2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun canım ya Allah tekrarını yaşatmasın. Valla ben de korkuyorum öyle kötü kasılıyor ki. Bir de merdiven çıkınca resmen sancı girdi ya, ödüm patladı. Yatınca artıyor benim de.
Doktora gitmiş miydin canım, öksürük şurubu kullanılıyor mu hamileyken acaba ya. Yarın eczaneye gidip sorayım diyorum...

Bu arada kasıklardaki ağrı için benim doktorum idrar yolu iltihabı olabilir diyordu. Hamileyken illa tuvalete çıkarken yanma yapmazmış. Eğer imkanın varsa bi idrar tahlili ver, en azından aklında soru işareti kalmaz.

Allah şifa versin sana da canım. Yok gitmedim o ara kızım da hastalandı açıkçası onunla ilgilenmekten pek kendime de bakamadım evde doğal yöntemlerle geçirmeye çalıştım çok ağrım olunca da parol içtim onu da fazla içmemeye çalıştım.
Büyük bi ihtimal idrar yolu enfeksiyonu doktor randevum 2 hafta sonra ama randevusuz yarın gitcem kabul ederse doktoruma muayene olayım diyorum çünkü çok yoğun oluyor doktorum randevusuz pek alamıyor.Büyük bi ihtimal kabul eder ama etmese bile tahlil yaptırcam canım acilde.

Acaba bu zamana kadar baktı da söylemedi mi ki? Sadece suyun normal bebek şukadar dedi..
Canım doktor ölçerken çok bastırıyor bikini bölgesine, öyle ölçüyorlar. Muayene ederken bastırıyor mu hiç? O sıra ölçüyordur belki. Bir daha ne zaman gideceksin muayeneye, kendin de bir sor istersen...

Sağol canım. İnşallah alır doktorun, ileri haftalarda olunca belki sıkıntı olmaz.

İnşallah sadece yorgunluktandır. Ama riske atma için rahat eder gidersen.

Gelmesin tabi kuzum onu diğer arkadaşa dedim. Seninki vaktinde gelsin inşallah

Hebehubele cnm ne yaptın gittin mi doktora.

İnşallah sadece yorgunluktandır. Ama riske atma için rahat eder gidersen.

Hebehubele gittin mi canım doktora?
Dinlenince hafifledi gibi , o yüzden gitmedim eşime söyledim doktoru bi ara istersen öyle gidelim dedi. Geç oldu saat te o yüzden aramadım. Çok mu vurdumduymaz davranıyorum kızlar

Dinlenince hafifledi gibi , o yüzden gitmedim eşime söyledim doktoru bi ara istersen öyle gidelim dedi. Geç oldu saat te o yüzden aramadım. Çok mu vurdumduymaz davranıyorum kızlar

Canım sancı saatte 4ten fazla geliyorsa bir de düzenli aralikla geliyorsa tehlikeli olabilir. Bir de şiddeti nasıl yani bu ağrıyla uyunur mu yoksa uyutmaz mi?

Allah razı olsun canım rabbim seninde yardımcın olsun kolaycacık doğum olsun inşallah :) ağrı aşırı yapmıyo sabahları kötü oluyo biraz bide akşamları okadar

Git sen canım nolur nolmaz
Amin canim benim sagolasin❤❤

33+5 teyim bugun canim. Agrin kanaman olursa hemen gel dedi. Onun disinda 3 hafta sonra görüselim dedi. Nst ye sokmadi. rahim agzi uzunlugu cok iyi agzida kapali dedi. Bende o yuzden ustune düsmedim. Agriyi hissetmesemde dogum baslasa bi belirtisi olur illaki dimi ya.

Kızlar doktora geldim doktoruma muayene olabildim çok şükür erkenden geldik.
Herşeyimiz normal görünüyor kilosu 1770gr boyu 41cm olmuş baş aşağıda ayaklar yukarıda duruyor. Her zaman uyanık olan oğluş bugün uyuyordu eli yüzündeydi:)
Sancım olduğunu söyledim şu anda nts sırası bekliyorum bakalım çıkacakmı.
Kan idrar tahlili verdim kanım yine düşük çıkarsa serum takviyesi yapıcakmış en son 8 di
Bende durumlar böyle kızlar. Nts bekleyen ne çok gebe varmış doktor muayenesini bu kadar beklemedim heyecanlandım:)
Bide kilo verdiğini söyleyen arkadaşlar vardı bende 1 kilo vermişim şok oldum nasıl oluyor anlamadım bebek büyürken kilo vermek.

günaydın kızlar nasılsınız ?
geçmiş olsun canım ya boğazını yumuşatacak şeyler mi içsen belki düzelir ilaçsız ? benmde öküsürüğüm kaldı o detaylı ultrasondan sonra artık baya azaldı ama bazı geceler bişey oluyo resmen nefes alamıyorum gözlerim büyüyo, boğazıma bişey tıkanıyo sanki. geçen gece ölücem sandım o derece nefes alamadım ama geçecek hepsi inşallah sağ salim bi alsak kucağımıza bebeklerimizi..
maşallah kuzuna canım,
inşallah nts de de bi sorun çıkmaz gönül rahatlığıyla eve dönersin

Teşekkür ederim kuzum
İnşallah tatlım bekliyorum bakalım heyecanlı bi şekilde :)

Her şeyi denedim canım, yok geçmiyor. Karnım kasıldı kalktım yine uykudan. Bu gece de uyku yok. Neyse bugün dayanamadım gideceğiz doktora. Bakalım ne diyecek...

Sana da geçmiş olsun, tekrarı olmasın. Öksürük hamileyken çok sıkıntıymış gerçekten. Hamilelik başında da hastalanmıştım, sonuna doğru da oldu ama çok şükür bu sefer ateşim yok :)

Gecmis olsun canim. Ben hamilelik basindan beri oksuruyorum alerjim var toza dumana sigaraya havaya. Yani bayagi ciddi oksuruyorum. Alerji hapi baslatmisti dusuk riskine karsi oncesinde de kullandigim icin. KKB ya gorunmeni tavsiye ederim. Belki faranjit baslangici fln vardir yada astim sikintisi Allah korusun. Mutlaka cozum bulur. Ben oksuruk icin siyah turbu oyup icine 1 kasik bal koyup bir gece bekleyip icmistim. Bal sulaniyo turp icinde bayagi azaltiyodu oksurugu. Zencefilli balli limonlu cayda azaltiyo gunde 2 fincan tuketebilirsin. Sifa olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…