Onun zaten kendi yenidoğan aparatı var onu kullanırım canim. İki büklüm gibi durduklarina bakma karnımızın içinde çok daha fena pozisyondalar ama gayet rahatlarEki Görüntüle 2188580
Bak burda salihi ilk kez oturtmuştuk. Çok seviyordu yatar yatmaz uyuyordu :)
Merhaba kızlar nasılsınız.
Bebek için kıyafetleri için netten aldığınız bir site var mı? Oturduğum yerden almaya başlsyacağım almaya. Çantasını hazırlıyayım miniğimin. Hazır beklesin.
Joker, civil, e-bebek, lcw, mothercare bu markaların hepsinin internet sitesi var hepsinden de rahatlikla alinabilir ama bazilarinin ay skalası tam tutmayabiliyormus. Cok fazla küçük almamaya çalış. Ben hic internetten almadim hepsini görerek aldım ama internetten de alan cok kişi var.Merhaba kızlar nasılsınız.
Bebek için kıyafetleri için netten aldığınız bir site var mı? Oturduğum yerden almaya başlsyacağım almaya. Çantasını hazırlıyayım miniğimin. Hazır beklesin.
gittim gittim canım. nerelerdesin hayır olsun inşallah[çok şükür iyiyim canım bi sıkıntı yok pek fırsat bulamadım sen aklıma geldim doğumu ordamı yapıcaksın karar verdinmi
Benimde bas asagi donmus ama cok tuvaletim gelmiyor. Ayaklari asagidayken tekme attigi icin yerinden oynatiyodu tuvaletten ciktigim an geri girdigim oluyodu. Simdi mesanem rahat ama midem fena. Cunku mideme kaburgalarima geciriyor karincalandiriyor bu seferde
Lcw nin giysileri gerçekten kaliteli ve güzel.Merhaba kızlar nasılsınız.
maşalllahhh paşayaaaa o saçlar çıkarken çok mide yanması yaşadın mı acaba çok merak ettim :)
Haha bana ellesmeyin diyo.Masallah cok rahat
Canım ben neredeyse her şeyimizi internetten aldım. Eşyaları (anne yanı beşiği, emzik, tarak, tırnak makası, küveti, süt sağma makinesi vs her şey) n11den, hepsiburadadan, gittigidiyordan filan aldık. Kıyafetlerini de ebebek, civil, lcw ve hmden aldık. İnternet sitelerinde indirimli ürünleri de rahatça inceleyebilirsin canımMerhaba kızlar nasılsınız.
Çok güzel haber. Belki de erken doğmaz tosbik olur :)Merhaba bayanlar bizde bugun 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik cok sukur donmusuz korkuyordum donmezse diye 2kilo400gram olmusuz bu kiloya gore 34haftalik gorunuyor belki erken gelir dedi doktorumuz hersey yolunda gorunuyor cok sukur
Nts için erken değil mi ..?Benimkide baş aşağı dönmüş bugün kontrol vardı ben hem mesaneye baskı hissediyorum hemde tepikledikce midem bi garip oluyo . Bide bugün nts ye bağladılar bi sabit tutamadık bizim oğlanı, ha bire hareket edip duruyodu artık doktor hemşire gülmeye başladılar bide bizimki sevmedi galiba nts 'yi
Ben sorduğumda haftası önde olsa da doğumunu etkilemez demişti.Merhaba bayanlar bizde bugun 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik cok sukur donmusuz korkuyordum donmezse diye 2kilo400gram olmusuz bu kiloya gore 34haftalik gorunuyor belki erken gelir dedi doktorumuz hersey yolunda gorunuyor cok sukur
Cok mide yanması yasadin mi canim bebek sacli olunca mide yanması olur derler yaHehehe her gören peruk mu diye kontrol ediyordubir defa adamin biri şuna bak saçın çocuğu var demişti
Şuna bende de herşey normal canım erken görünmüyor ama Gelişimi erken tamamlayabilir anlamında dedi doktorum öyle olursa biraz erken gelebilir dedi risk anlamında söylemedi yaniBen sorduğumda haftası önde olsa da doğumunu etkilemez demişti.
Çok güzel haber. Belki de erken doğmaz tosbik olur :)[/QUOTE sanırım Tosbik biraz
Yok aksine kabız degilim hiç.. şurubun adi ne pekiCanim kabizlikla ilgili sorunun var anladigim kadariyla ilk yazdiklarini okuyamadim. Bendede ayni sorun var tuvalete girdigimde hep kaniyor hemeroide cevrdi. Hayatimda basima gelmeyen bi durumdu hamilelikte yasadim. Doktor bna surup verdi. O surup yumusatiyor o zaman kanama olmuyor. Rahatlatti beni o surup. İstersen doktorunla görüs sende
At kestanesi zararlı olabilir gibi geliyor ama bi arastirmak lazim..Simdilik kantoron yagi tampon yapiyorumSık ishal olmak ta hemoroide sebep olabiliyor. Bende onceden vardı hamilelikte tam aksine henüz bi sıkıntı olusturmadi. At kestanesi yağı alıp kullanmıştım ise yaramıştı ama hamileyken kullanilir mi bilmiyorum.
Yok anladım aynısını sordum ben de 30+4 iken bebeğimin kafası vs 32+6 çıkmıştı. Ve 1800 gramdı. Dedim böyle gelişimine devam ederse haftasından önce doğar mı dedim hayır dedi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir dedi. Bunu diyen ultrasona bakan kişiydi(ebe mi intern doktor mu hala çözemedim.)Şuna bende de herşey normal canım erken görünmüyor ama Gelişimi erken tamamlayabilir anlamında dedi doktorum öyle olursa biraz erken gelebilir dedi risk anlamında söylemedi yani
Nts için erken değil mi ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?