Tam olarak orası değil gibi ağrıyan yer.şöyle söyleyeyim bacağın gövdeyle birleştiği yer(iç çamaşırın yan uzantısının olduğu yer) ve vajina kemiği.hareketli yer olduğu için her hamlede ağrıyor.tam bir haftadır ağrıyor ve sadece solda.@betka2013 arkadaşlar sanırım aynı bölgeden bahsediyoruz pelvis kemiğinin alt kısmı vajina ile makat arasında kemiğin bulunduğu yer 33+0 dayım bugün yaklaşık 3 haftadır ağrıyor. Geçen hafta dr.uma sordum normal olduğunu söyledi. Ağrı penguen gibi yürümeme yol açıyor bi de bi taraftan diğer tarafa dönerkende acıyor. Burda da yazmıştım önce kemikten ses geldi çat çut diye sonra ağrılar başladı genişliyorum sanırım..
Benimde temennim o yönde Doğumdan sonra bebekle fazladan geçirdiğimiz bir gün bile çok kıymetli. Keşke bir sene bebeğimizle kalabilsek çalışmadanMaşallah canım , bizde hafta sonu alacağız raporumuzu inşallah bir aksilik olmazsa.. aslında artık işe gelmek yoruyor ama doğum sonrası bebekle olmak çok daha ıyı olacak. Bebiş maşallah çok güzel gelişmiş. Aslında gelişimini tamamlayıp 38. haftalarda gelse biz çalışan annneler için daha ıyı bebeğimizle fazladan 2 hafta geçirmiş oluruz...:) .....:) Tabi sağlıkla sıhhatle inşallah.
bu aralar bnm de hergün mide yanmam oluyor ama ondan mı yediklerimden mi bilmiorum böyle simsiyah saçlı bi kızım olsun inşallahhhh :)))
inşallah saçtan yanıyordurAyy mide yanması benimde hergun oluyor benimde kizçem saçlı mi olacak o zmnama ben hormonlardan dolayı mide kasları gevsedigi için yanma oluyor diye biliyorum
hayırlısı diyelimİnşallah canım aslında ben pek alakası olduğuna inanmıyorum ama bizde denk gelmişti :)
Bende öyle hiç uyku uyuyamıyorumZaten 2,5 ta yattım 4,5 ta da uyandım ve uykum yok off 8.aydan sonra uyumak yok anlaşılan
ben çok şükür havalar serinleyince çok rahat uyumaya başladım kızlar ya. Hamilelikten uyuyamıyorum sanıyordum, meğer sıcaktan uyuyamıyormuşum. Bir de bugünlerde işte çok yoğun çalışıyorum, çok yoruluyorum onun da etkisi vardır belki rahat uyumamda.Bende öyle hiç uyku uyuyamıyorum
Oturur gibi duruyor sanki bu fotoda. Rahatsızlık yaşamadı demi ?Valla bebek arabasını ne zaman aldık tam hatırlamıyorum ama 3-4 haftalık filan olması lazim burada :)
anladım şimdi...sanıyorum hepsi genişleme kaynaklı canım sen yine dr.una sor tabii..çoğunu bitirdik azı kaldı artık...sabredeceğiz..Tam olarak orası değil gibi ağrıyan yer.şöyle söyleyeyim bacağın gövdeyle birleştiği yer(iç çamaşırın yan uzantısının olduğu yer) ve vajina kemiği.hareketli yer olduğu için her hamlede ağrıyor.tam bir haftadır ağrıyor ve sadece solda.
Tam 32+0da mı aldın canımMerhaba bayanlar bizde bugun 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik cok sukur donmusuz korkuyordum donmezse diye 2kilo400gram olmusuz bu kiloya gore 34haftalik gorunuyor belki erken gelir dedi doktorumuz hersey yolunda gorunuyor cok sukur
Sıcak duş alıyorum biraz rahatlatıyor. Tüm yatak yastık dolu :) oğlum geliyor anne bize yastık bırakmamışsın diyor :)Bende öyle hiç uyku uyuyamıyorum
Bende öyle düşündüm canım.ayın 27. De randevum artık bekleyeceğim o vakite kadar.sağlıkla gelsinlerde biz katlanırız o acılara artık.anladım şimdi...sanıyorum hepsi genişleme kaynaklı canım sen yine dr.una sor tabii..çoğunu bitirdik azı kaldı artık...sabredeceğiz..
Hafta sonu tam kaç haftalık olacaksın canımMaşallah canım , bizde hafta sonu alacağız raporumuzu inşallah bir aksilik olmazsa.. aslında artık işe gelmek yoruyor ama doğum sonrası bebekle olmak çok daha ıyı olacak. Bebiş maşallah çok güzel gelişmiş. Aslında gelişimini tamamlayıp 38. haftalarda gelse biz çalışan annneler için daha ıyı bebeğimizle fazladan 2 hafta geçirmiş oluruz...:) .....:) Tabi sağlıkla sıhhatle inşallah.
Cnm bende de iç çamaşırının uzantısının olduğu yerde ara ara oluyor sonra hemen geçiyor. Bazen sabah uyandığımda ya da sağa sola dönerken uyku esnasında oluyor geçiyorTam olarak orası değil gibi ağrıyan yer.şöyle söyleyeyim bacağın gövdeyle birleştiği yer(iç çamaşırın yan uzantısının olduğu yer) ve vajina kemiği.hareketli yer olduğu için her hamlede ağrıyor.tam bir haftadır ağrıyor ve sadece solda.
Kizlar ben 33+3 teyim bugun itibariyle. Bende 2 gündür kasigimin altinda killanmanin oldugu o kemikli bölgede ve sol bacagimin arasinda olan kikirdakli yerde agri var. Sabit yatinca bisey yok ama yürürken ve yatarken saga sola döndügümde veya ayaga kalkarken cok agriyor. sabah doktora gidicem zaten kontrol zamanim geldide yasayan var mi merak ettim. Arastrdigim kadariyla cati agrisi oldugunu düsündüm. Daha dogumada var halbuki o zamana kadar bu agrilari cekecemiyimkafamda deli sorular
Aynı benimde öyle sağdan sola dönerken yataktan tuvalete kalkarken falan ağrıyo sanki biyere çarpmışım gibi bi ağrı
Kızlar ben de grip oluyorum sanırım. Burnum tıkalı, nefes alamıyorum, boğazım ağrıyor, geniz akıntısı var. Tam bir saattir uyandım da geri uyuyamıyorum...
Bu arada şeker yüklemesinin sonuçları iyi çıkmış elhamdulillah, bu akşam doktora gidip göstereceğiz inşallah...
Benim hiç geçmiyor o ağrı sabit dururken hissetmiyorum ama dönerken yürürken hep ağrıyor.geçen perşembe ege hanım sordu bi sıkıntın varmı dedi bende Yok bir sıkıntım dedim.gayet iyi gidiyoruz çok güzel gözüküyorsun ne güzel bi gebe oldun gebelik sana çok yakıştı dedi.bende şımardım sanırım biraz ertesi gün ağrım başladı:) :) :)Cnm bende de iç çamaşırının uzantısının olduğu yerde ara ara oluyor sonra hemen geçiyor. Bazen sabah uyandığımda ya da sağa sola dönerken uyku esnasında oluyor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?