magnezyum olarak magvital 365 iciyorum.toz halinde limonlu tadi. kalsiyum vermedi dr.um ama regenesis max adinda bir vitamin ilaci iciyorum
Emzik almadım oğlumda da kullanmamıştım. Süt sağma makinem ile biberonu steril ettim.Bebek çantasına ne koydun acaba canım? Emzik biberon vs steril edip mi koydun?
Canım 36. hafta bitince rapor almamıza gerek yok diye biliyorum direk 37. haftada izinli oluyoruz. benim idrarda bişey çıkmadı bakalım kültürde bişey çıkacak mı.
Ay canım bu rapor işi çok karışık37+0 a kadar en son çalışma diye biliyorum.ben 36+0 da ayrilicam işten o yüzden almam gerekiyor sanirim
İnsaAllah çıkmaz canım bir şey
Sağol canım şuan kullandığım balık yağı ve demir hapı var ek olarak doktorun verdiğini alıcam artık... inşallah şifa olur hepimize... valla bu kadar bilinçli vitamin takviyeli bebişlerle bomba gibi bir nesil gelir inşallah.. 10 yıl sonra demesinler yapılan araştırmalar hamilelikte kullanılan vitaminlerin zararlı olduğu ortaya çıktı....:)....:) heran herşey değişebiliyor. en güzeli doğalı ama bazen yetmiyor işte...
Emzik almadım oğlumda da kullanmamıştım. Süt sağma makinem ile biberonu steril ettim.Bebek çantasına ne koydun acaba canım? Emzik biberon vs steril edip mi koydun?
Emzik almadım oğlumda da kullanmamıştım. Süt sağma makinem ile biberonu steril ettim.
Hastane takımı koydum. Bir de 2 takım yedek koydum.
Bebeğime havlu koydum. Hastanedekini istemedim.
Müslin battaniye.
Normal kalınlıkta battaniye
Alt açma - bez - ıslak mendil - pişik kremi
Ağız mendili
Müslin omuz örtüsü (kusuyorlar ilk zamanlar).
Resim çektim ama mobil de hata veriyo yüklenirken bilgisayara geçince ordan da denerim.
kizlar bende size birsy sorayim
ben calismiyorum ama manuel sut sagma makinasi gerekebilir diye dusunuyorum. manuelden sizler yada etrafta kullanip memnun kalan oldumu marka olarak tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Resmin ekran görüntüsünü al yanlardan kes öyle dene canım
Teşekkür ederim amin. Evet artık evde herkes sabırsız sanki mahsus doğurmuyorum :) oğlum anne ne zaman doğuracaksın yeter diyor hergün :)Maşallah canım güle güle kullanın inşallah :) herşey hazır olunca beklemek daha bı zor gelecek şimdi
Teşekkür ederim amin inşallah hepberaber huzurla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Ben takım almadım onlar çirkin geldi kendim ebebekten ve h&m den set yaptım. H&M bakabilirsin hem gitmeden online dan sipariş kapıya getiriliyor.Maşallah canım sağlıkla mutlulukla giysin bebiş sende huzurla kullan canım inşallah.. benim şuan en büyük eksik hastane çıkışını almadım daha...:) hala karar veremedim 10 lu mu alsam 5 li alıp eksikleri mi tamamlasam...:).....
Kızlar doktorum bu hafta ekteki osteracare kalsiyum ilacını verdi sizler kalsiyum magnezyum olarak neler kullanıyorsunuz. bu özel vitamin ilaçları da çok pahalı. 90 tl kutusu. bunların acaba eşdeğer eczaneden alınan sgk anlaşmalı ilaçları yok mu.
Emira SY canım sen tecrübelisin sana danışayım hastane çıkışı alacağım ama 10 lu takımlar aşırı pahalı ben kendim zaten i sürü battaniye falan alacağım. dikeceğim. 5 li takım alsam olur mu. hastane çıkış setini bebek ne kadar kullanabiliyor. eğer baya işe yarıyorsa minnie mouse nin takımını beyendim onu alayım diyorum. ama o fiyata 5 tane 5 li alabiliyorum ...:) İstanbulda olunca geçim biraz zor bu nedenle bu kadar ince hesap yapmaya çalışıyorum... Eşime çok yüklenmemek için. .
Canım hevesin varsa ilk bebekte al ama illa olmasi gereken birşey değil. Hastane çıkışı genelde 0-1 aylık oluyor taş catlasa 40 gün giyer onu da her gün giyecek değil.
Canım ben de bir şey soracağım. Hastane çıkışları 56 cm oluyor ya, bebek 48-49 cm doğarsa büyük gelmiyor mu o hastane çıkışları? 50 cm'lik bodyler de var ya, onlardan da almak gerekir mi ?
Ben de babası da 55 cm doğmuşuz , bizden küçük bir bebek beklemiyorum ben zaten:) ama bazı yorumlarda 56 cmler çok büyük geldi filan yazıyordu da bir bilene danışayım dedim. Çok teşekkürler, içim rahatladı şimdi.Canım Salih 48 cm doğdu ama o kadar hızlı büyüdü ki :) ilk günler tabi biraz o kiyafetlerin içinde kayboluyor ama yine de giyiyor o kadardan birsey olmaz yani. Büyük olursa alt pijamayi iyice yukarı çekersin kollarını kivirirsin filan ama küçük gelirse boşa gider. 52 cm doğan bebekler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?