Maalesef duyarsızlaşıyoruz galiba. Ne kadar üzücü. Benim de 2. Ye göre daha rahat gibi.Kiz bana tuvalet sirasi bile vermiolar. Bu insanlar ne kadar duyarsiz. Ki hamilw oldugum belli yani bariz. Bugun ilk defa bi kadincagiz verdi sira onda da cocugu girecekti dedim siz girin cocuk bu tutamaz. Benimde 2. Gebelikte cabuk cikti gobegim ama simdi simdi yavasladi. 1.nin bu aylari ile ayni gibi 1.cide uzun zaman gobeksizdim.
Sıcağı seven biri olarak diyorum ki menopozlu dönemim şimdiki gibi olmasın. Ne zormuş alev topu gibi hissediyorum kendimi. Serinleyenlerim henüz ben. Bebeklerimiz büyüyor ne güzel maşallah sizinkine de.Ben de Demir ilacına yeni başladım gyno ferro sanol.gece uyumadan içmiştim sabah 6 da mide bulantısı ve ağrısıyla uyandım. Bunu ilaca bağlıyorum. Tesadüf sizlerde de bu ilaçtan sorun yaşayan olmuş. Bi kere daha içip deniycem yine olursa bırakıcam.
Bu hafta havaların serinlemesi psikolojik olarak hepimizi mutlu etmiştir değil mi kızlarkendimi temizliğe verdim hafta boyunca rahatça yaptım terlemeden. kontrolüm vardı 28 haftadayım 1225 gr 35 cm çıktı Bebiş. bebeğin eşi aşağıda çıkmıştı normal Doğum yapamazsın demişti doktor ama şuanda çok aşağıda değilmiş sadece küçük bir kısmı kapatıyormuş rahimi düzelmezse kanaman fazla olur dedi doktorum. Moralim düzeldi bunu duyunca. Çünkü her an kanama olur mu diye tedirgin oluyordum. Rahatsızlığı olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Alışveriş yapanlara da hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar. Bendeki haftalık özet de bu
Yorgunsan az hareket eder canım. Bende öyle oluyor.Bir de sizin bebeklerin hareketlerinde azalma ya da dozunun hafiflemesi gibi bi durum var mı hanımlar. Kontrolden geldim ertesi gününden beri o kadar azaldı ki hareketler nerdeyse hissedilmeyecek ölçüde. Telaşlanmak istemiyorum geçici bir dönemdir diyorum ama bir akıl da pazartesi doktora git diyor.
Nerede oturuyodun canım senO kar uzak ki gözüm hiç almıyoradama söyledim olmazsa değiştirsem diye olur dedi ama o kadar kalabaliktiki kafam durdu hiç aklıma gelmedi büyük bir mağazaya girip kabinde deneyeyim . Havuzluhan daydı dükkan denemeye de yeri yoktu . Bi şekilde gidebilirsem değiştiririm. Çok üzüldüm böyle olmasına hiç güvenemiyorum o kadar yol git.gel
Oy benm meleğim iyi olacak inşallah herşey. Azıcık daha sabır..Canım toplamaya çalışıyorum. Ali Asaf entübe. Haftasına göre ciğerlerinin bu kadar gelişmemiş olması çok üzüyor .Burundan alamamış ağza geçmişler. Ağzı açık hortumla bağlı kurumuş hep ağzı kuzumun. Elini tutunca ağlamak istedi sanki dert anlatır gibi ama ağlayamadı yavrum. Elimi sıktı..Artık iğne yapmayacaklarmış Kendi kendine düzelmesini bekleyeceklermiş..
