Çok geçmiş olsun canım ya Allah tekrarını yaşatmasın. Valla ben de korkuyorum öyle kötü kasılıyor ki. Bir de merdiven çıkınca resmen sancı girdi ya, ödüm patladı. Yatınca artıyor benim de.Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım nerdeyse iki hafta çektim o öksürükten kaburgalarım acıyordu artık. Elimle kaşıklarımı tutuyordum sanki alttAn çıkacak gibiydi bebek. Bir sürü şey denedim ama çok zor geçti canım benimki malesefözellikle gece yatağa yatınca daha da şiddetleniyordu
Acaba bu zamana kadar baktı da söylemedi mi ki? Sadece suyun normal bebek şukadar dedi..Benim karından ultrasonla bakarken ölçtüler hep. Alttan bakmadılar.
Çok geçmiş olsun canım ya Allah tekrarını yaşatmasın. Valla ben de korkuyorum öyle kötü kasılıyor ki. Bir de merdiven çıkınca resmen sancı girdi ya, ödüm patladı. Yatınca artıyor benim de.
Doktora gitmiş miydin canım, öksürük şurubu kullanılıyor mu hamileyken acaba ya. Yarın eczaneye gidip sorayım diyorum...
Bu arada kasıklardaki ağrı için benim doktorum idrar yolu iltihabı olabilir diyordu. Hamileyken illa tuvalete çıkarken yanma yapmazmış. Eğer imkanın varsa bi idrar tahlili ver, en azından aklında soru işareti kalmaz.
Canım doktor ölçerken çok bastırıyor bikini bölgesine, öyle ölçüyorlar. Muayene ederken bastırıyor mu hiç? O sıra ölçüyordur belki. Bir daha ne zaman gideceksin muayeneye, kendin de bir sor istersen...Acaba bu zamana kadar baktı da söylemedi mi ki? Sadece suyun normal bebek şukadar dedi..
Sağol canım. İnşallah alır doktorun, ileri haftalarda olunca belki sıkıntı olmaz.Allah şifa versin sana da canım. Yok gitmedim o ara kızım da hastalandı açıkçası onunla ilgilenmekten pek kendime de bakamadım evde doğal yöntemlerle geçirmeye çalıştım çok ağrım olunca da parol içtim onu da fazla içmemeye çalıştım.
Büyük bi ihtimal idrar yolu enfeksiyonu doktor randevum 2 hafta sonra ama randevusuz yarın gitcem kabul ederse doktoruma muayene olayım diyorum çünkü çok yoğun oluyor doktorum randevusuz pek alamıyor.Büyük bi ihtimal kabul eder ama etmese bile tahlil yaptırcam canım acilde.
Calci-net d3 kullanıyorum ben canım neden sordunKızlar aranızda calcimax _d3 kullanan var mı ya da buna benzer bir ilac
İnşallah sadece yorgunluktandır. Ama riske atma için rahat eder gidersen.Sıklığını kontrol etmedim ama bi kaç saat önce yine oldu , üşütüyorum falan dedim galiba kendi kendime . 3 gündür hiç dinlenmedim . Sık sık olursa mi gideyim doktora? Yoksa devam.ederse mi ? Adet olacakmışım gibi hafif hafif oluyor bazen şiddetli.
Gelmesin tabi kuzum onu diğer arkadaşa dedim. Seninki vaktinde gelsin inşallah
Hebehubele cnm ne yaptın gittin mi doktora.
İnşallah sadece yorgunluktandır. Ama riske atma için rahat eder gidersen.
Dinlenince hafifledi gibi , o yüzden gitmedim eşime söyledim doktoru bi ara istersen öyle gidelim dedi. Geç oldu saat te o yüzden aramadım. Çok mu vurdumduymaz davranıyorum kızlarHebehubele gittin mi canım doktora?
Dinlenince hafifledi gibi , o yüzden gitmedim eşime söyledim doktoru bi ara istersen öyle gidelim dedi. Geç oldu saat te o yüzden aramadım. Çok mu vurdumduymaz davranıyorum kızlar
Amin canim benim sagolasin❤❤Allah razı olsun canım rabbim seninde yardımcın olsun kolaycacık doğum olsun inşallah :) ağrı aşırı yapmıyo sabahları kötü oluyo biraz bide akşamları okadar
Git sen canım nolur nolmaz
33+5 teyim bugun canim. Agrin kanaman olursa hemen gel dedi. Onun disinda 3 hafta sonra görüselim dedi. Nst ye sokmadi. rahim agzi uzunlugu cok iyi agzida kapali dedi. Bende o yuzden ustune düsmedim. Agriyi hissetmesemde dogum baslasa bi belirtisi olur illaki dimi ya.Ben 31. Haftada gittim artik 2 haftada 1 geleceksin dedi doktor ve 32 den itibaren nst ye gireceksin dedi. Dun ilk defa nst ye girdim hic ağrı sancı sikayetim olmamasina ragmen nst de 1 tane sancı çıktı. Ilk hamilelikte hissetmemen normal dedi 2 hafta sonraya randebu verdi ayrica kasık ağrısı yasarsan direk hastaneye gel dedi.
