Ben yanlis anladim o zaman :) Duphalac surubun adi. Hamileler ve bebekler kullanabiliyormus.Yok aksine kabız degilim hiç.. şurubun adi ne peki
Aynı benimde öyle sağdan sola dönerken yataktan tuvalete kalkarken falan ağrıyo sanki biyere çarpmışım gibi bi ağrıKizlar ben 33+3 teyim bugun itibariyle. Bende 2 gündür kasigimin altinda killanmanin oldugu o kemikli bölgede ve sol bacagimin arasinda olan kikirdakli yerde agri var. Sabit yatinca bisey yok ama yürürken ve yatarken saga sola döndügümde veya ayaga kalkarken cok agriyor. sabah doktora gidicem zaten kontrol zamanim geldide yasayan var mi merak ettim. Arastrdigim kadariyla cati agrisi oldugunu düsündüm. Daha dogumada var halbuki o zamana kadar bu agrilari cekecemiyimkafamda deli sorular
Ben ilk basta uyurken ters bi hareket yaptim ondan oluyo sandim ama yok 2 gündür gecmek bilmedi ayaga kalkcam diye korkar oldum. Yarin sorcam doktora bakalim neyin nesiymisAynı benimde öyle sağdan sola dönerken yataktan tuvalete kalkarken falan ağrıyo sanki biyere çarpmışım gibi bi ağrı
Merhaba canım bende 30+0 dayım.aynı dediğin yerde ve aynı tek taraflı bacak birleşim ve vajina yarısında ağrım var.hareket ettirince çok ağrıyor.doktorun ne diyecek haber verirsen sevinirim.Kizlar ben 33+3 teyim bugun itibariyle. Bende 2 gündür kasigimin altinda killanmanin oldugu o kemikli bölgede ve sol bacagimin arasinda olan kikirdakli yerde agri var. Sabit yatinca bisey yok ama yürürken ve yatarken saga sola döndügümde veya ayaga kalkarken cok agriyor. sabah doktora gidicem zaten kontrol zamanim geldide yasayan var mi merak ettim. Arastrdigim kadariyla cati agrisi oldugunu düsündüm. Daha dogumada var halbuki o zamana kadar bu agrilari cekecemiyimkafamda deli sorular
B betka2013 arkadaşlar sanırım aynı bölgeden bahsediyoruz pelvis kemiğinin alt kısmı vajina ile makat arasında kemiğin bulunduğu yer 33+0 dayım bugün yaklaşık 3 haftadır ağrıyor. Geçen hafta dr.uma sordum normal olduğunu söyledi. Ağrı penguen gibi yürümeme yol açıyor bi de bi taraftan diğer tarafa dönerkende acıyor. Burda da yazmıştım önce kemikten ses geldi çat çut diye sonra ağrılar başladı genişliyorum sanırım..Merhaba canım bende 30+0 dayım.aynı dediğin yerde ve aynı tek taraflı bacak birleşim ve vajina yarısında ağrım var.hareket ettirince çok ağrıyor.doktorun ne diyecek haber verirsen sevinirim.
Ben zeynep kamilde gebe egitimi programina da katıldım eğitime gelenlerden daha önce orda dogum yapan da vardı yine orayı tercih etmiş doğum için çünkü ekip diger hastanelere gore daha tecrübeli. Birde riskli bi durum olunca da zaten direk oraya sevk ediyorlar. Ayrıca randevularda daha once orda dogum yapan 3-4 kişiyle de denk gelip konuştum yine burda doğum yapıcaz memnun kaldık dediler. Sancı odasi dedigin gibi kalabalık arada perde ile ayrılıyormuş doğum baslayacagi zaman dogumhaneye aliyorlarmis. Benim zaten gecen yıl ablam memlekette doğum yaptı bende refakatçi oldum bebeğin saçı görünene kadar yanındaydım doğum yapmaktan korkmuyorum ama bebeğe bişey olur diye tedirginliğim var oyuzden de deneyimli biyer olsun istedim. Bebek giydirme olayina gelince istersen hemsireler ebeler giydiriyormus ama kendiniz giydirip bağ kurmaniz daha iyi olur dediler. Refakatci doğum olana kadar yok doğum sonrası var. Tadilat için eylül ekim gibi diyolar ama o is sarkar dedi bizim egitim veren ebeler. Hatta binalar hizmete girse normalde keyifli doğum odasi diye bi odalari var eğitime katilanlar dogum surecini orda geciriyor eşin ve ebenin eşliğinde duşu falan da varmış ozel hastane konforunda ama tadilattan dolayı suan kullanımda değilmiş ekim sonuna yetişse benim icin süper olur ama sanmıyorum yetişeceğini.