Bende anlamamıştım şimdi anladım :))) jimnastikçi olacak bu kız :)))Belli oldu mu bilmiyorum canım ama bak işaretledim bacağıyla yüzünü. Yüzü bize dönük, ortada burnu var bak
Teşekkür ederiz teyzesi
Canım gyno ferro sanol mide ağrısı yapıyo. Bende de aşırı derecede ağrı yapmıştı. Doktorum değiştirmişti sonra oligofer verdi. O ilacı bir ay içtim ayak şişliklerim felaket derecede arttı ama o ilaca bağlamamıştım 10 gün sonra başladı şişlik çünkü. 4 gün içemedim oligoferi ayaklarım inmeye başladı.. sonra o ilaçlar bitince ferro sanole geri döndüm ve şişlik vs yok. Midem de alıştı sanırım ağrıyı çok değilde bulantıyı yapıyo ben kahvaltıdan yarım saat önce alıyorm kahvaltıdan sonra bulantı yapıyo geçiyoBen de Demir ilacına yeni başladım gyno ferro sanol.gece uyumadan içmiştim sabah 6 da mide bulantısı ve ağrısıyla uyandım. Bunu ilaca bağlıyorum. Tesadüf sizlerde de bu ilaçtan sorun yaşayan olmuş. Bi kere daha içip deniycem yine olursa bırakıcam.
Bu hafta havaların serinlemesi psikolojik olarak hepimizi mutlu etmiştir değil mi kızlarkendimi temizliğe verdim hafta boyunca rahatça yaptım terlemeden. kontrolüm vardı 28 haftadayım 1225 gr 35 cm çıktı Bebiş. bebeğin eşi aşağıda çıkmıştı normal Doğum yapamazsın demişti doktor ama şuanda çok aşağıda değilmiş sadece küçük bir kısmı kapatıyormuş rahimi düzelmezse kanaman fazla olur dedi doktorum. Moralim düzeldi bunu duyunca. Çünkü her an kanama olur mu diye tedirgin oluyordum. Rahatsızlığı olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Alışveriş yapanlara da hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar. Bendeki haftalık özet de bu
Cnm gibi değil yok benceBurda hic yok gibi mesela Eki Görüntüle 2187372
31.haftadasin. senin suan gobus gogsunu gecmis yuvarlaniyor olman lazim. Resim oyle degil. Dogru soyle fotoshop mu yaptin??yok oyle degilse kiniyorum seni
Kızlar size önemli bir şey soracağım. Acilde bebeğimin fl ölçümü haftamdan 8 gün geride çıktı hatta ölçümü yapan şahıs bacağı mı kısa dedi? İlk defa böyle bir şey duydum çünkü kendi doktoruma boyunu sorduğumda artık kıvrık durduğu için ölçümün zor olduğunu söylemişti. Bundan önceki ölçümde de yine acildeki bir doktor ölçmüştü ve o zaman da 4 gün gerideydi bacak boyu(fl ölçümü). Yani sonuç olarak gerilik her kontrolde artmaya başladı. Kendi doktoruma bunu sorduğumda bana ordakilere sorsaydın bana niye soruyorsun diye tersledi( evet 32. Haftamdayken sırf bu tavrından dolayı hastaneyi ve hekimimi değiştirmeyi düşünmeye başladım). Başka hastaneden güç bela randevu aldım ama daha randevuya var. Bacak boyu haftasından kısa olanlar acaba doktorları ne diyor bu durum için? Cücelik veya downdan bahsedilmiş hep. İkili testim çok iyiydi. Bilmiyorum korkmak da içimden gelmiyor. Ama endişelendim.
Fotograf fobisi var benimkinin sanirim saklio kendini :))) bakiyom hepsinde saklanmis :))Cnm gibi değil yok bence
Maşallah maşşalah cnm. Sağlıklı olsunlar saklasınlar sıkıntı değilFotograf fobisi var benimkinin sanirim saklio kendini :))) bakiyom hepsinde saklanmis :))
Eki Görüntüle 2187444
1-2 hafta oynaması olağan. Ölçümden ölçüme de değişiyor. Boşuna endişelenme bir dahaki muayenene kadar da üzme kendini. Önemli bir sorun olsa ayrıntılıda çıkardı.Kızlar size önemli bir şey soracağım. Acilde bebeğimin fl ölçümü haftamdan 8 gün geride çıktı hatta ölçümü yapan şahıs bacağı mı kısa dedi? İlk defa böyle bir şey duydum çünkü kendi doktoruma boyunu sorduğumda artık kıvrık durduğu için ölçümün zor olduğunu söylemişti. Bundan önceki ölçümde de yine acildeki bir doktor ölçmüştü ve o zaman da 4 gün gerideydi bacak boyu(fl ölçümü). Yani sonuç olarak gerilik her kontrolde artmaya başladı. Kendi doktoruma bunu sorduğumda bana ordakilere sorsaydın bana niye soruyorsun diye tersledi( evet 32. Haftamdayken sırf bu tavrından dolayı hastaneyi ve hekimimi değiştirmeyi düşünmeye başladım). Başka hastaneden güç bela randevu aldım ama daha randevuya var. Bacak boyu haftasından kısa olanlar acaba doktorları ne diyor bu durum için? Cücelik veya downdan bahsedilmiş hep. İkili testim çok iyiydi. Bilmiyorum korkmak da içimden gelmiyor. Ama endişelendim.
