2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar idrar tahlili verdim 9u geciyordu saat hala en bolundan enfeksiyon bakteri var nstye girdim doktoru bekliyoruz simdi de

amin hepimiz canim ne zman cikacajsin izne canim. bizde haftaya hazirlayalim desek 2 hafta alir en az yavas yavas utule falan
29 eylul de cıkmayı dusunuyorum Allah nasıp kısmet ederse canım gerıye kalan zamanda da hallederım dıye dusundum

Merhaba hanımlar
İnternetten lohusa pijama ve geceliği alabileceğim siteler biliyor musunuz?Sancım var yatıyorum,çok gezme dolaşma imkanım olmayacak.
Bir de bebeklere küvet olarak ne aldınız?

benimde aynı 15 günde bir kontrol ve ücret nst ücretli sanırım ona bu hafta gireceğim.. sabahları açlık kan şekerim 79-89 arası gezinip duruyor. endokrin dr.una bir danış istersen canım..toklukları hep kontrol edebildim ama açlıklar neye bağlı hiç bilmiyorum. Gerçi bi arkadaşım gece uyurken gördüğün bir kabustan bile etkilenip stresle yükselebilir demişti ama ne kadar doğru tartışılır uzmanına danışmak gerek.

Açlık kan şekeri 80 civarı çıkıyor.sabah açlıklar 95 in üstünde olmamalı.Bunu doktoruna bildirmelisin.

Açlık kan şekeri 80 civarı çıkıyor.sabah açlıklar 95 in üstünde olmamalı.Bunu doktoruna bildirmelisin.

bildirdim canım yarın dahiliyeye gideceğim. bakalım birde orada ölçsünler niye öyle çıkıyor acaba cihazdan mı diyeceğim ama bilemedim. sadece sabahları yüksek.

Haklısın valla canım.gecen hafta pzt muayene oldum 24une çağırdi.bugun idrar için geldim ücret odemedim muayene ederse muhtemelen 24une çağırdığını ileri tarihe atar.eger atmazsa da ben 6 Ekim'de çalışamaz raporunu almaya niyetim var ekstra para vermeyim o gun diye Eylül'ün sonuna ya da Ekim başına kaydiricam randevuyu.

Doğru canım. bakalım yarın birde hastaneye gidip açlık şekerimi birde orada ölçtüreyi,m labratuvar ortamında ne çıkacak. senin değerlerin gayet güzel canım. benimde önceden 85-90 çıkıyordu şimdi niye böyle oldu anlamadım.

Benim hastanede de 10 gün içinde kontrol ücretsiz ama 2 hafta olunca tabi ücret ödeniyor. birde bende şeker falan çıkınca tahlil istiyor. idrar tahlilimde birşey çıkmadı ama idrar torbam yürürken sızlıyor bebek baskısından mı dedim oda idrar kültürü istedi. onuda yarın yaptıracağım bakalım ..

Özel hastanelerin fiyatlarında zam oldu, muayene , test Doğum ücretleri hep değişti. Ben nts ilk kez 10 gün önce falan girdim doktor yoktu ameliyatta idi - asistanı nasılsa doktor istetecek diye yaptırdı, adam 10 gün sonra gel diye çevirdi beni.. 10₺ verdim nts ye.. Benide 15 günde bi çağırdılar doktora ama gidermiyim bilmiyorum ay sonu gibi komple Doğum için giderim diye düşünüyorum artık..

Canım senin yine çok iyiymiş benim nst ücreti 40 tl idi. doğum ücretlerinin yeni fiyatlarını da sormadım daha... bebeğin komple masrafı kadar hastaneye para veriyoruz.... seni,n baya yaklaştı o zman kaçıncı haftandasın.. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin. nst odasında bir bayan normal doğum sancısı çekiyordu canlı canlı görünce korktumm...:)

Merhaba hanımlar
İnternetten lohusa pijama ve geceliği alabileceğim siteler biliyor musunuz?Sancım var yatıyorum,çok gezme dolaşma imkanım olmayacak.
Bir de bebeklere küvet olarak ne aldınız?
lohusa sepeti sitesinden alacaktim ben gecen gun bir gecelik begenmistim canim ama ayni takimi ankarada bir avm de gordum 140 a aldim sitede 169 du sanirsam. kuvet ise ebebekten takim olarak aldik babyjem markasi .

