2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar Dün kontrolümüz vardı idrar kan verdik idrar sonucunda protein pozitif bilirubini pozitif idrarda kan pozitif çıktı tansiyon 11/7 idrar kültürü verdik bilmiyorum sonucu ne olcak düşün dur şimdi öylemi böylemi tansiyonuna dikkat et ölç arada bi dedi.Buğün sabah uyandığımda karnım inanılmaz sert be rahmimde inanılmaz ağrı vardı hala çekiyorum

Çok geçmiş olsun, neden böyle çıkarmış sonuç peki doktor bir şey dedi mi?

Geçmiş olsun canım ya son bir kaç haftan kalmış zaten inşallah sıkıntısız atlatirsin...

Geçmiş olsun canım benimde idrarda protein 25(1+)çıktı bilirubin 1 çıktı kültür temiz çıktı ürolojiye sevk edildim gebelikte bu değerlerin normal olduğunu ve yapılması gereken bişey olmadığını söyledi tehlikeli olmadığını söyledi dr.her ay takip ettirmem gerektiğini söyledi iki aydır baktırıyorum değerlerim aynı bi değişiklik Yok.

Iste bende bundan korkuyorum. Bu haftalarda olurda anlamazsam diye. Insallah bebisler sabırsız çıkmaz da zamanında gelirler

Günaydın.Bugün denize gideceğiz bu hafta da yüzmek sorun olur mu bilen var mı kızlar

Günaydın. Bende arada fena oluyorum. Sık olmaya başladı buara.2 gündür yaşıyorum bunu mesela. Bayılacak gibi oluyorum. İçim çıkacakmış gibi. Anlamadım neden böyle oluyor

Şaka gibi gerçekten

Iste bende bundan korkuyorum. Bu haftalarda olurda anlamazsam diye. Insallah bebisler sabırsız çıkmaz da zamanında gelirler

O acilmalar bi anda olmuyor genelde. Benim ilk gebeligimde erken dogum riskim vardi. 1 cm aciklikla neredeyse 2 ay gezdim. Bide benim oglan cok asagidaydi. Sanci olmasada asagida oldugunu hissediyordum

Günaydın.Bugün denize gideceğiz bu hafta da yüzmek sorun olur mu bilen var mı kızlar
Ben son gune kadar yuzmekte sakinca gormuorum. Ama bi doktoruna sor istersen

Günaydın. Bende arada fena oluyorum. Sık olmaya başladı buara.2 gündür yaşıyorum bunu mesela. Bayılacak gibi oluyorum. İçim çıkacakmış gibi. Anlamadım neden böyle oluyor

Kolay degilki can icinden can cikariyoruz. Normal bence boyle seyler olmasi.

O hemşirelerin çoğu lise mezunu yani küçümsemiyorum ama kaç yıl okuyan doktor kadar ahkam kesmeleri komik... Siz neyin eğitimini aldınız, kadın doğum branşı üzerinemi okudunuz da herşeye yorum yapıyorsunuz. Sen takibini yap yaz çiz gerisini doktora bırak. Bunların yanlış yorum yapmalarından gereksiz akıl vermelerinden gınağa geldim.

Protein kaç çıktı? Benim de protein var ama 25 ve akıntı bile protein var gösterirmiş.

Doğumu tetikler veya açılmaya sebep olabilir gibi endişelerim var.
Ben tüm yaz yazlıktaydım. Hiç girmedim dr enfeksiyon ve tansiyon riskinden dolayı girme dedi her şey çok iyi gidiyordu eşimin zoruyla ilk kez yaz sonu girdim. Bebek sırtüstü yattığımda suda toplandı kasılma yaşadım o an ağrı olmadı ama ilk kez karnımı öyle görünce çok korktum doktora gittim hemen nst de de minik sancılar çıktı. Benim deneyimim böyle herkes bunu yaşayacak diye bir şey yok. Burada denize giren çok hamile var herkesde farklı etki yaratabilir

Bende riske girmek istemedim ve vazgeçtik seneye kızımla yüzerim artık :)

Kızlar selam, çalışabilir raporlarını alanlar olmuştur sizden. Benim hafta ortasında 32+0 oluyor, bir kaç gün sonra raporu 32+0 diye alsam bir problem olur mu sizce? Cuma gününe denk getirsem benim için iyi olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…