2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet zaman çok hızlı.... ama sanki beklerken çokta uzun gibi

Günaydın Kasım anneleri uyuyamayayınca sürekli düşünme fırsatı oluyor insanın halbuki ilk 3 ay ne güzeldi düşünecek vaktim yoktu işte daha aktiftim akşamları da uykudan kafamı kaldıramıyordum.. Dün gece ilk defa heyecanlandığımı hatta belki korktuğumu hissettim o kadar az mı kaldı ya dedim..hem kızıma kavuşmak istedim hem de sanki o an'a hakim olamamaktan onu koruyamamaktan korktum. Hani çok önemli bir sınav öncesi çok ders çalışırsınız ama sınava girmeden hiçbir şey bilmediğinizi hissedersiniz ya bazen öyle hissediyorum. Bebeklerimiz herşeyin en iyisini hakediyor. İnşallah sağlıkla alacağız kucağımıza. Güzel insanlar yetiştireceğiz bu ülkeye..

Allah yardımcımız olsun . Benim annemde İstanbulda ama eşimden çekiniyor. Eşim bişey olduğu zaman kendi annesini çağırmami2istiyor boşu boşuna külfet tek başıma yapmaya çalışıyorum bende .
Ütüsü ,boyası dolabı çantası söylediğin gibi bebeğe bişey olacak diye korkuyorum . Eşimin yaptığı en fazla rica edersem evi süpürmek sonra kaça kaça gidiyor .akşam o eve gelince yürümeye bile mecalim olmuyor sonra da kendini niye bu kadar yoruyosun oluyor . Allah can sağlığı kuvvet versin hepimize herkesin koşturmacasi farklı . Önceden bişey olur falandır aha çok korkuyodum şimdide korkuyorum tabiki bebeğe bişey olur diye ama dua edelim ede yapıyorum. Allahım sana emanet diyorum. Sakınan göze çöp batar derler o yüzden biraz akışına bırakmaya çalışıyorum . Ay sonuna kalmamaya çalış derim ben şimdi bile bişey yapınca halden düşüyorum ben . Ağırlaşıyoruz yavaş yavaş önümüzdeki aya bişey kalmasın diye uğraşıyorum. Bide allah korusun bebek erkenden gelirse herşey yarım yamalak olsun da istemiyorum kendi istediğimiz gibi düzenleyelim en azından inşallah. İşini bitirdikten sonra son bi kaç haftanı orda geçirme ihtimalin varsa öype yap . Kv görümceden yardım beklememeni tavsiye ederim. Herşeye olduğu gibi konuşurlar. Ben yaptım ben ettim diye hiç gerek yok .

kizlar gunaydin nasilsiniz.
geceleri benimde uykum kacmaya basladi .allah hepimize saglikla zamaninda kavusmak nasip etsin. gunler gectikce hem heyecan hem korku cok garip duygular yasiyorum(ilk bebek ve tup bebek)
herseyimiz hazir ama yikayip utuleme kaldi. sizler bunlari hazirladinizmi??
haftasonu evi temizletip hemen yikama utumele yapayim diyirum malum gitgide agirlasmak var hem de ne olur neolmaz cantamiz hazir olsun diyorum

Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım yaklastıkca bnı de bı korku heyecan sarıyor :) bende ızne cıkınca yıkayıp utulemeyı dusundum cok gec mı olur acaba

kızlar günaydın öncekikle ögretmen hamıişlerimize yenı egıtım ogretım yılı hayırlı olsun dıyeyım :) bıraz once sgk yı aradım istiyorsak rapor parasını aylık olarak da yatırabılıyorlarmıs ben bunu bılmıyorum ogrenmıs oldum :)

Amin!! Bende daha hazırlamadım yani hazır ama sadece yıkanacak ütülenecek benimde perşembe ev temizlenecek kızımızın odasına kimseyi dokundurtmuyoruz. Haftasonu eşimle herşeyi temizleyeceğiz yıkayacağız ütüleyeceğiz inşallah.. Daha hastane çantam bile hazır değil içerik hazır ama hazır değil...

