çok okuyamadım. Dün evde işlerim vardı akşam da düğüne gitti,çok, bugün de geç uyandık, kahvaltı, avm ye gittik derken ancak girdik eve. Çünkü 1 saat gezsem 1 saat oturmam gerekiyor. Mahvoluyorum resmen canım acıyor. Yarın doktor randevum var soracağım doktora, özellikle göbeğimin sağ alt tarafı adım attıkça bağırtacak kadar acıyor. Dinlenince geçtiği için çok önemsemiyorum ama canım çok acıyor valla. Hareketsiz kalmak da istemiyorum. Bakalım doktorcum ne diyecek?
İsim mevzu konuşulmuş sanırım son sayfalarda gördüğüm. Sürekli karar değiştirdik eşimle ama en son Öykü Ada isminde karar kıldık. Hediyelikleri Öykü ismine göre hazırlıyorum zaten. Ada da eşimin aklına esip de değiştirmez inşallah :) gerçi değiştirmesin diye bu isimle emzik zinciri siparişi vermeyi düşünüyorum, cayamaz o zaman :))

Sorsan onlara gayet Normal. 9 ay boyunca sadece ayrıntılı ultrason a bakıyorlar tamam riskli bısey yoksa ekstra bakmıyorlar dıger kontroller hep ebe ile.

bizim kızçenin ismi öykü hilal olacak. Onun dışında ipek, inci, Ahsen, meva isimlerinde çok hoşuma gidiyor eşim istemedi

Bugün sabahtan beri çok sık kısa aralıklı kasılmalar yasadim kızlar. Düzenli ve uzun süreli değildi ama çok sık geliyodu kasılmalar arada bide sancı geliyodu kasılmalarla beraber. Ha geçti ha geçecek derken saat 6 oldu. Geçmeyince acile gittik. Kontrollerim yapıldı herşey normal dedi doktor. Rahim ağzı uzunluğu da 4 cm herhangi bir kısalma yok dedi. Nstye bağladılar yarim saat onda da bisey çıkmadı. 7.30da eve geldik. Hâlâ ara ara kasılmalarım devam ediyo. Hiç bu kadar sık ve uzun süreli hazırlık kasılması yasamamistim tedirgin oldum. Sizler de kasılmalar var mı? 2 tane sezeryan olan arkadaşım var. Kasılma nasıl bisey bilmiyoruz dediler çok şaşırdım. Hamilelikleri boyunca hiç kasilmamislar.

Kasılma olayını bana açıklarsan sevinirim benim ilk hamileliğim o yüzden kasılma olarak bahsedilen şey nasıl bişey bilmiyorum. Kısa süreli gelen sancılara mi diyorsunuz?

Canım ben geçen yaşadım proluton iğne vurulunca geçti ve idrarda enfeksiyon cikti ilaç kullanıyorum onun için. Enfeksiyon sancı yapabilir dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…