Birisi biseyi ben alcam diyince gidip kendim alsam ayip olur ben alcam demisti diyorum. Almasam e dogum geliyo diyorum. Boyle boyle herseyini kendim aldim park yatak alcak ablam gorumcemde arabasini aldi. İlk cocuk olunca iviri ziviri cok tuttu. Benim kirildigim nokta kv ben hamile kaldigimda doguma dogru 5 bin lira para vercem size dedi ben hic istemedim. Biz dügünü kendimz yaptik esyalari kendimz aldik hala kredi ödüyoruz, ben ilk bebegi düsüdüsük yaptim ikinciyr hamile kalinca esim isi biraktirdi yine bisry olur diye. Evimiz kira tek maasa bagliyiz bide borc var. Kimseden beklentim yok ama yapicam diyip yapmamak üzüyo. Bide arkada aile destegini gormek istiyo insan.su yoklukta yinr allahim cok sukur yardim ettide hic eksigi yok bebegimin. Hersyinide icime sinerek aldim.Benimde kv besik ve araba alcak. Ama ben yine de beklenti icinde degilim. Zaten biz alcaktik. Alirsa guzel olur tabi ama almasa da cok beklentim yok. Oyle kirilmam yani. Almak zorunda degiller cunku. Dun esime bakiyo mu besiklere fln demis. Dedim gezmem lazim onun icin bakarim bi ara. Tahmini bir iki model gosterdim esime bu tarz dusunuyorum diye. Kiyafet vs zaten kimse bisey alsin istemiyorum ben kendi zevkime ve bebegin ihtiyacina gore almak istiyorum. En pahali sey araba ve besik
Bugün çok iyi sayılmam canım acayip sırt agrısı cekiyorum ve uykusuzum sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız? bu aralar buraya uğramaya pek fırsatım olmuyor. kanaması olan arkadaşımız varmış @dlkmk nasıl oldun canım? kanama sebebi neymiş geçmiş olsun
kasılması olanlarda varmış geçniş olsun kızlar şimdi nasılsınız ?
Birisi biseyi ben alcam diyince gidip kendim alsam ayip olur ben alcam demisti diyorum. Almasam e dogum geliyo diyorum. Boyle boyle herseyini kendim aldim park yatak alcak ablam gorumcemde arabasini aldi. İlk cocuk olunca iviri ziviri cok tuttu. Benim kirildigim nokta kv ben hamile kaldigimda doguma dogru 5 bin lira para vercem size dedi ben hic istemedim. Biz dügünü kendimz yaptik esyalari kendimz aldik hala kredi ödüyoruz, ben ilk bebegi düsüdüsük yaptim ikinciyr hamile kalinca esim isi biraktirdi yine bisry olur diye. Evimiz kira tek maasa bagliyiz bide borc var. Kimseden beklentim yok ama yapicam diyip yapmamak üzüyo. Bide arkada aile destegini gormek istiyo insan.su yoklukta yinr allahim cok sukur yardim ettide hic eksigi yok bebegimin. Hersyinide icime sinerek aldim.
bende uykusuzum canım ama çok şükür idare ediyorum yaBugün çok iyi sayılmam canım acayip sırt agrısı cekiyorum ve uykusuzum sen nasılsın
çok şükür halimize canım sen nerelerdeydinbende uykusuzum canım ama çok şükür idare ediyorum ya
Bugün sabahtan beri çok sık kısa aralıklı kasılmalar yasadim kızlar. Düzenli ve uzun süreli değildi ama çok sık geliyodu kasılmalar arada bide sancı geliyodu kasılmalarla beraber. Ha geçti ha geçecek derken saat 6 oldu. Geçmeyince acile gittik. Kontrollerim yapıldı herşey normal dedi doktor. Rahim ağzı uzunluğu da 4 cm herhangi bir kısalma yok dedi. Nstye bağladılar yarim saat onda da bisey çıkmadı. 7.30da eve geldik. Hâlâ ara ara kasılmalarım devam ediyo. Hiç bu kadar sık ve uzun süreli hazırlık kasılması yasamamistim tedirgin oldum. Sizler de kasılmalar var mı? 2 tane sezeryan olan arkadaşım var. Kasılma nasıl bisey bilmiyoruz dediler çok şaşırdım. Hamilelikleri boyunca hiç kasilmamislar.
