2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
geçmiş olsun canım ballı z encefil önerdi arkadaslar aksam bende yazmıstım hasta oluyorum dıye alıp denemek lazım bu arada herseyın yolunda olmasına cok sevındım

Ay canım Allah’a emanet olun. Çok kötü durumda olsaydın bırakmazdı herhalde. İnşallah da annen gelmeden de acele etmez bebeğin. Arada benim de karnım çok sert oluyor. iğnenin etkisini bilemiyorum. Doktor bilgi vermedi mi?

ay 2 sene de yetmiştir bence sana :) neyse iyi bari öyle böyle uykucu bi çocukmuşş :)

Cok uykucu degil ama duzenli uykusu cok sukur.

Benim de oluyor. Doktora sordum hatta 2 gun once. Dediki o rahim kasilmasi koca karilar genelde bebek toplandi der ama rahim kasiliyor. Doguma hazirlik yapiyor dedi. Gunde 3 4 kere olmasi normal dedi. Benim daha fazla oluyor dedim. Duzenli mi die sordu hayir dedim duzenli degil. Eger duzenli bir sekilde sik sik kasilma yasiyorsan sikinti var dedi. Haftaya nstye gireceksin zaten orda belli olur durumu dedi.

Canım sen bebisle konuş anannesi gelmeden gelmek yok diye :) emin ol seni dinleyecek. Karnın sertleşmesi düzenli oluyorsa tehlike ama değilse braxton hicks kasılması yani yalancı sancı deniliyor. Rahim doğuma hazırlanıyor yani normal artık bunlar. Kanaman, aşırı akintin, gündelik hayatını etkileyecek kadar yoğun ağrın olmadıkça bol su içip ayaklarını yükseğe koyup uzan canım. Zaten magnezyum progestan veya proluton iğne vermişlerdir kasılmalar için...

Oh iyi bari senin adınada sevindim canım ben o ağrıyı bayadır çekiyorum ve daha önce düşük tehdidim oldu o yüzden korkuyodum rahim uzunluğu benimde şimdilik normal ona güveniyorum bakalım

Bu minder ekstra olarak satılıyor mu anakucagı içindeki ? Aldığım modelde bu minderden yok bende .. ne yapabilirim ?

Ben hiç hareket etmeden veriyorum canım. İştahım pek yok ve midem sürekli bulanıyor. Bayramda 70,5tum şimdi 67,9 falanım.

Bu minder ekstra olarak satılıyor mu anakucagı içindeki ? Aldığım modelde bu minderden yok bende .. ne yapabilirim ?

Özelliklerine baksana canım doğumdan itibaren mi diyor? Bir de internette oto koltuğunun marka modeliyle arat bakalım yeni doğan aparatı veya minderi şeklinde

O Oyhan RagnarLodbrok bende 72 kiloyla hamile kaldim hala ayniyim.normalmi bilemedim.diger iki gebeligimde 10 kilo kadar almistim.bunda niye boyle oldu anlamadim.en azindan bi kac kilo almam gerekmezmiydi.doktoruma sordugumda bebek beslendikten sonra onemi yok dedi ama kafama takildi.gerci diger gebeliklerimde daha dusuk kiloyla hamile kalmistim.

ben de pzt sormuştum baskı sizi gibi var vajinada kasiklarda normal artık doğuma doğru gidiyorsun demişti doktorum

Doktor yatak istirahati verdi yürüyüş de yok artık dedi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Demek ki çok ciddi birşey değil oh rahatladım

Aman gelmesin :)Bıktım yatmaktan sıkıntıdan 1000lik puzzle başladım :)

Neden oluyo bilmiyorum ama bende de çoğu zaman akşamları oluyo . Ama ağrısız bi şekilde sadece sertlesiyo karnım . Evde tek kalmasan iyiydi aslında yakında gelebilecek kimse yok mu cagirsan yanına.

Tamam cnm sağolasın

:) Biz ege de doğum yaparsak ilk gün yoğun bakımda mı kalacağız?
Doğumdan sonra büyün bebek ve anneleri Yanyana yoğun bakımda tutuyorlar.arkadaşım sabah 11 gibi Doğum yaptı doktoru doçent olduğu için tek başına bi bölmede diğer hastalardan ayrı yatırıldı yoğunbakımda ve herşey yolund gidince arkadaşda odasına çıkmak isteyince akşam 4 gibi odasına alındı.tabi bu konuda ege hanımın tavrı nasıl olur bilemeyeceğim.

Hımm anladım canım. Peki o sırada emzirme için bebeği almak için hemşireler mi yardım edecek bize yoğun bakımda ? Sezeryan olacağı için çok ağrımız olur mu acaba? Doğrulup bebeği emzirebilir miyiz

Arkadaşında sezeryandı en başta o kalabalık yoğun bakım odasında yatarken hemşireler varmış onlar emzirmeye yardımcı olmuşlar.sonradan arkadaş o bölünmüş yere geçince ailesi yanına gelmiş ama genede hemşireler gelmiş yardıma.sonra odasına geçince gene hemşireler yardımcı olmuş.ama biz o Doğum servisinde değil tüp bebeğin servisinde yatacağız oranın hemşireleri ilgilenecek bizimle özel odada var özel oda tutarız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…