Kızlar biraz önce tartıldım, 86,5kilo olmuşum. Son üç haftada 2kilo almışımbu hızla gidersem 95le filan mı gireceğim doğuma acaba
Eğer mide yanmasından ölünseydi çoktan ölürdüm. BU NASIL BİR İŞKENCE NASIL BİR ACIDIR ÇOK YORULDUM
Hayırlı akşamlar canımHayirli aksamlar bayanlar nasilsiniz??
Vitesi 5e taktım, tam gaz gidiyorum canım95 i bulmaz canım en fazla 5 kilo alırsın bence :)
Tabi ödem falan da oluyor ya Doğumdan sonra iner merak etme :)
Hayırlı akşamlar canım
Biz iyiyiz, siz nasılsınız
Vitesi 5e taktım, tam gaz gidiyorum canımbakalım bu gidiş nereye varacak
Eşim de karnım büyüdükçe iltifatlar etmeye başladı. Hamilelikten beri karnımı elleyemezdi normalde, maşallah da birkaç gündür karnımı seviyor filan. Moral oluyor bana da
Hayırlı akşamlar canım
Biz iyiyiz, siz nasılsınız
Vitesi 5e taktım, tam gaz gidiyorum canımbakalım bu gidiş nereye varacak
Eşim de karnım büyüdükçe iltifatlar etmeye başladı. Hamilelikten beri karnımı elleyemezdi normalde, maşallah da birkaç gündür karnımı seviyor filan. Moral oluyor bana da
Aman dikkat et canım, şimdi tam hastalanma havası var zaten. Ben de grip olmuşum. Evinde varsa okyanus suyuyla temizle burnunu ve kaynamış soğumuş tuzlu suyla gargara yap ilerlemeden... Gerçi ben onları da yaptım ama geç kaldım yapmakta galiba, dün doktora gittik de antibiyotiklik derecede kaçarın yok dedi, başladık ilaca...Allah iyilik versin cnm. Sikinti olmamasina sevindim.
Bende midem haric cok sukur iyiyim canim. Ama bugun kirginlik halsizlik var. Burnum tikali genzim yaniyo gibi. Grip miyim degil miyim cozemedim yatiyorum paso
Aynı durumdayız canım, ben de 4,5kilo aldım henüz. Demek ben de son aylarda daha çok kilo alanlardanmışımOlsun canım sağlıkla gelsinler de inşallah kilo verilir bir şekilde :)
Bende biraz kilolu hamile kaldım ama fazla almamışım 5 kilo almışım toplam oda göbek :) ama almamak için çabalamadım açıkçası Allah can sağlığı versin sağlık problemi yoksa takılmamak lazım
Ben son zamanların telaşesi vardır canım hem de yarın okul açılacak ya, okul çağında çocuğu olanların bugün ayrı bir telaşı vardır mutlakaİyi akşamlar kızlar eski performansimiz yok artık malesef sayfada galiba sona yaklaştikca yoğunluklar artti annler bbebisler iyi olsun lar
Korkular hastalıklar zorluklar arttı bizde hayırlısıyla tamamlariz insallah
Çok sağol canım sukur iyi sayılırız evet okul çocuğu olanlar için daha zor Allah yardımcınız olsunAman dikkat et canım, şimdi tam hastalanma havası var zaten. Ben de grip olmuşum. Evinde varsa okyanus suyuyla temizle burnunu ve kaynamış soğumuş tuzlu suyla gargara yap ilerlemeden... Gerçi ben onları da yaptım ama geç kaldım yapmakta galiba, dün doktora gittik de antibiyotiklik derecede kaçarın yok dedi, başladık ilaca...
