2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
senin dediğin şekilde Dr vermezki. 3 gün sonra bile Dr 3 gün öncesine verir raporu diye düşünüyorum. 32+0 ne zamana geliyorsa

Benim ilk bebekte 32 hafta c.tesiye denk geliyordu p.tesi 32 olarak vermisti sorun olmadı. Önceden doktorla konuş istersen canım anlayışlı doktorsa hiç sorun olmaz :)

Benim ilk bebekte 32 hafta c.tesiye denk geliyordu p.tesi 32 olarak vermisti sorun olmadı. Önceden doktorla konuş istersen canım anlayışlı doktorsa hiç sorun olmaz :)
Tesekkur ediyorum oyle yapayim, daha zaman var verir diye dusunuyorum, 37de izne ayrilirken de hafta bolunmesin cumadan ayrilayim diye dusundum.

Tesekkur ediyorum oyle yapayim, daha zaman var verir diye dusunuyorum, 37de izne ayrilirken de hafta bolunmesin cumadan ayrilayim diye dusundum.

İnşallah vakitlice gelir sorunsuzca canım. Sen de planladigin gibi calisabilirsin.
Ben erken doğum riski yüzünden ilkinde 32 haftadan bile 10 gün önce izne çıkmıstim bunda da yine sancı oldu 3 hafta erken izne çıkmış oldum yani benim aldığım çalışabilir değil tersine çalışamaz raporuydu. Çalışabilir raporunda da doktor ayarlama yapabilir diye dusunuyorum...

Normalde kontrole oraya gittifin halde mi 500 lira isteyecekler.. Ayip yahu bunlarda bi alem.. Valla bayan olsa da hangisi olursa gelse hayirlisiyla ama onu kontrol edemiyorum:) uni hastanelerinde va bisi duyarsaniz guncel benimle paylasabilirmisiniz?:) yorum icin tesekkurler❤

Benim 5 ay once bi arkadasim orda dogum yapti da ozellikle memnun kalmis ordan duydum lokman hekimi cok tesekkur ederim. Hacettepe aklimdaydi benimde ama 33.haftada doclar takip aliyomudur bilemiyorum gazi 12den sonra almiyomus mesela . baskente bakayim birde cok tesekkur ederim❤

Canım diğerleri hakkında bilgim yok fakat sincan lokman hekimi tavsiye etmem. Ankaranin en kötü hastanelerinden birisi diyebilirim. Kaç kere tecrübede etmek zorunda kaldım.
Ayyy ay napacagiz biz.. Hangi polikliniklerde kotu anilariniz var acaba dogum buna dahil mi? Pakize hoca hakkinda da varmi
Canım diğerleri hakkında bilgim yok fakat sincan lokman hekimi tavsiye etmem. Ankaranin en kötü hastanelerinden birisi diyebilirim. Kaç kere tecrübede etmek zorunda kaldım.
Hangi poliklinikte kotu aniniz var? Pakizae hanimla da var mi acaba kadin dogumda? Bsiz hastane olarak nereyi tercih edeceksiniz ? Yorum icin cok tesekkurler❤

Evet takibim ve doktorum orada olmasına rağmen 500 tl imiş mesai saati dışında doktoru çağırmak.
Artık girdik bi işe malesef vereceğiz gerekirse
Özelde kliniğine gidip gazi üniversitesinde sezaryen olacak bi tanıdığım var bi de
Ancak sezaryende ayarlayabilirsiniz sanki

İNşallah canım, bir aksilik olmazsa çalışayım diyorum öğrenciler de ortada kalmasın. Biraz planladığım yere gelebilirsem sonra gönül rahatlığıyla ayrılabilirim. Başlangıç da hafta ortası olmazsa onlara da kolay olur yeni haftaya yeni öğretmenle başlamak:)
Tabi sağlık elvermezse de yapacak bir şey yok, plan yapıyoruz ama bakalım olacak mı.

aynen öyle canım.. illa makineye bağlayalım bebeğin durumuna bakalım diyolar yok ben almayım dedim gecen hafta dr.daydım haftaya dr.a gideceğim gerek yok böyle birşeye dedim...gereksiz akıl veren çok dediğin gibi.. bi de ilçe sağlık ocağı olunca iyice fena..

Eğer mide yanmasından ölünseydi çoktan ölürdüm. BU NASIL BİR İŞKENCE NASIL BİR ACIDIR ÇOK YORULDUM
ahhhh ahhh aynı kaderi paylaşıyoruz herhalde..zaten gece uyumuyordum bi de yanmalar geldi tam oldu... açken tokkende yanıyor.. öyle bir yanma ilk defa yaşıyorum.. Mideden başlıyor yukarı doğru ağzımın içine kadar..

Aaa sen de ogretmendin dimi :) hadi hayırlısı bakalım benim de sınıfım bu sene 8den mezun oluyor hiç başlamadan izne çıkmam aslında iyi oldu çünkü öbür türlü ayrilmak daha zoruma gidecekti

Aaa sen de ogretmendin dimi :) hadi hayırlısı bakalım benim de sınıfım bu sene 8den mezun oluyor hiç başlamadan izne çıkmam aslında iyi oldu çünkü öbür türlü ayrilmak daha zoruma gidecekti
Muhtemel doğum tarihinde tam da öğretmenler gunu canım ne guzel inşallah o gün doğar bebişin

Eğer mide yanmasından ölünseydi çoktan ölürdüm. BU NASIL BİR İŞKENCE NASIL BİR ACIDIR ÇOK YORULDUM
Şurup fayda etmiyor mu? Süt yudumlamak, yoğurt? Ben de göğsüm biraz daha uzun olsaydı diyorum neye benzerdim tabi :) Bebek kaburgamdan çıkacak gibi. Aç olunca sorun yok ama o zaman da bulantı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…