- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Kundak konusunda mahallenin en mutlu bebeği kitabını yazan yabancı bı yazarda kundak öneriyior kızlar.bende battaniyeyle falan yapmayı dusunuyorum.yeni doğmuş bebekler kundak yapılınca kendini anne karnındaki gibi güvende hissediyormusDün akşam geldi gittikten 20 dakika sonra . Ağlamaktan helak olmuştum uyudum direk muhatap olmadan o yüzden, insan gibi tekrar söylemeyi düşünüyorum. Kendisi dedi geçen gün bundan sonra dışarı çıkamam zaten diye . Ama lafta demek ki sadece .
Ben kundaklaMayı düşünüyorum kış olacağı için hava soğuk olur diye hemde bebeği tutmakta zorlamamak için.
Bende aynıyım seninle:)
Yanımda etrafımda ailem vs olsa anlayacağım yada apartmanda komşu olsa başım sıkışınca birinin kapısıni çalarım ama hiç kimse yok . Haliyle bi tek o var bitek ondan bekliyorum oda beni bu halimle paramparça a yaptı
Mustela aldım canım benim kullanıp memnun kalmayan yok diye biliyorum. İçerisinde zararlı madde de yok bebeklerde konak oluşumunu da engelliyor diye aldım menünün kalırsam devam ederim eğer kalmazsam başka kullanırım diye düşündüm.
İçime atmaktan sakın mülayim bi insan oldum sanmıyorum ki doğumdan sonra sesim çıksın. Bu halimden hiç ama hiç memnun değilim. Cazgir insan olmak istiyorum:) yoruldum yorulmak ne kelime insani bi anda yerle bir edebiliyorlar dün gitti 20 dakika içinde geri döndü ama ogelene kadar bana gelenler geldi ağlamaktan mahvoldum . O gelince de suratına bile bakmadım direk uyudum . Değer miydi 20 dakika için beni o kadar ağlatmaya. Bebek içim de sabaha.kadar taş gibi oldu
Evet ben de bu kitabı okudum ve kundak yapmayı düşünüyorum.Kundak konusunda mahallenin en mutlu bebeği kitabını yazan yabancı bı yazarda kundak öneriyior kızlar.bende battaniyeyle falan yapmayı dusunuyorum.yeni doğmuş bebekler kundak yapılınca kendini anne karnındaki gibi güvende hissediyormus
Kıyamam annesi ya senin üzgün olduğunu nasıl hissediyordur o şimdi. Dikkat et canım benim ya. Eşinle de güzel bir şekilde konuş. Benim eşim benim dışımda çok dışarı çıkmaz ama beni de bazen inadı yoruyor. Ama söylüyorum yani hep en hassas zamanlarım beni düşünmüyorsan azıcık kızımızı düşün diye. O da yola geliyor hemen kızııımm diye sevmeye başlıyor. Anlamıyorlar yani durumu illa bi hatırlatmak gerekiyor
Bazen erkekler çok tuhaf oluyor canım sende kendini üzmemeye çalış. Isteklerini anlat açıkça anlat bebiş gelince herşey değişir bu sefer evden çıkmak istemez ilk bebekse belki şuan o da korkuyordur herşey olabilir
Ayni durumdayiz normalde ben cok cazgirimdir ama hamilelikte mecburen bi sakinligimi koruyorum bende bu halimi sevmiyorum. Cunku esim beni o sekilde tanidigi icin bu halimde sanki hep boyleymisim gibi kendi capinda alasagi etmeye calisiyor. Daha yeni konustuk esimlede farkindaysan hamileyim diye boyleyim sirf cocuga bisey olmasin bana kriz gelirse die dedim. Genelde sinrlendigimde odama girip yatagimda bi sure agliyorum biraz sakinlesince yine soylemek istedklerimi soyluyorum. Sinir anindaki gibi etkili olmuyo ama idare ediyoruz. Sabret sende surda bisey kalmadi dogumumuzu yapalim saglicakla sonra biz sag onlar selamet :)) belki cocugu olunca kendiliginden düzelir esin bol bol dua et. Allah hale yola koysun insallah.
Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederimmAh kuzum yazık degil mi sana ve minnagina o kadar yipratma kendini erkek milleti iste ne yaparsan yap hep kendi bildiklerini yaparlar içlerinden gelmedikten sonra. Sen kendini cok yipratma bebeginin hazırlıklarına odaklan ona cok bel baglama erkek milleti zaten hali hazırda simarmaya cok meyilli oluyor. Biraz ihtiyacimiz oldugunu hissedince hemen kıymete biniyolar. O yüzden tek kalmak istemiyorum demek yerine umursamadan kendini üzmeden gözlemle zaten doğumun yaklastikca oda artik arkadaslarindan uzaklasir.
Evet belki daha uysal bi bebek te olabilir . Battaniye de olabilir bu hazır kundaklar satılıyor onlarla da olabilir. Annem benim bebeklik beyaz etaminden kundagimi saklamış belki onunla yaparım bende ilk zamanlar eski düzenKundak konusunda mahallenin en mutlu bebeği kitabını yazan yabancı bı yazarda kundak öneriyior kızlar.bende battaniyeyle falan yapmayı dusunuyorum.yeni doğmuş bebekler kundak yapılınca kendini anne karnındaki gibi güvende hissediyormus
Ben aslında komilinin bebe yagini ve sampuanini dusunuyorum ama kararsizim hâlâEki Görüntüle 2189947 ben unibaby ve Sebamed almıştım cnm ama ikisininde içeriği pek hoş degilmis.ints. takip ettiğimiz sayfada bunları incelemiş en mahsumlari bunlarmis
Bizimki maca gidiyor fenerin hastasi ne yapiyimBenimki ilk hamileliğin çok giderdi gece gelirdi normalde de geç saatlere kadar çalışır zaten. Çok kavga ettim. Çok sinirlendim ozaman saçlarımı yoluyordum sinirden. Şimdi arkadaşlarının yanına çok gitmez vakti yok. Geç saatlere kadar çalışıyor bazen. Ama kaşarlanmışım galiba hiç umrumda değil. Takmıyorum bile. Sanırım ilkinde daha çok ilgi bekliyorsun göremeyince yıpranıyorsun. İkincide herşeye alışıyorsun.hiç kendini boşuna yıpratma hiçbir adam senin düşündüğün gibi ince düşünemiyor çünkü
onu bende yaptırmayı dusunuyorum ya :) o kadar pahalı olamaz heralde cinsi neymıs sorsaydın ya hahaha :)Kızlar instagramda bir kapı süsü sordum 220 tl dedi. Nedir bu ya, ayıptır bu kadarı da :)
Instada takip et istersen cnm hepsini araştırmış ben geç keşfettim almış bulundum malesef.sayfanin adı mühendisinogluBen aslında komilinin bebe yagini ve sampuanini dusunuyorum ama kararsizim hâlâ
Benimki de öyle, kombinesi var. ama geçen gün bir arkadaşına belki bu sene her maça gidemem bebek doğunca dedi. Şaşırdım ve hoşuma gitti :) Aslında iki haftada bir 2 saat maça gitmesinden birşey olmaz, ona da iyi geliyor ama düşünmesi bile güzel.Bizimki maca gidiyor fenerin hastasi ne yapiyim
onu bende yaptırmayı dusunuyorum ya :) o kadar pahalı olamaz heralde cinsi neymıs sorsaydın ya hahaha :)
Kitapta yazılanları ben aslında yeğenimi falan uyuturken kullaniyordum gerçekten işe yariyodu bende uygulamayı düşünüyorum cnmEvet ben de bu kitabı okudum ve kundak yapmayı düşünüyorum.
Ben keçeden kendim yaptım cnm inan en fazla 20-30 liraya mâl oldu dikmeyi biliyorsan bence kendin yap kecedenKızlar instagramda bir kapı süsü sordum 220 tl dedi. Nedir bu ya, ayıptır bu kadarı da :)
Yok bende o işler maalesef hiç yok :) daha uygun fiyatlı bir şeyler araştıracağım artık.Ben keçeden kendim yaptım cnm inan en fazla 20-30 liraya mâl oldu dikmeyi biliyorsan bence kendin yap keceden
Ben 120ye yaptırıyorum. Keçeden.Kızlar instagramda bir kapı süsü sordum 220 tl dedi. Nedir bu ya, ayıptır bu kadarı da :)
Çok sağol canım merak etmene sevindim :)) maşallah paşana bu arada gidip görmüşsünüz sanırım :)Dert etme canım ya ne olacak iki ip bı battaniye olsun en kotu ihtimalle çingene salincagi yapiverirsinizhepsi hallolur Allah'ın izniyle kendini de yavrunu da strese sokma.
