ay iyi bari arabayla sandım şok olacaktım :)yok canım arabayla gıtsem pertım cıkardı heralde zaten ayaklarım şiş bide ole olsa nasıl olurdu kım bılır ucakla gıdıp donduk bır sorun olmadı cok sukur bu hafta kontrolumuz var sabırsızlıkla onu beklıyoruz
merhaba hayırlı haftalar arkadaslar cok yazamıyorum ama okumaya çalısıorum yorumlarınızı rahatsızlanan arkadaslara gecmıs olsun dılıyorum oncelıkle. dogumda ıc camasırı ve bez ne kullanacaksınız kndınız ıcın kızlar nasıl oluyor dha onceden tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılır mı
Bana kalsa zaten öyle sorsan havasından geçilmiyor biz sizin için çalışıyoruz herseyimiz sizin falan diye ama tek kurusu geçmemiştir. Hamileliğin başında eşim dedi eşyaları anneme aldırırım diye bende iyi o zaman anne yani beşiği zaten annem yapçak beşik takımı getirilir bizim oralarda adettendir diye gel zaman annemin beşiği alacağını duyunca kv ben alıyım falan dedi sonrada illa bişey almak istiyorsan dolabını al anne dedim yükümüzu hafifletirsin çıt yok . Sonra mobilya bakmaya gittik eşimle onlarda başka bişey alcaklardi kendilerine takıldlar peşimize biz mobilya bakarken dükkanın içine bile girmedi kv kp. Sonra arabayı biz alalım falan dedi peki dedim baston 1oo liralıkarabaları gösteriyo gülerek bak bunlarda araba diye hiç cevap vermedim . Sonrada beğenin alalım dedi tamam dedim geçen de diyo ki ikinci el temiz uygun oluyormuş onlara bakın. Eşime de dedim almayacaklarsa almasınlar ben kimseyi zorlanıyorum işi yokuşa sürmenin anlamı yok. Her şekilde sömürgecilik yapıyorlar bizden durumları iyi o yüzden beklentiye şimdiye kadar hiç girmedim kendi ayaklarımızın üstünde duralım istedim hem söyleyip hem saçma davranmalarını sinir oluyorum . Benim annem daha ilk aylardan eşime yük olmasın diye almaması gereken herşeyi aldı allah razı olsun . Almak isteyen alır bırakmaz lafta da kalmaz ama @betka2013 ninda söylediği gibi alcaz dediklerinde kendi kafamıza gidip alsak bu kez ayıp olcak .
Canım ben intaslar diye bi siteden aldım metresi 15 TL ydi seçtiğin modele göre değişiyor fiyatı
Yapacak bişey yok :) farkında olmalılar son zamanlara geldik sayılır .işlerine gelmedi sanırım keşke 100 200 le herşey çözülse ama herşey ateş pahası. Gereksiz şeylere üzülme ana malzemeleri olsun zorluk çekme gerisi yavaş yavaş alınır inşallah
görseline baktım mantıklı cnm aslında bulaşma taşma biey olmaz yırt at en mantıklısı teşekkürlerDepend hasta kilodu çok kullanışlı canım. Ben suyum geldiği andan itibaren kullandım çok rahat ettim. 3 paket filan kullandim sonra kanama azalinca gece boy orkid kullanmıştım.
Hangi sitede 23 TL cnm?
enfeksiyondan bende çok korkuyorum sürekli enfeksiyon kapıorum zaten bide o zmn cok kanama oluyor mu bılmıorum olursa tassın bulassın ıstemıorm en temız en hıjyenık hangısı ıse onu kullanalımcanım ben henüz almadım ama arkadaşlarımın bir çoğu iç çamaşarını kullan at aldılar memnun kaldıklarını da söylediler. En azından hastane için yapılabilir evde bilemiyorum benimde aklımda soru işareti..Ped içinde depend ya da gece pedi diyolar ama şu bebekler için yapılan yıkanabilir bezin kadınlar için olanını kullanmak daha hijyenik mi olur acaaba diye düşünmeden edemiyorum..Şimdi hassas olcak o bölgelerde enfeksiyondn korkuyorum...
