2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bir de sizin bebeklerin hareketlerinde azalma ya da dozunun hafiflemesi gibi bi durum var mı hanımlar. Kontrolden geldim ertesi gününden beri o kadar azaldı ki hareketler nerdeyse hissedilmeyecek ölçüde. Telaşlanmak istemiyorum geçici bir dönemdir diyorum ama bir akıl da pazartesi doktora git diyor.

Maalesef duyarsızlaşıyoruz galiba. Ne kadar üzücü. Benim de 2. Ye göre daha rahat gibi.

Sıcağı seven biri olarak diyorum ki menopozlu dönemim şimdiki gibi olmasın. Ne zormuş alev topu gibi hissediyorum kendimi. Serinleyenlerim henüz ben. Bebeklerimiz büyüyor ne güzel maşallah sizinkine de.

Kızlar size önemli bir şey soracağım. Acilde bebeğimin fl ölçümü haftamdan 8 gün geride çıktı hatta ölçümü yapan şahıs bacağı mı kısa dedi? İlk defa böyle bir şey duydum çünkü kendi doktoruma boyunu sorduğumda artık kıvrık durduğu için ölçümün zor olduğunu söylemişti. Bundan önceki ölçümde de yine acildeki bir doktor ölçmüştü ve o zaman da 4 gün gerideydi bacak boyu(fl ölçümü). Yani sonuç olarak gerilik her kontrolde artmaya başladı. Kendi doktoruma bunu sorduğumda bana ordakilere sorsaydın bana niye soruyorsun diye tersledi( evet 32. Haftamdayken sırf bu tavrından dolayı hastaneyi ve hekimimi değiştirmeyi düşünmeye başladım). Başka hastaneden güç bela randevu aldım ama daha randevuya var. Bacak boyu haftasından kısa olanlar acaba doktorları ne diyor bu durum için? Cücelik veya downdan bahsedilmiş hep. İkili testim çok iyiydi. Bilmiyorum korkmak da içimden gelmiyor. Ama endişelendim.

Yorgunsan az hareket eder canım. Bende öyle oluyor.

Nerede oturuyodun canım sen
Oy benm meleğim iyi olacak inşallah herşey. Azıcık daha sabır..
Belli oldu mu bilmiyorum canım ama bak işaretledim bacağıyla yüzünü. Yüzü bize dönük, ortada burnu var bak

Teşekkür ederiz teyzesi
Bende anlamamıştım şimdi anladım :))) jimnastikçi olacak bu kız :)))
Canım gyno ferro sanol mide ağrısı yapıyo. Bende de aşırı derecede ağrı yapmıştı. Doktorum değiştirmişti sonra oligofer verdi. O ilacı bir ay içtim ayak şişliklerim felaket derecede arttı ama o ilaca bağlamamıştım 10 gün sonra başladı şişlik çünkü. 4 gün içemedim oligoferi ayaklarım inmeye başladı.. sonra o ilaçlar bitince ferro sanole geri döndüm ve şişlik vs yok. Midem de alıştı sanırım ağrıyı çok değilde bulantıyı yapıyo ben kahvaltıdan yarım saat önce alıyorm kahvaltıdan sonra bulantı yapıyo geçiyo

31.haftadasin. senin suan gobus gogsunu gecmis yuvarlaniyor olman lazim. Resim oyle degil. Dogru soyle fotoshop mu yaptin?? yok oyle degilse kiniyorum seni

Yok kiz valla no filter :))) ama fotoda yok gibi cikmis yarin gobeemi belli eden bi foto cekicem senin icin. Bide ben hamile kiyafeti giymiyorum..normal elbise giyiyorum hala onun da etkisi olabuluuu :))

Canim pek bir bilgim yok ama doktorunun tavri pek hos olmamis degistirmekle dogru bi tercih yapmissin. Elden iyi dusunmekten ve dua dan baska bisey gelmez. Senngonlunu ferah tut belki minyon bir yapisi olacak bilemeyizki

Merhaba anneler nasılsınııız Biz oğlumla cok iyiyiz tepişip duruyoruz işte.Burada 2 gündür havalar serinledi ben de temizliğe başladim. Evim çok fena şöyle ki ilk üç ay bulantılardan, sonra ilaç dokundu günlerce hasta yatmaktan, ardından bütün ramazan köyler kalmaktan ve son olarak yaz sıcağının verdiği halsizlikten mecburi işler dışında hiçbir şey yapmadım. Şimdi dip bucak duvarlara kadar silmek istiyorum. Buzluğumu da yemeklerle doldurup doğum sonrası mutfak işlerini pratikleştorirsem benden mutlusu olmayacak. Sizler bu konuda ne durumdasınız.

1-2 hafta oynaması olağan. Ölçümden ölçüme de değişiyor. Boşuna endişelenme bir dahaki muayenene kadar da üzme kendini. Önemli bir sorun olsa ayrıntılıda çıkardı.

Kızlar bu arabaların fiyatları aynı sizce hangisini almalıyım?Eki Görüntüle 2187235 Eki Görüntüle 2187236
Canim attigin iki modele bende baktim aynisi hatta :) ama biz civile gittik bugun casual trone travel sistem araba 1600 den 1100 e dusmustu dayanamayip casual aldim. Baby2go yu inceledim puseti iyi ama normal arabanin ici bana sert gibi geldi icine ayrica sirti icn ped almak lazim. Kanzdaki o arabalar icnde yorumlarda puseti takinca saglam durmuyo falan yazmislardi birisi hatta cocugum dustu yazmis ne kadar dogru bilemem arabayi kendim incelemedim ama icim sogudu ben direk eledim

Bugün temizlikçi gelecek ev facia halde ve ben hala kusuyorum.

Çok sag ol canım
Canım bizimkide dün 4 gün ilerde çıktı aynı ölçüm ama herhangi bir durum da yorum yapmak için en az on gün fark etmesi gerekiyor kafana takma ama en iyisi perinatoloji uzmanından randevu al bu konuda en iyi ölçüm ve bilgiyi onlar verir içinrahatlar

Sebebini bilmiyorum ama ultrason sonrası bende de hareketlerinde azalma oluyor sonra düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…