Oğlum 35.haftada doğmuştu cnm, dün çatı ağrısı da olunca daha dikkatli olmak istedi.Canım neden öyle dedi doktor?
mavila hayirli olsun canim bu konuda kafam cok karisik bazilari 31+0 dan sonra bazilari 32+0 dan sonra aliyoruz diyo dogrusu nasil sen kacta aldın tam olarak
Bende netten araştırınca 32+6 diye okudum hep. Çünkü 40 hafta sayılıyor ya onun öncesi 8 hafta diye sayınca 32+6 oluyor. Hatta bazı doktorlar 32+5 i mesela 32.haftadasın diye söylüyorlar 33 demiyorlar
aktarda satılıyordur dımı canım alıp da yapayım suan ıyı gıbı bogazlarım ama ne olur ne olmaz :) dişlerim magnezyumdan oluyor sanırım ya kullanmıuyorum ılacı
Ben 31. Haftada gittim artik 2 haftada 1 geleceksin dedi doktor ve 32 den itibaren nst ye gireceksin dedi. Dun ilk defa nst ye girdim hic ağrı sancı sikayetim olmamasina ragmen nst de 1 tane sancı çıktı. Ilk hamilelikte hissetmemen normal dedi 2 hafta sonraya randebu verdi ayrica kasık ağrısı yasarsan direk hastaneye gel dedi.Amin canim insallah. Benimde hep basasagidaydi hala da öyle ama nst yi gerek görmedi hala. sol kasigimda kafasi benimkinin. Zaten agrimda sol kasigimdan sol bacagimi etkiliyor daha cok. bazi doktorlar rutin olarak 32. Haftadan basliyomus nst ye. Benimki nst yi gectim randevuyu yine 1 ay sonrasina verdi nerdeyse. Zaten 33 teyim bidahakinde dogum gelmis oluyo zaten anlamadm bende neye göre karar veriyolar
Hiç takılma her tartı aynı tartmıyor. Sana sınırda denen kiloyu önceki hamileliğimde 4. Ayda doldurmuştum. Az kaldı zaten.Merhaba arkadaşlar sabah sabah sağlık ocağındaki ebe canımı sıktı şuana kadar 8-9 kilo aldım. Aç karınla ve tuvaletten sonra öyle gösteriyor tartı. Tabiiki sağlık ocağında kahvaltı yapmış su içmiş olduğum için daha fazla çıktım. 10 kilo almış gibi bana diyor ki sınırdasın v.s Gebelik takibim medicalpark izmirde yapılıyor kendi dr.um hiç böyle birşey söylemedi. Sınırdasın ne demek ya? Neyin sınırı bu? Tamam doktorum belli bir kiloyu aşmamam gerektiğini söylemişti o da yanlış hatırlamıyorsam 14 tü. Haftaya kontrolüm var. Bakalım kendi dr.um ne diyecek.. Kan tahlili için gittim moraaliim bozuldu.
Allah yardımcınız olsun be güzel ya bitmiş nerdeyse. Bilekten yukarı dize kadar şişme varsa doktorunuza bildirin idrar tahlili istiyorlardı diye hatırlıyorum.Selam kasim anneleri ❤
Allahin izniyle dogumuma 2 hafta kaldi.bugune kadar hic odemim olmamisti.taa ki 1 hafta oncesine kadar.diz altima dogru bastirinca etim içine gömülüyor oylece kaliyor 2 dk falan.ayni durumu yasayan varmi?
Onceden tansiyonum 9 a 6 cikarken,suan 10 a 8 cikiyor.sizce normal mi
Ohh maşallah yapmış rahatlamışsınızdır. Güle güle giyinsin bebiş kıyafetlerini.Merhaba arkadaşlar .Uzun zamandır giremiyordum, yıllık iznimi aldım annem geldi yanıma ve bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik.Maşallah o kadar kıyafeti var ki benden fazla diyebilrim:) Biraz erken oldu ama annem çalıştığı için ancak bu ara musait olabildi. Bizde durumlar bu şekilde herşey yolunda ama bugun sol elim ağrıyarak uyandım biraz şişmişti ve bükünce ağrıyor parmaklarım. Üstüne yatmışımdır ondan şişmiştir diye düşündüm ama hala geçmeyince biraz endişelendim
Bir bakmışsınız kucağınızda maşallah. Ben de kardeşlerin karşılaşmalarını çok merak ediyorum.Selamlar. Ya zaman biraz hızlı mı geçti acaba 2 kere daha doktora gidixem sonra Doğuma gidicem. Böyle durup durup ağlayasın geliyor. Oğlumla kızımın tanışma anları nasıl olacak diye aklıma geliyor ağlayasım geliyor.
Allah bu mutluluğu isteyen herkese tattırsın inşallah
Selam kasim anneleri ❤
Allahin izniyle dogumuma 2 hafta kaldi.bugune kadar hic odemim olmamisti.taa ki 1 hafta oncesine kadar.diz altima dogru bastirinca etim içine gömülüyor oylece kaliyor 2 dk falan.ayni durumu yasayan varmi?
Selam kasim anneleri ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?