aynı fikirdeyim..kanama kişiye göre değişiyor galiba..enfeksiyondan bende çok korkuyorum sürekli enfeksiyon kapıorum zaten bide o zmn cok kanama oluyor mu bılmıorum olursa tassın bulassın ıstemıorm en temız en hıjyenık hangısı ıse onu kullanalım
evet kişiye göre değişiklik gösteriyormuş ama o an kim gidip alasın ben herşeyi hazır etmek istiorum ki aklımda bişey kalmasınaynı fikirdeyim..kanama kişiye göre değişiyor galiba..
bi de internette bloggerın biri aynen şunu demiş ''Hastanede yatış süreniz boyunca dikişler nedeniyle çok rahat hareket edemeyeceğiniz için kullan at iç çamaşırlarını öneririm. Hem hijyenik oluyorlar hemde çıkarması bir makas darbesine bakıyor :). Kullan at iç çamaşırlarını Mothercare mağazalarından bulabilirsiniz. Benim tavsiyem bir beden büyük almanız, çok daha rahat edersiniz.''enfeksiyondan bende çok korkuyorum sürekli enfeksiyon kapıorum zaten bide o zmn cok kanama oluyor mu bılmıorum olursa tassın bulassın ıstemıorm en temız en hıjyenık hangısı ıse onu kullanalım
bende öyle yapacağım gerekirsse büyük bir çanta hazırlar fazladan eşyada alırım yeter ki eksiklik olmasın sonradan başımız ağrımasın..evet kişiye göre değişiklik gösteriyormuş ama o an kim gidip alasın ben herşeyi hazır etmek istiorum ki aklımda bişey kalmasın
Bugun doktora gidecez cok heyecanliyimtosbigim yuzunu gostercek mi bakalim buyumustur simdi insallah sikinti cikmaz
o zaman tosbikle senin güzel haberlerini bekliyoruzBugun doktora gidecez cok heyecanliyimtosbigim yuzunu gostercek mi bakalim buyumustur simdi insallah sikinti cikmaz
Merhaba Kızlar çok aktif değilim grupta arada girip okuyorum .doktor kontrolünden geldim ve moralim çok bozuk. Buraya yazmak istedim. Suyumun fazla olduğunu söyledi doktor. Şeker hastalığına yatkınlığı olanlarda oluyomuş genelde. Erken Doğum riski oluyomuş moralim bozuldu çok. Bu 2.gebeliğim ilkinde şeker yüklemesi yapmıştım Bunda yapmadım. Yapsaydın keşke falan dedi benim gibi olan var mı aranızda ilk defa duydum suyun fazlalığını da bilgisi olan paylaşabilir mi
Güzel haberlerle dönün inşallah canım bize de haber edersinBugun doktora gidecez cok heyecanliyimtosbigim yuzunu gostercek mi bakalim buyumustur simdi insallah sikinti cikmaz
Amin inşallah canım cok sagolay iyi bari arabayla sandım şok olacaktım :)
oh güzel haberlerle gelin inşallah
Canım benim iş yerinde bi abla var o benden on gun gerı de doktor ona da suyun fazla demıs karnından sıvı mı almadılar sekerı var dıye seker yuklemesı mı yaptırmadlar moralmen cokmustu resmen ama cok sukur suphelendıklerı gıbı olmadı saglıklı bebegı suanlık hersey yolundnaymıs o yuzden ne derlerse desınler kotu dusunme bende seker yuklemesı yaptırmadım bebek ırı dedım benden de suphelendı ıyı dusunuyorum bısey cıkmıcak ınsallah Allahın ıznıyleCanım benim bir arkadaşın suyu fazlaydı her gören ikiz veya doğmak üzere zannediyordu. 38 haftaya girdiği gün doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı oldu. Doktor sana herhangi diyet önerdi mi?
Canım benim iş yerinde bi abla var o benden on gun gerı de doktor ona da suyun fazla demıs karnından sıvı mı almadılar sekerı var dıye seker yuklemesı mı yaptırmadlar moralmen cokmustu resmen ama cok sukur suphelendıklerı gıbı olmadı saglıklı bebegı suanlık hersey yolundnaymıs o yuzden ne derlerse desınler kotu dusunme bende seker yuklemesı yaptırmadım bebek ırı dedım benden de suphelendı ıyı dusunuyorum bısey cıkmıcak ınsallah Allahın ıznıyleCanım benim bir arkadaşın suyu fazlaydı her gören ikiz veya doğmak üzere zannediyordu. 38 haftaya girdiği gün doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı oldu. Doktor sana herhangi diyet önerdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?