2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biberonla süt makinasını nasıl steril ettin acaba? Baya acemiyim de. Suda kaç dk kaynattın falan :)

Arkadaşlar YARDIM.Bugün doktora gittim. Kafası 2hafta büyük dedi kendide 1 hafta büyük çıkıyor hep. Sonra doppler bakalım yine dedi. Perinatolog baktı. Kafada bir şey yok dedi. Ama kalbi bir şey sağa doğru ittirmiş dedi. Mideyi de aşağı ittirmiş dedi ded. Diyaframdan kaynaklı bir şey olabilir bu da ciğer gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek mr ında daha net çıkar her şey dedi. Mr sakıncalı değil gebeler için dedi. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Her gittiğimde bir şey çıkıyor yoruldum vallahi

evet cok haklisin canim.aslinda esimde aynen senin gibi soyluyor ihtiyac olursa gider alirim hemen acele etme diye. ozelde olacak dogum insalllah gerek kalmmaz hepimizin gogusleri sut dolar ve bebekler ham ham emer:))

Canım benim temmuzda 2 hafta büyük çıktı kafa. Geçen hafta 32+2 ydim kafası 37 çıktı karın ve bacaklar da önde çıktı.5 6 haftaya kadar önde çıkabiliyor dedi.takip edicez dedi o kadar.teyzem ebe o da olabiliyor boyle sona dogru bu sefer bas durur vucut gelismeye baslar dedi.ayni seyi doktor da söyledi.bugun 33+2 idim kafası 35 cikti tabi kanalda basi o yuzden olcumu boyle cikti yoksa küçüldüğünden değil dedi doktor.ama gayet rahat doktorum her sey yolunda dedi.onemli bir sey olsa bu kadar rahat olmaz sanirim ben dd her gittiğimde bir şey çıkıyor artık pek takılmıyorum.her şey olacağına varicak

Sağolasın canım. Ben stres oluyorum artık yaa. Doppler e yolladı tekrar bu sefer kalp çıktı. Mr çekilecek şimdi netten baltım sakıncası yokmuş senin bilgin var mı mr la ilgili

Sağolasın canım. Ben stres oluyorum artık yaa. Doppler e yolladı tekrar bu sefer kalp çıktı. Mr çekilecek şimdi netten baltım sakıncası yokmuş senin bilgin var mı mr la ilgili

Sen de sağol canım maalesef bı bilgim yok. Sen de gönlünü ferah tut sağlıcakla alacağız kuzuları kucagimiza insaAllah

Aynıyız heran doğum yapacakmışm hobi hissediyorum. Normal halimi özledim diyorum bende. Zamanında gelsinler inşallah

Hayırlısıyla bi kucağımıza alsak rahatlayacağız inşallah. Hiç duymadım canım. Doktor önerdiyse tehlikeli değildir.

Bende öğretmenim cnm demek istediğini anlayamadım tam olarak biraz açıklar mısın?

kizlar bende size birsy sorayim
ben calismiyorum ama manuel sut sagma makinasi gerekebilir diye dusunuyorum. manuelden sizler yada etrafta kullanip memnun kalan oldumu marka olarak tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Ben kullanan bı arkadaşın tavsiyesi ile lansinoh manuel aldım cnm

Kızlar merhaba. anne bebek çantası ne aldınız? Şu son zamanlarda baya meşhur olanlardan alan oldu mu nette göründüğü gibi kullanışlı mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…