aynen bende öyleydim kimsem yoktuailem 1 saat uzaklıkta oturuyor başka bir ilde. Haliyle çok sık gidip gelemedim. Yapayalnız kaldım. Ama ne yaparsan kendine yapıyorsun inanki. Bebeğine yapıyorsun. Kızımda biraz sinirli oldu bazen diyorum benim yüzümden ben öyle olduğum için. Şimdi can yoldaşım bir evladım var belki oyüzden biraz daha rahatım. Ama sana tavsiyem boşver kafanı takma. Sen zarar görürsün. Kendine meşgale bul. Ben ilk kızımda bebek süsleri i kendim yapmıştım mesela. Sende yapabilirsin. Bebeğin için örgü ör bol bol bebek kitapları oku. Sana iyi gelecektirDün akşam geldi gittikten 20 dakika sonra . Ağlamaktan helak olmuştum uyudum direk muhatap olmadan o yüzden, insan gibi tekrar söylemeyi düşünüyorum. Kendisi dedi geçen gün bundan sonra dışarı çıkamam zaten diye . Ama lafta demek ki sadece .
Ben kundaklaMayı düşünüyorum kış olacağı için hava soğuk olur diye hemde bebeği tutmakta zorlamamak için.
Bende aynıyım seninle:)
Yanımda etrafımda ailem vs olsa anlayacağım yada apartmanda komşu olsa başım sıkışınca birinin kapısıni çalarım ama hiç kimse yok . Haliyle bi tek o var bitek ondan bekliyorum oda beni bu halimle paramparça a yaptı
Mustela aldım canım benim kullanıp memnun kalmayan yok diye biliyorum. İçerisinde zararlı madde de yok bebeklerde konak oluşumunu da engelliyor diye aldım menünün kalırsam devam ederim eğer kalmazsam başka kullanırım diye düşündüm.
İçime atmaktan sakın mülayim bi insan oldum sanmıyorum ki doğumdan sonra sesim çıksın. Bu halimden hiç ama hiç memnun değilim. Cazgir insan olmak istiyorum:) yoruldum yorulmak ne kelime insani bi anda yerle bir edebiliyorlar dün gitti 20 dakika içinde geri döndü ama ogelene kadar bana gelenler geldi ağlamaktan mahvoldum . O gelince de suratına bile bakmadım direk uyudum . Değer miydi 20 dakika için beni o kadar ağlatmaya. Bebek içim de sabaha.kadar taş gibi oldu
giderse gitsin. Benimde şuraya bırak de sende git bir arkadaşın varsa. Bu zamanlar güzel zamanlar zehir etmeyin kendinize ve bebeğinize. Ne yaparlarsa yapsınlar. Aman bırakın kocaları. Onlara muhtaç değiliz. Kendimize bir meşguliyet bulalım. Tek başına bile gidip kahve içmek bir yerde iyi gelir bazen.Bizimki maca gidiyor fenerin hastasi ne yapiyim
takma kafanı benim gibi yap. Eşim beni bilir bazen son na kadar ses çıkarmam ama son anda olsa o olacaktır. Sizinkide son anda oluversin ne olacak ki daha 2.5 ay var hazır alacaksanız sıkıntı olmaz. Benimki yapma bebek odasıydı oyüzden o sıkıntıyı yaşadım. Ama son gece geldi herşeyi de yerleşti bitti gitti bişey olmuyor. Bu tarz şeyler çok önemli değil.Çok sağol canım merak etmene sevindim :)) maşallah paşana bu arada gidip görmüşsünüz sanırım :)
ben bu uyku eğitimi kitabında okudum da canım, bebek kundaktayken anne karnında gibi hissediyomuş, yarım kundak yapmak gerekirmiş. ben yapmayı düşünüyorum açıkcası. uykusunda elinden kolundan korkup uyanıyomuş çünkü. korkmasın kıyamam kuzuma :))
ay yok artık.. benimde eşimin fırsatı olsa yicem başını ama adam bi gececi bi gündüzce. sadece pazar günleri evde. sürekli uymuyo. bu hafta sonu kesin karar verilcek artık olduğu kadar..
maskoya bakmadık canım, maskoya ev mobilyası için gitmiştikte uuuv.. marmara parkı geçince pelican a doğru baktık oradan bi takım beğendim %90 o olcak.. ama yine bi bakınıyım demiştim bakamdık dün..
ay bende çanta bakmıştım gece hemen bi inceliyim bu çok sağol canım
Bende yıkadım. Hacı Şakir granül tozla. Eskidendi sabun tozuyla yıkıyorlarmış. Annem dedi. Ne oldu bir eksikliğimiz mi varUf bu mühendisoglu vs dediğiniz yerde hacı şakir granül sabunun içerğinin baya kötü olduğunu söylemiş. Her şeyi de yıkamıştım. Şimdi baştan mı yıkıcam. Bi seferlik böyle giyse nolur ki?
