Evet zaman çok hızlı.... ama sanki beklerken çokta uzunAmin canım, hayırlısıyla inşallah... 3.trimester zorlukları bir bir çıkıyor meydana sanırım. Son hazırlıklar da yapıldıktan sonra inşallah tek işimiz minnoşları beklemek olacak annesi
Bugün kalanları sayıyorum eşime önce şunlar yapılacak, sonra bunlar, peşine de doğum çantasını hazırladık mı tamamız dedim. Birden içim cız etti, zaman çok hızlı geçiyor dedim..
Allah yardımcımız olsun . Benim annemde İstanbulda ama eşimden çekiniyor. Eşim bişey olduğu zaman kendi annesini çağırmami2istiyor boşu boşuna külfet tek başıma yapmaya çalışıyorum bende .Hebehubele
Ben kocaelindeyim, aldıklarımın hepsi İstanbul’da, henüz hazırlamadım valiz, ama hemen hemen aldım herşeyi ufak tefek eksikler kaldı, bebek bezi-ıslak mendili-kremi-kendime kullan at çamaşır- emzirme atleti-
Süt sağma makinası getirmiş kb alıp götürsem mi Onuda yanımda istanbulaya ben gidene kadar erken Doğum olursa diye de korkuyorum.. bu ayı da burada geçirmek istiyorum çocuğun odası gelecek ay sonu gibi... o zamana kadar evin işlerini yaparım dedim perdeleri yıkadım eşime taktırdım.. yatak odamda beşiğe yer açmaya çalışıyorum, çocuk odası için odayı boşaltıyorum, ağrı sancı kramp vs yok bende. Ama nabzım hızlı atıyor, çok çabuk yorulur oluyorum. Mutfağa girmekten usandım çok vaktimi alıyor.
Tek başına uğraşmak çok zor. Doğum yapınca kv çıkıp gelecek görmeye, boşta bi kızı var gelip de yapılacak birşey varmı diye Ne arar ne sorar, uzaktan herkes allah yardımcın olsun temennisinde..
eşime bile perdeleri zar zor taktırdım... iş yaparken altında kalıcam da bebeğe birşey olacak korkusundayım
Qminnn kaç haftalıksin şuan da
Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım yaklastıkca bnı de bı korku heyecan sarıyor :) bende ızne cıkınca yıkayıp utulemeyı dusundum cok gec mı olur acabakizlar gunaydin nasilsiniz.
geceleri benimde uykum kacmaya basladi .allah hepimize saglikla zamaninda kavusmak nasip etsin. gunler gectikce hem heyecan hem korku cok garip duygular yasiyorum(ilk bebek ve tup bebek)
herseyimiz hazir ama yikayip utuleme kaldi. sizler bunlari hazirladinizmi??
haftasonu evi temizletip hemen yikama utumele yapayim diyirum malum gitgide agirlasmak var hem de ne olur neolmaz cantamiz hazir olsun diyorum
Amin!! Bende daha hazırlamadım yani hazır ama sadece yıkanacak ütülenecek benimde perşembe ev temizlenecek kızımızın odasına kimseyi dokundurtmuyoruz. Haftasonu eşimle herşeyi temizleyeceğiz yıkayacağız ütüleyeceğiz inşallah.. Daha hastane çantam bile hazır değilkizlar gunaydin nasilsiniz.
geceleri benimde uykum kacmaya basladi .allah hepimize saglikla zamaninda kavusmak nasip etsin. gunler gectikce hem heyecan hem korku cok garip duygular yasiyorum(ilk bebek ve tup bebek)
herseyimiz hazir ama yikayip utuleme kaldi. sizler bunlari hazirladinizmi??
haftasonu evi temizletip hemen yikama utumele yapayim diyirum malum gitgide agirlasmak var hem de ne olur neolmaz cantamiz hazir olsun diyorum
aynen benimde oyle herseyini aldik ama su ev temizligi beni acayip strese sokuyor.evi supurmesi icin bile nazlaniyor esim .ikimizinde ailesi uzakta.mecburen bize bakiyor hersey.allah yardimcimiz olsun.insallah sikintiya girmeden hallederiz. cok korkar oldum bu ara hazir dursa hersey sanki rahatlayacagimAmin!! Bende daha hazırlamadım yani hazır ama sadece yıkanacak ütülenecek benimde perşembe ev temizlenecek kızımızın odasına kimseyi dokundurtmuyoruz. Haftasonu eşimle herşeyi temizleyeceğiz yıkayacağız ütüleyeceğiz inşallah.. Daha hastane çantam bile hazır değiliçerik hazır ama hazır değil...
