2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım öncelikle çok geçmiş olsun
Eğer Doğumun 36 37 haftalarda olursa ki inşallah o zamana kadar erken Doğumun olmaz inşallah küveze gireceğini sanmıyorum. Sadece kilosu biraz düşük doğabilir oda çabuk toparlanır. Arkadaşım ikizlerine doğum yaptı 36. Haftada çok şükür küveze girmelerine gerek kalmadı.

Bi daha sende geleni kabul etme yazık günah değil mi sana . Çok sinirleniyorum böyle Şeylerde. Allah yardımcın olsun . Dikkat et kendine o zaman. Yat, dinlen, güzel düşün, güzel olsun herşey

Benim gorumcem de erken doğum yapmış ilk çocuğunda, sanırsam senin dedigin gibi 36. haftasindaydı. Küveze konmamış sadece zayıf doğmuş . Rabbim yardımcın olsun canım. Inşallah sağ sağlım kucağına alırsın bebeğini hiç bi sorun yaşamadan

Cok gecmis olsun canim. Kotu dusunup kendini yipratma lutfen. Bol bol dua et ve kendink yorma. Belki hersey yolunda gider bu isler belli olmuyor cunku. Dua et hayirlisi neyse o olsun insallah istersen bir iki doktora daha gorun bazen dojtorlarda yanlis teshis edebiliyolar cunku. Saglicakla vaktinde kucagina alirsin insallah

Kizlar mide bulantisi geri donen var mi? Bebegin kipir kipir olusundan mi yoksa nedendir bilmem, mide bulantim geri geldi resmen cok gec ugurlamistim oysaki...

Canım benim ben o dediğin ne ilk defa duydum normalde internetten bi çok şey hakkında az çok bilgi edinmeye çalıştım ama bu bilmediğim bisey.. 36.haftada çağırmış 37. Haftaya sezeryan tarihi verse çokta erken bi tarih değil önce allaha sonra bebeğine,kendine ve doktorlarına güven... emzirmeyi düşünme şimdi sadece ilk önce şuna inan sen ve bebeğin iyi olacaksınız...ayrica bebegin bakimi konusunda da endiselenme benim bi arkadaşımda kimseden yardım almadan tek başına halletti herşeyi annesin sen güçlüsün...şu haftaya kadar riskli gebeliğini gelmiş allahın izniyle herşey güzel olacak.. stresini kontrol et aman geçen gün ben biseye stres oldum kızımın icerde gerildiğini hissettim kaskatı oldu yavrum. Ne yaparsak bebeğimize yapıyoruz olumlu düşüneceğiz olumlu olacak...

Evet sen anlatırken bile ne kadar degisik bir his olduğunu hissedebiliyorum. Sonunda kavuşmak ama onun hayali bile ne güzel... sonrasi senin için zor olmuş inşallah bu sefer daha kolay olur. Senin için ve hepimiz icin

Canim arkadaslar yazmis zaten 36 37 haftalar artik bebegin miadinin doldugu haftalar.son haftalarda daha cok kilo alimi ve yag birikimiyle ilgili gelisiyorlar onuda dogduktan sonra annesinin sutleriyle tez zamanda toparlankr insallah.
Birilerinin bakmasi konusunda Allah yardim ediyor inanki.Benim ilk dogumuma annem gelecekti.doguma iki ay kala felc gecirdi.cok zordu.ben ona bakmaya gittim hamile hamile.sonra dogum yaptim esimin tarafindan hic bisey gormedim.esim bakti bakti sagolsun iki dogumumdada.bundada tek dusundugum cocuklarimin ac kalmasi endisesi.esim ise gidiyor okula birinin yollamasi lazim.tek olsam idare ederim bi sekilde.sadece bu dusunduruyor.sende sakin endiselenme tek bebegin saglikla dogsun hersey olur merak etme.

Kizlar mide bulantisi geri donen var mi? Bebegin kipir kipir olusundan mi yoksa nedendir bilmem, mide bulantim geri geldi resmen cok gec ugurlamistim oysaki...

Bulantilari hic bitmeyen var.. Bebegin konumuyla alakali olabilir bi doktoruna sor istersen belki ilac verir. Karnina masaj yap arada midenin oldugu bolgeye oda biraz rahatlabilir

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Üzme kendini plesanta sonlara doğru hepimizde kireçleniyor. Bebeğin nasibi artık. Benim 2. doğumumda normal Doğum olmasına rağmen sütüm 3 gün gelmedi. Çok şükür mamalar var. Gelinceye kadar ya da yetmediğinde o şansımız var. Senle bebek iyi olun. Eşin de destekse kimseye ihtiyacın yok zaten. Çoğu kişinin de kalabalığı oluyor üzüntü stresten başka işe yaramıyorlar. Allah sana anne olma gücünü verdiyse hepsini halledecek gücün vardır canım.

