2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar Doğum çantaları hazırlanmaya başlandı sanırım :) ben de yarın halletcem inşallah. Şampuan hangi marka aldınız? Sls sles filan olmayan memnun olduğunuz bi marka var mı

Lohusa sepetinden internette çok dolaşan bi model var onu aldım. Kalın bi şeyler giymeyi sevmediğim için kumaşı tiril tiril güzel geldi bana,annem de beğendi. 160 tl ye aldım galiba sabahlıklı. Yıkadım çekme de yapmadı ütüleyip terziye boy kestirmek kaldı şimdi.

Teşekkür ederim cvp için.Ben de e bebek babyjem set alayım dedim ama internetten alacağım mecbur onu da.Lohusa de bakayım.Çıksam eminim daha uygun ve çeşitli bulurum ama gezemeyince artık bu şekilde hallolacak.
Canim civilin internet sitesine bi bak istersen kuvet takimi icin indirime girmisti gecen hafta ben alirken. Lohusa taKimini bende lohusa sepetinden siparis edecegim. Gezdim bulamadim orda cesit cesit varvardi en son baktigimda

Acaba bende mi sirkeli suyla silsem. İyi fikir. Elde yıkayamayacağım için hassasta en düşük devirde yıkayacaktım ama silmek daha mantıklı geldi şu an. Çok sag ol canım. Ufkumu açtın.
Bu cantalarin termos gözleri var ya bende onlar bozulur diye korktugumdan yikamadim acikcasi. İcini disini silicem bende guzelce.

Ben e bebekten cok uyguna aldim 10 lu set 50 liramiydi neydi. E bebegin sitesinde firsat bu firsat bölümne bak istersen bi orda vardi uyguna. Bi de melikeninsirindükkani diye bi sayfa var instagramda ellernde kalan tek urunleri uyguna satiyor storyden goruyorum orayada bi bak istersen :)

Canim bendede panik atak var sinirlenince tüm vucudum kas kati kesiliyor o yüzden öncelikli tavsiyem esinle tartismaya girme. Ben hep soyluyorum su cocugu bi cikarayim o zaman gostercem beni hamileligimde sinirlendiren herkese. Benim esim ilgilidir bana düskündr ama bizimde ailevi sorunlarimiz var. Bende yoruldum bi patlama yasamak istiyorum doldum iyice. Ama sonra aklima bebegim geliyor. Sinirlenince cok kötü oluyorum ben bi de atak gelirse cocuga bisey olur pisman olurum diyorum doguma gun sayiyorum. Dogum olsunda Allahin izniyle saglikla o zaman cökelim bizi sinirlendirenlerin bogazina :)

Dün akşam geldi gittikten 20 dakika sonra . Ağlamaktan helak olmuştum uyudum direk muhatap olmadan o yüzden, insan gibi tekrar söylemeyi düşünüyorum. Kendisi dedi geçen gün bundan sonra dışarı çıkamam zaten diye . Ama lafta demek ki sadece .
Ben kundaklaMayı düşünüyorum kış olacağı için hava soğuk olur diye hemde bebeği tutmakta zorlamamak için.

Bende aynıyım seninle:)
Yanımda etrafımda ailem vs olsa anlayacağım yada apartmanda komşu olsa başım sıkışınca birinin kapısıni çalarım ama hiç kimse yok . Haliyle bi tek o var bitek ondan bekliyorum oda beni bu halimle paramparça a yaptı
Merhaba kızlar Doğum çantaları hazırlanmaya başlandı sanırım :) ben de yarın halletcem inşallah. Şampuan hangi marka aldınız? Sls sles filan olmayan memnun olduğunuz bi marka var mı
Mustela aldım canım benim kullanıp memnun kalmayan yok diye biliyorum. İçerisinde zararlı madde de yok bebeklerde konak oluşumunu da engelliyor diye aldım menünün kalırsam devam ederim eğer kalmazsam başka kullanırım diye düşündüm.
İçime atmaktan sakın mülayim bi insan oldum sanmıyorum ki doğumdan sonra sesim çıksın. Bu halimden hiç ama hiç memnun değilim. Cazgir insan olmak istiyorum:) yoruldum yorulmak ne kelime insani bi anda yerle bir edebiliyorlar dün gitti 20 dakika içinde geri döndü ama ogelene kadar bana gelenler geldi ağlamaktan mahvoldum . O gelince de suratına bile bakmadım direk uyudum . Değer miydi 20 dakika için beni o kadar ağlatmaya. Bebek içim de sabaha.kadar taş gibi oldu

