Sağolasın canımHayırlısıyla bi kucağımıza alsak rahatlayacağız inşallah. Hiç duymadım canım. Doktor önerdiyse tehlikeli değildir.
ozaman şuanda da enfeksiyon var doktora gitmelisin bence. Enfeksiyon önemliKızlar ya benim idrarımda yanma oluyor iki ay önce enfeksiyon çıkmıştı ama doktor bol su iç dedi
Bende öyle biliyorum da arkadaş öyle söyleyince acaba bilmediğim bişi mi var dedimsen ne yaptın cnm başladin mi yeni döneme raporlu muydun?
Emira SY cnm peki bu süt parası çocuk parası falan onlarda bizim için geçerli mi?
Bundan var bizde ilk kızımdan kalma. Şuanda 300 liraymış fiyatı ben 4 sene önce 150_170 civarına almıştımKızlar merhaba. anne bebek çantası ne aldınız? Şu son zamanlarda baya meşhur olanlardan alan oldu mu nette göründüğü gibi kullanışlı mı merak ediyorum
tamam canim aklimda bulunsin cok tesekkur ederimBen kullanan bı arkadaşın tavsiyesi ile lansinoh manuel aldım cnm
Evet Dr. 34. Haftadabaslayabiliriz dedi insuline napalim gerekirse başlarız ama insülin başlarsa 34. Te yatiracak hastaneye doğuma kadar benim Dr. O yüzden stresliyim ama bakalım az kaldı hayirlisiylabende nette okudum canım bu haftalardan sonra yükseliyormuş. yarın yinede dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek. doktor beni baya korkuttu. bu haftalardan sonra özellikle 34 ten sonra şeker çok çok önemli büyük riskleri var dedi.... yarın bir gidip tahlilleri yaptırayım olmazsa insüline de başlarım. napalım az kaldı. akşam yatarken süt içiyorum dediğin gibi bu akşam tarçınlı yoğurt yiyeyim bakalım etki edecek mi. artık ekmeği tamamen kesmeyi düşünüyorum.. hamilelikte açlıktan biteceğim. canım neler neler istiyorda ...yiyemiyorum.. en çok kilo alınan aylarda ben olduğum yerde sayıyorum... 32 hafta olduk benim aldığım kilo 7 :) ama bebek gayet ıyı çok şükür....
Kizlar bugun kontrolumuzde dr bebekligin sarisin miydi dedi evet dedim sana benzeyecek sarisin olacak dedi esim baya esmer ama 4 boyutlu bile degildi bildiginiz siyah beyaz ultrason nerden nasil anladi bilmiyorum sizce dogru olabilir mi? Sacli oldugunda saclari ekranda parlarmis onu biliyorum ama renk nasil anlasilir ya:)
47 cm doğdu kızım öyle çok çok büyük durmuyor.Canım ben de bir şey soracağım. Hastane çıkışları 56 cm oluyor ya, bebek 48-49 cm doğarsa büyük gelmiyor mu o hastane çıkışları? 50 cm'lik bodyler de var ya, onlardan da almak gerekir mi ?
Kızlar ya benim idrarımda yanma oluyor iki ay önce enfeksiyon çıkmıştı ama doktor bol su iç dedi
Teşekkür ederim cnm . Oğlum erken doğunca içimde kalmıştı herşey şimdi acısını çıkarıyorum :)Hay maaşallah hızlısın
Benim bebeğimin de kafası 2 hafta önde, diğer bi şeyi 1 hafta önde, bacak 1 hafta gerideydi. Kimse perinatolaga git demedi. Yarın randevum var başka bi doktorda o ne dicek bakalım. Umarım senin bebişte de hiçbi şey yoktur. Biri demişti anne karnı kapalı kutu diye dışardan yüzde yüz kimse bi şey görüp diyemez. O yüzden içini ferah tut.Arkadaşlar YARDIM.Bugün doktora gittim. Kafası 2hafta büyük dedi kendide 1 hafta büyük çıkıyor hep. Sonra doppler bakalım yine dedi. Perinatolog baktı. Kafada bir şey yok dedi. Ama kalbi bir şey sağa doğru ittirmiş dedi. Mideyi de aşağı ittirmiş dedi ded. Diyaframdan kaynaklı bir şey olabilir bu da ciğer gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek mr ında daha net çıkar her şey dedi. Mr sakıncalı değil gebeler için dedi. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Her gittiğimde bir şey çıkıyor yoruldum vallahi
Oyy maşallah cnmRaporluyum canım ama aklım okulda :) yarın raporu vermeye gideceğim öğrencilerimi de göreyim özledim yaramazlari
Bugün de doktordaydik Yusuf bey 1bucuk kilo olmuş boyu da 40 cm maşallah :) fotoğraf verdi ama bu sefer de yüzünün önüne kordon gelmişti yine tam göremedik
Eki Görüntüle 2189833
Bu 300 lirayı almak için falan bı yere başvuru yapmamız gerekiyor mu cnm ?Adını tam bilmiyorum da hanı ilk çocukta 300 ikincide 400 filan olan para var ya onu alıyoruz ama diğer 100 kusur olanı memurlara vermiyorlar.
Hayırlı olsun canım, çok güzel maşallah tamamsınız
Canım mesajını gördüm de ya deneyimli değilim, benim de ilk bebeğim ama alışveriş sitelerinde geze geze fiyatları karşılaştıra karşılaştıra ben de uzmanı olmuş gibi hissediyorum. Sana şöyle bir hesap yapayım ki en uygun ve indirimden lcwden filan alacağın fiyatlardır bunlar mesela, standart 10lu hastane çıkışında olanlardan gidiyorum ;Emira SY canım sen tecrübelisin sana danışayım hastane çıkışı alacağım ama 10 lu takımlar aşırı pahalı ben kendim zaten i sürü battaniye falan alacağım. dikeceğim. 5 li takım alsam olur mu. hastane çıkış setini bebek ne kadar kullanabiliyor. eğer baya işe yarıyorsa minnie mouse nin takımını beyendim onu alayım diyorum. ama o fiyata 5 tane 5 li alabiliyorum ...:) İstanbulda olunca geçim biraz zor bu nedenle bu kadar ince hesap yapmaya çalışıyorum... Eşime çok yüklenmemek için. .
Sağolasın cnm. 100 küsür olan emzirme parası mıAdını tam bilmiyorum da hanı ilk çocukta 300 ikincide 400 filan olan para var ya onu alıyoruz ama diğer 100 kusur olanı memurlara vermiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?