aynen benim ilk gebeliğimde tokluk şekerim 250 çıktığında oluyordu ama açlık 90 95 olduğu için insülin başlayamadılarKızlar sağolun dün cevap yazan arkadaşlar çok oldu benim telde netim bitmiş bugünde hastanedeydim o yüzden cevap yazamadım herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sabah açlık kan şekerim yüksek çıkıyor diye dahiliyeye gittim aç ve tok kan verdim bakalım yarın çıkacak sonuçlar ama doktor değerlerin insülin başlayacak kadar değil biz toklukta 180 üzeri başlıyoruz dedi. açlıkta 100-105 çıkıyor dedim cihazlarda yanılma payı oluyor 5-10 dedi. kanına bakalım ona göre haraket ederiz çok yüksek değil dedi.. içim rahatladı biraz.
aynen bende pijama ldım gecelik bulamıyorum uygun ve büyük beden. Özdileğe baksana bazen oluyor orda. Pijamayı ordan aldım benKizlar lohusa takim aldim da ne olur olmaz birde gecelik aliyim diyorum soyle uygun aldiginiz var mi pijama takimim beyaz
Bende o korkuyu yaşıyorum zaman zaman. Bakarsın bişey olmaz artık biraz gözler morarmış uykusuzluktan saçlar elektrikle miş yorgunluktan bitap düşmüş duruma geleceğiz ama yapacak bişey yok. Kocan götürsün büyük çocuğu okula. Sana mı zimmetli. Kışın ortasında bebekle çıkmayacağını göre şimdiden söyle kendini ayarlasın.Benim psikoloji şu sıralar iyice gelgit oldu. Zaten depresyona yatkın bir ruh halim var. Bazen özellikle oğlumun tekmeleriyle hemen gidip doğurasım geliyor ama zaman zaman özellikle geceleri içimi bu korku endişe kaplıyor. Hastaneye doğuma nasıl gidicem. Bebeğe evde tek başına nasıl bakıcam. Büyük oğlumu okula nasıl hazırlayıp götürüp getiricem. Bunlar kafamda dağ gibi büyüyor. Off içimdeki sıkıntıyı dindiremiyorum.
işte biz kadınların en büyük sorunu burda. Karşımızdakini düşünmekten helak oluyoruz. Bende öyleyim. Ama öyle olmamak gerekiyormuş onu anladım. Kocama söylemeden herşeyi hallediyorum alıyordum yapıyordum AA sonra Bi baktım ki baba olmayı çok kolay sanıyorlar. Şimdi çocuklarla ilgili evle ilgili herşeyi söylüyorum yapsın. Alsın ev erkeği olmak kolay değil. Ben burda dünyanın kredisini ödüyorum. Erkeklere çokta acımayınBenimkide fenerin hastasi ya. Bizim maddi skntilarimz da var hala tutturmus bu senenin formasini alcam diye. Formada 200 lira o paraya ben cocugun bi ihtiyacini karsilarim. acimiyorlarda giden paralara. Digiturk mac paketi biticek onu yeniletecekmis onunda odemesi baya bi kabarik bu sene. Hadi ben calisiyodm onceden. Bu sene bebekle evdeyim ne yakicaz kisin bu sene de almayiver diyorum mac paketini bakalim napicaz. Benim kafam en ufak harcama bile yaparken neyse bunun yerine bebege sunu alirim diye calisiyo onunki de fenere nasil destek olurum diye calisiyo degisikler yani :)
işte biz kadınların en büyük sorunu burda. Karşımızdakini düşünmekten helak oluyoruz. Bende öyleyim. Ama öyle olmamak gerekiyormuş onu anladım. Kocama söylemeden herşeyi hallediyorum alıyordum yapıyordum AA sonra Bi baktım ki baba olmayı çok kolay sanıyorlar. Şimdi çocuklarla ilgili evle ilgili herşeyi söylüyorum yapsın. Alsın ev erkeği olmak kolay değil. Ben burda dünyanın kredisini ödüyorum. Erkeklere çokta acımayın
Canım zaten 2 kez duruladım hep. Yıkamıcam bir daha bir seferlik böyle olsun.canım eğer ütülemediysen ve içine sinmezse sadece durulama yapabilirsin bende domol ve unibaby almıştım kullanabilecek birilerine vereceğim..
Aynen canım ben de bi seferlik kullancam.bişey olmaz canım bende unibaby almıştım onuda önermemiş. bikereden bişey olmaz dediler zaten çok çabuk kirletiyomuş
Yıkamıcam bi daha canım.takma kafanı benim gibi yap. Eşim beni bilir bazen son na kadar ses çıkarmam ama son anda olsa o olacaktır. Sizinkide son anda oluversin ne olacak ki daha 2.5 ay var hazır alacaksanız sıkıntı olmaz. Benimki yapma bebek odasıydı oyüzden o sıkıntıyı yaşadım. Ama son gece geldi herşeyi de yerleşti bitti gitti bişey olmuyor. Bu tarz şeyler çok önemli değil.
