2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende öyle biliyorum da arkadaş öyle söyleyince acaba bilmediğim bişi mi var dedimsen ne yaptın cnm başladin mi yeni döneme raporlu muydun?

Raporluyum canım ama aklım okulda :) yarın raporu vermeye gideceğim öğrencilerimi de göreyim özledim yaramazlari
Bugün de doktordaydik Yusuf bey 1bucuk kilo olmuş boyu da 40 cm maşallah :) fotoğraf verdi ama bu sefer de yüzünün önüne kordon gelmişti yine tam göremedik

Kızlar merhaba. anne bebek çantası ne aldınız? Şu son zamanlarda baya meşhur olanlardan alan oldu mu nette göründüğü gibi kullanışlı mı merak ediyorum
Bundan var bizde ilk kızımdan kalma. Şuanda 300 liraymış fiyatı ben 4 sene önce 150_170 civarına almıştım

Eklentiler

• Lassig_Anne_Bebek_Bakim_Cantasi_Messenger_4.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 69
Evet Dr. 34. Haftadabaslayabiliriz dedi insuline napalim gerekirse başlarız ama insülin başlarsa 34. Te yatiracak hastaneye doğuma kadar benim Dr. O yüzden stresliyim ama bakalım az kaldı hayirlisiyla

Kizlar bugun kontrolumuzde dr bebekligin sarisin miydi dedi evet dedim sana benzeyecek sarisin olacak dedi esim baya esmer ama 4 boyutlu bile degildi bildiginiz siyah beyaz ultrason nerden nasil anladi bilmiyorum sizce dogru olabilir mi? Sacli oldugunda saclari ekranda parlarmis onu biliyorum ama renk nasil anlasilir ya:)

Aaa çok enteresan ilk defa böyle birşey duydum :)

Kızlar bebek yağı olarak ne aldınız veya alacaksınız? Sık sık yağlamak mantıklı mı, arkadaş ciltleri çok kuruyor dedi ama ben karar veremedim ne alacağıma.
Burts bees veya frei öl nasıldır sizce?

Kızlar ya benim idrarımda yanma oluyor iki ay önce enfeksiyon çıkmıştı ama doktor bol su iç dedi

İnanır misin canım ben de ne yanma var ne de sık idrara gitme idrari tutamama var.gunde en az 3 lt su iciyorum buna rağmen enfeksiyon yakamdan düşmüyor

Benim bebeğimin de kafası 2 hafta önde, diğer bi şeyi 1 hafta önde, bacak 1 hafta gerideydi. Kimse perinatolaga git demedi. Yarın randevum var başka bi doktorda o ne dicek bakalım. Umarım senin bebişte de hiçbi şey yoktur. Biri demişti anne karnı kapalı kutu diye dışardan yüzde yüz kimse bi şey görüp diyemez. O yüzden içini ferah tut.

Oyy maşallah cnm

Hayırlı olsun canım, çok güzel maşallah tamamsınız

Canım mesajını gördüm de ya deneyimli değilim, benim de ilk bebeğim ama alışveriş sitelerinde geze geze fiyatları karşılaştıra karşılaştıra ben de uzmanı olmuş gibi hissediyorum. Sana şöyle bir hesap yapayım ki en uygun ve indirimden lcwden filan alacağın fiyatlardır bunlar mesela, standart 10lu hastane çıkışında olanlardan gidiyorum ;

Alt üst takım 20-25lira
Tulum 20-25lira
Battaniye 25-30lira
Çıt çıtlı zıbın 10-15lira mesela sadece bu 5parça 75-90lira yapar. Geri kalan küçük beş parça da 10-15lira tuttu diyelim, sen zaten ayrı ayrı alsan da 100lira civarındaki takımlar gayet makul olmuş oluyor böylece. Üstelik uyumlu oluyorlar ve daha şirin oluyor bence. Eğer aşırı uçuk bir meblağ değilse beğendiğin hastane çıkışı (bütçenizi sarsmadıktan sonra) bebeğinle ilk gününde onu içinde görmek istediğin kıyafet takımını al derim... Ben şahsım adına 120lira üstü modellere bakmıyorum bile, gereksiz geliyor ama onun altı bence gayet makul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…