Benim de tüp bebek ve tedavi surecinde isi bıraktım 1 yildir da çalışmıyorum ozel hastane hem maliyetli hemde tüp bebek olduğu için hemen sezeryana yönlendiriyorlar o sebeple zeynep kamili tercih ettim oyle de devam ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Bende de oluyor aynı ağrı o bölgedeki kemikler genisledigi icin oluyor sanırım. Son aylarda normaldir diye düşünüyorum ama doktora sorun yine de.Kizlar ben 33+3 teyim bugun itibariyle. Bende 2 gündür kasigimin altinda killanmanin oldugu o kemikli bölgede ve sol bacagimin arasinda olan kikirdakli yerde agri var. Sabit yatinca bisey yok ama yürürken ve yatarken saga sola döndügümde veya ayaga kalkarken cok agriyor. sabah doktora gidicem zaten kontrol zamanim geldide yasayan var mi merak ettim. Arastrdigim kadariyla cati agrisi oldugunu düsündüm. Daha dogumada var halbuki o zamana kadar bu agrilari cekecemiyimkafamda deli sorular
Kızlar ben de grip oluyorum sanırım. Burnum tıkalı, nefes alamıyorum, boğazım ağrıyor, geniz akıntısı var. Tam bir saattir uyandım da geri uyuyamıyorum...
Bu arada şeker yüklemesinin sonuçları iyi çıkmış elhamdulillah, bu akşam doktora gidip göstereceğiz inşallah...
Merhaba bayanlar bizde bugun 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik cok sukur donmusuz korkuyordum donmezse diye 2kilo400gram olmusuz bu kiloya gore 34haftalik gorunuyor belki erken gelir dedi doktorumuz hersey yolunda gorunuyor cok sukur
bu aralar bnm de hergün mide yanmam oluyor ama ondan mı yediklerimden mi bilmiorum böyle simsiyah saçlı bi kızım olsun inşallahhhh :)))Evet fazlasıyla yaşadım canım :)
Kizlar benim bogazlarim sismis ya aciyor da burnum tikanip duruyor dis etlerim agriyor durum vahime gidiyor sanirim neler yapabilirim
Ben 20.haftadan beri çekiyorum malesef cnmKizlar ben 33+3 teyim bugun itibariyle. Bende 2 gündür kasigimin altinda killanmanin oldugu o kemikli bölgede ve sol bacagimin arasinda olan kikirdakli yerde agri var. Sabit yatinca bisey yok ama yürürken ve yatarken saga sola döndügümde veya ayaga kalkarken cok agriyor. sabah doktora gidicem zaten kontrol zamanim geldide yasayan var mi merak ettim. Arastrdigim kadariyla cati agrisi oldugunu düsündüm. Daha dogumada var halbuki o zamana kadar bu agrilari cekecemiyimkafamda deli sorular
Merhaba konuyu takipteyim uzun süredir :)
Herkesi tanıyor gibiyim görmeden.
Çatı ağrım var sizde de oluyor mu? Yarın doktor kontrolüm var alttan muayene eder diye biraz geriliyorum. Zaten sezaryen olacağım ama tedbir için ederse de bişey diyemem of En son 25. haftada kasılma yüzünden hastaneye yatınca doktor etmişti açılma var mı diye kontrol için ve çok acımıştı.
Ayy mide yanması benimde hergun oluyor benimde kizçem saçlı mi olacak o zmnbu aralar bnm de hergün mide yanmam oluyor ama ondan mı yediklerimden mi bilmiorum böyle simsiyah saçlı bi kızım olsun inşallahhhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?