- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
ala ala bolda su içiyorsun halbu ki biz napıcaz bu enfeksiyonuİnanır misin canım ben de ne yanma var ne de sık idrara gitme idrari tutamama var.gunde en az 3 lt su iciyorum buna rağmen enfeksiyon yakamdan düşmüyor
Tesekkur ederim canım çok sağol.Doğum belgesiyle başvuruluyor canım.
https://yeni-kimlik.com/dogum-yardimi.html
Surada ayrıntılı olarak anlatmis
Ben de lequeen markayı takip ediyordum biraz pahalı o da en azı 160 tl. bakayım canım ona da teşekkür ederimBen hepsiburadadan the pack marka aldım süper ötesi kaliteli çıktı. 120 tlye mi ne almıştım.
Canim civilin internet sitesine bi bak istersen kuvet takimi icin indirime girmisti gecen hafta ben alirken. Lohusa taKimini bende lohusa sepetinden siparis edecegim. Gezdim bulamadim orda cesit cesit varvardi en son baktigimdaTeşekkür ederim cvp için.Ben de e bebek babyjem set alayım dedim ama internetten alacağım mecbur onu da.Lohusa de bakayım.Çıksam eminim daha uygun ve çeşitli bulurum ama gezemeyince artık bu şekilde hallolacak.
Bu cantalarin termos gözleri var ya bende onlar bozulur diye korktugumdan yikamadim acikcasi. İcini disini silicem bende guzelce.Acaba bende mi sirkeli suyla silsem. İyi fikir. Elde yıkayamayacağım için hassasta en düşük devirde yıkayacaktım ama silmek daha mantıklı geldi şu an. Çok sag ol canım. Ufkumu açtın.
Ben e bebekten cok uyguna aldim 10 lu set 50 liramiydi neydi. E bebegin sitesinde firsat bu firsat bölümne bak istersen bi orda vardi uyguna. Bi de melikeninsirindükkani diye bi sayfa var instagramda ellernde kalan tek urunleri uyguna satiyor storyden goruyorum orayada bi bak istersen :)Emira SY canım sen tecrübelisin sana danışayım hastane çıkışı alacağım ama 10 lu takımlar aşırı pahalı ben kendim zaten i sürü battaniye falan alacağım. dikeceğim. 5 li takım alsam olur mu. hastane çıkış setini bebek ne kadar kullanabiliyor. eğer baya işe yarıyorsa minnie mouse nin takımını beyendim onu alayım diyorum. ama o fiyata 5 tane 5 li alabiliyorum ...:) İstanbulda olunca geçim biraz zor bu nedenle bu kadar ince hesap yapmaya çalışıyorum... Eşime çok yüklenmemek için. .
Canim bendede panik atak var sinirlenince tüm vucudum kas kati kesiliyor o yüzden öncelikli tavsiyem esinle tartismaya girme. Ben hep soyluyorum su cocugu bi cikarayim o zaman gostercem beni hamileligimde sinirlendiren herkese. Benim esim ilgilidir bana düskündr ama bizimde ailevi sorunlarimiz var. Bende yoruldum bi patlama yasamak istiyorum doldum iyice. Ama sonra aklima bebegim geliyor. Sinirlenince cok kötü oluyorum ben bi de atak gelirse cocuga bisey olur pisman olurum diyorum doguma gun sayiyorum. Dogum olsunda Allahin izniyle saglikla o zaman cökelim bizi sinirlendirenlerin bogazina :)Söyledim. Susuyorum kaç defadır beni susturmaya çalışır gibi öpüyo bişey demiyorum 1 bişey demedim 2 demedim çivisini çıkardıyardım da etmiyo . Bana gelince yönetmeye çalışıyo her.konuda ama kendisi bu kadar serbest işte. Kendi düşünsün istiyorum ama nafile düşüneceği yok resmen seni sallamıyorum der gibi çıkıp gidiyor . Bende de panik atak var bi sinirlendim mi bağırmaya başlayıp atak geçiriyorum . O kadar.zor tutuyorum ki kendimi sakın kalmak için bişey dememek için . Bi tek bu böyle. Diğer arkadaşları eşlerine önem gösteriyorlar. Hamile de olmasam korktuğumu biliyor akşamları her akşam yanaliz bırakıp çıkıyor. Benimle zaten evde doğru düzgün muhabbeti yok telefonu alip ya oturuyor yata uyukluyor .sinirlerim çok bozuldu durduramıyorum kendimi şuan
Dün akşam geldi gittikten 20 dakika sonra . Ağlamaktan helak olmuştum uyudum direk muhatap olmadan o yüzden, insan gibi tekrar söylemeyi düşünüyorum. Kendisi dedi geçen gün bundan sonra dışarı çıkamam zaten diye . Ama lafta demek ki sadece .Sakin ol önce kendini ve bebeğini düşün...geldiğinde sakince konuş son zamanlarda artık yalnız kalmak istemediğini daha fazla desteğe ihtiyacın olduğunu en çokta onun desteğine ihtiyacın olduğunu sakince anlat
