2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba Kızlar çok aktif değilim grupta arada girip okuyorum .doktor kontrolünden geldim ve moralim çok bozuk. Buraya yazmak istedim. Suyumun fazla olduğunu söyledi doktor. Şeker hastalığına yatkınlığı olanlarda oluyomuş genelde. Erken Doğum riski oluyomuş moralim bozuldu çok. Bu 2.gebeliğim ilkinde şeker yüklemesi yapmıştım Bunda yapmadım. Yapsaydın keşke falan dedi benim gibi olan var mı aranızda ilk defa duydum suyun fazlalığını da bilgisi olan paylaşabilir mi

ay iyi bari arabayla sandım şok olacaktım :)
oh güzel haberlerle gelin inşallah

Ben normal Doğum yapmıştım. İç çamaşırı pamuklu büyük olanlardan kullandım şuna da aynısından kullanıyorum rahat sıkmıyor hiç. Hasta bezleri var ondan alabilirsin kanama için ben direk gece pedi kullanmıştım

Cok ayip etmisler gercekten terbiyesizlik yaptiklari

Depend hasta kilodu çok kullanışlı canım. Ben suyum geldiği andan itibaren kullandım çok rahat ettim. 3 paket filan kullandim sonra kanama azalinca gece boy orkid kullanmıştım.
görseline baktım mantıklı cnm aslında bulaşma taşma biey olmaz yırt at en mantıklısı teşekkürler

enfeksiyondan bende çok korkuyorum sürekli enfeksiyon kapıorum zaten bide o zmn cok kanama oluyor mu bılmıorum olursa tassın bulassın ıstemıorm en temız en hıjyenık hangısı ıse onu kullanalım

enfeksiyondan bende çok korkuyorum sürekli enfeksiyon kapıorum zaten bide o zmn cok kanama oluyor mu bılmıorum olursa tassın bulassın ıstemıorm en temız en hıjyenık hangısı ıse onu kullanalım
aynı fikirdeyim..kanama kişiye göre değişiyor galiba..

bi de internette bloggerın biri aynen şunu demiş ''Hastanede yatış süreniz boyunca dikişler nedeniyle çok rahat hareket edemeyeceğiniz için kullan at iç çamaşırlarını öneririm. Hem hijyenik oluyorlar hemde çıkarması bir makas darbesine bakıyor :). Kullan at iç çamaşırlarını Mothercare mağazalarından bulabilirsiniz. Benim tavsiyem bir beden büyük almanız, çok daha rahat edersiniz.''

evet kişiye göre değişiklik gösteriyormuş ama o an kim gidip alasın ben herşeyi hazır etmek istiorum ki aklımda bişey kalmasın
bende öyle yapacağım gerekirsse büyük bir çanta hazırlar fazladan eşyada alırım yeter ki eksiklik olmasın sonradan başımız ağrımasın..

Canım benim bir arkadaşın suyu fazlaydı her gören ikiz veya doğmak üzere zannediyordu. 38 haftaya girdiği gün doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı oldu. Doktor sana herhangi diyet önerdi mi?

Bu mağazalara ne olmuş böyle yahu herşeyde inanılmaz bir fiyat artışı var. Geçenlerde lcw de bebek battaniyesi gördüm daha erken alırım sonra dedim bugün bakıyorum fiyatı artmış. Hele h&m iyice abartmış ikili emzirme sütyenleri 100 liraydı ben belki indirim olur online uygulamada diye beklerken bugün 140 liraya çıkmış. Sütyenli emzirme atletini 60 liraya gördüm onu alacaktım o da 80 lira olmuş neye elimi atsam fiyatı artmış. Dolar bu kadar artmadı ki her ürün bu kadar zamlanıyor. İyi ki alışverişi bitirmişim alınacağı kalmamış hiçbir şeyin

Canım benim bir arkadaşın suyu fazlaydı her gören ikiz veya doğmak üzere zannediyordu. 38 haftaya girdiği gün doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı oldu. Doktor sana herhangi diyet önerdi mi?
Canım benim iş yerinde bi abla var o benden on gun gerı de doktor ona da suyun fazla demıs karnından sıvı mı almadılar sekerı var dıye seker yuklemesı mı yaptırmadlar moralmen cokmustu resmen ama cok sukur suphelendıklerı gıbı olmadı saglıklı bebegı suanlık hersey yolundnaymıs o yuzden ne derlerse desınler kotu dusunme bende seker yuklemesı yaptırmadım bebek ırı dedım benden de suphelendı ıyı dusunuyorum bısey cıkmıcak ınsallah Allahın ıznıyle

Canım benim iş yerinde bi abla var o benden on gun gerı de doktor ona da suyun fazla demıs karnından sıvı mı almadılar sekerı var dıye seker yuklemesı mı yaptırmadlar moralmen cokmustu resmen ama cok sukur suphelendıklerı gıbı olmadı saglıklı bebegı suanlık hersey yolundnaymıs o yuzden ne derlerse desınler kotu dusunme bende seker yuklemesı yaptırmadım bebek ırı dedım benden de suphelendı ıyı dusunuyorum bısey cıkmıcak ınsallah Allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…