2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Tam olarak orası değil gibi ağrıyan yer.şöyle söyleyeyim bacağın gövdeyle birleştiği yer(iç çamaşırın yan uzantısının olduğu yer) ve vajina kemiği.hareketli yer olduğu için her hamlede ağrıyor.tam bir haftadır ağrıyor ve sadece solda.
 
Benimde temennim o yönde Doğumdan sonra bebekle fazladan geçirdiğimiz bir gün bile çok kıymetli. Keşke bir sene bebeğimizle kalabilsek çalışmadan
 
bu aralar bnm de hergün mide yanmam oluyor ama ondan mı yediklerimden mi bilmiorum böyle simsiyah saçlı bi kızım olsun inşallahhhh :)))

İnşallah canım aslında ben pek alakası olduğuna inanmıyorum ama bizde denk gelmişti :)
 
Bende öyle hiç uyku uyuyamıyorum
ben çok şükür havalar serinleyince çok rahat uyumaya başladım kızlar ya. Hamilelikten uyuyamıyorum sanıyordum, meğer sıcaktan uyuyamıyormuşum. Bir de bugünlerde işte çok yoğun çalışıyorum, çok yoruluyorum onun da etkisi vardır belki rahat uyumamda.

Yastık desteği çok önemli, bacak arasına, karnın altına yastık koyuyor musunuz, belki o şekilde daha rahat uyursunuz.
 
anladım şimdi...sanıyorum hepsi genişleme kaynaklı canım sen yine dr.una sor tabii..çoğunu bitirdik azı kaldı artık...sabredeceğiz..
 
Merhaba bayanlar bizde bugun 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik cok sukur donmusuz korkuyordum donmezse diye 2kilo400gram olmusuz bu kiloya gore 34haftalik gorunuyor belki erken gelir dedi doktorumuz hersey yolunda gorunuyor cok sukur
Tam 32+0da mı aldın canım
 
Doktordayım bebek çok aşağıda değil dedi. NST ye bağlayıp sancılara baktı. Bir de idrar torbası doluyken kontrol etmek istedi şimdi su içiyorum. Ciğer geliştirici iğne yapacak. Kilosu 1800 olmuş daha çok kilo alır sanıyordum.
 
Kızlar çoğumuz hastayız herhalde... Çok geçmiş olsun hepimize.

Ben parol içiyorum günde 2tane ve okyanus suyu burun spreyini sıkıyorum. Daha önceden hastalandığımda doktor bunların zarar vermeyeceğini söylemişti. Burun tıkanmazsa hastalık ilerlemiyor. Bir de kaynamış soğumuş 1sb suya bir çay kaşığı tuz koyup gargara yapıyorum. Tavsiye ederim, biraz rahatlatıyor bunlar.
 
anladım şimdi...sanıyorum hepsi genişleme kaynaklı canım sen yine dr.una sor tabii..çoğunu bitirdik azı kaldı artık...sabredeceğiz..
Bende öyle düşündüm canım.ayın 27. De randevum artık bekleyeceğim o vakite kadar.sağlıkla gelsinlerde biz katlanırız o acılara artık.
 
Hafta sonu tam kaç haftalık olacaksın canım
 
R ruyam28 canım ben Gülçin'e sordum 31+6 da alabilirsin çalışamaz ya da çalışabilir raporunu dedi.bende 32+0 a randevu aldım.o zaman ayrılacağım.
 
Cnm bende de iç çamaşırının uzantısının olduğu yerde ara ara oluyor sonra hemen geçiyor. Bazen sabah uyandığımda ya da sağa sola dönerken uyku esnasında oluyor geçiyor
 

Aynı benimde öyle sağdan sola dönerken yataktan tuvalete kalkarken falan ağrıyo sanki biyere çarpmışım gibi bi ağrı


Kızlar aynen benim de yatınca sağa sola dönerken aynı şeyleri yaşıyorum.artik basasagi oldukları için normal alışmamız lazım

Gozun aydın canım
 
Cnm bende de iç çamaşırının uzantısının olduğu yerde ara ara oluyor sonra hemen geçiyor. Bazen sabah uyandığımda ya da sağa sola dönerken uyku esnasında oluyor geçiyor
Benim hiç geçmiyor o ağrı sabit dururken hissetmiyorum ama dönerken yürürken hep ağrıyor.geçen perşembe ege hanım sordu bi sıkıntın varmı dedi bende Yok bir sıkıntım dedim.gayet iyi gidiyoruz çok güzel gözüküyorsun ne güzel bi gebe oldun gebelik sana çok yakıştı dedi.bende şımardım sanırım biraz ertesi gün ağrım başladı:) :) :)
 
Benim normalde ağrı yok vajinamda ama çömelince oluyor. Artık nerdeyse 8 aylığım çömelmeyivereyim ben de dimi yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…