Ben kundaklaMayı düşünüyorum kış olacağı için hava soğuk olur diye hemde bebeği tutmakta zorlamamak için.Kızlar bu arada kundak konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben kızımda kullanmadım zaten küvezde yayıla yayıla yatmaya alıştığı için hala da öyle yatar :) aranızda bebeğini kundaklayacak olan var mı? Eskiler bu konuda biraz ısrarcı oluyor
Bende aynıyım seninle:)Valla ben kundaklamayi düşünüyorum ama eskilerin ısrarindan degil kısa denk geldigi icin üsümesin diye bide benim evim dogalgaz sobalı oldugu icin üşüme ihtimali daha yuksek olur diye kundak yapacağım. Bide biraz garip gelebilir ama ben yeni dogan bebekleri kucagima almaktan korkuyorum kolu bacagi incinir diye kundak yaparsam daha rahat kucagima da alırım diye dusunerekten sadece kisa bi sure kundak yapmayi düşünüyorum
Yanımda etrafımda ailem vs olsa anlayacağım yada apartmanda komşu olsa başım sıkışınca birinin kapısıni çalarım ama hiç kimse yok . Haliyle bi tek o var bitek ondan bekliyorum oda beni bu halimle paramparça a yaptıBenimki ilk hamileliğin çok giderdi gece gelirdi normalde de geç saatlere kadar çalışır zaten. Çok kavga ettim. Çok sinirlendim ozaman saçlarımı yoluyordum sinirden. Şimdi arkadaşlarının yanına çok gitmez vakti yok. Geç saatlere kadar çalışıyor bazen. Ama kaşarlanmışım galiba hiç umrumda değil. Takmıyorum bile. Sanırım ilkinde daha çok ilgi bekliyorsun göremeyince yıpranıyorsun. İkincide herşeye alışıyorsun.hiç kendini boşuna yıpratma hiçbir adam senin düşündüğün gibi ince düşünemiyor çünkü
Mustela aldım canım benim kullanıp memnun kalmayan yok diye biliyorum. İçerisinde zararlı madde de yok bebeklerde konak oluşumunu da engelliyor diye aldım menünün kalırsam devam ederim eğer kalmazsam başka kullanırım diye düşündüm.Merhaba kızlar Doğum çantaları hazırlanmaya başlandı sanırım :) ben de yarın halletcem inşallah. Şampuan hangi marka aldınız? Sls sles filan olmayan memnun olduğunuz bi marka var mı
İçime atmaktan sakın mülayim bi insan oldum sanmıyorum ki doğumdan sonra sesim çıksın. Bu halimden hiç ama hiç memnun değilim. Cazgir insan olmak istiyorum:) yoruldum yorulmak ne kelime insani bi anda yerle bir edebiliyorlar dün gitti 20 dakika içinde geri döndü ama ogelene kadar bana gelenler geldi ağlamaktan mahvoldum . O gelince de suratına bile bakmadım direk uyudum . Değer miydi 20 dakika için beni o kadar ağlatmaya. Bebek içim de sabaha.kadar taş gibi olduCanim bendede panik atak var sinirlenince tüm vucudum kas kati kesiliyor o yüzden öncelikli tavsiyem esinle tartismaya girme. Ben hep soyluyorum su cocugu bi cikarayim o zaman gostercem beni hamileligimde sinirlendiren herkese. Benim esim ilgilidir bana düskündr ama bizimde ailevi sorunlarimiz var. Bende yoruldum bi patlama yasamak istiyorum doldum iyice. Ama sonra aklima bebegim geliyor. Sinirlenince cok kötü oluyorum ben bi de atak gelirse cocuga bisey olur pisman olurum diyorum doguma gun sayiyorum. Dogum olsunda Allahin izniyle saglikla o zaman cökelim bizi sinirlendirenlerin bogazina :)
Ben dogal zeytinyagli sabun almaya karar verdim kimyasal var zararli bilebolmasa digerlerinde diye:)Merhaba kızlar Doğum çantaları hazırlanmaya başlandı sanırım :) ben de yarın halletcem inşallah. Şampuan hangi marka aldınız? Sls sles filan olmayan memnun olduğunuz bi marka var mı
Dün akşam geldi gittikten 20 dakika sonra . Ağlamaktan helak olmuştum uyudum direk muhatap olmadan o yüzden, insan gibi tekrar söylemeyi düşünüyorum. Kendisi dedi geçen gün bundan sonra dışarı çıkamam zaten diye . Ama lafta demek ki sadece .
