- 4 Mart 2018
- 32
- 57
- 3
- 28
Çok geçmiş olsun, neden böyle çıkarmış sonuç peki doktor bir şey dedi mi?Günaydın kızlar Dün kontrolümüz vardı idrar kan verdik idrar sonucunda protein pozitif bilirubini pozitif idrarda kan pozitif çıktı tansiyon 11/7 idrar kültürü verdik bilmiyorum sonucu ne olcak düşün dur şimdi öylemi böylemi tansiyonuna dikkat et ölç arada bi dedi.Buğün sabah uyandığımda karnım inanılmaz sert be rahmimde inanılmaz ağrı vardı hala çekiyorum
Günaydın kızlar Dün kontrolümüz vardı idrar kan verdik idrar sonucunda protein pozitif bilirubini pozitif idrarda kan pozitif çıktı tansiyon 11/7 idrar kültürü verdik bilmiyorum sonucu ne olcak düşün dur şimdi öylemi böylemi tansiyonuna dikkat et ölç arada bi dedi.Buğün sabah uyandığımda karnım inanılmaz sert be rahmimde inanılmaz ağrı vardı hala çekiyorum
Geçmiş olsun canım benimde idrarda protein 25(1+)çıktı bilirubin 1 çıktı kültür temiz çıktı ürolojiye sevk edildim gebelikte bu değerlerin normal olduğunu ve yapılması gereken bişey olmadığını söyledi tehlikeli olmadığını söyledi dr.her ay takip ettirmem gerektiğini söyledi iki aydır baktırıyorum değerlerim aynı bi değişiklik Yok.Günaydın kızlar Dün kontrolümüz vardı idrar kan verdik idrar sonucunda protein pozitif bilirubini pozitif idrarda kan pozitif çıktı tansiyon 11/7 idrar kültürü verdik bilmiyorum sonucu ne olcak düşün dur şimdi öylemi böylemi tansiyonuna dikkat et ölç arada bi dedi.Buğün sabah uyandığımda karnım inanılmaz sert be rahmimde inanılmaz ağrı vardı hala çekiyorum
Iste bende bundan korkuyorum. Bu haftalarda olurda anlamazsam diye. Insallah bebisler sabırsız çıkmaz da zamanında gelirlerBende 3 cm acilmayi hic ama hic anlamadim ve sancim olmadi. Suyum gelmese belki kendi sancimi hic hissetmeyecektim cunku nstde yuksek sancilar cikmasina ragmen hic hissetmedim. Neticede suyum geldigi icin ve 12 saat bekledikleri icin suni sanci verdiler. Ama onu saglam hissettim hissedilmeyecek gibi degildi :)))
yoo neden sorun olsunkiGünaydın.Bugün denize gideceğiz bu hafta da yüzmek sorun olur mu bilen var mı kızlar
Hiç takılma her tartı aynı tartmıyor. Sana sınırda denen kiloyu önceki hamileliğimde 4. Ayda doldurmuştum. Az kaldı zaten.
Allah yardımcınız olsun be güzel ya bitmiş nerdeyse. Bilekten yukarı dize kadar şişme varsa doktorunuza bildirin idrar tahlili istiyorlardı diye hatırlıyorum.
Ohh maşallah yapmış rahatlamışsınızdır. Güle güle giyinsin bebiş kıyafetlerini.
Bir bakmışsınız kucağınızda maşallah. Ben de kardeşlerin karşılaşmalarını çok merak ediyorum.
