Canım son 2 ay kontroller siklasiyor devlette de oyle cok para gelsinle alakası oldugunu sanmıyorum.Aynen canım benim bugün 10. Günüm ücret odemedim.ama 2 hafta sonra hep çağırıyorlar para gelsin diye. Doğum ücretini bır kez doktora sorduk simdi ne kadar hiç bilmiyorum. sekreter söylemiyor doktorla konuşun diyor.doktorla konuşmak da hiç hoş değil bence
Sinirden kuduruyorum şuan da sizinde eşleriniz her akşam sizi bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyormu? Akşama kadar zaten başka arkadaşlarınun yanında. 6 saat çalışıyor toplam sabah 6 da çıkıyor evden. Akşama kadar bişey demiyorum . Bütün herşeyi kendim yapıyorum yorulmamasina rağmen. Bireyin ucundan tutmuyo. Akşamları da beni yanlız bırakıp dışarı çıkıyo. Çok sıkılıyorum çok bunalıyorumartık yeter hiç bişey diyemedim . Bi yanım ağzıma geleni say diyor bi yanim kötü olursun bebeğe bişey olur diyor . Ama içime atmaktan çıldırcm
Bak bunu bilmiyordum cnmbakanlik derken?biz ilçede oturuyoruz burda nereye başvurmak gerekiyor?
Öğretmene de veriliyor mu yani?İlkten SGK ya gitti onlar yönlendirdiler. SGK ya sorarsiniz varsa
Burada arkadaşım yok malesefİçine neden atıp kendine dert ediyorsun ki eşler sorunlarını birbirleriyle paylaşmalı yoksa devam eder kafasına göre hareket etmeye. Eşin demiyorsa sen de bu akşam da birlikte çıkalım diye. Hala anlayışsız olmaya devam ediyorsa sende çık arkadaşlarınla dışarıya madem öyle kısasa kısas.
Nereye nasıl başvurmak gerekiyor cnm?Evet ben aldım
Canım son 2 ay kontroller siklasiyor devlette de oyle cok para gelsinle alakası oldugunu sanmıyorum.
Öğretmene de veriliyor mu yani?
Bu nerden nasıl alınıyor acaba merak ettim hic bilmiyorum böyle şeyleri.Tabi o 300 TL çalışan çalışmayan memur veya özel sektör farketmeden herkese veriliyor. Diğer süt parası dediğim memurlara verilmiyor
Canım artık okadar kafam dolu psikolojim darlandı ki bakamıyorum. Allaha şükür herşey yolunda. Bugün işe gitmedim oda bakalım karar verelim artık diye. Bu istanbul öyle lanet ki sadece bikaç parça eksik alabildim tüm gün bitti . Eşimde gece işe gidiyo diye vaktiyle döndük dinlensin diye.aydingelini herşey yolunda mı canım yazmıyorsun ne zamandır?
Sakin ol önce kendini ve bebeğini düşün...geldiğinde sakince konuş son zamanlarda artık yalnız kalmak istemediğini daha fazla desteğe ihtiyacın olduğunu en çokta onun desteğine ihtiyacın olduğunu sakince anlatSöyledim. Susuyorum kaç defadır beni susturmaya çalışır gibi öpüyo bişey demiyorum 1 bişey demedim 2 demedim çivisini çıkardıyardım da etmiyo . Bana gelince yönetmeye çalışıyo her.konuda ama kendisi bu kadar serbest işte. Kendi düşünsün istiyorum ama nafile düşüneceği yok resmen seni sallamıyorum der gibi çıkıp gidiyor . Bende de panik atak var bi sinirlendim mi bağırmaya başlayıp atak geçiriyorum . O kadar.zor tutuyorum ki kendimi sakın kalmak için bişey dememek için . Bi tek bu böyle. Diğer arkadaşları eşlerine önem gösteriyorlar. Hamile de olmasam korktuğumu biliyor akşamları her akşam yanaliz bırakıp çıkıyor. Benimle zaten evde doğru düzgün muhabbeti yok telefonu alip ya oturuyor yata uyukluyor .sinirlerim çok bozuldu durduramıyorum kendimi şuan
frei oilin ben çatlak yağını kullanıyorum vakti zamanında ucuzken almıştım.
Bebe yağını da alayım o zaman, içilebilir yazıyor ama bilemedim yine de. Teşekkür ettim :)
Takip ediyorum onu ama bebek yağını incelemedi henüz diye biliyorumInstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var. Bir baba butun kimyasal bebek urunlerini inceliyor. Bakmani tavsiye ederim. Deterjan, sampuan, islak mendil vs hepsini detayli inceleyip en dogal olanlari soyluyor.
Canım artık okadar kafam dolu psikolojim darlandı ki bakamıyorum. Allaha şükür herşey yolunda. Bugün işe gitmedim oda bakalım karar verelim artık diye. Bu istanbul öyle lanet ki sadece bikaç parça eksik alabildim tüm gün bitti . Eşimde gece işe gidiyo diye vaktiyle döndük dinlensin diye.
Oda da beğenemedik. Belli bi cadde sokak vs yok biri anyada biri konyada diye. Artık zaman daralıyo diye bunalıma girdim gercekten gece bebek doğmuş ve kıyafetlerini yıkamadan giydirmiştim o derece darlıyo zaman beni :)
Sen nasılsın peki yakında giremedim herkesin keyfi yerinde mi
Evet onu bende bugün gördüm anında takibe aldım izmiremzirmedanişmani var orda da emzirmeye alakalı güzel paylaşımlar var fb'ta da emzirme sanati diye grupları varmış ayy ikisi alakasız ama faydalı diye söyleyim dedimInstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var. Bir baba butun kimyasal bebek urunlerini inceliyor. Bakmani tavsiye ederim. Deterjan, sampuan, islak mendil vs hepsini detayli inceleyip en dogal olanlari soyluyor.
Bu nerden nasıl alınıyor acaba merak ettim hic bilmiyorum böyle şeyleri.
Bebek yagini ya bi paylasimda ya da storyde gormustum. Kendi bebegine frei oil kullandigini yenilebilir icerigi oldugunu soylemisti.Takip ediyorum onu ama bebek yağını incelemedi henüz diye biliyorum
Iyi ettin boyle seyleri paylasalim birbirimizle :) hemen takibe aliyorum.Evet onu bende bugün gördüm anında takibe aldım izmiremzirmedanişmani var orda da emzirmeye alakalı güzel paylaşımlar var fb'ta da emzirme sanati diye grupları varmış ayy ikisi alakasız ama faydalı diye söyleyim dedim
Hmm onu bilmiyorum canım.Canım değer yazmıyor sadece 2 tane ++ var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?