2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Teşekkür ederim

Oğlumda Bioderma relaxing oil kullanmıştım.Gene aynısını kullanmayı düşünüyorum.Banyo sonrası yağlıyorduk masaj yaparak.Ama çok kuruluğu yoktu,sık sürme ihtiyacı hissetmedik açıkçası.

Sinirden kuduruyorum şuan da sizinde eşleriniz her akşam sizi bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyormu? Akşama kadar zaten başka arkadaşlarınun yanında. 6 saat çalışıyor toplam sabah 6 da çıkıyor evden. Akşama kadar bişey demiyorum . Bütün herşeyi kendim yapıyorum yorulmamasina rağmen. Bireyin ucundan tutmuyo. Akşamları da beni yanlız bırakıp dışarı çıkıyo. Çok sıkılıyorum çok bunalıyorum artık yeter hiç bişey diyemedim . Bi yanım ağzıma geleni say diyor bi yanim kötü olursun bebeğe bişey olur diyor . Ama içime atmaktan çıldırcm

Cnm sakin ol bebişi düşün. Karşına alıp ciddi bir konuşma yap ve net ol. Beklentilerini söyle. Erkekler farkında olmadan yapıyorlar birçok şeyi konuşunca farkedip düzeltebilir. Kavga ile çözemezsin. Bunu yaptığında üzülüyorum çünkü sana değer veriyorum gibi konuşursan Hürrem stratejisi ile kazanırsın

Kızlar lohusa pijamayı ya da geceliği nerden aldınız? Alacaksınız? Lohusa sepetinin ürünleri nasıl?

Kizlar bir sorum olacak yardimci olursanız çok sevinirim reglim biteli iki gün oldu bugün bel ağrısıyla birlikte bir kac damla pembe lekelemem oldu sizce neden olabilir

Defalarca anlattım anlamıyor. Kavga ettim anlamıyor. Hamilelikten susuyorum onu da anlamıyor. İyi ce salaklar yerine koymaya başladı

niye içine atıyorsun ki konuşsana.
eşim hamileliğimden beri 2-3 defa gitmiştir o da çok yalnız kalmayayım diye saatli gidip geliyor.
artık sonlardayız yalnız bırakma beni diye söylesen anlamaz mı?
evde eğleneceği bişeyler yapmıyor musunuz?
arkadaşları mı çağırıyor?
kendini üzme sen.

Frei oil cok iyi ve icerigi cok temiz diye duydum.

Burt bees in de meme ucu kremi ve pisik kremini cok onerdi bir arkadasim.

Söyledim. Susuyorum kaç defadır beni susturmaya çalışır gibi öpüyo bişey demiyorum 1 bişey demedim 2 demedim çivisini çıkardı yardım da etmiyo . Bana gelince yönetmeye çalışıyo her.konuda ama kendisi bu kadar serbest işte. Kendi düşünsün istiyorum ama nafile düşüneceği yok resmen seni sallamıyorum der gibi çıkıp gidiyor . Bende de panik atak var bi sinirlendim mi bağırmaya başlayıp atak geçiriyorum . O kadar.zor tutuyorum ki kendimi sakın kalmak için bişey dememek için . Bi tek bu böyle. Diğer arkadaşları eşlerine önem gösteriyorlar. Hamile de olmasam korktuğumu biliyor akşamları her akşam yanaliz bırakıp çıkıyor. Benimle zaten evde doğru düzgün muhabbeti yok telefonu alip ya oturuyor yata uyukluyor .sinirlerim çok bozuldu durduramıyorum kendimi şuan

Frei oil cok iyi ve icerigi cok temiz diye duydum.

Burt bees in de meme ucu kremi ve pisik kremini cok onerdi bir arkadasim.
frei oilin ben çatlak yağını kullanıyorum vakti zamanında ucuzken almıştım.
Bebe yağını da alayım o zaman, içilebilir yazıyor ama bilemedim yine de. Teşekkür ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…