geçmiş olsun canım ballı z encefil önerdi arkadaslar aksam bende yazmıstım hasta oluyorum dıye alıp denemek lazım bu arada herseyın yolunda olmasına cok sevındımKızlar ben de grip oluyorum sanırım. Burnum tıkalı, nefes alamıyorum, boğazım ağrıyor, geniz akıntısı var. Tam bir saattir uyandım da geri uyuyamıyorum...
Bu arada şeker yüklemesinin sonuçları iyi çıkmış elhamdulillah, bu akşam doktora gidip göstereceğiz inşallah...
Ay canım Allah’a emanet olun. Çok kötü durumda olsaydın bırakmazdı herhalde. İnşallah da annen gelmeden de acele etmez bebeğin. Arada benim de karnım çok sert oluyor. iğnenin etkisini bilemiyorum. Doktor bilgi vermedi mi?Erken doğarsa nefes alabilsin diye yaptı cnm . Şimdi evdeyim ama göbek çevrem çok ağrıyor. Hareket edemiyorum. Eşim işte ve anneme de bileti 2 hafta sonraya aldım çok korkuyorum.
Karnın sertleşmesi herkeste oluyor mu iğneden mi acaba?
ay 2 sene de yetmiştir bence sana :) neyse iyi bari öyle böyle uykucu bi çocukmuşş :)
Erken doğarsa nefes alabilsin diye yaptı cnm . Şimdi evdeyim ama göbek çevrem çok ağrıyor. Hareket edemiyorum. Eşim işte ve anneme de bileti 2 hafta sonraya aldım çok korkuyorum.
Erken doğarsa nefes alabilsin diye yaptı cnm . Şimdi evdeyim ama göbek çevrem çok ağrıyor. Hareket edemiyorum. Eşim işte ve anneme de bileti 2 hafta sonraya aldım çok korkuyorum.
Oh iyi bari senin adınada sevindim canım ben o ağrıyı bayadır çekiyorum ve daha önce düşük tehdidim oldu o yüzden korkuyodum rahim uzunluğu benimde şimdilik normal ona güveniyorum bakalımA Angel-2018 @bdy_86 @Zehra_mda @Kalbim10da S Sevdeeee1 kizlar ben doktordan geldim. Arkadaslarin da dedigi gibi bebegin büyümesiyle cati kemiklerine baski oluyormus ve ordaki baglarimiz gevsiyormus doguma hazirlik icin. Korkulacak bisey degilmis. Yaradana dua etmekten baska yapabilecek biseyimiz yok dedi doktorum :) rahim agzini ölctü normal cikti hala kapali korkma dogum yakin degi dedi :) 33+3 teyim 3 hafta sonra gel dedi hatta. Nst ye falan sokar belki dedim ama ona bile gerek görmedi. Doktor rahat olunca bende rahatladim
İnşallah bebiş de sever rahat rahat kullanırsın canım :) o aparatı ne zaman çıkaracağını da söyleyeyim aklında olsun. Bebek kalkmaya çalışıyor gibi kendini öne itiyorsa, kemeri en gevşek ayarda tutmana rağmen gene de sıkı oluyorsa minderi kaldırıp direkt anakucagina yatırabilirsin :)
Çok inanmam öyle şeylere ama sanki öyle oldu:)Ah yaa nazar mı değdi acaba?
Ben hiç hareket etmeden veriyorum canım. İştahım pek yok ve midem sürekli bulanıyor. Bayramda 70,5tum şimdi 67,9 falanım.Merhaba bayanlar. Bugun 31+5im. Kontrole gidecegiz. Seytan kulagina kurşun 10 gundur bir enerji var bende, kışlık hazirlik falan bile yaptim son 5 günde. Devam ederse daha da yaparım.
Ama baktim 100 gr 200 gr derken son 15 gunde 1.1 kg vermişim. Aynı haftalarda olup da kilo veren var mı aranizda?
Bu minder ekstra olarak satılıyor mu anakucagı içindeki ? Aldığım modelde bu minderden yok bende .. ne yapabilirim ?
ben de pzt sormuştum baskı sizi gibi var vajinada kasiklarda normal artık doğuma doğru gidiyorsun demişti doktorumA Angel-2018 @bdy_86 @Zehra_mda @Kalbim10da S Sevdeeee1 kizlar ben doktordan geldim. Arkadaslarin da dedigi gibi bebegin büyümesiyle cati kemiklerine baski oluyormus ve ordaki baglarimiz gevsiyormus doguma hazirlik icin. Korkulacak bisey degilmis. Yaradana dua etmekten baska yapabilecek biseyimiz yok dedi doktorum :) rahim agzini ölctü normal cikti hala kapali korkma dogum yakin degi dedi :) 33+3 teyim 3 hafta sonra gel dedi hatta. Nst ye falan sokar belki dedim ama ona bile gerek görmedi. Doktor rahat olunca bende rahatladim
Doktor yatak istirahati verdi yürüyüş de yok artık dedi.Ay canım Allah’a emanet olun. Çok kötü durumda olsaydın bırakmazdı herhalde. İnşallah da annen gelmeden de acele etmez bebeğin. Arada benim de karnım çok sert oluyor. iğnenin etkisini bilemiyorum. Doktor bilgi vermedi mi?
