2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar benim bogazlarim sismis ya aciyor da burnum tikanip duruyor dis etlerim agriyor durum vahime gidiyor sanirim neler yapabilirim

Selamlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 1400 gr olmuş iyi dedi dr haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Hamur işi tatlı yeme dedi mümkün değil
Maşallah. Can çektiği engel olunmuyor.

Kizlar benim bogazlarim sismis ya aciyor da burnum tikanip duruyor dis etlerim agriyor durum vahime gidiyor sanirim neler yapabilirim
Geçmiş olsun. Ben boğaz içim gittiğimde antibiyotik vermişti KBB ci.

Canım yarım limon sık üstüne bir tatlı kaşığı bal ve bir bardak kaynar su döküp iç.
Karanfil kaynatıp gargara yap
Karbonatlı sıcak suyla gargara yap
Sirkeyle gargara yap
Zencefilli ıhlamur çayı iç ama sadece günde 1 bardak
Ballı tarçınlı süt iç
Sarımsaklı tarhana çorbası iç

Seç beğen al :)

Merhaba konuyu takipteyim uzun süredir :)
Herkesi tanıyor gibiyim görmeden.
Çatı ağrım var sizde de oluyor mu? Yarın doktor kontrolüm var alttan muayene eder diye biraz geriliyorum. Zaten sezaryen olacağım ama tedbir için ederse de bişey diyemem of En son 25. haftada kasılma yüzünden hastaneye yatınca doktor etmişti açılma var mı diye kontrol için ve çok acımıştı.

Çatı ağrısı nasıl oluyo acaba benimde ağrım var ama anlayamıyorum

Çatı ağrısı nasıl oluyo acaba benimde ağrım var ama anlayamıyorum
Vajina ağrıyor. Ağrı bacak arasında oluyor.
İnternette aşağıdaki gibi açıklamış.
Hamilelik döneminde pubik bölge ya da çatı kemiği olarak bilinen vajen üstündeki tüylenmenin olduğu gölgedeki ağrılar, hormonların etkisi ile eklem kıkırdağının yumuşamasına ve pelvis kemiklerinin eklem yerlerindeki oynamanın sonucu oluşmaktadır.

Aynen benimde vajinam ağrıyo neden olduğunu anlayamıyodum ya çatı ağrısımıymış baktım şimdi internettende.Çatı dar oluncamı böyle ağrı oluyo acaba şuan herkeste olmadığına göre

Evet çatı darlığından malesef. Bazen de bebek iri olunca olabiliyormuş. Yarın detaylı doktora sorup öğrenip yazarım :)
İlk hamileliğimde olmamıştı bunda neden oluyor anlamadım. Oğlum erken doğmuştu bu sefer kızım doğmasın diye elimden geleni yapıyorum. Prematüre bebek bakımı, yoğun bakımdan çıkmasını günlerce beklemek insanı çok yıpratıyor

İnşallah zamanında gelir bebişlerimiz.. Evet yarın öğrenince yazabilirsen çok iyi olur

Benimde agriyo donem donem. Hic alttan muayene olmadim ultrasonda hersey normaldi cunku. Bana rahim genisliyo pelvikler genisliyo agri kasilma mutlaka olur. Onemli olan dayanilmayacak kadar olmamasi dedi ki 2 3 gun agridi sonra gecti. Hala da donem donem agriyo. Hareketsizlik cok oturma da etkiliyomus sanirim bebek asagi baski yaptigi icin. Yine de sor doktoruna mutlaka riske atma. Kocaman gobekten insan bazen baska yerleri agrir ama aciyi baska yerde hissedebilir. En iyi doktorun aciklama yapar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…