Canim attigin iki modele bende baktim aynisi hatta :) ama biz civile gittik bugun casual trone travel sistem araba 1600 den 1100 e dusmustu dayanamayip casual aldim. Baby2go yu inceledim puseti iyi ama normal arabanin ici bana sert gibi geldi icine ayrica sirti icn ped almak lazim. Kanzdaki o arabalar icnde yorumlarda puseti takinca saglam durmuyo falan yazmislardi birisi hatta cocugum dustu yazmis ne kadar dogru bilemem arabayi kendim incelemedim ama icim sogudu ben direk eledimKızlar bu arabaların fiyatları aynı sizce hangisini almalıyım?Eki Görüntüle 2187235 Eki Görüntüle 2187236
Çok şükür canım, inşallah tamanen kesilir tez zamanda. Çok çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin.Hepinize çok teşekkür ederiz. Kanamamda azalma başladı. Allah ın izniyle inşallah kesildiğini de göreceğiz
Akşam yemeği biraz fazla kaçırmışız gibi maşallah. Kuş da çok sevimli.
ayaktayken bayağı bayağı önde kocaman bi göbek var aslında :)
Çok sag ol canım1-2 hafta oynaması olağan. Ölçümden ölçüme de değişiyor. Boşuna endişelenme bir dahaki muayenene kadar da üzme kendini. Önemli bir sorun olsa ayrıntılıda çıkardı.
Bugün temizlikçi gelecek ev facia halde ve ben hala kusuyorum.Merhaba anneler nasılsınııızBiz oğlumla cok iyiyiz tepişip duruyoruz işte.Burada 2 gündür havalar serinledi ben de temizliğe başladim. Evim çok fena şöyle ki ilk üç ay bulantılardan, sonra ilaç dokundu günlerce hasta yatmaktan, ardından bütün ramazan köyler kalmaktan ve son olarak yaz sıcağının verdiği halsizlikten mecburi işler dışında hiçbir şey yapmadım. Şimdi dip bucak duvarlara kadar silmek istiyorum. Buzluğumu da yemeklerle doldurup doğum sonrası mutfak işlerini pratikleştorirsem benden mutlusu olmayacak. Sizler bu konuda ne durumdasınız.
Cok gecmiş olsun.Hepinize çok teşekkür ederiz. Kanamamda azalma başladı. Allah ın izniyle inşallah kesildiğini de göreceğiz
Canım bizimkide dün 4 gün ilerde çıktı aynı ölçüm ama herhangi bir durum da yorum yapmak için en az on gün fark etmesi gerekiyor kafana takma ama en iyisi perinatoloji uzmanından randevu al bu konuda en iyi ölçüm ve bilgiyi onlar verir içinrahatlarÇok sag ol canım
Sebebini bilmiyorum ama ultrason sonrası bende de hareketlerinde azalma oluyor sonra düzeliyorBir de sizin bebeklerin hareketlerinde azalma ya da dozunun hafiflemesi gibi bi durum var mı hanımlar. Kontrolden geldim ertesi gününden beri o kadar azaldı ki hareketler nerdeyse hissedilmeyecek ölçüde. Telaşlanmak istemiyorum geçici bir dönemdir diyorum ama bir akıl da pazartesi doktora git diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?