Hayırlı olsun canım, çok güzel maşallah tamamsınız
Canım mesajını gördüm de ya deneyimli değilim, benim de ilk bebeğim ama alışveriş sitelerinde geze geze fiyatları karşılaştıra karşılaştıra ben de uzmanı olmuş gibi hissediyorum. Sana şöyle bir hesap yapayım ki en uygun ve indirimden lcwden filan alacağın fiyatlardır bunlar mesela, standart 10lu hastane çıkışında olanlardan gidiyorum ;
Alt üst takım 20-25lira
Tulum 20-25lira
Battaniye 25-30lira
Çıt çıtlı zıbın 10-15lira mesela sadece bu 5parça 75-90lira yapar. Geri kalan küçük beş parça da 10-15lira tuttu diyelim, sen zaten ayrı ayrı alsan da 100lira civarındaki takımlar gayet makul olmuş oluyor böylece. Üstelik uyumlu oluyorlar ve daha şirin oluyor bence. Eğer aşırı uçuk bir meblağ değilse beğendiğin hastane çıkışı (bütçenizi sarsmadıktan sonra) bebeğinle ilk gününde onu içinde görmek istediğin kıyafet takımını al derim... Ben şahsım adına 120lira üstü modellere bakmıyorum bile, gereksiz geliyor ama onun altı bence gayet makul...
Ben hepsiburadadan the pack marka aldım süper ötesi kaliteli çıktı. 120 tlye mi ne almıştım.Kızlar merhaba. anne bebek çantası ne aldınız? Şu son zamanlarda baya meşhur olanlardan alan oldu mu nette göründüğü gibi kullanışlı mı merak ediyorum
Ben sirkeli suda kaynatıcam. Teşekkürler fikir için canım.Organik temizleme deterjanı ile yıkadım duruladım. Ebebekten almıştım. Kaynayan suyun içine atıp 2-3 dk daha kaynattım. Duruladım kaldırdım cnm.
Kızlar bebek yağı olarak ne aldınız veya alacaksınız? Sık sık yağlamak mantıklı mı, arkadaş ciltleri çok kuruyor dedi ama ben karar veremedim ne alacağıma.
Burts bees veya frei öl nasıldır sizce?
Bundan var bizde ilk kızımdan kalma. Şuanda 300 liraymış fiyatı ben 4 sene önce 150_170 civarına almıştım
Ben de anlamadım. öğrt ben de doğum iznine ayrıldım bu hafta itibariyle .. ne raporu ne parası ne aylığıBende öğretmenim cnm demek istediğini anlayamadım tam olarak biraz açıklar mısın?
Bu da güzel fikirmiş hem doğal mis gibi rica ederimBen sirkeli suda kaynatıcam. Teşekkürler fikir için canım.
Cnm sakin ol bebişi düşün. Karşına alıp ciddi bir konuşma yap ve net ol. Beklentilerini söyle. Erkekler farkında olmadan yapıyorlar birçok şeyi konuşunca farkedip düzeltebilir. Kavga ile çözemezsin. Bunu yaptığında üzülüyorum çünkü sana değer veriyorum gibi konuşursan Hürrem stratejisi ile kazanırsınSinirden kuduruyorum şuan da sizinde eşleriniz her akşam sizi bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyormu? Akşama kadar zaten başka arkadaşlarınun yanında. 6 saat çalışıyor toplam sabah 6 da çıkıyor evden. Akşama kadar bişey demiyorum . Bütün herşeyi kendim yapıyorum yorulmamasina rağmen. Bireyin ucundan tutmuyo. Akşamları da beni yanlız bırakıp dışarı çıkıyo. Çok sıkılıyorum çok bunalıyorumartık yeter hiç bişey diyemedim . Bi yanım ağzıma geleni say diyor bi yanim kötü olursun bebeğe bişey olur diyor . Ama içime atmaktan çıldırcm
Bu 300 lirayı almak için falan bı yere başvuru yapmamız gerekiyor mu cnm ?
Sağolasın cnm. 100 küsür olan emzirme parası mı
Defalarca anlattım anlamıyor. Kavga ettim anlamıyor. Hamilelikten susuyorum onu da anlamıyor. İyi ce salaklar yerine koymaya başladıCnm sakin ol bebişi düşün. Karşına alıp ciddi bir konuşma yap ve net ol. Beklentilerini söyle. Erkekler farkında olmadan yapıyorlar birçok şeyi konuşunca farkedip düzeltebilir. Kavga ile çözemezsin. Bunu yaptığında üzülüyorum çünkü sana değer veriyorum gibi konuşursan Hürrem stratejisi ile kazanırsın
Sinirden kuduruyorum şuan da sizinde eşleriniz her akşam sizi bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyormu? Akşama kadar zaten başka arkadaşlarınun yanında. 6 saat çalışıyor toplam sabah 6 da çıkıyor evden. Akşama kadar bişey demiyorum . Bütün herşeyi kendim yapıyorum yorulmamasina rağmen. Bireyin ucundan tutmuyo. Akşamları da beni yanlız bırakıp dışarı çıkıyo. Çok sıkılıyorum çok bunalıyorumartık yeter hiç bişey diyemedim . Bi yanım ağzıma geleni say diyor bi yanim kötü olursun bebeğe bişey olur diyor . Ama içime atmaktan çıldırcm
Kızlar bebek yağı olarak ne aldınız veya alacaksınız? Sık sık yağlamak mantıklı mı, arkadaş ciltleri çok kuruyor dedi ama ben karar veremedim ne alacağıma.
Burts bees veya frei öl nasıldır sizce?
Söyledim. Susuyorum kaç defadır beni susturmaya çalışır gibi öpüyo bişey demiyorum 1 bişey demedim 2 demedim çivisini çıkardıniye içine atıyorsun ki konuşsana.
eşim hamileliğimden beri 2-3 defa gitmiştir o da çok yalnız kalmayayım diye saatli gidip geliyor.
artık sonlardayız yalnız bırakma beni diye söylesen anlamaz mı?
evde eğleneceği bişeyler yapmıyor musunuz?
arkadaşları mı çağırıyor?
kendini üzme sen.
frei oilin ben çatlak yağını kullanıyorum vakti zamanında ucuzken almıştım.Frei oil cok iyi ve icerigi cok temiz diye duydum.
Burt bees in de meme ucu kremi ve pisik kremini cok onerdi bir arkadasim.
Canım değer yazmıyor sadece 2 tane ++ varProtein kaç çıktı? Benim de protein var ama 25 ve akıntı bile protein var gösterirmiş.
Bak bunu bilmiyordum cnmEvet canım ilk bebekte eşim halletmisti. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına mi ne gitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?