İşler coştu bu ara canım ya bide diğer arkadaşla takıştık geçen gün pek giremiyorum çıtır çıtır yazamıyorum.çok şükür halimize canım sen nerelerdeydin
Allah kolaylık versın canım evet samsuna dugune gıtmıstık haftasonu gıdıp geldıkİşler coştu bu ara canım ya bide diğer arkadaşla takıştık geçen gün pek giremiyorum çıtır çıtır yazamıyorum.
sen nerelerdeydin sanki bi yazını okudum istanbulda değildim gibi
Dogru soyluyosun iste beklenti icine girmemek lazim. Almamasi almasindan daha iyi. O kadar güzel konusuyoki konustugunda inaniyorum saf gibi. Biseyi kalmadi cok sukur bizde herseyini hallettik allah yardim ediyo. Dügünümdede hersey istedgm gibi oldu yine allah yardm etti. Cocugu onlara guvenerekte yapmadim. Normalde takmamda hamilelikten heralde inciniyorum en ufak seylere. Cevremde bakiyorum millet iste annem alisverise cikardi bunu aldi kv cikardi sunu aldi diyor ya ondan biraz burukluk oluyor. Annemde uzakta. İlk cocugum ustune giyecegini ne alacagimi bile burdan ögrendim.Haklisin ama suana kadar da bir yardimini gormemissin. Katiliyorum bebek masrafli aileler destek olsa guzel olur. Ama onceki zamanlarda yardiminj gormedigin birinin lafina inanma emin ol daha az kirilirsin. Bana da bir igne alinmadi. Hatta olan paraya da el konuldu benzin parasi dahi cikarildi. Yine de bir gun olsun beklentim olmadi. Cunku basta kendilerini belli ettiler. Bana bisey alip lafi edilecegine almasinlar ben yine bi caresine bakarim diyorum hep. Hamileligimi o sunu almadi bu bunu almadi diye dusunmuyorum. Arabasi olmayinca bebek eksik olmuyor yada besigi olmayinca eksik olmuyor. Dogduktan sonra zamanla alinir gozuyle bakip tadini cikarmaya calisiyorum. Sende oyle yapmaya calis daha guzel gecer bu surec eminim. Hepimiz ilk bebekte heyecnali oluyoruz o olsun bu olsun xamaninda olsun eksigi olmasin diye dusunuyoruz ama hallolur yaa. Gercekten bak bebek rizkiyla geliyo eminim guzel kapilar acilacaktir
o konuda bende hıc bırsey bılmıyorum henuz kendım ıcın bıseyler almadım burda bekleyı vereyım bendemerhaba hayırlı haftalar arkadaslar cok yazamıyorum ama okumaya çalısıorum yorumlarınızı rahatsızlanan arkadaslara gecmıs olsun dılıyorum oncelıkle. dogumda ıc camasırı ve bez ne kullanacaksınız kndınız ıcın kızlar nasıl oluyor dha onceden tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılır mı
Dogru soyluyosun iste beklenti icine girmemek lazim. Almamasi almasindan daha iyi. O kadar güzel konusuyoki konustugunda inaniyorum saf gibi. Biseyi kalmadi cok sukur bizde herseyini hallettik allah yardim ediyo. Dügünümdede hersey istedgm gibi oldu yine allah yardm etti. Cocugu onlara guvenerekte yapmadim. Normalde takmamda hamilelikten heralde inciniyorum en ufak seylere. Cevremde bakiyorum millet iste annem alisverise cikardi bunu aldi kv cikardi sunu aldi diyor ya ondan biraz burukluk oluyor. Annemde uzakta. İlk cocugum ustune giyecegini ne alacagimi bile burdan ögrendim.
ayy arabaylamı gittiniz o kadar yolu canımAllah kolaylık versın canım evet samsuna dugune gıtmıstık haftasonu gıdıp geldık
Bana kalsa zaten öyle sorsan havasından geçilmiyor biz sizin için çalışıyoruz herseyimiz sizin falan diye ama tek kurusu geçmemiştir. Hamileliğin başında eşim dedi eşyaları anneme aldırırım diye bende iyi o zaman anne yani beşiği zaten annem yapçak beşik takımı getirilir bizim oralarda adettendir diye gel zaman annemin beşiği alacağını duyunca kv ben alıyım falan dedi sonrada illa bişey almak istiyorsan dolabını al anne dedim yükümüzu hafifletirsin çıt yok . Sonra mobilya bakmaya gittik eşimle onlarda başka bişey alcaklardi kendilerine takıldlar peşimize biz mobilya bakarken dükkanın içine bile girmedi kv kp. Sonra arabayı biz alalım falan dedi peki dedim baston 1oo liralıkarabaları gösteriyo gülerek bak bunlarda araba diye hiç cevap vermedim . Sonrada beğenin alalım dedi tamam dedim geçen de diyo ki ikinci el temiz uygun oluyormuş onlara bakın. Eşime de dedim almayacaklarsa almasınlar ben kimseyi zorlanıyorum işi yokuşa sürmenin anlamı yok. Her şekilde sömürgecilik yapıyorlar bizden durumları iyi o yüzden beklentiye şimdiye kadar hiç girmedim kendi ayaklarımızın üstünde duralım istedim hem söyleyip hem saçma davranmalarını sinir oluyorum . Benim