2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tansiyonun hic yuksek cikmadi diymi?bebeğinin gelisimi haftasiyla uyumlumu?
bebek haftasıyla hep uyumlu allaha şükür canım.
tansiyonumda 10-6, 9-5, 10-7, hep bu civarda seyretti 4 5 gün sonra makineyi babama geri götürdüm. bazen 8e çıktı yada 5e düştü başım tuttu değişik oldum ama açken oldu genelde o. şeker vs çıkmadı zaten
bu şişliğin başka sebebi var ama çözemiyorum.. demir ilacı yaptı dedim eski ilacıma döndüm 4 5 gün indi şişlikler şimdi yine coştular.. magnorm yaptı onu bıraktım sonra yine devam. çözemiyorum yani.. tuzla buzlada alakası yok..

O BİKAÇ GÜN ÖNCESİNİNDİ CANIM. ŞUAN EVE GİTMEDİM NE ALEMDE BİLMİYORUM ALIŞTI BÜNYE VALLA ŞİŞMEYİNCE Bİ GARİPSİYORUM
canım devamlı ayakta veya oturuomusun bnmde iş yerinde ayaklarım hep şişiyor oturmaktan ama hafta sonu evde iken hiç şişmez ayaklarım

Kizlar peki heyecanlaninca yada panik olunca cikan tansiyonun bebege zarari varmi?
hiç bi fikrim yok canım
canım devamlı ayakta veya oturuomusun bnmde iş yerinde ayaklarım hep şişiyor oturmaktan ama hafta sonu evde iken hiç şişmez ayaklarım
genelde oturuyorum ama ayaklarımı uzatıyorum canım. valla ben yürüyünce de şişiyo şişeceği varsa.
hafta sonu da şişiyo valla canım onu bırak bi insanın ayakları uyurken şişer mi ? şişiyo. ne buzlu ne tuzlu ne ılık su fayda ediyo. hele duşa girince daha da şişiyo bazen

Anladim canim.yinede dikkat et Allah yardimcin olsun nasil agri yapiyordur kimbilir.aman tansiyon falan olmasinda gerisinin onemi yok

Devam ediyor mu canım sancı? Serinkanlılığına bayıldım.

Kızlar ben 31. Haftama yeni girdim ama çamaşırım bu ara çok ıslanıyor baya ıslak suyum sızıntımı yapıyor aklıma takıldı bu hftalarda böyle bir durum yaşayan varmı

canım şuan nasılsın sancı hala devam ediyomu ? hiç bi tecrübe sahibi değilim o yüzden yorum yapamıyorum ya
Sıklığını kontrol etmedim ama bi kaç saat önce yine oldu , üşütüyorum falan dedim galiba kendi kendime . 3 gündür hiç dinlenmedim . Sık sık olursa mi gideyim doktora? Yoksa devam.ederse mi ? Adet olacakmışım gibi hafif hafif oluyor bazen şiddetli.

Anladim canim.yinede dikkat et Allah yardimcin olsun nasil agri yapiyordur kimbilir.aman tansiyon falan olmasinda gerisinin onemi yok
Allah razı olsun canım rabbim seninde yardımcın olsun kolaycacık doğum olsun inşallah :) ağrı aşırı yapmıyo sabahları kötü oluyo biraz bide akşamları okadar
Git sen canım nolur nolmaz

Olabilir ama asıl bu haftalarda normal kasılma doğuma yaklaştığımız için. Neyse en iyisini doktor bilir ben ona çok güveniyorum. Tedbirli ve titiz. Ama içim rahatladı sen öyle deyince yatırır yine diye korkuyordum.

Bende kullandığımdan beri öyleyim. Yani öyle ağır ve rahatsız edici değil ishal hali o yüzden pek üstünde durmadım.

Kızlar ayak şişlikleri bende de bayadir var.mesela bacagi uzatirken biri birinin üstünde olsun içeri göçuyor o derece.Yaklasik 2 haftadır ellerde coştu sabah ilk kalktığımda parmakları kapamak zor gün içerisinde kendine geliyor.parmak kemiklerim falan agriyor doktora sordum odem kaslara baskı yapiyor bi yandan da bebek senden somuruyor normal dedi.ayaklar desen bı iniyor bı sısiyor.sağ ayak daha şişiyor sanki sola göre.biraz daha sabır kızlar az kaldı

Kızlar ya kasığımın sağ tarafında gidip gelen ağrı var belime de vuruyor. İdrar yolu enfeksiyonu bu şekilde ağrı yapar mı?

Rahim ağzını ölçmek icin alttan mi muayene ediyor?

Güzel günlerde kullansın insallah canım.

Kızlar bugün o kadar öksürdüm ki... Ben öksürürken de karnım kasılıyor... Ne yaptıysak geçmedi şu öksürük. Yanlarım da ağrıyor resmen karnımı kasmayayım diye kendimi şekilden şekile sokuyorum.. Bir de asansör bozuktu akşam, 2kat merdiven çıktım ama çok zor geldi ya zaten nefes alamıyorum, bir yandan karnım ağrıyor. Sonra bi sancı girdi karnıma ama nefes verdim filan geçti çok şükür... Of ne şikayet ettim ya. İyi hissetmiyorum işte kendimi, kaç gündür de geceleri uyumayınca nefes alamamaktan, hepten kötü oldum galiba...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım nerdeyse iki hafta çektim o öksürükten kaburgalarım acıyordu artık. Elimle kaşıklarımı tutuyordum sanki alttAn çıkacak gibiydi bebek. Bir sürü şey denedim ama çok zor geçti canım benimki malesef özellikle gece yatağa yatınca daha da şiddetleniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…