Kantoron yağı benim de aklima gelmisti ama emin olmadan yazmayım dedim. Kantoron yağının damarları daraltici etkisi varmış buyuk ihtimalle iyi gelir.At kestanesi zararlı olabilir gibi geliyor ama bi arastirmak lazim..Simdilik kantoron yagi tampon yapiyorum
Yok yok biz seni zorla kabız yapacağız gibi :)))Yok aksine kabız degilim hiç.. şurubun adi ne peki
Anladım orda farklı tabi burda 32 den sonra sanırımBilmiyorum. Ben almanyada yaşıyorum. Burda normal turkiyede yaşıyorsanız orada farklı olabilir sistem .
Cok mide yanması yasadin mi canim bebek sacli olunca mide yanması olur derler ya
Normalde benim ilk zamanlar cok midem yandi ama suan dedigin gini ara sıra oluyor maden suyu ile idare ediyorum canımEvet ilkinde çok olmuştu bunda arada sırada oluyor bakalım bu sefer saçlı mi sacsiz mi geliyor
Anladım orda farklı tabi burda 32 den sonra sanırım
masaALLAH yavruyaSelamlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 1400 gr olmuş iyi dedi dr haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Hamur işi tatlı yeme dedi mümkün değil
Onun zaten kendi yenidoğan aparatı var onu kullanırım canim. İki büklüm gibi durduklarina bakma karnımızın içinde çok daha fena pozisyondalar ama gayet rahatlarEki Görüntüle 2188580
Bak burda salihi ilk kez oturtmuştuk. Çok seviyordu yatar yatmaz uyuyordu :)
Maşallah. Can çektiği engel olunmuyor.Selamlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 1400 gr olmuş iyi dedi dr haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Hamur işi tatlı yeme dedi mümkün değil
Geçmiş olsun. Ben boğaz içim gittiğimde antibiyotik vermişti KBB ci.Kizlar benim bogazlarim sismis ya aciyor da burnum tikanip duruyor dis etlerim agriyor durum vahime gidiyor sanirim neler yapabilirim
Kizlar benim bogazlarim sismis ya aciyor da burnum tikanip duruyor dis etlerim agriyor durum vahime gidiyor sanirim neler yapabilirim
Çatı ağrısı nasıl oluyo acaba benimde ağrım var ama anlayamıyorumMerhaba konuyu takipteyim uzun süredir :)
Herkesi tanıyor gibiyim görmeden.
Çatı ağrım var sizde de oluyor mu? Yarın doktor kontrolüm var alttan muayene eder diye biraz geriliyorum. Zaten sezaryen olacağım ama tedbir için ederse de bişey diyemem of En son 25. haftada kasılma yüzünden hastaneye yatınca doktor etmişti açılma var mı diye kontrol için ve çok acımıştı.
Vajina ağrıyor. Ağrı bacak arasında oluyor.Çatı ağrısı nasıl oluyo acaba benimde ağrım var ama anlayamıyorum
Aynen benimde vajinam ağrıyo neden olduğunu anlayamıyodum ya çatı ağrısımıymış baktım şimdi internettende.Çatı dar oluncamı böyle ağrı oluyo acaba şuan herkeste olmadığına göreVajina ağrıyor. Ağrı bacak arasında oluyor.
İnternette aşağıdaki gibi açıklamış.
Hamilelik döneminde pubik bölge ya da çatı kemiği olarak bilinen vajen üstündeki tüylenmenin olduğu gölgedeki ağrılar, hormonların etkisi ile eklem kıkırdağının yumuşamasına ve pelvis kemiklerinin eklem yerlerindeki oynamanın sonucu oluşmaktadır.
Evet çatı darlığından malesef. Bazen de bebek iri olunca olabiliyormuş. Yarın detaylı doktora sorup öğrenip yazarım :)Aynen benimde vajinam ağrıyo neden olduğunu anlayamıyodum ya çatı ağrısımıymış baktım şimdi internettende.Çatı dar oluncamı böyle ağrı oluyo acaba şuan herkeste olmadığına göre
İnşallah zamanında gelir bebişlerimiz.. Evet yarın öğrenince yazabilirsen çok iyi olurEvet çatı darlığından malesef. Bazen de bebek iri olunca olabiliyormuş. Yarın detaylı doktora sorup öğrenip yazarım :)
İlk hamileliğimde olmamıştı bunda neden oluyor anlamadım. Oğlum erken doğmuştu bu sefer kızım doğmasın diye elimden geleni yapıyorum. Prematüre bebek bakımı, yoğun bakımdan çıkmasını günlerce beklemek insanı çok yıpratıyor
Evet ilkinde çok olmuştu bunda arada sırada oluyor bakalım bu sefer saçlı mi sacsiz mi geliyor
Vajina ağrıyor. Ağrı bacak arasında oluyor.
İnternette aşağıdaki gibi açıklamış.
Hamilelik döneminde pubik bölge ya da çatı kemiği olarak bilinen vajen üstündeki tüylenmenin olduğu gölgedeki ağrılar, hormonların etkisi ile eklem kıkırdağının yumuşamasına ve pelvis kemiklerinin eklem yerlerindeki oynamanın sonucu oluşmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?