2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım bana da NBL'nin osteoformula adlı ilacını verdi kalsiyum magnezyum d3 çinko fiyatını hatırlamıyorum daha ekonomikti kesin çünkü ben balıkyağına şoklanmıştım ordan hatırlıyorum..

Kızlar siz bebek çantasını yıkıyo musunuz? Paketi gayet iyi ve gayet temiz geldi çanta. Korkuyorum makinaya atmaya. Elde de yıkıcak halim yok.
Benim aldigim cantayi yıkama yapmayınız sadece silin diyor talimatinda.agir bir kokusu var havalandiricam silerim sadece

canım bana da NBL'nin osteoformula adlı ilacını verdi kalsiyum magnezyum d3 çinko fiyatını hatırlamıyorum daha ekonomikti kesin çünkü ben balıkyağına şoklanmıştım ordan hatırlıyorum..

Baktım canım oda aynı fiyat birde onun içerikleri daha düşük... teşekkür ederim bilgi için.

Canım 33+2 yım canım.gecen hafta da muayenede aşağıya dönmüş demişti.evet canım idrarda enfeksiyon çıkıyor.bana da 2 hafta sonra gel dedi de ben rapor alicam diye 6 Ekim'de geleyim dedim tamam dedi.

Canım 36. hafta bitince rapor almamıza gerek yok diye biliyorum direk 37. haftada izinli oluyoruz. benim idrarda bişey çıkmadı bakalım kültürde bişey çıkacak mı.

Cnm ben bunu kullanıyorum ama 90 tl ödemedim. Yaklaşık 40 tl gibi bir ücrete almıştım 2-3 hafta önce. Fiyatta bir yanlışlık olmasın başka yerden de fiyat almanı öneririm.

Benimki ayaksız babyjemin aldım . Aldığım yerde çalışan kadın dedi hatta inan gerek yok dedi bende kalsın şimdilik dedim bi deneriz ayaksız ayağa ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm canım

Teşekkür ederim kızlar. Emira SY lavabom çok ufak maalesef orda yıkayamam.

Senin kilon gayet iyi canım. Ben hala 4 kilo aldım. 9 kilo başta vermiştim -5 ile yola devam. Şeker yok ama bulantı var. İştahsızlık var.

Canım o sadece magnezyum sanırım bunda kalsiyum magnezyum çinko ve vitamin d var.. Aslında benim şuan bir sıkıntım yok ama artan ihtiyaca binaen yazdı sanırım doktorum.
Bana kalsiyum vermedi evet. Ama imom içiyorum onun içinde çinko vitamin d hepsi var. Kalsiyumu da süt ürünlerinden alıyorum. Magnormu devlet karşılıyor. İmomda 35 tl.

Selam herkese :)
Bugün kendi eksiklerimi tamamladım. Çok zor oldu nefesi ağzımdan almıyordum resmen :) Pijama takımı soran arkadaşlar olmuş Oysho ya bakmanızı önerim çok güzel şeyler aldım ordan. Terlik ve çorapları da madam coco dan aldım. Aslında 27. Haftamda suvenden güzel bir takım almıştım ama dün deneyince dar geldiğini gördüm artık doğumdan sonra zayıflayınca giyerim.
Kızımın hastane çantasını hazırladım bitti. Kendi eşyalarımı da yıkayıp ütülersem artık hazır olucaz.

Benimde annem 10 güne gelecek. Eşimden başka kimseden yardım görmedim. Eşimin ailesi arayıp sormadılar bile ama görünce aşırı düşkünler bana numaracılar. Başka ülkede yaşıyorlar ama arayabilirler işleri düşünce aramayı biliyorlar. Neyse bugünler geçici ama kalıcı dersler alıyor insan. Kimseye surat asıp onlara muhtaçmış gibi davranmayacaksın. Onlarında ihtiyacı olduğunda sen işine bakacaksın.

Benim aldigim cantayi yıkama yapmayınız sadece silin diyor talimatinda.agir bir kokusu var havalandiricam silerim sadece
Acaba bende mi sirkeli suyla silsem. İyi fikir. Elde yıkayamayacağım için hassasta en düşük devirde yıkayacaktım ama silmek daha mantıklı geldi şu an. Çok sag ol canım. Ufkumu açtın.

Cnm ben bunu kullanıyorum ama 90 tl ödemedim. Yaklaşık 40 tl gibi bir ücrete almıştım 2-3 hafta önce. Fiyatta bir yanlışlık olmasın başka yerden de fiyat almanı öneririm.

Canım sanırım seninki 30 tablet olanından onun fiyatı öyle benim iki ay kullanmam gerekli ayrıca baktım emzirme döneminde de gerekliymiş bu nedenle 90 tablet olanlarına baktım onların fiyatları o şekilde yani ilacın tanesi 1 tl. :) sağlık bakanlığının eşdeğeri yok mu acaba...:)

magnezyum olarak magvital 365 iciyorum.toz halinde limonlu tadi. kalsiyum vermedi dr.um ama regenesis max adinda bir vitamin ilaci iciyorum

Kızlar aldığınız küvetler ayaklı mı ? Ayak almaya gerek var mı?
Benim katlanan küvet. Ev küçük katlayıp kapı arkası vs yapcam yani. Sezaryenli olsam bile zaten şöyle 1 hafta yıkanmaz bebek. O zamana az toparlarım olmadı bi yakınım yıkar yani başlarda. Zaten acemiyim önce izleyip öğrenmem gerek.

Evet cnm benim küçük kutu. Tavsiye ederim iyi bir ilaç kullandığımdan beri ayak ağrılarım geçti.

Bebek çantasına ne koydun acaba canım? Emzik biberon vs steril edip mi koydun?

Bana kalsiyum vermedi evet. Ama imom içiyorum onun içinde çinko vitamin d hepsi var. Kalsiyumu da süt ürünlerinden alıyorum. Magnormu devlet karşılıyor. İmomda 35 tl.

Anladım canım. benim bir ara karaciğer enzimleri çok yükseldiğinden vitamin ilaçlarını kesmişti o yüzden şimdi bunları verdi aslında değerlerim çok düşük değil ama bu aylarda bebeğin ihtiyaçları artıyormuş özellikle kalsiyum valla yoğurt süt tüketirim hatta peynir canavarıyım ama doktor verdiğine göre alacağız artık bebişin kemikleri güçlü olsun...:)

En iyisini doktorlar bilir zaten( çoğunlukla) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…