2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oturur gibi duruyor sanki bu fotoda. Rahatsızlık yaşamadı demi ?

Yok canım hiç rahatsız olmadı. Zaten bu pusetlerde doğumdan itibaren kullanılabileceği belirtiliyor. Basının etetrafinda mavi görünen bir kısım var ya işte onun aşağıda bel desteği kısmı da var. 3-4 aylık olana kadar o minderle kullaniliyor

Hafta sonu tam kaç haftalık olacaksın canım

Hafta sonu 31+5 olacağım canım cumartesi. yanılmıyorsam raporu 32+0 da alıp vermek gerekiyor. o yüzden alıp pazartesi vereceğim. gerçi bazıları 32+6 demiş ama o zman 33 e geçiliyor. aksilik olmasın zaten doktor bilir. ona danışacağm.

Heryerimde bi yastık var yinede fayda etmiyo

Benimki horul horul uyuyordu. Ki bana suni sanci verdiler. Ve hic araliksiz bi sanciydi. Ebe bile sasirmisti bu cocuk bu sancida nasil uyuyor die. Karnimi sarsiyordu uyansin die :)) normalde uyumuyorlar sanirim :)))
o da ayrıymış :)) doğduktan sonra nasıl oldu peki uyku düzeni

Ah yaa nazar mı değdi acaba?

Benimkindede gri minder var içinde. Orta kısmınında açılır yapıp içine sünger koymuşlar. Demekki orası bel desteği dediğin gibi. Oh içim rahatladı valla. Kullanabilirim rahatça onu

Bende netten araştırınca 32+6 diye okudum hep. Çünkü 40 hafta sayılıyor ya onun öncesi 8 hafta diye sayınca 32+6 oluyor. Hatta bazı doktorlar 32+5 i mesela 32.haftadasın diye söylüyorlar 33 demiyorlar

Benimkindede gri minder var içinde. Orta kısmınında açılır yapıp içine sünger koymuşlar. Demekki orası bel desteği dediğin gibi. Oh içim rahatladı valla. Kullanabilirim rahatça onu

İnşallah bebiş de sever rahat rahat kullanırsın canım :) o aparatı ne zaman çıkaracağını da söyleyeyim aklında olsun. Bebek kalkmaya çalışıyor gibi kendini öne itiyorsa, kemeri en gevşek ayarda tutmana rağmen gene de sıkı oluyorsa minderi kaldırıp direkt anakucagina yatırabilirsin :)

Merhaba canım bende 30+0 dayım.aynı dediğin yerde ve aynı tek taraflı bacak birleşim ve vajina yarısında ağrım var.hareket ettirince çok ağrıyor.doktorun ne diyecek haber verirsen sevinirim.
A Angel-2018 H Hulahu Zehra_mda Kalbim10da S Sevdeeee1 kizlar ben doktordan geldim. Arkadaslarin da dedigi gibi bebegin büyümesiyle cati kemiklerine baski oluyormus ve ordaki baglarimiz gevsiyormus doguma hazirlik icin. Korkulacak bisey degilmis. Yaradana dua etmekten baska yapabilecek biseyimiz yok dedi doktorum :) rahim agzini ölctü normal cikti hala kapali korkma dogum yakin degi dedi :) 33+3 teyim 3 hafta sonra gel dedi hatta. Nst ye falan sokar belki dedim ama ona bile gerek görmedi. Doktor rahat olunca bende rahatladim

Bilgilendirdiğin sagolasin cnm insallah hep böyle rahat devam eder senin

phalanx hayırdır canım niye ciğer geliştirici yapıyorlar? Bebiş de haftasıyla uyumlu galiba.
Erken doğarsa nefes alabilsin diye yaptı cnm . Şimdi evdeyim ama göbek çevrem çok ağrıyor. Hareket edemiyorum. Eşim işte ve anneme de bileti 2 hafta sonraya aldım çok korkuyorum.
Karnın sertleşmesi herkeste oluyor mu iğneden mi acaba?

secenek cok olunca secmesı de zor oluyor tesekkur edıyorum canım :)

aktarda satılıyordur dımı canım alıp da yapayım suan ıyı gıbı bogazlarım ama ne olur ne olmaz :) dişlerim magnezyumdan oluyor sanırım ya kullanmıuyorum ılacı

çok şükür maşallah canım..benimde 33+0 dayım. haftaya kontrol var dr. Nst'ye sokacağım dedi..Yorma kendini dedi zaten nerdeyse 24. haftada başaşağı döndü kasığa yerleştirdi kafayı hala öyle. sadece arada bir önünü dönüyor arkasını dönüyor ama kafa hep kasıklarda... allah hepimize rahat ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…