- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Sanırım soğuk almışım canım havalar serinledi ama.ince giyinip dolasiyordum. Gece kalın giyindim ve dinlenmişim çok şükür. Şuan da bi sıkıntı yok gece de hiç ağrıdan uyanmadım. İnşallah devam etmez kontrolüm 2 hafta sonra ama ben haftaya giderim sanıyorum.Canım sancı saatte 4ten fazla geliyorsa bir de düzenli aralikla geliyorsa tehlikeli olabilir. Bir de şiddeti nasıl yani bu ağrıyla uyunur mu yoksa uyutmaz mi?
Sanırım soğuk almışım canım havalar serinledi ama.ince giyinip dolasiyordum. Gece kalın giyindim ve dinlenmişim çok şükür. Şuan da bi sıkıntı yok gece de hiç ağrıdan uyanmadım. İnşallah devam etmez kontrolüm 2 hafta sonra ama ben haftaya giderim sanıyorum.
5 cm açıklığa gelip hic hissetmeyen duydum herkesin bünyesi farklı. 36 haftayı atlatsak içim rahatlayacak. Bende de nst de sancı çıkmış 25-50 arası ama hiç hissetmedim. Doktor kasık ağrısı olursa gel dedi insallah olmaz da olursa da hissedemezsem diye tedirgin oluyorum.33+5 teyim bugun canim. Agrin kanaman olursa hemen gel dedi. Onun disinda 3 hafta sonra görüselim dedi. Nst ye sokmadi. rahim agzi uzunlugu cok iyi agzida kapali dedi. Bende o yuzden ustune düsmedim. Agriyi hissetmesemde dogum baslasa bi belirtisi olur illaki dimi ya.
git canım git nolur nolmaz Allah korusun. aklımızda kalacağına gidip gözükmek her zaman faydalı.Her şeyi denedim canım, yok geçmiyor. Karnım kasıldı kalktım yine uykudan. Bu gece de uyku yok. Neyse bugün dayanamadım gideceğiz doktora. Bakalım ne diyecek...
Sana da geçmiş olsun, tekrarı olmasın. Öksürük hamileyken çok sıkıntıymış gerçekten. Hamilelik başında da hastalanmıştım, sonuna doğru da oldu ama çok şükür bu sefer ateşim yok :)
sancının çıkmamasına sevindim canım.Sancı çıkmadı canım çok şükür
Kan sonucunu bekle dedi serum takabiliriz dedi onu bekliyoruz şimdide
Naneli şeker çiğne canım boğazını rahatlatır. Ben boğazım şişip tahris olunca genelde onunla rahatlatiyorum. Hem oksuruk cok tahriş etmiyo hem de balgam falan varsa daha rahat çıkıyor.Kızlar bugün o kadar öksürdüm ki... Ben öksürürken de karnım kasılıyor... Ne yaptıysak geçmedi şu öksürük. Yanlarım da ağrıyor resmen karnımı kasmayayım diye kendimi şekilden şekile sokuyorum.. Bir de asansör bozuktu akşam, 2kat merdiven çıktım ama çok zor geldi ya zaten nefes alamıyorum, bir yandan karnım ağrıyor. Sonra bi sancı girdi karnıma ama nefes verdim filan geçti çok şükür... Of ne şikayet ettim ya. İyi hissetmiyorum işte kendimi, kaç gündür de geceleri uyumayınca nefes alamamaktan, hepten kötü oldum galiba...
Sen böyle diyince bende bi endiselendim. İnsallah zamaninda gelirler bizi korkutmazlar5 cm açıklığa gelip hic hissetmeyen duydum herkesin bünyesi farklı. 36 haftayı atlatsak içim rahatlayacak. Bende de nst de sancı çıkmış 25-50 arası ama hiç hissetmedim. Doktor kasık ağrısı olursa gel dedi insallah olmaz da olursa da hissedemezsem diye tedirgin oluyorum.
