2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim benimde bugün sol elim şişmiş ya.sabahtan beri sisi biraz da olsa indi ama hala parmaklarımi bükünce ağrıyor. Bunun nedeni ne acaba
canım o bende de oluyo. sağ elimde resmen diş fırçasını sıkamıyorum.. canım acıyo. o ters yatmakla da alakalı olabilir birde ona karpal tünel sendromu diyolar olağan şeyler yani ellerinden korkma. sol ayak dizden aşağısı şişiyosa kalp damarının birinin tıkanmasıyla alakalı diye hamilelikte korkuyolar. birazdan ekliycem ayaklarımın şiş ve normal halini :)
tansiyon normal canım benim 9,5 e çıkmıştı bayılıyodum burada da yazmış tım küçüğüm yükselince. ve sol ayağım şişince tansiyonumuda söyleyince ebe baya korkmuştu. kendi doktoruma anlattım. sol ayak dizden sonra şişerse kalpte bi damarın tıkanmasından oluyomuş. takipte kal dedi. benmde sol ayağım tarak kısmı resmen içinde su olan balon gibi titriyo. bileklerim hep kocaman şiş.. ama sağdan değil soldan kork dedi ve çok iyi dayanmışsın maşallah ödemsiz :) daha benim 24.hafta olmadan başladı bu şişliklerim.. son haftalarında ödem gayet normal yani korkma canım. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalllah. o şişlikler kötü bende ayağımın üstüne otursam resmen ayağım ona göre şekilleniyo

canım şuan nasılsın sancı hala devam ediyomu ? hiç bi tecrübe sahibi değilim o yüzden yorum yapamıyorum ya

Hatta ayağımın ilk şiş halini Temmuz 10da çekmişim düşünün. 2ay geçmiş..

O oznurun CocoChanelmademoiselle
Çok ağrı oluyordur canım eminim.Benim ayakta gözle görülür böyle bişey yok gibi ama ayak numaram normalde 36 şimdi 39 numara bir ayakkabı aldım onu giyiyorum .Benim bir de sağ topuğumda siğil çıktı hamileliğim başladığından beri o da beni yürürken çok zorluyor. Elim şişince doktora mesaj attım , ağrın geçmezse ortopediye git yazmıs ona çok şaşırdım .Normalde takmıyordum bu durumu ama bugün bir kafam karıştı yani

Kızlar magnezyum sizi de ishal yaptı mı
Beni magnorm diye bir ilaç yapmıştı canım.sonra efermag diye birşey aldım o yapmadı. Bir de yemekten hemen sonra içmeye başladım ilacı.Artık ishal olmıuyorum ama ilaç değiştirdiğim için mi yoksa yemekten sonra hemen içtiğim için mi bilmiyorum onu

ağrı sbah ilk yataktan kalkıp yere basınca oluyo canım iğne batırıyolar resmen. hareket edince hafifliyo. sonra işte çok aşağı sallandırırsam felaket şişiyo acıyo. ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Ayak büyüyo hamilelikte canım ama ben hala aynı numara giymeye zorluyorum çünkü doktor şişmesinden çok rahatsızsan sana varis çorabı tavsiye ediyim sıksın o şişemez dedi bu sıcaklarda istemedim. korkma banada neler dediler. kalp için bile kardiyolojiye git dediler. sinir sıkışması vs olabilir diye demiştir onu
o magnorm beni mafetti ya.. öyle bişey yok. heryerim davul gibi şişti 5gün kullandımda. decavit ve magnormu. bıraktım sonra içmedim demir ilacı hariç hiç bişey. şimdi decavit içiyorum ama öyle yapmıyo. magnorm muş beni berbat eden

Ben dün tuzlu peynir yemiştim ondan diye düşündüm. Ama biraz önce doktoruma sordum bana ağrı geçmezse ortopediye git dedi. Kafam karıştı acikcasi

Ben ırtopediye gittim canım doktor sinir filmi istedi ben de film çektirmek istemedim. Gebelerde daha sık görülüyor dedi. İki elinin tersini birleştirip ittiydi titreşim gibi bir şey hissediyor musun diye sordu. O zaman hissetmiyordum şimdi oda var. Yine de içim rahat etsin diyorsan git istersen. Geçmiş olsun

evet canım o çok berbat bir ilaç ya ,değiştirdim de rahatladım çok şükür. Minik beylerimiz gelsin hele bir kucaklarımıza unuturuz bunların hepsini inşallah:)

Bu normal bişeyse ve bebeğime bir zararı olmayacaksa çok rahatsız olmadıkça gitmek istemiyorum canım doktora .Umarım geçer bir an önce.Sende de mi aynı şikayetten vardı peki

Yataklı servis var ya altta yaytığın bölüm orada nst ye alıyorlar. E beni niye aldı ki nst ye gittiğimde bir de yatırdı hastaneyebende de ağrı olmamıştı hiç.
Orada mıymış nst.valla bilmiyorum hiç üstünde bile durmadı.kasılmam var dedim toplanıyor dedim ağrı olmadığı sürece önemli değil dedi.belki sen benden ileri haftada olduğun için seni nst ye alıyordur canım.

Tamam canim cok sagol

amin canım amin inşallahh. eksiklerin ne alemde sen ne alemdesin :)
canım kıyafetler tamam.Bebek arabası ve pusette abimden geldi ,daha önce yegenim kullanmıştı. Geçen gün eve bir kargo geldi abim hediye olarak park yatak da almış Bizde dolabını ve şifonyerini aldık. Birtek odasına halı ve perde almamız lazim.Ama daha kendime alacaklarımın hiçbirini almadım:) sen ne yaptın canım

Ayy daha bizde bişey yok..
sadece eminönünden alt üst bişeyler aldık küveti maşrapası kovası.. havlusu vs. onlardanda kıyafetlerinde daha eksikleri var yani.. diğer şeylerin hiç birini almadık daha :/ pazartesi inşallah odasına karar vericez.. o sıra belki bebek arabasını ve pusetinide alırız.. bu akşamda bikaç bişey alıcam biberondu emzikti şampuan vs inşallah

Hatta ayağımın ilk şiş halini Temmuz 10da çekmişim düşünün. 2ay geçmiş..

O oznurun CocoChanelmademoiselle
canim senin ayağın baya bi sismis yanliz.erken haftalarda baslamis.30 uncu haftalara girmissin haftada 2 kere tansiyonunu olctur mutlaka saglik ocaginda.suan ustteki fotodaki halinde mi ayagin?

canim senin ayağın baya bi sismis yanliz.erken haftalarda baslamis.30 uncu haftalara girmissin haftada 2 kere tansiyonunu olctur mutlaka saglik ocaginda.suan ustteki fotodaki halinde mi ayagin?
O BİKAÇ GÜN ÖNCESİNİNDİ CANIM. ŞUAN EVE GİTMEDİM NE ALEMDE BİLMİYORUM ALIŞTI BÜNYE VALLA ŞİŞMEYİNCE Bİ GARİPSİYORUM

ya aslında 37 haftanın başında rutin kontrole gittiğimde söyledi 9 10 gün sonra doğum olacaktı. Pelesentanın kristalleştiğini bebeğin artık beslenemediğini söyledi haftası çok geride olmadığı içinde 2 gün sonra hemen doğuma aldı. Benimki çok uzun sürmemişti haftası iyi olduğu için hemen almıştı. İnşallah 35_36 haftaya kadar dayanır bebişin ama böyle bir durumda bence seni haftalık kontrole çağırması gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…