2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağolasın canım. Artık kafayı takmıyorum dediğiniz gibidir yani. Buradaki çoğu arkadaşda öyle diyor. Doppler de de doktor kafada sorun yok dedi. Ama kalp sağa itilmiş onun için mr istedi. Netten baktım mr da sorun yok diyor hamileler için yarın çekilecek bakalım. İnşallah bebeğe zararı olmaz

Bizimki maca gidiyor fenerin hastasi ne yapiyim
Benimkide fenerin hastasi ya. Bizim maddi skntilarimz da var hala tutturmus bu senenin formasini alcam diye. Formada 200 lira o paraya ben cocugun bi ihtiyacini karsilarim. acimiyorlarda giden paralara. Digiturk mac paketi biticek onu yeniletecekmis onunda odemesi baya bi kabarik bu sene. Hadi ben calisiyodm onceden. Bu sene bebekle evdeyim ne yakicaz kisin bu sene de almayiver diyorum mac paketini bakalim napicaz. Benim kafam en ufak harcama bile yaparken neyse bunun yerine bebege sunu alirim diye calisiyo onunki de fenere nasil destek olurum diye calisiyo degisikler yani :)

Bizimkide oyle hastadi ah o formadan ne kavga ettik gitti aldi yeni sezon formasini bu sene kombinede aldi dogiturku iptal ettik fener aski baska kizimiza hello kity fener hastane çıkışıda aldik

Yok cnm raziyiz artik maca gitmesine de ben korkuyorum cpcuk dogudugubda mac olmasin

bişey olmaz canım bende unibaby almıştım onuda önermemiş. bikereden bişey olmaz dediler zaten çok çabuk kirletiyomuş

Benim psikoloji şu sıralar iyice gelgit oldu. Zaten depresyona yatkın bir ruh halim var. Bazen özellikle oğlumun tekmeleriyle hemen gidip doğurasım geliyor ama zaman zaman özellikle geceleri içimi bu korku endişe kaplıyor. Hastaneye doğuma nasıl gidicem. Bebeğe evde tek başına nasıl bakıcam. Büyük oğlumu okula nasıl hazırlayıp götürüp getiricem. Bunlar kafamda dağ gibi büyüyor. Off içimdeki sıkıntıyı dindiremiyorum.

inşallah canım .gönlünü ferah tut sen doktorlar öyle diyorsa vardır bir bildikleri.İnşallah mr ın sonucunu da hayırlı ve güzel bir haberle verirsin burda

pinkstrap nerelerdesin canım yazmıyorsun
Kayınvalidem bendeydi, o gitti annemler geldi ev temizliği başladı, kendi işlerim derken anca akşam yemeğe bakabildim. Doktora da sık gitmeyince gelişme de olmuyor, giremedim buraya. Sen ne yapıyorsun nasılsın?

Kayınvalidem bendeydi, o gitti annemler geldi ev temizliği başladı, kendi işlerim derken anca akşam yemeğe bakabildim. Doktora da sık gitmeyince gelişme de olmuyor, giremedim buraya. Sen ne yapıyorsun nasılsın?

Oh oh masallah :) ben de iyiyim şükür son dinlenmelerimi yapıyorum son haftalara girince artık yazmayan olunca endişeleniyoruz

Oh oh masallah :) ben de iyiyim şükür son dinlenmelerimi yapıyorum son haftalara girince artık yazmayan olunca endişeleniyoruz
Haklısın yok ya çok şükür, bu hafta gittim, sağlıklı normal giden gebeliğe bile garanti veremem ama şuan risk görmüyorum maşallah ikinizde iyisiniz dedi, daha sakinim o yüzden, haberler de duyulur hemen zaten, ben giremezsem Nevoş yazar haber verir :)
Tarifini yap bekliyoruz diğer tarafta

Ah şu etimi bı alsam 5 dakikada yaparım da

Kizlar lohusa takim aldim da ne olur olmaz birde gecelik aliyim diyorum soyle uygun aldiginiz var mi pijama takimim beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…