2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
tabiiki de iyi olacak sabah düşündüm sizi. eşimle birlikte dua ettik. iyi olacak Ali Asaf allahın izniyle merak etme burdaki tüm anaların duası var onda..

Yaaaa bizde endise ediyoruz peki ne yapmamiz gerekiyormus aylik almak icin

Teşekkür ederim cvp için.Ben de e bebek babyjem set alayım dedim ama internetten alacağım mecbur onu da.Lohusa de bakayım.Çıksam eminim daha uygun ve çeşitli bulurum ama gezemeyince artık bu şekilde hallolacak.
evet cikmak zor oluyor. daha uygun bile bulursun belki .allahtan bebek kiyafetlerini vs. 4 . ve 5.ayda halletmistim.simdi olsa yurumek iskence gibi. cok cabuk yoruluyorum belim agriyor

Ay hiç sorma sanki devlet sırrı :))) ben de eşime diyorum 2.yi Allah nasip ederse gidicem devlete tabi bu dedigime inanmıyor haklı olarak

Kızlar muayeneyi uzuuuun bekleyişten sonra olduk.oysa ki ben bugun gecen hafta muayene oldum diye muayne tekrar etmez sadece idrar verip sonucunu gosterir gelirim eve diye düşünmüştüm .evdekihesap çarşıya uymadı nstde her şey normal. Sonunda suyum iyi olmuş.enfeksiyon için hapa devam. Bizim kızin yüzünü görmek artık imkansız kanala inmiş iyice.36dan sonra her şeye hazır olun dedi. Adet ağrısı gibi kasık bel agrilari normal dedi. bir dahaki randevum 6 Ekim'de . 36+0 olacagim o gun çalışamaz raporunu da o gün alacağım Allah nasip ederse

gozunuz aydin .gecmis olsun insallah saglikla gelsin minnoslar :)) benimde haftaya persembe randevum

Canım gebelik şekeri sabahları bendede yükseliyor bu hftalar ilerledikce direnc artar insulin ihtiyacın artar demişti Dr.
Gün içinde iyi ama sabah açlık 95 falan tam sınırda çıkıyor gece yoğurt ye az tarçınla biraz fayda ediyor insallah yukselmez ve insuline gerek kalmadan tamamlariz vakti

bende nette okudum canım bu haftalardan sonra yükseliyormuş. yarın yinede dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek. doktor beni baya korkuttu. bu haftalardan sonra özellikle 34 ten sonra şeker çok çok önemli büyük riskleri var dedi.... yarın bir gidip tahlilleri yaptırayım olmazsa insüline de başlarım. napalım az kaldı. akşam yatarken süt içiyorum dediğin gibi bu akşam tarçınlı yoğurt yiyeyim bakalım etki edecek mi. artık ekmeği tamamen kesmeyi düşünüyorum.. hamilelikte açlıktan biteceğim. canım neler neler istiyorda ... yiyemiyorum.. en çok kilo alınan aylarda ben olduğum yerde sayıyorum... 32 hafta olduk benim aldığım kilo 7 :) ama bebek gayet ıyı çok şükür....

Canım kaçıncı haftadasın biz 32 olduk bizim bebiş hala yukarıda.... enfeksiyon sende idrarda mı çıkmıştı. benim idrar tahlillerinde birşey çıkmadı ama idrar torbamda sızı oluyor diye idrar kültürü istedi.... zaman ne kadar hızlı geçiyor sanki hiçbirşeyim hazır değil gibi geliyor... :) beni 2 hafta sonraya çağırdı... herşey yolunda aslında ama.... işleyiş farklı demekki....

Kızlar aldığınız küvetler ayaklı mı ? Ayak almaya gerek var mı?
Benimki ayaksız babyjemin aldım . Aldığım yerde çalışan kadın dedi hatta inan gerek yok dedi bende kalsın şimdilik dedim bi deneriz ayaksız ayağa ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm canım

Kızlar aldığınız küvetler ayaklı mı ? Ayak almaya gerek var mı?

Benimki ayaksız ama ben normal doğum yaptım belki sezeryanli olana zor olur bilmiyorum. Aslında banyodaki lavabon genişse onda bile yikayabilirsin var ya :) benim ablam lavaboya havlu serip yegenimi öyle yıkıyordu ilk zamanlar.

Kızlar doktorum bu hafta ekteki osteracare kalsiyum ilacını verdi sizler kalsiyum magnezyum olarak neler kullanıyorsunuz. bu özel vitamin ilaçları da çok pahalı. 90 tl kutusu. bunların acaba eşdeğer eczaneden alınan sgk anlaşmalı ilaçları yok mu.

Eklentiler

• 4996.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 27
Ben magnorm içiyorum yatmadan önce. Bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Canım 33+2 yım canım.gecen hafta da muayenede aşağıya dönmüş demişti.evet canım idrarda enfeksiyon çıkıyor.bana da 2 hafta sonra gel dedi de ben rapor alicam diye 6 Ekim'de geleyim dedim tamam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…