tabiiki de iyi olacak sabah düşündüm sizi. eşimle birlikte dua ettik. iyi olacak Ali Asaf allahın izniyle merak etme burdaki tüm anaların duası var onda..Çok şükür canım ben iyiyim bugün biraz grip gibi oldum hastanede beklerken buz gibiydi bekleme yeri. Ali Asafın doktoru da gelme hasta olmuşsan bebeklere bulaşır dedi. Bugün gidemedim. Kuzum da iyi olacak inşallah inanıyorum.
Ayy dedim okuyuncatabiiki de iyi olacak sabah düşündüm sizi. eşimle birlikte dua ettik. iyi olacak Ali Asaf allahın izniyle merak etme burdaki tüm anaların duası var onda..
inan kendimmiş gibi kendi bebeğimmiş gibi çok istiyorum öyle içten dua ediyorum.Ayy dedim okuyuncaAllah razı olsun canım..
Yaaaa bizde endise ediyoruz peki ne yapmamiz gerekiyormus aylik almak icinkızlar günaydın öncekikle ögretmen hamıişlerimize yenı egıtım ogretım yılı hayırlı olsun dıyeyım :) bıraz once sgk yı aradım istiyorsak rapor parasını aylık olarak da yatırabılıyorlarmıs ben bunu bılmıyorum ogrenmıs oldum :)
evet cikmak zor oluyor. daha uygun bile bulursun belki .allahtan bebek kiyafetlerini vs. 4 . ve 5.ayda halletmistim.simdi olsa yurumek iskence gibi. cok cabuk yoruluyorum belim agriyorTeşekkür ederim cvp için.Ben de e bebek babyjem set alayım dedim ama internetten alacağım mecbur onu da.Lohusa de bakayım.Çıksam eminim daha uygun ve çeşitli bulurum ama gezemeyince artık bu şekilde hallolacak.
Hastanede ücretleri kendi vezneleri bilgi veriyor doktora yönlendirmeleri ne kadar yanlış birşey... bizimde bu son zamlar ile birlikte ne kadar oldu sormaya korkuyorum.... sancım gelince son bir karar devlet hastanesine gidermişim...:)..... bir günlük cefa çekiliyor ama işte ortamın psikolojisini yaşamamak adına parayı gözden çıkaracağız... Durumu kötü olanlara Rabbim yardım etsin...
gozunuz aydin .gecmis olsun insallah saglikla gelsin minnoslar :)) benimde haftaya persembe randevumKızlar muayeneyi uzuuuun bekleyişten sonra olduk.oysa ki ben bugun gecen hafta muayene oldum diye muayne tekrar etmez sadece idrar verip sonucunu gosterir gelirim eve diye düşünmüştüm .evdekihesap çarşıya uymadınstde her şey normal. Sonunda suyum iyi olmuş.enfeksiyon için hapa devam. Bizim kızin yüzünü görmek artık imkansız kanala inmiş iyice.36dan sonra her şeye hazır olun dedi. Adet ağrısı gibi kasık bel agrilari normal dedi. bir dahaki randevum 6 Ekim'de . 36+0 olacagim o gun çalışamaz raporunu da o gün alacağım Allah nasip ederse
Canım gebelik şekeri sabahları bendede yükseliyor bu hftalar ilerledikce direnc artar insulin ihtiyacın artar demişti Dr.Kızlar bu özel hastaneler ıyı güzelde soygun hep. rapor için nst ye girdim o bile ücretli halbuki oranın takipli hamile bayanıyız yani dimi. en ufak bir şeyde oradaki başka alana yönlendiriyorlar. tahlilleri deseniz dünya para bende devlette yaptırıyorum tahlilleri. şimdi 15 günde bir kontrole gideceğim.. yani çift ücret ödenecek. sizin hastanelerde nasıl işlemler. birde gebelik diyabeti çıkan anneler sabahları açlık kan şekeriniz kaç çıkıyor. Benim yaklaşık bi kaç haftadır sabahları hep yüksek 100-105 arası niye öyle anlamadım. diğer şeker ölçümlerim dikkat ettiğim sürece iyi çıkıyor...
Canım gebelik şekeri sabahları bendede yükseliyor bu hftalar ilerledikce direnc artar insulin ihtiyacın artar demişti Dr.
Gün içinde iyi ama sabah açlık 95 falan tam sınırda çıkıyor gece yoğurt ye az tarçınla biraz fayda ediyor insallah yukselmez ve insuline gerek kalmadan tamamlariz vakti
Kızlar muayeneyi uzuuuun bekleyişten sonra olduk.oysa ki ben bugun gecen hafta muayene oldum diye muayne tekrar etmez sadece idrar verip sonucunu gosterir gelirim eve diye düşünmüştüm .evdekihesap çarşıya uymadınstde her şey normal. Sonunda suyum iyi olmuş.enfeksiyon için hapa devam. Bizim kızin yüzünü görmek artık imkansız kanala inmiş iyice.36dan sonra her şeye hazır olun dedi. Adet ağrısı gibi kasık bel agrilari normal dedi. bir dahaki randevum 6 Ekim'de . 36+0 olacagim o gun çalışamaz raporunu da o gün alacağım Allah nasip ederse
iş yerinin muhasebesıne yada ınsan kaynaklarına bıldırmen yetıyormus canımYaaaa bizde endise ediyoruz peki ne yapmamiz gerekiyormus aylik almak icin
Benimki ayaksız babyjemin aldım . Aldığım yerde çalışan kadın dedi hatta inan gerek yok dedi bende kalsın şimdilik dedim bi deneriz ayaksız ayağa ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm canımKızlar aldığınız küvetler ayaklı mı ? Ayak almaya gerek var mı?
Kızlar aldığınız küvetler ayaklı mı ? Ayak almaya gerek var mı?
Ben magnorm içiyorum yatmadan önce. Bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.Kızlar doktorum bu hafta ekteki osteracare kalsiyum ilacını verdi sizler kalsiyum magnezyum olarak neler kullanıyorsunuz. bu özel vitamin ilaçları da çok pahalı. 90 tl kutusu. bunların acaba eşdeğer eczaneden alınan sgk anlaşmalı ilaçları yok mu.
Canım kaçıncı haftadasın biz 32 olduk bizim bebiş hala yukarıda.... enfeksiyon sende idrarda mı çıkmıştı. benim idrar tahlillerinde birşey çıkmadı ama idrar torbamda sızı oluyor diye idrar kültürü istedi.... zaman ne kadar hızlı geçiyor sanki hiçbirşeyim hazır değil gibi geliyor... :) beni 2 hafta sonraya çağırdı... herşey yolunda aslında ama.... işleyiş farklı demekki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?