Ben kundaklaMayı düşünüyorum kış olacağı için hava soğuk olur diye hemde bebeği tutmakta zorlamamak için.
Bende aynıyım seninle:)
Yanımda etrafımda ailem vs olsa anlayacağım yada apartmanda komşu olsa başım sıkışınca birinin kapısıni çalarım ama hiç kimse yok . Haliyle bi tek o var bitek ondan bekliyorum oda beni bu halimle paramparça a yaptı
Mustela aldım canım benim kullanıp memnun kalmayan yok diye biliyorum. İçerisinde zararlı madde de yok bebeklerde konak oluşumunu da engelliyor diye aldım menünün kalırsam devam ederim eğer kalmazsam başka kullanırım diye düşündüm.
İçime atmaktan sakın mülayim bi insan oldum sanmıyorum ki doğumdan sonra sesim çıksın. Bu halimden hiç ama hiç memnun değilim. Cazgir insan olmak istiyorum:) yoruldum yorulmak ne kelime insani bi anda yerle bir edebiliyorlar dün gitti 20 dakika içinde geri döndü ama ogelene kadar bana gelenler geldi ağlamaktan mahvoldum . O gelince de suratına bile bakmadım direk uyudum . Değer miydi 20 dakika için beni o kadar ağlatmaya. Bebek içim de sabaha.kadar taş gibi oldu
Bazen erkekler çok tuhaf oluyor canım sende kendini üzmemeye çalış. Isteklerini anlat açıkça anlat bebiş gelince herşey değişir bu sefer evden çıkmak istemez ilk bebekse belki şuan o da korkuyordur herşey olabilirDün akşam geldi gittikten 20 dakika sonra . Ağlamaktan helak olmuştum uyudum direk muhatap olmadan o yüzden, insan gibi tekrar söylemeyi düşünüyorum. Kendisi dedi geçen gün bundan sonra dışarı çıkamam zaten diye . Ama lafta demek ki sadece .
Ben kundaklaMayı düşünüyorum kış olacağı için hava soğuk olur diye hemde bebeği tutmakta zorlamamak için.
Yanımda etrafımda ailem vs olsa anlayacağım yada apartmanda komşu olsa başım sıkışınca birinin kapısıni çalarım ama hiç kimse yok . Haliyle bi tek o var bitek ondan bekliyorum oda beni bu halimle paramparça a yaptı
Mustela aldım canım benim kullanıp memnun kalmayan yok diye biliyorum. İçerisinde zararlı madde de yok bebeklerde konak oluşumunu da engelliyor diye aldım menünün kalırsam devam ederim eğer kalmazsam başka kullanırım diye düşündüm.
İçime atmaktan sakın mülayim bi insan oldum sanmıyorum ki doğumdan sonra sesim çıksın. Bu halimden hiç ama hiç memnun değilim. Cazgir insan olmak istiyorum:) yoruldum yorulmak ne kelime insani bi anda yerle bir edebiliyorlar dün gitti 20 dakika içinde geri döndü ama ogelene kadar bana gelenler geldi ağlamaktan mahvoldum . O gelince de suratına bile bakmadım direk uyudum . Değer miydi 20 dakika için beni o kadar ağlatmaya. Bebek içim de sabaha.kadar taş gibi oldu
canım dediğin gibi öneriyolar zaten son banyo suyuna eklemek en iyisi direk bebişlerimizin o minnoş tenlerine sürmektense ..bende hindistan cevizi yağı kullanacağım zaten çatlak kremi olarakta onu kullanıyorum..Ben çok pahalı birşey almak istemedim çünkü ilk çocukta 3 çanta parçaladımebebekte tesadüf bi model gördüm 50 tl ye onu aldım. Yırtılırsa falan da verdiğim paraya üzülmem gittiği yere kadar kullanırım. Bu çantayı aldım.Eki Görüntüle 2189889
Bebek yağı kullanımı kişiye göre değişiyor galiba. pek kullanamadım ilk çocukta. Bu seferde elimde organik Hindistan cevizi yağı var onu kullanmayı düşünüyorum. Hatta ilk zamanlar direk bebeği yağlamak yerine banyoda son dökülecek suya ekleyin o suyu dökün deniyordu öyle yapabilirim,
Canım evin ya da yaşadığın şehrin hava şartlarına bağlı bence. Bizim buralarda kış soğuk olur. bebeklere bizim giydiğimizdenbir kat fazla giydirmeli diye biliyorum. Yani sende tek uzun kollu ve tek pijama varsa onda iki kat olmalı. Yani ben şöyle yaparım bir tane uzun kollu çıtçıtlı ve ayaklı pijama üstüne bir alt üst takım ya da tulum giydiririm. Üzerini de bir battaniyeyle sararım kundak gibi.