Iste bende bundan korkuyorum. Bu haftalarda olurda anlamazsam diye. Insallah bebisler sabırsız çıkmaz da zamanında gelirler
Ben son gune kadar yuzmekte sakinca gormuorum. Ama bi doktoruna sor istersenGünaydın.Bugün denize gideceğiz bu hafta da yüzmek sorun olur mu bilen var mı kızlar
Günaydın. Bende arada fena oluyorum. Sık olmaya başladı buara.2 gündür yaşıyorum bunu mesela. Bayılacak gibi oluyorum. İçim çıkacakmış gibi. Anlamadım neden böyle oluyor
Bende öyleyimGünaydın. Bende arada fena oluyorum. Sık olmaya başladı buara.2 gündür yaşıyorum bunu mesela. Bayılacak gibi oluyorum. İçim çıkacakmış gibi. Anlamadım neden böyle oluyor
O hemşirelerin çoğu lise mezunu yani küçümsemiyorum ama kaç yıl okuyan doktor kadar ahkam kesmeleri komik... Siz neyin eğitimini aldınız, kadın doğum branşı üzerinemi okudunuz da herşeye yorum yapıyorsunuz. Sen takibini yap yaz çiz gerisini doktora bırak. Bunların yanlış yorum yapmalarından gereksiz akıl vermelerinden gınağa geldim.Merhaba arkadaşlar sabah sabah sağlık ocağındaki ebe canımı sıktı şuana kadar 8-9 kilo aldım. Aç karınla ve tuvaletten sonra öyle gösteriyor tartı. Tabiiki sağlık ocağında kahvaltı yapmış su içmiş olduğum için daha fazla çıktım. 10 kilo almış gibi bana diyor ki sınırdasın v.s Gebelik takibim medicalpark izmirde yapılıyor kendi dr.um hiç böyle birşey söylemedi. Sınırdasın ne demek ya? Neyin sınırı bu? Tamam doktorum belli bir kiloyu aşmamam gerektiğini söylemişti o da yanlış hatırlamıyorsam 14 tü. Haftaya kontrolüm var. Bakalım kendi dr.um ne diyecek.. Kan tahlili için gittim moraaliim bozuldu.
Protein kaç çıktı? Benim de protein var ama 25 ve akıntı bile protein var gösterirmiş.Günaydın kızlar Dün kontrolümüz vardı idrar kan verdik idrar sonucunda protein pozitif bilirubini pozitif idrarda kan pozitif çıktı tansiyon 11/7 idrar kültürü verdik bilmiyorum sonucu ne olcak düşün dur şimdi öylemi böylemi tansiyonuna dikkat et ölç arada bi dedi.Buğün sabah uyandığımda karnım inanılmaz sert be rahmimde inanılmaz ağrı vardı hala çekiyorum
Doğumu tetikler veya açılmaya sebep olabilir gibi endişelerim var.yoo neden sorun olsunki
Ben tüm yaz yazlıktaydım. Hiç girmedim dr enfeksiyon ve tansiyon riskinden dolayı girme dedi her şey çok iyi gidiyordu eşimin zoruyla ilk kez yaz sonu girdim. Bebek sırtüstü yattığımda suda toplandı kasılma yaşadım o an ağrı olmadı ama ilk kez karnımı öyle görünce çok korktum doktora gittim hemen nst de de minik sancılar çıktı. Benim deneyimim böyle herkes bunu yaşayacak diye bir şey yok. Burada denize giren çok hamile var herkesde farklı etki yaratabilirDoğumu tetikler veya açılmaya sebep olabilir gibi endişelerim var.
Bende riske girmek istemedim ve vazgeçtik seneye kızımla yüzerim artık :)Ben tüm yaz yazlıktaydım. Hiç girmedim dr enfeksiyon ve tansiyon riskinden dolayı girme dedi her şey çok iyi gidiyordu eşimin zoruyla ilk kez yaz sonu girdim. Bebek sırtüstü yattığımda suda toplandı kasılma yaşadım o an ağrı olmadı ama ilk kez karnımı öyle görünce çok korktum doktora gittim hemen nst de de minik sancılar çıktı. Benim deneyimim böyle herkes bunu yaşayacak diye bir şey yok. Burada denize giren çok hamile var herkesde farklı etki yaratabilir
mavila cnm senin raporda 32 mi yazıyor yoksa 32+0 mı yazıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?