2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ben 33+3 teyim bugun itibariyle. Bende 2 gündür kasigimin altinda killanmanin oldugu o kemikli bölgede ve sol bacagimin arasinda olan kikirdakli yerde agri var. Sabit yatinca bisey yok ama yürürken ve yatarken saga sola döndügümde veya ayaga kalkarken cok agriyor. sabah doktora gidicem zaten kontrol zamanim geldide yasayan var mi merak ettim. Arastrdigim kadariyla cati agrisi oldugunu düsündüm. Daha dogumada var halbuki o zamana kadar bu agrilari cekecemiyim kafamda deli sorular

Aynı benimde öyle sağdan sola dönerken yataktan tuvalete kalkarken falan ağrıyo sanki biyere çarpmışım gibi bi ağrı

Aynı benimde öyle sağdan sola dönerken yataktan tuvalete kalkarken falan ağrıyo sanki biyere çarpmışım gibi bi ağrı
Ben ilk basta uyurken ters bi hareket yaptim ondan oluyo sandim ama yok 2 gündür gecmek bilmedi ayaga kalkcam diye korkar oldum. Yarin sorcam doktora bakalim neyin nesiymis

Kızlar ben de grip oluyorum sanırım. Burnum tıkalı, nefes alamıyorum, boğazım ağrıyor, geniz akıntısı var. Tam bir saattir uyandım da geri uyuyamıyorum...

Bu arada şeker yüklemesinin sonuçları iyi çıkmış elhamdulillah, bu akşam doktora gidip göstereceğiz inşallah...

Merhaba canım bende 30+0 dayım.aynı dediğin yerde ve aynı tek taraflı bacak birleşim ve vajina yarısında ağrım var.hareket ettirince çok ağrıyor.doktorun ne diyecek haber verirsen sevinirim.

Merhaba bayanlar. Bugun 31+5im. Kontrole gidecegiz. Seytan kulagina kurşun 10 gundur bir enerji var bende, kışlık hazirlik falan bile yaptim son 5 günde. Devam ederse daha da yaparım.

Ama baktim 100 gr 200 gr derken son 15 gunde 1.1 kg vermişim. Aynı haftalarda olup da kilo veren var mı aranizda?

Merhaba canım bende 30+0 dayım.aynı dediğin yerde ve aynı tek taraflı bacak birleşim ve vajina yarısında ağrım var.hareket ettirince çok ağrıyor.doktorun ne diyecek haber verirsen sevinirim.
B betka2013 arkadaşlar sanırım aynı bölgeden bahsediyoruz pelvis kemiğinin alt kısmı vajina ile makat arasında kemiğin bulunduğu yer 33+0 dayım bugün yaklaşık 3 haftadır ağrıyor. Geçen hafta dr.uma sordum normal olduğunu söyledi. Ağrı penguen gibi yürümeme yol açıyor bi de bi taraftan diğer tarafa dönerkende acıyor. Burda da yazmıştım önce kemikten ses geldi çat çut diye sonra ağrılar başladı genişliyorum sanırım..

Evet canım aynı bilgileri bende aldım. gebe okuluna bende orda katıldım fakat 13.30 da başladığı için işimden dolayı devam edemedim. keyifli doğum odaları yetişecek olsa bende bi şekilde devam edecektim ama bende ekim kasıma yetişeceğini sanmıyorum. Devletteki tecrübe gerçekten de çok iyi, dediğin gibi olası bir aksilikte hemen müdahale ediliyor özeller bile oraya yönlendiriyor. benim tek çekincem ilk olduğu için ortam ve yanlız olmak. Yoksa dediğin gibi özellere az para verilmiyor. neredeyse o para ile bebeğin tüm ihtiyaçlarını alıyor insan. bakalım artık canım. şimdilik devam ediyorum. Rabbim hayırlı merhametli ve işinin ehli insanlar ile karşılaştırsın hepimizi.

Bende de oluyor aynı ağrı o bölgedeki kemikler genisledigi icin oluyor sanırım. Son aylarda normaldir diye düşünüyorum ama doktora sorun yine de.

Geçmiş olsun
Bende iki gündür hapşırma burun akıntısı halsizlik,geceleri de hafif bi öksürük başladı - nezle oldum sanırım.. ilaçsız nasıl geçecek ? Bebeği etkiler mi bu durum ?

Kızlar çok kötü hastayım. Bogazim şiş afedersiniz oksururken balgam çıkarıyorum. Burundan da aynı şekilde doktora da gitmedim daha. Bugün kadın doğuma randevum var ayrica kbb ye de gitsem mi bilemedim. Ilac ta kullanmak istemiyorum ama boyle de bebege bisey olur diye korkuyorum.
Tam mevsim gecişi salgın var kendinize dikkat edin mecbur kalmadikca kalabalık ortamlara girmeyin çok kötü oluyor bu hastalık.

Merhaba bayanlar bizde bugun 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik cok sukur donmusuz korkuyordum donmezse diye 2kilo400gram olmusuz bu kiloya gore 34haftalik gorunuyor belki erken gelir dedi doktorumuz hersey yolunda gorunuyor cok sukur

Maşallah canım , bizde hafta sonu alacağız raporumuzu inşallah bir aksilik olmazsa.. aslında artık işe gelmek yoruyor ama doğum sonrası bebekle olmak çok daha ıyı olacak. Bebiş maşallah çok güzel gelişmiş. Aslında gelişimini tamamlayıp 38. haftalarda gelse biz çalışan annneler için daha ıyı bebeğimizle fazladan 2 hafta geçirmiş oluruz...:) .....:) Tabi sağlıkla sıhhatle inşallah.

Kizlar benim bogazlarim sismis ya aciyor da burnum tikanip duruyor dis etlerim agriyor durum vahime gidiyor sanirim neler yapabilirim

Canım bende geçenlerde nefes yollarım kötü tıkandı hatta böyle öksürük balgam oldu ben hemen bir bardak sıcak suya bir kaşık bal bir kaşık toz zencefil ve biraz limon suyu koyup içiyorum 3 gün içinde geçiriyor.. Ama dişlere iyi gelir mi bilmiyorum. ama zencefil şifa.

Ben 20.haftadan beri çekiyorum malesef cnmdoktor normal dio

Canım inşallah önemli bir şeyin yoktur. benimde idrar kesesi üzerinde sancı oluyor ara ara. henüz tahlil ve kontrol yaptırmadım. benim kendi doktorum sadece bir kere alttan muayene etti sadece 5 sn sürdü ve hiç anlamadım. acaba jel falan sürmeden mi yaptı. yada uzun süre mi baktı ondan mı acıdı senin. normalde acımıyor ama.

bu aralar bnm de hergün mide yanmam oluyor ama ondan mı yediklerimden mi bilmiorum böyle simsiyah saçlı bi kızım olsun inşallahhhh :)))
Ayy mide yanması benimde hergun oluyor benimde kizçem saçlı mi olacak o zmnama ben hormonlardan dolayı mide kasları gevsedigi için yanma oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…