Ayni durumdayiz normalde ben cok cazgirimdir ama hamilelikte mecburen bi sakinligimi koruyorum bende bu halimi sevmiyorum. Cunku esim beni o sekilde tanidigi icin bu halimde sanki hep boyleymisim gibi kendi capinda alasagi etmeye calisiyor. Daha yeni konustuk esimlede farkindaysan hamileyim diye boyleyim sirf cocuga bisey olmasin bana kriz gelirse die dedim. Genelde sinrlendigimde odama girip yatagimda bi sure agliyorum biraz sakinlesince yine soylemek istedklerimi soyluyorum. Sinir anindaki gibi etkili olmuyo ama idare ediyoruz. Sabret sende surda bisey kalmadi dogumumuzu yapalim saglicakla sonra biz sag onlar selamet :)) belki cocugu olunca kendiliginden düzelir esin bol bol dua et. Allah hale yola koysun insallah.Dün akşam geldi gittikten 20 dakika sonra . Ağlamaktan helak olmuştum uyudum direk muhatap olmadan o yüzden, insan gibi tekrar söylemeyi düşünüyorum. Kendisi dedi geçen gün bundan sonra dışarı çıkamam zaten diye . Ama lafta demek ki sadece .
Ben henuz almadım ama mustela almayı düşünüyorum.Merhaba kızlar Doğum çantaları hazırlanmaya başlandı sanırım :) ben de yarın halletcem inşallah. Şampuan hangi marka aldınız? Sls sles filan olmayan memnun olduğunuz bi marka var mı
Ah kuzum yazık degil mi sana ve minnagina o kadar yipratma kendini erkek milleti iste ne yaparsan yap hep kendi bildiklerini yaparlar içlerinden gelmedikten sonra. Sen kendini cok yipratma bebeginin hazırlıklarına odaklan ona cok bel baglama erkek milleti zaten hali hazırda simarmaya cok meyilli oluyor. Biraz ihtiyacimiz oldugunu hissedince hemen kıymete biniyolar. O yüzden tek kalmak istemiyorum demek yerine umursamadan kendini üzmeden gözlemle zaten doğumun yaklastikca oda artik arkadaslarindan uzaklasir.Dün akşam geldi gittikten 20 dakika sonra . Ağlamaktan helak olmuştum uyudum direk muhatap olmadan o yüzden, insan gibi tekrar söylemeyi düşünüyorum. Kendisi dedi geçen gün bundan sonra dışarı çıkamam zaten diye . Ama lafta demek ki sadece .
canım geçen gittiğim kontrolde benim bebişin kafası da haftasına göre ilerde çıktı. ama doktorum korkma bu önemli değil ilerde vücut gelişimi yakalayacak bu haftayı dedi.ben de hiç takılmadım açıkçasıSağolasın canım. Ben stres oluyorum artık yaa. Doppler e yolladı tekrar bu sefer kalp çıktı. Mr çekilecek şimdi netten baltım sakıncası yokmuş senin bilgin var mı mr la ilgili
Tamam yazarim. Memnun olanlar da varmis. Fiyatla mi ilgili bilmiyorum ama 84 de az degil bence sade bir gecelik icin.Gelecek olanı da yorumlar mısın?
Merhaba kızlar Doğum çantaları hazırlanmaya başlandı sanırım :) ben de yarın halletcem inşallah. Şampuan hangi marka aldınız? Sls sles filan olmayan memnun olduğunuz bi marka var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?