2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kundak konusunda mahallenin en mutlu bebeği kitabını yazan yabancı bı yazarda kundak öneriyior kızlar.bende battaniyeyle falan yapmayı dusunuyorum.yeni doğmuş bebekler kundak yapılınca kendini anne karnındaki gibi güvende hissediyormus

Evet ben de bu kitabı okudum ve kundak yapmayı düşünüyorum.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederimm
Bana destek oldunuz rahatladım sayenizde. İnşallah düzene girer bebekle birlikte.
Evet belki daha uysal bi bebek te olabilir . Battaniye de olabilir bu hazır kundaklar satılıyor onlarla da olabilir. Annem benim bebeklik beyaz etaminden kundagimi saklamış belki onunla yaparım bende ilk zamanlar eski düzen

Kızlar instagramda bir kapı süsü sordum 220 tl dedi. Nedir bu ya, ayıptır bu kadarı da :)

Bizimki maca gidiyor fenerin hastasi ne yapiyim

Kızlar instagramda bir kapı süsü sordum 220 tl dedi. Nedir bu ya, ayıptır bu kadarı da :)
onu bende yaptırmayı dusunuyorum ya :) o kadar pahalı olamaz heralde cinsi neymıs sorsaydın ya hahaha :)

Bizimki maca gidiyor fenerin hastasi ne yapiyim
Benimki de öyle, kombinesi var. ama geçen gün bir arkadaşına belki bu sene her maça gidemem bebek doğunca dedi. Şaşırdım ve hoşuma gitti :) Aslında iki haftada bir 2 saat maça gitmesinden birşey olmaz, ona da iyi geliyor ama düşünmesi bile güzel.

onu bende yaptırmayı dusunuyorum ya :) o kadar pahalı olamaz heralde cinsi neymıs sorsaydın ya hahaha :)

ya kuru ağaç ve çiçeklerden 3 kuruşluk şey valla bu kadarını beklemiyordum.

Kızlar ya lohusa pijamalari gereksiz pahalı değil mi sizcede bana mı öyle geliyorhic içimden o kadar para verip almak gelmiyor başka alternatif nereden nasıl daha uyguna alabiliriz var mı daha uyguna alan?

Çok sağol canım merak etmene sevindim :)) maşallah paşana bu arada gidip görmüşsünüz sanırım :)
ben bu uyku eğitimi kitabında okudum da canım, bebek kundaktayken anne karnında gibi hissediyomuş, yarım kundak yapmak gerekirmiş. ben yapmayı düşünüyorum açıkcası. uykusunda elinden kolundan korkup uyanıyomuş çünkü. korkmasın kıyamam kuzuma :))
üzme bunlar için kendini. İlk bebeğimin odası tam doğuma gideceğim günün gecesi gelmişti. Oda dişlerimi çıkarıp eşime bu oda bugün gelecek yoksa kötü olur dediğim için
ay yok artık.. benimde eşimin fırsatı olsa yicem başını ama adam bi gececi bi gündüzce. sadece pazar günleri evde. sürekli uymuyo. bu hafta sonu kesin karar verilcek artık olduğu kadar..
maskoya bakmadık canım, maskoya ev mobilyası için gitmiştikte uuuv.. marmara parkı geçince pelican a doğru baktık oradan bi takım beğendim %90 o olcak.. ama yine bi bakınıyım demiştim bakamdık dün..
ay bende çanta bakmıştım gece hemen bi inceliyim bu çok sağol canım

Uf bu mühendisoglu vs dediğiniz yerde hacı şakir granül sabunun içerğinin baya kötü olduğunu söylemiş. Her şeyi de yıkamıştım. Şimdi baştan mı yıkıcam. Bi seferlik böyle giyse nolur ki?

Tek seferlik bı zararı olmaz herhalde cnm ya bundan sonrakilerde dikkat edersin.bende üni baby sıvı deterjan almıştım ona da kötü demisben daha yıkamadim o yüzden şimdilik başka alayım ama üni babyide atacak değilim artık onu sonraki aylarda kullancam yani

canım eğer ütülemediysen ve içine sinmezse sadece durulama yapabilirsin bende domol ve unibaby almıştım kullanabilecek birilerine vereceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…