2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım son 2 ay kontroller siklasiyor devlette de oyle cok para gelsinle alakası oldugunu sanmıyorum.

İçine neden atıp kendine dert ediyorsun ki eşler sorunlarını birbirleriyle paylaşmalı yoksa devam eder kafasına göre hareket etmeye. Eşin demiyorsa sen de bu akşam da birlikte çıkalım diye. Hala anlayışsız olmaya devam ediyorsa sende çık arkadaşlarınla dışarıya madem öyle kısasa kısas.

Burada arkadaşım yok malesef olanlar da eşimin arkadaşlarının karıları . Nasıl vicdanı rahat ediyor ben bunu anlayamıyorum mesaj yazdım az önce az bişey gönderdim geliyorum yazmış.

Canım son 2 ay kontroller siklasiyor devlette de oyle cok para gelsinle alakası oldugunu sanmıyorum.

Benim hamileliğin başından beri genelde hep bsy çıktığı için gel 2 hafta sonra olayı çok oldu canım.hic demediler gel 10 gün sonra el mahkum gidiyoruz

aydingelini herşey yolunda mı canım yazmıyorsun ne zamandır?
Canım artık okadar kafam dolu psikolojim darlandı ki bakamıyorum. Allaha şükür herşey yolunda. Bugün işe gitmedim oda bakalım karar verelim artık diye. Bu istanbul öyle lanet ki sadece bikaç parça eksik alabildim tüm gün bitti . Eşimde gece işe gidiyo diye vaktiyle döndük dinlensin diye.
Oda da beğenemedik. Belli bi cadde sokak vs yok biri anyada biri konyada diye. Artık zaman daralıyo diye bunalıma girdim gercekten gece bebek doğmuş ve kıyafetlerini yıkamadan giydirmiştim o derece darlıyo zaman beni :)
Sen nasılsın peki yakında giremedim herkesin keyfi yerinde mi

Sakin ol önce kendini ve bebeğini düşün...geldiğinde sakince konuş son zamanlarda artık yalnız kalmak istemediğini daha fazla desteğe ihtiyacın olduğunu en çokta onun desteğine ihtiyacın olduğunu sakince anlat

frei oilin ben çatlak yağını kullanıyorum vakti zamanında ucuzken almıştım.
Bebe yağını da alayım o zaman, içilebilir yazıyor ama bilemedim yine de. Teşekkür ettim :)

Instagramda muhendisinoglu diye bir hesap var. Bir baba butun kimyasal bebek urunlerini inceliyor. Bakmani tavsiye ederim. Deterjan, sampuan, islak mendil vs hepsini detayli inceleyip en dogal olanlari soyluyor.

Instagramda muhendisinoglu diye bir hesap var. Bir baba butun kimyasal bebek urunlerini inceliyor. Bakmani tavsiye ederim. Deterjan, sampuan, islak mendil vs hepsini detayli inceleyip en dogal olanlari soyluyor.
Takip ediyorum onu ama bebek yağını incelemedi henüz diye biliyorum

Dert etme canım ya ne olacak iki ip bı battaniye olsun en kotu ihtimalle çingene salincagi yapiverirsiniz hepsi hallolur Allah'ın izniyle kendini de yavrunu da strese sokma.
Biz de iyiyiz şükür canım senin de iyi olmana sevindim.

Evet onu bende bugün gördüm anında takibe aldım izmiremzirmedanişmani var orda da emzirmeye alakalı güzel paylaşımlar var fb'ta da emzirme sanati diye grupları varmış ayy ikisi alakasız ama faydalı diye söyleyim dedim

Iyi ettin boyle seyleri paylasalim birbirimizle :) hemen takibe aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…