Ben dogal zeytinyagli sabun almaya karar verdim kimyasal var zararli bilebolmasa digerlerinde diye:)

Kıyamam annesi ya senin üzgün olduğunu nasıl hissediyordur o şimdi. Dikkat et canım benim ya. Eşinle de güzel bir şekilde konuş. Benim eşim benim dışımda çok dışarı çıkmaz ama beni de bazen inadı yoruyor. Ama söylüyorum yani hep en hassas zamanlarım beni düşünmüyorsan azıcık kızımızı düşün diye. O da yola geliyor hemen kızııımm diye sevmeye başlıyor. Anlamıyorlar yani durumu illa bi hatırlatmak gerekiyor

Bazen erkekler çok tuhaf oluyor canım sende kendini üzmemeye çalış. Isteklerini anlat açıkça anlat bebiş gelince herşey değişir bu sefer evden çıkmak istemez ilk bebekse belki şuan o da korkuyordur herşey olabilir

canım dediğin gibi öneriyolar zaten son banyo suyuna eklemek en iyisi direk bebişlerimizin o minnoş tenlerine sürmektense ..bende hindistan cevizi yağı kullanacağım zaten çatlak kremi olarakta onu kullanıyorum..

Ayni durumdayiz normalde ben cok cazgirimdir ama hamilelikte mecburen bi sakinligimi koruyorum bende bu halimi sevmiyorum. Cunku esim beni o sekilde tanidigi icin bu halimde sanki hep boyleymisim gibi kendi capinda alasagi etmeye calisiyor. Daha yeni konustuk esimlede farkindaysan hamileyim diye boyleyim sirf cocuga bisey olmasin bana kriz gelirse die dedim. Genelde sinrlendigimde odama girip yatagimda bi sure agliyorum biraz sakinlesince yine soylemek istedklerimi soyluyorum. Sinir anindaki gibi etkili olmuyo ama idare ediyoruz. Sabret sende surda bisey kalmadi dogumumuzu yapalim saglicakla sonra biz sag onlar selamet :)) belki cocugu olunca kendiliginden düzelir esin bol bol dua et. Allah hale yola koysun insallah.

Ben henuz almadım ama mustela almayı düşünüyorum.

Ah kuzum yazık degil mi sana ve minnagina o kadar yipratma kendini erkek milleti iste ne yaparsan yap hep kendi bildiklerini yaparlar içlerinden gelmedikten sonra. Sen kendini cok yipratma bebeginin hazırlıklarına odaklan ona cok bel baglama erkek milleti zaten hali hazırda simarmaya cok meyilli oluyor. Biraz ihtiyacimiz oldugunu hissedince hemen kıymete biniyolar. O yüzden tek kalmak istemiyorum demek yerine umursamadan kendini üzmeden gözlemle zaten doğumun yaklastikca oda artik arkadaslarindan uzaklasir.

Sağolasın canım. Ben stres oluyorum artık yaa. Doppler e yolladı tekrar bu sefer kalp çıktı. Mr çekilecek şimdi netten baltım sakıncası yokmuş senin bilgin var mı mr la ilgili
canım geçen gittiğim kontrolde benim bebişin kafası da haftasına göre ilerde çıktı. ama doktorum korkma bu önemli değil ilerde vücut gelişimi yakalayacak bu haftayı dedi.ben de hiç takılmadım açıkçası

ben unibaby ve Sebamed almıştım cnm ama ikisininde içeriği pek hoş degilmis.ints. takip ettiğimiz sayfada bunları incelemiş en mahsumlari bunlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…