Oturur gibi duruyor sanki bu fotoda. Rahatsızlık yaşamadı demi ?
Çok teşekkür ederim canım :)Kızlar aynen benim de yatınca sağa sola dönerken aynı şeyleri yaşıyorum.artik basasagi oldukları için normal alışmamız lazım
Gozun aydın canım
Hafta sonu tam kaç haftalık olacaksın canım
Heryerimde bi yastık var yinede fayda etmiyoben çok şükür havalar serinleyince çok rahat uyumaya başladım kızlar ya. Hamilelikten uyuyamıyorum sanıyordum, meğer sıcaktan uyuyamıyormuşum. Bir de bugünlerde işte çok yoğun çalışıyorum, çok yoruluyorum onun da etkisi vardır belki rahat uyumamda.
Yastık desteği çok önemli, bacak arasına, karnın altına yastık koyuyor musunuz, belki o şekilde daha rahat uyursunuz.
Kızlar aynen benim de yatınca sağa sola dönerken aynı şeyleri yaşıyorum.artik basasagi oldukları için normal alışmamız lazım
Gozun aydın canım
Evet canım tam 32+0 da Alman gerek diye o güne tarih verdi doktorumTam 32+0da mı aldın canım
o da ayrıymış :)) doğduktan sonra nasıl oldu peki uyku düzeniBenimki horul horul uyuyordu. Ki bana suni sanci verdiler. Ve hic araliksiz bi sanciydi. Ebe bile sasirmisti bu cocuk bu sancida nasil uyuyor die. Karnimi sarsiyordu uyansin die :)) normalde uyumuyorlar sanirim :)))
o da ayrıymış :)) doğduktan sonra nasıl oldu peki uyku düzeni
Ah yaa nazar mı değdi acaba?Benim hiç geçmiyor o ağrı sabit dururken hissetmiyorum ama dönerken yürürken hep ağrıyor.geçen perşembe ege hanım sordu bi sıkıntın varmı dedi bende Yok bir sıkıntım dedim.gayet iyi gidiyoruz çok güzel gözüküyorsun ne güzel bi gebe oldun gebelik sana çok yakıştı dedi.bende şımardım sanırım biraz ertesi gün ağrım başladı:) :) :)
Benimkindede gri minder var içinde. Orta kısmınında açılır yapıp içine sünger koymuşlar. Demekki orası bel desteği dediğin gibi. Oh içim rahatladı valla. Kullanabilirim rahatça onuYok canım hiç rahatsız olmadı. Zaten bu pusetlerde doğumdan itibaren kullanılabileceği belirtiliyor. Basının etetrafinda mavi görünen bir kısım var ya işte onun aşağıda bel desteği kısmı da var. 3-4 aylık olana kadar o minderle kullaniliyor
Bende netten araştırınca 32+6 diye okudum hep. Çünkü 40 hafta sayılıyor ya onun öncesi 8 hafta diye sayınca 32+6 oluyor. Hatta bazı doktorlar 32+5 i mesela 32.haftadasın diye söylüyorlar 33 demiyorlarHafta sonu 31+5 olacağım canım cumartesi. yanılmıyorsam raporu 32+0 da alıp vermek gerekiyor. o yüzden alıp pazartesi vereceğim. gerçi bazıları 32+6 demiş ama o zman 33 e geçiliyor. aksilik olmasın zaten doktor bilir. ona danışacağm.
Benimkindede gri minder var içinde. Orta kısmınında açılır yapıp içine sünger koymuşlar. Demekki orası bel desteği dediğin gibi. Oh içim rahatladı valla. Kullanabilirim rahatça onu
A Angel-2018 H HulahuMerhaba canım bende 30+0 dayım.aynı dediğin yerde ve aynı tek taraflı bacak birleşim ve vajina yarısında ağrım var.hareket ettirince çok ağrıyor.doktorun ne diyecek haber verirsen sevinirim.
Bilgilendirdiğin sagolasin cnmA Angel-2018 H HulahuZehra_mda Kalbim10da S Sevdeeee1 kizlar ben doktordan geldim. Arkadaslarin da dedigi gibi bebegin büyümesiyle cati kemiklerine baski oluyormus ve ordaki baglarimiz gevsiyormus doguma hazirlik icin. Korkulacak bisey degilmis. Yaradana dua etmekten baska yapabilecek biseyimiz yok dedi doktorum :) rahim agzini ölctü normal cikti hala kapali korkma dogum yakin degi dedi :) 33+3 teyim 3 hafta sonra gel dedi hatta. Nst ye falan sokar belki dedim ama ona bile gerek görmedi. Doktor rahat olunca bende rahatladim
ay 2 sene de yetmiştir bence sana :) neyse iyi bari öyle böyle uykucu bi çocukmuşş :)Geceleri iyiydi. Ama gunduz kucakta uyuyordu hep. Gunduzler baya cileliydi :)) zaten 2 yastan sonra gunduz uykusuni birakti. Ikimizde rahat ettik.
Erken doğarsa nefes alabilsin diye yaptı cnm . Şimdi evdeyim ama göbek çevrem çok ağrıyor. Hareket edemiyorum. Eşim işte ve anneme de bileti 2 hafta sonraya aldım çok korkuyorum.phalanx hayırdır canım niye ciğer geliştirici yapıyorlar? Bebiş de haftasıyla uyumlu galiba.
Canım yarım limon sık üstüne bir tatlı kaşığı bal ve bir bardak kaynar su döküp iç.
Karanfil kaynatıp gargara yap
Karbonatlı sıcak suyla gargara yap
Sirkeyle gargara yap
Zencefilli ıhlamur çayı iç ama sadece günde 1 bardak
Ballı tarçınlı süt iç
Sarımsaklı tarhana çorbası iç
Seç beğen al :)
aktarda satılıyordur dımı canım alıp da yapayım suan ıyı gıbı bogazlarım ama ne olur ne olmaz :) dişlerim magnezyumdan oluyor sanırım ya kullanmıuyorum ılacıCanım bende geçenlerde nefes yollarım kötü tıkandı hatta böyle öksürük balgam oldu ben hemen bir bardak sıcak suya bir kaşık bal bir kaşık toz zencefil ve biraz limon suyu koyup içiyorum 3 gün içinde geçiriyor.. Ama dişlere iyi gelir mi bilmiyorum. ama zencefil şifa.
çok şükür maşallah canım..benimde 33+0 dayım. haftaya kontrol var dr. Nst'ye sokacağım dedi..Yorma kendini dedi zaten nerdeyse 24. haftada başaşağı döndü kasığa yerleştirdi kafayı hala öyle. sadece arada bir önünü dönüyor arkasını dönüyor ama kafa hep kasıklarda... allah hepimize rahat ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...A Angel-2018 H HulahuZehra_mda Kalbim10da S Sevdeeee1 kizlar ben doktordan geldim. Arkadaslarin da dedigi gibi bebegin büyümesiyle cati kemiklerine baski oluyormus ve ordaki baglarimiz gevsiyormus doguma hazirlik icin. Korkulacak bisey degilmis. Yaradana dua etmekten baska yapabilecek biseyimiz yok dedi doktorum :) rahim agzini ölctü normal cikti hala kapali korkma dogum yakin degi dedi :) 33+3 teyim 3 hafta sonra gel dedi hatta. Nst ye falan sokar belki dedim ama ona bile gerek görmedi. Doktor rahat olunca bende rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?