annem daha ilk aylardan eşime yük olmasın diye almaması gereken herşeyi aldı allah razı olsun . Almak isteyen alır bırakmaz lafta da kalmaz ama B betka2013 ninda söylediği gibi alcaz dediklerinde kendi kafamıza gidip alsak bu kez ayıp olcak .Ona bende sinir oluyorum. Bana da annem erken hatta 36dan sonra hazirliktan bahsetti. Kv ise simdiden almiyomusun diye soruyor. Ben besigi kv alicak demedim. Bana gecende besik begen alayim dedi annem. Besigi ve arabayi kv alcak dedim. Bende netten deterjan fln almistim bebek icin ufak tefek almaya basladim. Dun netten muslin kumas siparisi etmis. Illa bisey alcaklar ama ben al fln demem. Kendi benim aldigimi gorunce bana bisey kalmaz dusuncesiyle almaya basladi :) bence araniz samimiyetiniz cok yoksa al fln deme. Lafini dahi etme. Git kendin begen. Sonra goster bu hafta bunu alcam de. Zaten sesleri cikarsa alirlar. Kem kum ediyolarsa bosver almasinlar sen al herseyini
Canım ben intaslar diye bi siteden aldım metresi 15 TL ydi seçtiğin modele göre değişiyor fiyatıMuslini nerden siparis verdin. Ben hazir bi ortu ve 6li agiz bezi aldim ama.biraz daha alasim var
Yapacak bişey yok :) farkında olmalılar son zamanlara geldik sayılır .işlerine gelmedi sanırım keşke 100 200 le herşey çözülse ama herşey ateş pahası. Gereksiz şeylere üzülme ana malzemeleri olsun zorluk çekme gerisi yavaş yavaş alınır inşallahHaklisin insan hemen olsun istiyor hevesleniyoruz. En azindan doguma gidecek bisey degil bebek arabasi almazlarsa biraz beklersin uc bes biriktirip kendin alirsin. Sen begen modelini dursun sorarlarsa soylersin bunu begendim diye. Benim kv ana kucagi alacakti suan ne ses var ne seda gecen gun gosterdim bunu begeniyorum ama suan ona verecek paramiz yok dedm siz alin 200 unu ben veririm dedi. 650 lira ana kucaginin fiyatida., alacagimdan degilde hic bisey almadi alcam dedigini bile almadi bende yem attim ama yok almayacak belli. Kendi ayagimda sallarim artik napiyim :)
merhaba hayırlı haftalar arkadaslar cok yazamıyorum ama okumaya çalısıorum yorumlarınızı rahatsızlanan arkadaslara gecmıs olsun dılıyorum oncelıkle. dogumda ıc camasırı ve bez ne kullanacaksınız kndınız ıcın kızlar nasıl oluyor dha onceden tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılır mı
canım ben henüz almadım ama arkadaşlarımın bir çoğu iç çamaşarını kullan at aldılar memnun kaldıklarını da söylediler. En azından hastane için yapılabilir evde bilemiyorum benimde aklımda soru işareti..Ped içinde depend ya da gece pedi diyolar ama şu bebekler için yapılan yıkanabilir bezin kadınlar için olanını kullanmak daha hijyenik mi olur acaaba diye düşünmeden edemiyorum..Şimdi hassas olcak o bölgelerde enfeksiyondn korkuyorum...merhaba hayırlı haftalar arkadaslar cok yazamıyorum ama okumaya çalısıorum yorumlarınızı rahatsızlanan arkadaslara gecmıs olsun dılıyorum oncelıkle. dogumda ıc camasırı ve bez ne kullanacaksınız kndınız ıcın kızlar nasıl oluyor dha onceden tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılır mı
Hangi sitede 23 TL cnm?Nette kumas seklinde satiliyo canim. 1.60mt*1mt sanirim sen kesip kenarlarjni yapiyosun. Sormadim detayini. 23tlye almis. Fazla kismini agiz sirt mendili fln yapcakmis sanirim. Bende cok anlamiyorum
Kullan at iç çamaşırı nasıl bişi oluyo acaba ?bide nereden temin ediliyor ki?canım ben henüz almadım ama arkadaşlarımın bir çoğu iç çamaşarını kullan at aldılar memnun kaldıklarını da söylediler. En azından hastane için yapılabilir evde bilemiyorum benimde aklımda soru işareti..Ped içinde depend ya da gece pedi diyolar ama şu bebekler için yapılan yıkanabilir bezin kadınlar için olanını kullanmak daha hijyenik mi olur acaaba diye düşünmeden edemiyorum..Şimdi hassas olcak o bölgelerde enfeksiyondn korkuyorum...
e bebekte gördüm canım ordan bakabilirsin..Arkadaşlarım İzmirde Kemeraltından almışlardı...Kullan at iç çamaşırı nasıl bişi oluyo acaba ?bide nereden temin ediliyor ki?
yok canım arabayla gıtsem pertım cıkardı heralde zaten ayaklarım şiş bide ole olsa nasıl olurdu kım bılır ucakla gıdıp donduk bır sorun olmadı cok sukur bu hafta kontrolumuz var sabırsızlıkla onu beklıyoruzayy arabaylamı gittiniz o kadar yolu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?