Bende yıkadım. Hacı Şakir granül tozla. Eskidendi sabun tozuyla yıkıyorlarmış. Annem dedi. Ne oldu bir eksikliğimiz mi var
Anladım canım benm beğendğim mobilyayı 1ayda getiriyolarmış o yüzden strese girdim ama bu pazar inşallah hallediceztakma kafanı benim gibi yap. Eşim beni bilir bazen son na kadar ses çıkarmam ama son anda olsa o olacaktır. Sizinkide son anda oluversin ne olacak ki daha 2.5 ay var hazır alacaksanız sıkıntı olmaz. Benimki yapma bebek odasıydı oyüzden o sıkıntıyı yaşadım. Ama son gece geldi herşeyi de yerleşti bitti gitti bişey olmuyor. Bu tarz şeyler çok önemli değil.
Bende yıkadım. Hacı Şakir granül tozla. Eskidendi sabun tozuyla yıkıyorlarmış. Annem dedi. Ne oldu bir eksikliğimiz mi var
Kardescimm kardescim hiccc canini sikma:) hele bi bebek gelsin o zaman hersey nasil yoluna gorecek goreceksin:) buyugunu denokula basariyla gonderir kucugunude basariyla buyutursun.. Seytan vesvesesi bunlar zaten bir evlat buyutmussun ya :) hem Allah cenneti ayaklarina serdigi analari zorda koyar mi? Sen bakma vesveselere tadini yasayalim azcik daha icimizdeler sonra dosarda sevecegiz❤ veee hersey yolunda olacak insallah. Benim ilk bebegim herseye yabanciyim ama o halde korkmuyorum hos belkide o yuzden korkmuyorum olsun ama neden yapamayalim buna uygun yaratilmis harika bir varligiz kadinlar olarak❤Benim psikoloji şu sıralar iyice gelgit oldu. Zaten depresyona yatkın bir ruh halim var. Bazen özellikle oğlumun tekmeleriyle hemen gidip doğurasım geliyor ama zaman zaman özellikle geceleri içimi bu korku endişe kaplıyor. Hastaneye doğuma nasıl gidicem. Bebeğe evde tek başına nasıl bakıcam. Büyük oğlumu okula nasıl hazırlayıp götürüp getiricem. Bunlar kafamda dağ gibi büyüyor. Off içimdeki sıkıntıyı dindiremiyorum.
Kendim perdesini avizesini yedek nevresimı dir babynest puset örtüsüfalan yaptım canım. Şimdi ışıklı top yapacağım kendime aksesuar yapacağım uğraşıyorum ama bi yerden sonra anlayış bekliyoruz malesef. Ne güzel can yoldasın varmış şimdi inşallah benim ki de gelir herşeyi akışına bırakırımaynen bende öyleydim kimsem yoktuailem 1 saat uzaklıkta oturuyor başka bir ilde. Haliyle çok sık gidip gelemedim. Yapayalnız kaldım. Ama ne yaparsan kendine yapıyorsun inanki. Bebeğine yapıyorsun. Kızımda biraz sinirli oldu bazen diyorum benim yüzümden ben öyle olduğum için. Şimdi can yoldaşım bir evladım var belki oyüzden biraz daha rahatım. Ama sana tavsiyem boşver kafanı takma. Sen zarar görürsün. Kendine meşgale bul. Ben ilk kızımda bebek süsleri i kendim yapmıştım mesela. Sende yapabilirsin. Bebeğin için örgü ör bol bol bebek kitapları oku. Sana iyi gelecektir
çok iyi yapıyorsun devam et. 2 çocukla böyle 5 çocuğu hayal edemesinBenim eşim de 5 çocuk istiyor ben de benim yapmak zorunda olduğum şeyler dışındaki her şeyi ona yaptırıyorum artıkhala pes etmedi bakalım ne zamana kadar devam edecek bu istek
Yani mantıklı olmuş cnm bende bakıyorum normal düğmeli pijamalar 50 lira lohusa pijamalari 150 lira insanları salak yerine koyuyorlar resmenKızlar pijama takımı gecelik almayan arkadaşlar için bir tavsiyem var. Pijama takımında önünün düğmeli olması çok da önemli değil. Direk alttan açıp emziriyosunuz ne kadar düğmeli de olsa zor oluyor. Hele de ilk günler tecrübesizsiniz süt az geliyor çok geliyor, memeyi siz bile nasıl tutup vereceğinizi bilmiyorsunuz falan. En güzeli alttan komple açmak oluyor nasıl olsa altta atlet falan oluyor o emzirme özellikli olsa yeter. Hatta evdeyken emzirme sütyeni bile giymiyorsunuz. Onun için sırf düğmeye takılmayın ya da lohusa takımı diye 2 katı fiyatı ödemeyin. Ben normal reyondan iki tane pijama takımı aldım tanesi 50 liraya , 100 liraya bitirdim işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?