Amin canim insallah. Benimde hep basasagidaydi hala da öyle ama nst yi gerek görmedi hala. sol kasigimda kafasi benimkinin. Zaten agrimda sol kasigimdan sol bacagimi etkiliyor daha cok. bazi doktorlar rutin olarak 32. Haftadan basliyomus nst ye. Benimki nst yi gectim randevuyu yine 1 ay sonrasina verdi nerdeyse. Zaten 33 teyim bidahakinde dogum gelmis oluyo zaten anlamadm bende neye göre karar veriyolar

Benimkininde kafası hep baş aşağı ve sağ kasığımda hakkımızda hayırlısı benim haftamda daha erken ...

Oh iyi bari senin adınada sevindim canım ben o ağrıyı bayadır çekiyorum ve daha önce düşük tehdidim oldu o yüzden korkuyodum rahim uzunluğu benimde şimdilik normal ona güveniyorum bakalım
Ben daha önce bi tane düsük yaptim ilkti o yüzden sebebi belli olmadi. Bunda cok sükür bu zamanlara geldik. bugun doktor banada rahim uzunlugu normal rahim agzi kapali o yuzden rahatladim dedi. Demekki korkulacak bisey degil. Hareketlerini kisitlama dedide ister istemez kisitlaniyo agriyo yerimden kalkcam diye aklim cikiyo valla 3 gündür. İnternetten bakmistim ben kiminin baya erken basliyomus kiminin hic olmayabiliyomus bu agrilari. Sen erken baslayanlardansin demekki allah yardimcimz olsun.

Amin canım.Evet ben nerdeyse 1 ay olacak o ağrıyı çekiyorum.Yine 1 ay önce falan düşük tehdidinden dolayı hastanede yattım bende hareket ederken korkuyorum şuan inşallah sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz..

Benimkininde kafası hep baş aşağı ve sağ kasığımda hakkımızda hayırlısı benim haftamda daha erken ...

Ben dün gece baya arastirdim 20. Haftasinda baslayanlar var herkesin vucut yapisi farkli. Senin böyle bi tehliken varsa hic kalkma yerinden canim. Kücük degil senin bebiste büyümüs baya. İnsallah saglikla alalim kucagimiza. Bugun esime dedimki otobuslerde hamilelere ilk yer veren sen ol dedim. Bu agriyla ayakta durulmuyor gercekten

Evet bende öyle duydum 32. Haftada başlıyormuş nst benim de 34 te başlayacak randevu da 2 hafta da bir zaten ben bu konuda sabirsizdim sürekli soruyordum ne zaman 2 haftada bir olacak diye.. genelde bu haftalarda 2 haftaya düşüyor kontrol ama senin dr. Niye öyle dedi bilmiyorum herhalde senin durumunda gerek görmedi. Bende hep korktum başı aşağıda diye şimdi senin gibi arkadaşlar diyince benim de öyle rahatlıyorum. Demek ki bizim bebekperimiz öyle rahat etti :)

Cnm benim üzme kendini öncelikle hem senin için hemde bebeğin için en sağlıklı zamanda doğumun olacak buna inan. Yaşadığın stres bebeğini ve en çok da vücudunu etkileyecek. Zaten sana erken alınabileceğinin az bıçuk sinyalini vermişti doktorun. Hazırlıkların bildiğim kadarıyla çoğunu tamamladın. Çalışabilir raporunun iptal süreci vs var mı bilmiyorum ama yıllık izin fln alarak bu dönemi dinlenerek geçirebilirsin.

Süt konusunda da yaşayıp göreceğiz cnm. O konuda yapılabilecekler yeme içmemize dikkat edeceğiz gerisi takdiri ilahi. Gelmese bile mama ile beslersin cnm. Ki gelecek buna inan. Normalde sezeryanda 3 günde toparlanılıyormuş aşağı yukarı. Hadi bizim 1 hafta olsa. Bunun 2 günü hastanede kalıp evde 4-5 gün eşin idare eder bence. Hatta doktorundan bir müddet daha hastanede kalmayı talep edebşlşrsin. Hem sen hem bebiş kontrol altında olursunuz.

Önemli olan sağlıklı olmanız. Herşey olacağına varacak o yüzden üzme kzum kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…