Demek ki çok ciddi birşey değil oh rahatladımBenim de oluyor. Doktora sordum hatta 2 gun once. Dediki o rahim kasilmasi koca karilar genelde bebek toplandi der ama rahim kasiliyor. Doguma hazirlik yapiyor dedi. Gunde 3 4 kere olmasi normal dedi. Benim daha fazla oluyor dedim. Duzenli mi die sordu hayir dedim duzenli degil. Eger duzenli bir sekilde sik sik kasilma yasiyorsan sikinti var dedi. Haftaya nstye gireceksin zaten orda belli olur durumu dedi.
Aman gelmesin :)Bıktım yatmaktan sıkıntıdan 1000lik puzzle başladım :)Canım sen bebisle konuş anannesi gelmeden gelmek yok diye :) emin ol seni dinleyecek. Karnın sertleşmesi düzenli oluyorsa tehlike ama değilse braxton hicks kasılması yani yalancı sancı deniliyor. Rahim doğuma hazırlanıyor yani normal artık bunlar. Kanaman, aşırı akintin, gündelik hayatını etkileyecek kadar yoğun ağrın olmadıkça bol su içip ayaklarını yükseğe koyup uzan canım. Zaten magnezyum progestan veya proluton iğne vermişlerdir kasılmalar için...
:) Biz ege de doğum yaparsak ilk gün yoğun bakımda mı kalacağız?Çok inanmam öyle şeylere ama sanki öyle oldu:)
Tamam cnm sağolasınİnşallah bebiş de sever rahat rahat kullanırsın canım :) o aparatı ne zaman çıkaracağını da söyleyeyim aklında olsun. Bebek kalkmaya çalışıyor gibi kendini öne itiyorsa, kemeri en gevşek ayarda tutmana rağmen gene de sıkı oluyorsa minderi kaldırıp direkt anakucagina yatırabilirsin :)
Doğumdan sonra büyün bebek ve anneleri Yanyana yoğun bakımda tutuyorlar.arkadaşım sabah 11 gibi Doğum yaptı doktoru doçent olduğu için tek başına bi bölmede diğer hastalardan ayrı yatırıldı yoğunbakımda ve herşey yolund gidince arkadaşda odasına çıkmak isteyince akşam 4 gibi odasına alındı.tabi bu konuda ege hanımın tavrı nasıl olur bilemeyeceğim.:) Biz ege de doğum yaparsak ilk gün yoğun bakımda mı kalacağız?
Hımm anladım canım. Peki o sırada emzirme için bebeği almak için hemşireler mi yardım edecek bize yoğun bakımda ? Sezeryan olacağı için çok ağrımız olur mu acaba? Doğrulup bebeği emzirebilir miyizDoğumdan sonra büyün bebek ve anneleri Yanyana yoğun bakımda tutuyorlar.arkadaşım sabah 11 gibi Doğum yaptı doktoru doçent olduğu için tek başına bi bölmede diğer hastalardan ayrı yatırıldı yoğunbakımda ve herşey yolund gidince arkadaşda odasına çıkmak isteyince akşam 4 gibi odasına alındı.tabi bu konuda ege hanımın tavrı nasıl olur bilemeyeceğim.
Arkadaşında sezeryandı en başta o kalabalık yoğun bakım odasında yatarken hemşireler varmış onlar emzirmeye yardımcı olmuşlar.sonradan arkadaş o bölünmüş yere geçince ailesi yanına gelmiş ama genede hemşireler gelmiş yardıma.sonra odasına geçince gene hemşireler yardımcı olmuş.ama biz o Doğum servisinde değil tüp bebeğin servisinde yatacağız oranın hemşireleri ilgilenecek bizimle özel odada var özel oda tutarız zaten.Hımm anladım canım. Peki o sırada emzirme için bebeği almak için hemşireler mi yardım edecek bize yoğun bakımda ? Sezeryan olacağı için çok ağrımız olur mu acaba? Doğrulup bebeği emzirebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?