2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım sancı saatte 4ten fazla geliyorsa bir de düzenli aralikla geliyorsa tehlikeli olabilir. Bir de şiddeti nasıl yani bu ağrıyla uyunur mu yoksa uyutmaz mi?
Sanırım soğuk almışım canım havalar serinledi ama.ince giyinip dolasiyordum. Gece kalın giyindim ve dinlenmişim çok şükür. Şuan da bi sıkıntı yok gece de hiç ağrıdan uyanmadım. İnşallah devam etmez kontrolüm 2 hafta sonra ama ben haftaya giderim sanıyorum.

Çok şükür canım dikkat etmemiz lazım havalar serinledi gercekten

5 cm açıklığa gelip hic hissetmeyen duydum herkesin bünyesi farklı. 36 haftayı atlatsak içim rahatlayacak. Bende de nst de sancı çıkmış 25-50 arası ama hiç hissetmedim. Doktor kasık ağrısı olursa gel dedi insallah olmaz da olursa da hissedemezsem diye tedirgin oluyorum.

git canım git nolur nolmaz Allah korusun. aklımızda kalacağına gidip gözükmek her zaman faydalı.
amin canım inşallah tekrarlamaz.. inşallah bidaha hastalanmazsın hamileliğin sonuna doğru grip vs zor oluyo ateşinde olmasın aman
Sancı çıkmadı canım çok şükür
Kan sonucunu bekle dedi serum takabiliriz dedi onu bekliyoruz şimdide
sancının çıkmamasına sevindim canım.
serum takılsın değerin çok düşükse canım daha iyi

Naneli şeker çiğne canım boğazını rahatlatır. Ben boğazım şişip tahris olunca genelde onunla rahatlatiyorum. Hem oksuruk cok tahriş etmiyo hem de balgam falan varsa daha rahat çıkıyor.

Sen böyle diyince bende bi endiselendim. İnsallah zamaninda gelirler bizi korkutmazlar

Günaydın sancılar artmaya başlamış. Benim henüz yalancı sancı falanda olmadı yada ben anlamıyorum. Doğum sancısı ilkinde de yaşamadım ben bilemiyorum. Çok ağır bir sancı olduğunu düşünmüştüm sadece. Ama ağırlaştı. Yürüyemiyorum. İş yapamıyorum falan.

Çok şükür canım dikkat etmemiz lazım havalar serinledi gercekten
Bu arada magnezyum uzun çok nadir kullanıyorum hep içmem mi gerekiyor? Haricinde 4 tane ilaç içiyorum bir ı günde , bide kasılmalar sık olunca.gitmek lazım öyle mi , kasilma derken , bebek sürekli bi şekilde toplanması ve acıtmasi mi yoksa sürekli sancı olması durumu mu ? Kusura bakma bilmediğim için soruyorum canım

Canım magnezyum kasılmaları kesiyor o yüzden doktor verdiyse her gün iç bence. Kasılma dediğim bebek hareketinden farklı olarak tüm karnın aynı anda taş gibi sertlesiyor ve ne yaparsan yap geçmiyor. Hiç kesmeyen sancı varsa da aynı şekilde doktora gitmekte fayda var. Enfeksiyon filan var mıydı sende? O da sancı yapabiliyormus

Anladım canım evet oda oluyor bazen ama nadir . Enfeksiyon vardı 3 4 . Aylarda ilaç verdi geçti ama sonrasında idrar testi hiç yapmadı . Bu gidişimde şikayetlerimi söyleyeyim bari . Korkuyla yaşamaktan iyidir.

bende 32 de gittim kontrole bir daha 36. haftada gel dedi. banada uzun geldi arası haklısın neye göre bu kadar gec kontrol veriyorlar acaba

Kızlar merhaba bugün kontrolden geldik. Çok şükür hersey yolunda. 31+5 iz şuan ultrasonda 32+5 çıkıyor. Kilomuz 2100 gr olmuş boyumuz 44 cm. Birde soran arkdaşlr vardı çalışabilir raporunu bana bugün yazdı pazartesi tarihli yani 32+0 da alınıyor. Öncesinde nst ye girdim. Ona göre yazdı şükür sancı çıkmadı. Aynı odada bir bayan normal doğum sancısı çekiyordu açılma bekliyordu serum takılı sancıdan ağladı bir ara korktum anne olmak kolay değil sabah 9.30 da başlamış saat 15 ti. Şimdi almıştır bebişi kucağına :)

Canim prospektüsünde fazla d vitamini alımı bebekte bazı sorunlara yol açtığı yaziyordu. O yüzden korktum açıkçası. Senin kullandığında öyle birşey yazıyor mu
Öyle birşey yazmıyor benimkinde canım. "Hamileler için günlük alınan kalsiyum miktarı 1500 mg'ı d3 vitamini miktarı 600 IU aşmamalıdır" yazıyor. Buna göre ilaç içerisindeki d3 miktarına bak bakalım aşıyor mu dozu? Yada ekstradan D vitamini kullanıyorsan toplamda ne kadar yapıyor dozu?

Tamam canjm çok teşekkür ederim

Bende 3 cm acilmayi hic ama hic anlamadim ve sancim olmadi. Suyum gelmese belki kendi sancimi hic hissetmeyecektim cunku nstde yuksek sancilar cikmasina ragmen hic hissetmedim. Neticede suyum geldigi icin ve 12 saat bekledikleri icin suni sanci verdiler. Ama onu saglam hissettim hissedilmeyecek gibi degildi :)))

bende 32 de gittim kontrole bir daha 36. haftada gel dedi. banada uzun geldi arası haklısın neye göre bu kadar gec kontrol veriyorlar acaba
Bazi doktorlar garantici olup kisa araliklarla cagiriyolar sanirim. Benim doktorumda son ana kadar nst ye sokmicak belli ki bidaha gittigimde 37. Haftada oluyorum zaten bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…