Bu arada magnezyum uzun çok nadir kullanıyorum hep içmem mi gerekiyor? Haricinde 4 tane ilaç içiyorum bir ı günde , bide kasılmalar sık olunca.gitmek lazım öyle mi , kasilma derken , bebek sürekli bi şekilde toplanması ve acıtmasi mi yoksa sürekli sancı olması durumu mu ? Kusura bakma bilmediğim için soruyorum canımÇok şükür canım dikkat etmemiz lazım havalar serinledi gercekten
Bu arada magnezyum uzun çok nadir kullanıyorum hep içmem mi gerekiyor? Haricinde 4 tane ilaç içiyorum bir ı günde , bide kasılmalar sık olunca.gitmek lazım öyle mi , kasilma derken , bebek sürekli bi şekilde toplanması ve acıtmasi mi yoksa sürekli sancı olması durumu mu ? Kusura bakma bilmediğim için soruyorum canım
Anladım canım evet oda oluyor bazen ama nadir . Enfeksiyon vardı 3 4 . Aylarda ilaç verdi geçti ama sonrasında idrar testi hiç yapmadı . Bu gidişimde şikayetlerimi söyleyeyim bari . Korkuyla yaşamaktan iyidir.Canım magnezyum kasılmaları kesiyor o yüzden doktor verdiyse her gün iç bence. Kasılma dediğim bebek hareketinden farklı olarak tüm karnın aynı anda taş gibi sertlesiyor ve ne yaparsan yap geçmiyor. Hiç kesmeyen sancı varsa da aynı şekilde doktora gitmekte fayda var. Enfeksiyon filan var mıydı sende? O da sancı yapabiliyormus
bende 32 de gittim kontrole bir daha 36. haftada gel dedi. banada uzun geldi arası haklısın neye göre bu kadar gec kontrol veriyorlar acabaAmin canim insallah. Benimde hep basasagidaydi hala da öyle ama nst yi gerek görmedi hala. sol kasigimda kafasi benimkinin. Zaten agrimda sol kasigimdan sol bacagimi etkiliyor daha cok. bazi doktorlar rutin olarak 32. Haftadan basliyomus nst ye. Benimki nst yi gectim randevuyu yine 1 ay sonrasina verdi nerdeyse. Zaten 33 teyim bidahakinde dogum gelmis oluyo zaten anlamadm bende neye göre karar veriyolar
Canim prospektüsünde fazla d vitamini alımı bebekte bazı sorunlara yol açtığı yaziyordu. O yüzden korktum açıkçası. Senin kullandığında öyle birşey yazıyor muCalci-net d3 kullanıyorum ben canım neden sordun
Öyle birşey yazmıyor benimkinde canım. "Hamileler için günlük alınan kalsiyum miktarı 1500 mg'ı d3 vitamini miktarı 600 IU aşmamalıdır" yazıyor. Buna göre ilaç içerisindeki d3 miktarına bak bakalım aşıyor mu dozu? Yada ekstradan D vitamini kullanıyorsan toplamda ne kadar yapıyor dozu?Canim prospektüsünde fazla d vitamini alımı bebekte bazı sorunlara yol açtığı yaziyordu. O yüzden korktum açıkçası. Senin kullandığında öyle birşey yazıyor mu
Tamam canjm çok teşekkür ederimÖyle birşey yazmıyor benimkinde canım. "Hamileler için günlük alınan kalsiyum miktarı 1500 mg'ı d3 vitamini miktarı 600 IU aşmamalıdır" yazıyor. Buna göre ilaç içerisindeki d3 miktarına bak bakalım aşıyor mu dozu? Yada ekstradan D vitamini kullanıyorsan toplamda ne kadar yapıyor dozu?
5 cm açıklığa gelip hic hissetmeyen duydum herkesin bünyesi farklı. 36 haftayı atlatsak içim rahatlayacak. Bende de nst de sancı çıkmış 25-50 arası ama hiç hissetmedim. Doktor kasık ağrısı olursa gel dedi insallah olmaz da olursa da hissedemezsem diye tedirgin oluyorum.
Bazi doktorlar garantici olup kisa araliklarla cagiriyolar sanirim. Benim doktorumda son ana kadar nst ye sokmicak belli kibende 32 de gittim kontrole bir daha 36. haftada gel dedi. banada uzun geldi arası haklısın neye göre bu kadar gec kontrol veriyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?