Biz de iyiyiz şükür canım senin de iyi olmana sevindim.
ben bu uyku eğitimi kitabında okudum da canım, bebek kundaktayken anne karnında gibi hissediyomuş, yarım kundak yapmak gerekirmiş. ben yapmayı düşünüyorum açıkcası. uykusunda elinden kolundan korkup uyanıyomuş çünkü. korkmasın kıyamam kuzuma :))Kızlar bu arada kundak konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben kızımda kullanmadım zaten küvezde yayıla yayıla yatmaya alıştığı için hala da öyle yatar :) aranızda bebeğini kundaklayacak olan var mı? Eskiler bu konuda biraz ısrarcı oluyor
ay yok artık.. benimde eşimin fırsatı olsa yicem başını ama adam bi gececi bi gündüzce. sadece pazar günleri evde. sürekli uymuyo. bu hafta sonu kesin karar verilcek artık olduğu kadar..üzme bunlar için kendini. İlk bebeğimin odası tam doğuma gideceğim günün gecesi gelmişti. Oda dişlerimi çıkarıp eşime bu oda bugün gelecek yoksa kötü olur dediğim için
maskoya bakmadık canım, maskoya ev mobilyası için gitmiştikte uuuv.. marmara parkı geçince pelican a doğru baktık oradan bi takım beğendim %90 o olcak.. ama yine bi bakınıyım demiştim bakamdık dün..Maşallah Yusuf’a.
Hayırlısı olsun. Sıkıcı olur ama gözetim altında olmak rahatlatıcı.
Saç mı göremedi acaba?
Maskoya mı baktınız? Orda bebek mağazaları bir bölümde sıra sıra. Bir de e-5 te Marmara Park o geçince rengarenk ve meltem mobilya var.
Penye battaniyeye kundak gibi sararak tutmak,yatırmak kolayıma geliyor. Yine öyle yaparım nasipse. Zaten biraz hareketlenince bazı bebek şişiniyor istemiyor.
ay bende çanta bakmıştım gece hemen bi inceliyim bu çok sağol canımBen çok pahalı birşey almak istemedim çünkü ilk çocukta 3 çanta parçaladımebebekte tesadüf bi model gördüm 50 tl ye onu aldım. Yırtılırsa falan da verdiğim paraya üzülmem gittiği yere kadar kullanırım. Bu çantayı aldım.Eki Görüntüle 2189889
Bebek yağı kullanımı kişiye göre değişiyor galiba. pek kullanamadım ilk çocukta. Bu seferde elimde organik Hindistan cevizi yağı var onu kullanmayı düşünüyorum. Hatta ilk zamanlar direk bebeği yağlamak yerine banyoda son dökülecek suya ekleyin o suyu dökün deniyordu öyle yapabilirim,
Canım evin ya da yaşadığın şehrin hava şartlarına bağlı bence. Bizim buralarda kış soğuk olur. bebeklere bizim giydiğimizdenbir kat fazla giydirmeli diye biliyorum. Yani sende tek uzun kollu ve tek pijama varsa onda iki kat olmalı. Yani ben şöyle yaparım bir tane uzun kollu çıtçıtlı ve ayaklı pijama üstüne bir alt üst takım ya da tulum giydiririm. Üzerini de bir battaniyeyle sararım kundak gibi.
Evet aslında dedigin gibi henüz almamisken ordan fikir edineyimInstada takip et istersen cnm hepsini araştırmış ben geç keşfettim almış bulundum malesef.sayfanin adı mühendisinoglu
Tek seferlik bı zararı olmaz herhalde cnm ya bundan sonrakilerde dikkat edersin.bende üni baby sıvı deterjan almıştım ona da kötü demisUf bu mühendisoglu vs dediğiniz yerde hacı şakir granül sabunun içerğinin baya kötü olduğunu söylemiş. Her şeyi de yıkamıştım. Şimdi baştan mı yıkıcam. Bi seferlik böyle giyse nolur ki?
canım eğer ütülemediysen ve içine sinmezse sadece durulama yapabilirsin bende domol ve unibaby almıştım kullanabilecek birilerine vereceğim..Uf bu mühendisoglu vs dediğiniz yerde hacı şakir granül sabunun içerğinin baya kötü olduğunu söylemiş. Her şeyi de yıkamıştım. Şimdi baştan mı yıkıcam. Bi seferlik böyle giyse nolur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?