amin hepimiz canim ne zman cikacajsin izne canim. bizde haftaya hazirlayalim desek 2 hafta alir en az yavas yavas utule falanRabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım yaklastıkca bnı de bı korku heyecan sarıyor :) bende ızne cıkınca yıkayıp utulemeyı dusundum cok gec mı olur acaba
Amin!! Bende daha hazırlamadım yani hazır ama sadece yıkanacak ütülenecek benimde perşembe ev temizlenecek kızımızın odasına kimseyi dokundurtmuyoruz. Haftasonu eşimle herşeyi temizleyeceğiz yıkayacağız ütüleyeceğiz inşallah.. Daha hastane çantam bile hazır değiliçerik hazır ama hazır değil...
aynen benimde oyle herseyini aldik ama su ev temizligi beni acayip strese sokuyor.evi supurmesi icin bile nazlaniyor esim .ikimizinde ailesi uzakta.mecburen bize bakiyor hersey.allah yardimcimiz olsun.insallah sikintiya girmeden hallederiz. cok korkar oldum bu ara hazir dursa hersey sanki rahatlayacagim
bende aynı durumdayım hazır dursa rahatlayacağım beni de korku bastı zaten her zaman herşeye hazırlıklı olmasını severim şuana kadar hazırlamamış olmam bile tuhafaynen benimde oyle herseyini aldik ama su ev temizligi beni acayip strese sokuyor.evi supurmesi icin bile nazlaniyor esim .ikimizinde ailesi uzakta.mecburen bize bakiyor hersey.allah yardimcimiz olsun.insallah sikintiya girmeden hallederiz. cok korkar oldum bu ara hazir dursa hersey sanki rahatlayacagim
insallah cok haklisinKızlar telaş etmeyin ya, daha vaktimiz var. Tabiiki hastane çantası hazırda önlem olarak dursa iyi olur ama bu dediğiniz yıkama ütüleme işleri bir günlük işler. Her şey olur siz strese sokmayın kendinizi.
bende aynı durumdayım hazır dursa rahatlayacağım beni de korku bastı zaten her zaman herşeye hazırlıklı olmasını severim şuana kadar hazırlamamış olmam bile tuhafallah yardımcımız olsun dediğin gibi kendimizi çok yormadan yavaş yavaş dinlenerek halledeceğiz yükseklere alçaklara eşler yardım etse gerisini hallederiz allahın izniyle merak etme ütü masasını da koltuğa uyarlayıp en azından mini mini kıyafetleri oturarak ütüleriz :)
haklısında sanırım gece uyumamaktan mıdır nedir her koşulu düşünüp kendimi strese sokmaya başladım halbuki daha 1-2 haftaya kadar çok rahattım an an psikolojim değişiyor. Ahh şu hormonlar...kendimle beraber eşimi de strese soktum sabah sabah neyse akşam kendine gelir oKızlar telaş etmeyin ya, daha vaktimiz var. Tabiiki hastane çantası hazırda önlem olarak dursa iyi olur ama bu dediğiniz yıkama ütüleme işleri bir günlük işler. Her şey olur siz strese sokmayın kendinizi.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Biz de öyle yalnızız eşimle yaşadığımız yerde, ailelerimiz şehir dışında. Kayınvalidem iyi niyetle yıkama ütüleme için yardıma geleyim diyor mesela, ama o kadar sahiplenerek söylüyor ki kızıyorum için için. Yani böyle gelmesi kesin şartmış yoksa biz yapamazmışız gibi. Senin dediğin gibi işte tanıdıkların söyledikleri şeyler daha çok batıyor insana. Zaten alınacak alınmış , yıkama ütüleme için strese sokmayın kendinizi diye söyledim. Yeterki bebişlerimiz sağlık sıhhatle gelsin, üzerine giydiricek şey nasılsa hallolur.haklısında sanırım gece uyumamaktan mıdır nedir her koşulu düşünüp kendimi strese sokmaya başladım halbuki daha 1-2 haftaya kadar çok rahattım an an psikolojim değişiyor. Ahh şu hormonlar...kendimle beraber eşimi de strese soktum sabah sabah neyse akşam kendine gelir oburda iyi ki birbirimiz varız bazen çok yakınının söylediği bişey batıyor ama işte yüzünü bile görmediğin ama aynı anda aynı duyguları paylaştığın insan rahatlatabiliyor :)
inşallah amin canım dediğin gibi önemli olan onlar sağlıkla gelsin..gerisi içinde haklısın nasılsa hallolacak..Canım seni çok iyi anlıyorum. Biz de öyle yalnızız eşimle yaşadığımız yerde, ailelerimiz şehir dışında. Kayınvalidem iyi niyetle yıkama ütüleme için yardıma geleyim diyor mesela, ama o kadar sahiplenerek söylüyor ki kızıyorum için için. Yani böyle gelmesi kesin şartmış yoksa biz yapamazmışız gibi. Senin dediğin gibi işte tanıdıkların söyledikleri şeyler daha çok batıyor insana. Zaten alınacak alınmış , yıkama ütüleme için strese sokmayın kendinizi diye söyledim. Yeterki bebişlerimiz sağlık sıhhatle gelsin, üzerine giydiricek şey nasılsa hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?