- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Biberonla süt makinasını nasıl steril ettin acaba? Baya acemiyim de. Suda kaç dk kaynattın falan :)Emzik almadım oğlumda da kullanmamıştım. Süt sağma makinem ile biberonu steril ettim.
Hastane takımı koydum. Bir de 2 takım yedek koydum.
Bebeğime havlu koydum.
Müslin battaniye.
Normal kalınlıkta battaniye
En iyisi resim atayım :)
Kardeşim kullandı sevmedi.kizlar bende size birsy sorayim
ben calismiyorum ama manuel sut sagma makinasi gerekebilir diye dusunuyorum. manuelden sizler yada etrafta kullanip memnun kalan oldumu marka olarak tavsiyelerinize ihtiyacim var.
gozunuz aydin .gecmis olsun insallah saglikla gelsin minnoslar :)) benimde haftaya persembe randevum
Organik temizleme deterjanı ile yıkadım duruladım. Ebebekten almıştım. Kaynayan suyun içine atıp 2-3 dk daha kaynattım. Duruladım kaldırdım cnm.Biberonla süt makinasını nasıl steril ettin acaba? Baya acemiyim de. Suda kaç dk kaynattın falan :)
evet cok haklisin canim.aslinda esimde aynen senin gibi soyluyor ihtiyac olursa gider alirim hemen acele etme diye. ozelde olacak dogum insalllah gerek kalmmaz hepimizin gogusleri sut dolar ve bebekler ham ham emer:))Canım eğer çalışmıyorsan bence almakta hiç acele etme. zaten hastanede sütün gelmezse özelde onlar makine veriyormuş devlette de baktın gelmedi yada ihtiyaç oldu eşin hemen gider alır. bizim gelininde sütü gelmedi gidip manuel makina aldılar oda kar etmedi. sen güzel düşün ve emzirme videolarını izle bol bol. ama evde süt çok gelir sağop saklarım dersen e bebekte uyguna var 50 tl civarındaydı fiyatları.. öyle marka diye çok para verme sakın bazen o markaların hiç iyi olmaya biliyor e bebeğe gir orda yorumlar var zaten sana fikir olur.
Arkadaşlar YARDIM.Bugün doktora gittim. Kafası 2hafta büyük dedi kendide 1 hafta büyük çıkıyor hep. Sonra doppler bakalım yine dedi. Perinatolog baktı. Kafada bir şey yok dedi. Ama kalbi bir şey sağa doğru ittirmiş dedi. Mideyi de aşağı ittirmiş dedi ded. Diyaframdan kaynaklı bir şey olabilir bu da ciğer gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek mr ında daha net çıkar her şey dedi. Mr sakıncalı değil gebeler için dedi. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Her gittiğimde bir şey çıkıyor yoruldum vallahi
Sağolasın canım. Ben stres oluyorum artık yaa. Doppler e yolladı tekrar bu sefer kalp çıktı. Mr çekilecek şimdi netten baltım sakıncası yokmuş senin bilgin var mı mr la ilgiliCanım benim temmuzda 2 hafta büyük çıktı kafa. Geçen hafta 32+2 ydim kafası 37 çıktı karın ve bacaklar da önde çıktı.5 6 haftaya kadar önde çıkabiliyor dedi.takip edicez dedi o kadar.teyzem ebe o da olabiliyor boyle sona dogru bu sefer bas durur vucut gelismeye baslar dedi.ayni seyi doktor da söyledi.bugun 33+2 idim kafası 35 cikti tabi kanalda basi o yuzden olcumu boyle cikti yoksa küçüldüğünden değil dedi doktor.ama gayet rahat doktorum her sey yolunda dedi.onemli bir sey olsa bu kadar rahat olmaz sanirimben dd her gittiğimde bir şey çıkıyor artık pek takılmıyorum.her şey olacağına varicak
Sağolasın canım. Ben stres oluyorum artık yaa. Doppler e yolladı tekrar bu sefer kalp çıktı. Mr çekilecek şimdi netten baltım sakıncası yokmuş senin bilgin var mı mr la ilgili
Aynıyız heran doğum yapacakmışm hobi hissediyorum. Normal halimi özledim diyorum bende. Zamanında gelsinler inşallah32 haftalık oldum.. ama bebek önden gidiyor olabilir bi hafta falan... kontrollerde öyle çıkıyordu hep,
Aşırı zıplıyor böbreklerim yanlarım falan sızlıyor, yan yatamıyorum... uyuyamıyorum, bir iş yapamıyorum
Usandım
Hayırlısıyla bi kucağımıza alsak rahatlayacağız inşallah. Hiç duymadım canım. Doktor önerdiyse tehlikeli değildir.Arkadaşlar YARDIM.Bugün doktora gittim. Kafası 2hafta büyük dedi kendide 1 hafta büyük çıkıyor hep. Sonra doppler bakalım yine dedi. Perinatolog baktı. Kafada bir şey yok dedi. Ama kalbi bir şey sağa doğru ittirmiş dedi. Mideyi de aşağı ittirmiş dedi ded. Diyaframdan kaynaklı bir şey olabilir bu da ciğer gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek mr ında daha net çıkar her şey dedi. Mr sakıncalı değil gebeler için dedi. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Her gittiğimde bir şey çıkıyor yoruldum vallahi
Bende öğretmenim cnm demek istediğini anlayamadım tam olarak biraz açıklar mısın?kızlar günaydın öncekikle ögretmen hamıişlerimize yenı egıtım ogretım yılı hayırlı olsun dıyeyım :) bıraz once sgk yı aradım istiyorsak rapor parasını aylık olarak da yatırabılıyorlarmıs ben bunu bılmıyorum ogrenmıs oldum :)
Bende öğretmenim cnm demek istediğini anlayamadım tam olarak biraz açıklar mısın?
Ben kullanan bı arkadaşın tavsiyesi ile lansinoh manuel aldım cnmkizlar bende size birsy sorayim
ben calismiyorum ama manuel sut sagma makinasi gerekebilir diye dusunuyorum. manuelden sizler yada etrafta kullanip memnun kalan oldumu marka olarak tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Hay maaşallah hızlısın
Bende öyle biliyorum da arkadaş öyle söyleyince acaba bilmediğim bişi mi var dedimBizimle alakalı değil canım biz zaten aydan aya normal maaş alacağız
İnşallah canımSen de sağol canım maalesef bı bilgim yok. Sen de gönlünü ferah tut sağlıcakla alacağız kuzuları kucagimiza insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?