Aynen canım benim bugün 10. Günüm ücret odemedim.ama 2 hafta sonra hep çağırıyorlar para gelsin diye. Doğum ücretini bır kez doktora sorduk simdi ne kadar hiç bilmiyorum. sekreter söylemiyor doktorla konuşun diyor.doktorla konuşmak da hiç hoş değil bence

32. Haftadayım, görünüşe göre daha var, sancım yok ama erken gelir hazırlıksız yakalanırım korkusu var, İzmit’ten kalkıp İstanbul’a gidicem Doğum için, kimseden kimseye fayda yok, millet niye devlet hastanesinde neden İzmit’te yapmıyorsun diye soruyor , la eve bi yardıma gelenim yok, kv bile telefonla uzaktan hal hatır ediyor, insan gelir de bi işin ucundan tutar , benim annem 72 yaşında, yaşına rağmen koşturuyor, bakarsa en iyi annem bakar bana... allah başımızdan eksik etmesin, bazen eşime bile diyorum allah kimseyi senin eline düşürmesin diye adam geçmiş içeride bilgisayarda oyun oynuyor pek bi ilgili sağolsun..

Canım aynı haftadayız seninle bizde bugün 32 olduk. Allah yardımcın olsun canım. benimde şuan yanımda kimse yok doğuma yakın annem gelecek çok şükür başımızda sağlar. Son kontrolde yanımda normal doğum bekleyen bayanın yanında 4 bayan vardı ne şanslı ama hasta bezi falan taktılar en az yanımızda 2 kişi olmalıymış onu anladım. gerçi kimsen yoksa muhakkak hemşireler yardım ediyordur ama işte.. Bizim bebişte süpriz yapıp erken gelirse annem yetişemez burda arkadaşım var artık onu çağırırım napim ... Eşim sağolsun çok yardımcıdır bana ama oda doğumda ne yapabilir ki... sanırım içeri de almıyorlar onu... zaten ben bayılırım diyor ...:)

Hastanede ücretleri kendi vezneleri bilgi veriyor doktora yönlendirmeleri ne kadar yanlış birşey... bizimde bu son zamlar ile birlikte ne kadar oldu sormaya korkuyorum.... sancım gelince son bir karar devlet hastanesine gidermişim...:)..... bir günlük cefa çekiliyor ama işte ortamın psikolojisini yaşamamak adına parayı gözden çıkaracağız... Durumu kötü olanlara Rabbim yardım etsin...

Afifecan nasil oldunuz canim. Ali asaf nasil senin agrilarin gectimi haberdar et bizi merakta birakma lutfen
Çok şükür canım ben iyiyim bugün biraz grip gibi oldum hastanede beklerken buz gibiydi bekleme yeri. Ali Asafın doktoru da gelme hasta olmuşsan bebeklere bulaşır dedi. Bugün gidemedim. Kuzum da iyi olacak inşallah inanıyorum.

lohusa sepeti sitesinden alacaktim ben gecen gun bir gecelik begenmistim canim ama ayni takimi ankarada bir avm de gordum 140 a aldim sitede 169 du sanirsam. kuvet ise ebebekten takim olarak aldik babyjem markasi .

Teşekkür ederim cvp için.Ben de e bebek babyjem set alayım dedim ama internetten alacağım mecbur onu da.Lohusa de bakayım.Çıksam eminim daha uygun ve çeşitli bulurum ama gezemeyince artık bu şekilde hallolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…