Aynı durumdayız canım, ben de 4,5kilo aldım henüz. Demek ben de son aylarda daha çok kilo alanlardanmışım
Benim hoşuma bile gidiyor canım elhamdulillah karnım büyüdükçe kuzucuğum büyüyor gibi düşünüyorum sanırım
Ben son zamanların telaşesi vardır canım hem de yarın okul açılacak ya, okul çağında çocuğu olanların bugün ayrı bir telaşı vardır mutlaka
Sen nasılsın? İyisindir inşallah
Hayırlı olsun canım, inşallah üniversiteye başladığı günü de görünİyi geceler hanımlar herkes iyidir inşallah. Yarın okullar başlıyor çocuğu okula başlayacak anneler koşturmadadır ondan giren pek olmadı bu hafta galiba. Benim oğlan da yarın anasınıfına başlıyor normalde geçen hafta başlayacaktı ama öğretmen atanamadığı için bu haftaya kaldık. Çooook stresliyim ortadan ikiye çatlıycam galiba bi banyoya sokamadım ikna edip çocuğuhamile kaldığım ilk günden beri hep dedimki inşallah ikinci çocuğum UYUMLU UYSAL UYUYAN bir çocuk olur. Hazırlıklar vs. herşeyi ekim ayında yapıcam tüüüm aldığım kıyafetler eşyalar salonda koltuğun üstünde duruyor. Misafir gelse oturtacak yer yok geceleri uyuyamama başladı bu hafta günde 3-4 saatle ayaktaydım. Allahtan uykusuzluğa 5 yıldır alışık bi bünyem var ama baş ağrısı yapıyor çok kötü. Bir de çoğunuzda olduğu gibi adet sancısı gibi ağrım var ve bu ağrı bele de vuruyor. Durumlar böyleee...
Amin canım, hayırlısıyla inşallah... 3.trimester zorlukları bir bir çıkıyor meydana sanırım. Son hazırlıklar da yapıldıktan sonra inşallah tek işimiz minnoşları beklemek olacak annesiÇok sağol canım sukur iyi sayılırız evet okul çocuğu olanlar için daha zor Allah yardımcınız olsun
Son zamanlarda mide ağrıları şeker diyeti kasılmalar halsizlik siddetli vajinal agrilar zor geçiyor biraz Allah hepimize yardım etsin hayırlısıyla 38. 40. Haftalar gelsin
Aman dikkat et canım, şimdi tam hastalanma havası var zaten. Ben de grip olmuşum. Evinde varsa okyanus suyuyla temizle burnunu ve kaynamış soğumuş tuzlu suyla gargara yap ilerlemeden... Gerçi ben onları da yaptım ama geç kaldım yapmakta galiba, dün doktora gittik de antibiyotiklik derecede kaçarın yok dedi, başladık ilaca...
Aynı durumdayız canım, ben de 4,5kilo aldım henüz. Demek ben de son aylarda daha çok kilo alanlardanmışım
Benim hoşuma bile gidiyor canım elhamdulillah karnım büyüdükçe kuzucuğum büyüyor gibi düşünüyorum sanırım
Ben son zamanların telaşesi vardır canım hem de yarın okul açılacak ya, okul çağında çocuğu olanların bugün ayrı bir telaşı vardır mutlaka
Sen nasılsın? İyisindir inşallah
Canım ben evden çıkmadan bademcik iltihabı oldum. Doktor havadan veya dışarı çıkıp eve gelen birinin üzerinde eve taşımış olabileceğini söyledi. Yani hamile olunca bünye çok hassaslaşıyormuş, bu şekilde bile hasta olabiliyormuşuz..Dikkat ediyodum aslinda yani soguk su bile icmiyodum hic 1aydir. Bogazimda beyazliklar vardi 1aydr gecmedi hic ama ates olmayinca da hastalik belirtisi de yoktu diye gitmedim. Ama annem 2 gundur kirginlik yasiyodu bana bulastirdi sanirim disari bile dogru duzgun cikmiyorum ki. Zencefilli balli cay fln iciyorum da bakalim gecer mi ilerler mi hic bilmiyorum gorcez
Canım eğer sabah erken saatte gideceksen ve sıkıntı olmayacaksa idrarı da aç karnına ver. Normalde etki etmiyormuş aç tok olmak ama benim tok verdiğim testte idrarda şeker çıkmıştı. Sanki gebelik şekeri varmış gibi.. Doktorum sağolsun açken tekrarlayalım bir de, tek testle kalmasın dedi. Açken şeker çıkmayınca da korkulacak bir şey yok dedi.Kizlar günaydınyeni bir gün yeni hafta adim adım yaklasiyoruz bebislerimize Allah'ın izniyle
Bugün idrar testi tekrarlıycaz insaAllah ilaçlar şifa olmuştur da enfeksiyon geçmiştir kızlar( bu arada idrar testinde aç tok farketmiyor değil mi ? :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?