2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Haha bana ellesmeyin diyo. Masallah cok rahat

Indirim takip et canim. Begendigin model varsa diger siteleri kontrol ederek al. Cogu site guvenilir zaten

Joker, civil, e-bebek, lcw, mothercare bu markaların hepsinin internet sitesi var hepsinden de rahatlikla alinabilir ama bazilarinin ay skalası tam tutmayabiliyormus. Cok fazla küçük almamaya çalış. Ben hic internetten almadim hepsini görerek aldım ama internetten de alan cok kişi var.

Benimkide baş aşağı dönmüş bugün kontrol vardı ben hem mesaneye baskı hissediyorum hemde tepikledikce midem bi garip oluyo . Bide bugün nts ye bağladılar bi sabit tutamadık bizim oğlanı, ha bire hareket edip duruyodu artık doktor hemşire gülmeye başladılar bide bizimki sevmedi galiba nts 'yi

Lcw nin giysileri gerçekten kaliteli ve güzel.

Canım ben neredeyse her şeyimizi internetten aldım. Eşyaları (anne yanı beşiği, emzik, tarak, tırnak makası, küveti, süt sağma makinesi vs her şey) n11den, hepsiburadadan, gittigidiyordan filan aldık. Kıyafetlerini de ebebek, civil, lcw ve hmden aldık. İnternet sitelerinde indirimli ürünleri de rahatça inceleyebilirsin canım

Nts için erken değil mi ..?

Merhaba bayanlar bizde bugun 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik cok sukur donmusuz korkuyordum donmezse diye 2kilo400gram olmusuz bu kiloya gore 34haftalik gorunuyor belki erken gelir dedi doktorumuz hersey yolunda gorunuyor cok sukur
Ben sorduğumda haftası önde olsa da doğumunu etkilemez demişti.

Yok aksine kabız degilim hiç.. şurubun adi ne peki

At kestanesi zararlı olabilir gibi geliyor ama bi arastirmak lazim..Simdilik kantoron yagi tampon yapiyorum

Şuna bende de herşey normal canım erken görünmüyor ama Gelişimi erken tamamlayabilir anlamında dedi doktorum öyle olursa biraz erken gelebilir dedi risk anlamında söylemedi yani
Yok anladım aynısını sordum ben de 30+4 iken bebeğimin kafası vs 32+6 çıkmıştı. Ve 1800 gramdı. Dedim böyle gelişimine devam ederse haftasından önce doğar mı dedim hayır dedi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir dedi. Bunu diyen ultrasona bakan kişiydi(ebe mi intern doktor mu hala çözemedim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…