- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
bebek haftasıyla hep uyumlu allaha şükür canım.Tansiyonun hic yuksek cikmadi diymi?bebeğinin gelisimi haftasiyla uyumlumu?
canım devamlı ayakta veya oturuomusun bnmde iş yerinde ayaklarım hep şişiyor oturmaktan ama hafta sonu evde iken hiç şişmez ayaklarımO BİKAÇ GÜN ÖNCESİNİNDİ CANIM. ŞUAN EVE GİTMEDİM NE ALEMDE BİLMİYORUMALIŞTI BÜNYE VALLA ŞİŞMEYİNCE Bİ GARİPSİYORUM
hiç bi fikrim yok canımKizlar peki heyecanlaninca yada panik olunca cikan tansiyonun bebege zarari varmi?
genelde oturuyorum ama ayaklarımı uzatıyorum canım. valla ben yürüyünce de şişiyo şişeceği varsa.canım devamlı ayakta veya oturuomusun bnmde iş yerinde ayaklarım hep şişiyor oturmaktan ama hafta sonu evde iken hiç şişmez ayaklarım
Anladim canim.yinede dikkat et Allah yardimcin olsun nasil agri yapiyordur kimbilir.aman tansiyon falan olmasinda gerisinin onemi yokbebek haftasıyla hep uyumlu allaha şükür canım.
tansiyonumda 10-6, 9-5, 10-7, hep bu civarda seyretti 4 5 gün sonra makineyi babama geri götürdüm. bazen 8e çıktı yada 5e düştü başım tuttu değişik oldum ama açken oldu genelde o. şeker vs çıkmadı zaten
bu şişliğin başka sebebi var ama çözemiyorum.. demir ilacı yaptı dedim eski ilacıma döndüm 4 5 gün indi şişlikler şimdi yine coştular.. magnorm yaptı onu bıraktım sonra yine devam. çözemiyorum yani.. tuzla buzlada alakası yok..
Evet cnm tüm şikayetlerini söyle bize önemsiz gelen şeyler bazen önemli olabiliyor. Benim arkadaşım kaşıntı yüzünden 33. Haftada doğurmak zorunda kalmış.Anladım bende korkuyorum doktora gidince ağrım var diye söyleyeyim bakayım
Devam ediyor mu canım sancı? Serinkanlılığına bayıldım.
Kızlar ben 31. Haftama yeni girdim ama çamaşırım bu ara çok ıslanıyor baya ıslak suyum sızıntımı yapıyor aklıma takıldı bu hftalarda böyle bir durum yaşayan varmı
Hebehubele sancı sıklığını takip ettin mi kaç dakikada geliyor? Düzenliyse doğum sancısı olabilir. Bir de enfeksiyon olabilir ihmal etme doktora git derim çünkü enfeksiyon da erken doğuma sebep olabilir. Bir de magnezyum kullanıyor musun?
Sıklığını kontrol etmedim ama bi kaç saat önce yine oldu , üşütüyorum falan dedim galiba kendi kendime . 3 gündür hiç dinlenmedim . Sık sık olursa mi gideyim doktora? Yoksa devam.ederse mi ? Adet olacakmışım gibi hafif hafif oluyor bazen şiddetli.canım şuan nasılsın sancı hala devam ediyomu ? hiç bi tecrübe sahibi değilim o yüzden yorum yapamıyorum ya
Allah razı olsun canım rabbim seninde yardımcın olsun kolaycacık doğum olsun inşallah :) ağrı aşırı yapmıyo sabahları kötü oluyo biraz bide akşamları okadarAnladim canim.yinede dikkat et Allah yardimcin olsun nasil agri yapiyordur kimbilir.aman tansiyon falan olmasinda gerisinin onemi yok
Git sen canım nolur nolmazSıklığını kontrol etmedim ama bi kaç saat önce yine oldu , üşütüyorum falan dedim galiba kendi kendime . 3 gündür hiç dinlenmedim . Sık sık olursa mi gideyim doktora? Yoksa devam.ederse mi ? Adet olacakmışım gibi hafif hafif oluyor bazen şiddetli.
Gelmesin daha çok erkenAllah razı olsun canım rabbim seninde yardımcın olsun kolaycacık doğum olsun inşallah :) ağrı aşırı yapmıyo sabahları kötü oluyo biraz bide akşamları okadar
Git sen canım nolur nolmaz
Olabilir ama asıl bu haftalarda normal kasılma doğuma yaklaştığımız için. Neyse en iyisini doktor bilir ben ona çok güveniyorum. Tedbirli ve titiz. Ama içim rahatladı sen öyle deyince yatırır yine diye korkuyordum.Orada mıymış nst.valla bilmiyorum hiç üstünde bile durmadı.kasılmam var dedim toplanıyor dedim ağrı olmadığı sürece önemli değil dedi.belki sen benden ileri haftada olduğun için seni nst ye alıyordur canım.
Bende kullandığımdan beri öyleyim. Yani öyle ağır ve rahatsız edici değil ishal hali o yüzden pek üstünde durmadım.Beni magnorm diye bir ilaç yapmıştı canım.sonra efermag diye birşey aldım o yapmadı. Bir de yemekten hemen sonra içmeye başladım ilacı.Artık ishal olmıuyorum ama ilaç değiştirdiğim için mi yoksa yemekten sonra hemen içtiğim için mi bilmiyorum onu
Rahim ağzını ölçmek icin alttan mi muayene ediyor?@linalin @bdy_86 @Zehra_mda @Kalbim10da S Sevdeeee1 kizlar ben doktordan geldim. Arkadaslarin da dedigi gibi bebegin büyümesiyle cati kemiklerine baski oluyormus ve ordaki baglarimiz gevsiyormus doguma hazirlik icin. Korkulacak bisey degilmis. Yaradana dua etmekten baska yapabilecek biseyimiz yok dedi doktorum :) rahim agzini ölctü normal cikti hala kapali korkma dogum yakin degi dedi :) 33+3 teyim 3 hafta sonra gel dedi hatta. Nst ye falan sokar belki dedim ama ona bile gerek görmedi. Doktor rahat olunca bende rahatladim
Güzel günlerde kullansın insallah canım.Ayy daha bizde bişey yok..
sadece eminönünden alt üst bişeyler aldık küveti maşrapası kovası.. havlusu vs. onlardanda kıyafetlerinde daha eksikleri var yani.. diğer şeylerin hiç birini almadık daha :/ pazartesi inşallah odasına karar vericez.. o sıra belki bebek arabasını ve pusetinide alırız.. bu akşamda bikaç bişey alıcam biberondu emzikti şampuan vs inşallah
Gelmesin tabi kuzum onu diğer arkadaşa dedim. Seninki vaktinde gelsin inşallahGelmesin daha çok erken
Benim karından ultrasonla bakarken ölçtüler hep. Alttan bakmadılar.Rahim ağzını ölçmek icin alttan mi muayene ediyor?
Kızlar bugün o kadar öksürdüm ki... Ben öksürürken de karnım kasılıyor... Ne yaptıysak geçmedi şu öksürük. Yanlarım da ağrıyor resmen karnımı kasmayayım diye kendimi şekilden şekile sokuyorum.. Bir de asansör bozuktu akşam, 2kat merdiven çıktım ama çok zor geldi ya zaten nefes alamıyorum, bir yandan karnım ağrıyor. Sonra bi sancı girdi karnıma ama nefes verdim filan geçti çok şükür... Of ne şikayet ettim ya. İyi hissetmiyorum işte kendimi, kaç gündür de geceleri uyumayınca nefes alamamaktan, hepten kötü oldum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?