aynen benimde oyle herseyini aldik ama su ev temizligi beni acayip strese sokuyor.evi supurmesi icin bile nazlaniyor esim .ikimizinde ailesi uzakta.mecburen bize bakiyor hersey.allah yardimcimiz olsun.insallah sikintiya girmeden hallederiz. cok korkar oldum bu ara hazir dursa hersey sanki rahatlayacagim

Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım yaklastıkca bnı de bı korku heyecan sarıyor :) bende ızne cıkınca yıkayıp utulemeyı dusundum cok gec mı olur acaba
amin hepimiz canim ne zman cikacajsin izne canim. bizde haftaya hazirlayalim desek 2 hafta alir en az yavas yavas utule falan

Kızlar telaş etmeyin ya, daha vaktimiz var. Tabiiki hastane çantası hazırda önlem olarak dursa iyi olur ama bu dediğiniz yıkama ütüleme işleri bir günlük işler. Her şey olur siz strese sokmayın kendinizi.

bende aynı durumdayım hazır dursa rahatlayacağım beni de korku bastı zaten her zaman herşeye hazırlıklı olmasını severim şuana kadar hazırlamamış olmam bile tuhaf allah yardımcımız olsun dediğin gibi kendimizi çok yormadan yavaş yavaş dinlenerek halledeceğiz yükseklere alçaklara eşler yardım etse gerisini hallederiz allahın izniyle merak etme ütü masasını da koltuğa uyarlayıp en azından mini mini kıyafetleri oturarak ütüleriz :)

insallah cok haklisin

)) aynen bende hic sonraya birakmam
bu yuzden uykum aciyor birde kimse isimi halletsin istemem hep kendim yaparim falan .artik bir sekilde halletcez hayirlisi :)

haklısında sanırım gece uyumamaktan mıdır nedir her koşulu düşünüp kendimi strese sokmaya başladım halbuki daha 1-2 haftaya kadar çok rahattım an an psikolojim değişiyor. Ahh şu hormonlar...kendimle beraber eşimi de strese soktum sabah sabah neyse akşam kendine gelir o burda iyi ki birbirimiz varız bazen çok yakınının söylediği bişey batıyor ama işte yüzünü bile görmediğin ama aynı anda aynı duyguları paylaştığın insan rahatlatabiliyor :)

Canım seni çok iyi anlıyorum. Biz de öyle yalnızız eşimle yaşadığımız yerde, ailelerimiz şehir dışında. Kayınvalidem iyi niyetle yıkama ütüleme için yardıma geleyim diyor mesela, ama o kadar sahiplenerek söylüyor ki kızıyorum için için. Yani böyle gelmesi kesin şartmış yoksa biz yapamazmışız gibi. Senin dediğin gibi işte tanıdıkların söyledikleri şeyler daha çok batıyor insana. Zaten alınacak alınmış , yıkama ütüleme için strese sokmayın kendinizi diye söyledim. Yeterki bebişlerimiz sağlık sıhhatle gelsin, üzerine giydiricek şey nasılsa hallolur.

inşallah amin canım dediğin gibi önemli olan onlar sağlıkla gelsin..gerisi içinde haklısın nasılsa hallolacak..

Kızlar bu özel hastaneler ıyı güzelde soygun hep. rapor için nst ye girdim o bile ücretli halbuki oranın takipli hamile bayanıyız yani dimi. en ufak bir şeyde oradaki başka alana yönlendiriyorlar. tahlilleri deseniz dünya para bende devlette yaptırıyorum tahlilleri. şimdi 15 günde bir kontrole gideceğim.. yani çift ücret ödenecek. sizin hastanelerde nasıl işlemler. birde gebelik diyabeti çıkan anneler sabahları açlık kan şekeriniz kaç çıkıyor. Benim yaklaşık bi kaç haftadır sabahları hep yüksek 100-105 arası niye öyle anlamadım. diğer şeker ölçümlerim dikkat ettiğim sürece iyi çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…