Sen kaçıncı haftadasın 32deysen nstye alması gerekirdi ve randevularının artık sıklaşması lazım belki sancın olacak ve son ana kadar hissetmeyeceksin bunu kendi kendine ayırt edemezsin ki nstye falan bağlanmadan. Sahsen ben hiç hissetmedim cihazda çıkan sancıyı.
Yok canim ultasonla karnimdan ölctü. Hamileligin basindan beri hic alttan muayene olmadim ben.Rahim ağzını ölçmek icin alttan mi muayene ediyor?
geçmiş olsun canım ya boğazını yumuşatacak şeyler mi içsen belki düzelir ilaçsız ? benmde öküsürüğüm kaldı o detaylı ultrasondan sonra artık baya azaldı ama bazı geceler bişey oluyo resmen nefes alamıyorum gözlerim büyüyo, boğazıma bişey tıkanıyo sanki. geçen gece ölücem sandım o derece nefes alamadım ama geçecek hepsi inşallah sağ salim bi alsak kucağımıza bebeklerimizi..Kızlar bugün o kadar öksürdüm ki... Ben öksürürken de karnım kasılıyor... Ne yaptıysak geçmedi şu öksürük. Yanlarım da ağrıyor resmen karnımı kasmayayım diye kendimi şekilden şekile sokuyorum.. Bir de asansör bozuktu akşam, 2kat merdiven çıktım ama çok zor geldi ya zaten nefes alamıyorum, bir yandan karnım ağrıyor. Sonra bi sancı girdi karnıma ama nefes verdim filan geçti çok şükür... Of ne şikayet ettim ya. İyi hissetmiyorum işte kendimi, kaç gündür de geceleri uyumayınca nefes alamamaktan, hepten kötü oldum galiba...
maşallah kuzuna canım,Kızlar doktora geldim doktoruma muayene olabildim çok şükür erkenden geldik.
Herşeyimiz normal görünüyor kilosu 1770gr boyu 41cm olmuşbaş aşağıda ayaklar yukarıda duruyor. Her zaman uyanık olan oğluş bugün uyuyordu eli yüzündeydi:)
Sancım olduğunu söyledim şu anda nts sırası bekliyorum bakalım çıkacakmı.
Kan idrar tahlili verdim kanım yine düşük çıkarsa serum takviyesi yapıcakmış en son 8 di
Bende durumlar böyle kızlar. Nts bekleyen ne çok gebe varmış doktor muayenesini bu kadar beklemedim heyecanlandım:)
Bide kilo verdiğini söyleyen arkadaşlar vardı bende 1 kilo vermişim şok oldum nasıl oluyor anlamadım bebek büyürken kilo vermek.
günaydın kızlar nasılsınız ?
geçmiş olsun canım ya boğazını yumuşatacak şeyler mi içsen belki düzelir ilaçsız ? benmde öküsürüğüm kaldı o detaylı ultrasondan sonra artık baya azaldı ama bazı geceler bişey oluyo resmen nefes alamıyorum gözlerim büyüyo, boğazıma bişey tıkanıyo sanki. geçen gece ölücem sandım o derece nefes alamadım ama geçecek hepsi inşallah sağ salim bi alsak kucağımıza bebeklerimizi..
maşallah kuzuna canım,
inşallah nts de de bi sorun çıkmaz gönül rahatlığıyla eve dönersin
haberdar edersin son durumdan :)Teşekkür ederim kuzum
İnşallah tatlım bekliyorum bakalım heyecanlı bi şekilde :)
Her şeyi denedim canım, yok geçmiyor. Karnım kasıldı kalktım yine uykudan. Bu gece de uyku yok. Neyse bugün dayanamadım gideceğiz doktora. Bakalım ne diyecek...günaydın kızlar nasılsınız ?
geçmiş olsun canım ya boğazını yumuşatacak şeyler mi içsen belki düzelir ilaçsız ? benmde öküsürüğüm kaldı o detaylı ultrasondan sonra artık baya azaldı ama bazı geceler bişey oluyo resmen nefes alamıyorum gözlerim büyüyo, boğazıma bişey tıkanıyo sanki. geçen gece ölücem sandım o derece nefes alamadım ama geçecek hepsi inşallah sağ salim bi alsak kucağımıza bebeklerimizi..
maşallah kuzuna canım,
inşallah nts de de bi sorun çıkmaz gönül rahatlığıyla eve dönersin
Sancı çıkmadı canım çok şükürhaberdar edersin son durumdan :)
Her şeyi denedim canım, yok geçmiyor. Karnım kasıldı kalktım yine uykudan. Bu gece de uyku yok. Neyse bugün dayanamadım gideceğiz doktora. Bakalım ne diyecek...
Sana da geçmiş olsun, tekrarı olmasın. Öksürük hamileyken çok sıkıntıymış gerçekten. Hamilelik başında da hastalanmıştım, sonuna doğru da oldu ama çok şükür bu sefer ateşim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?