2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen bende öyleydim kimsem yoktuailem 1 saat uzaklıkta oturuyor başka bir ilde. Haliyle çok sık gidip gelemedim. Yapayalnız kaldım. Ama ne yaparsan kendine yapıyorsun inanki. Bebeğine yapıyorsun. Kızımda biraz sinirli oldu bazen diyorum benim yüzümden ben öyle olduğum için. Şimdi can yoldaşım bir evladım var belki oyüzden biraz daha rahatım. Ama sana tavsiyem boşver kafanı takma. Sen zarar görürsün. Kendine meşgale bul. Ben ilk kızımda bebek süsleri i kendim yapmıştım mesela. Sende yapabilirsin. Bebeğin için örgü ör bol bol bebek kitapları oku. Sana iyi gelecektir

Bizimki maca gidiyor fenerin hastasi ne yapiyim
giderse gitsin. Benimde şuraya bırak de sende git bir arkadaşın varsa. Bu zamanlar güzel zamanlar zehir etmeyin kendinize ve bebeğinize. Ne yaparlarsa yapsınlar. Aman bırakın kocaları. Onlara muhtaç değiliz. Kendimize bir meşguliyet bulalım. Tek başına bile gidip kahve içmek bir yerde iyi gelir bazen.

Kızlar sağolun dün cevap yazan arkadaşlar çok oldu benim telde netim bitmiş bugünde hastanedeydim o yüzden cevap yazamadım herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sabah açlık kan şekerim yüksek çıkıyor diye dahiliyeye gittim aç ve tok kan verdim bakalım yarın çıkacak sonuçlar ama doktor değerlerin insülin başlayacak kadar değil biz toklukta 180 üzeri başlıyoruz dedi. açlıkta 100-105 çıkıyor dedim cihazlarda yanılma payı oluyor 5-10 dedi. kanına bakalım ona göre haraket ederiz çok yüksek değil dedi.. içim rahatladı biraz.

takma kafanı benim gibi yap. Eşim beni bilir bazen son na kadar ses çıkarmam ama son anda olsa o olacaktır. Sizinkide son anda oluversin ne olacak ki daha 2.5 ay var hazır alacaksanız sıkıntı olmaz. Benimki yapma bebek odasıydı oyüzden o sıkıntıyı yaşadım. Ama son gece geldi herşeyi de yerleşti bitti gitti bişey olmuyor. Bu tarz şeyler çok önemli değil.

Bende yıkadım. Hacı Şakir granül tozla. Eskidendi sabun tozuyla yıkıyorlarmış. Annem dedi. Ne oldu bir eksikliğimiz mi var

aynen benim ilk gebeliğimde tokluk şekerim 250 çıktığında oluyordu ama açlık 90 95 olduğu için insülin başlayamadılar

Bende o korkuyu yaşıyorum zaman zaman. Bakarsın bişey olmaz artık biraz gözler morarmış uykusuzluktan saçlar elektrikle miş yorgunluktan bitap düşmüş duruma geleceğiz ama yapacak bişey yok. Kocan götürsün büyük çocuğu okula. Sana mı zimmetli. Kışın ortasında bebekle çıkmayacağını göre şimdiden söyle kendini ayarlasın.

işte biz kadınların en büyük sorunu burda. Karşımızdakini düşünmekten helak oluyoruz. Bende öyleyim. Ama öyle olmamak gerekiyormuş onu anladım. Kocama söylemeden herşeyi hallediyorum alıyordum yapıyordum AA sonra Bi baktım ki baba olmayı çok kolay sanıyorlar. Şimdi çocuklarla ilgili evle ilgili herşeyi söylüyorum yapsın. Alsın ev erkeği olmak kolay değil. Ben burda dünyanın kredisini ödüyorum. Erkeklere çokta acımayın

Benim eşim de 5 çocuk istiyor ben de benim yapmak zorunda olduğum şeyler dışındaki her şeyi ona yaptırıyorum artık hala pes etmedi bakalım ne zamana kadar devam edecek bu istek

Yıkamıcam bi daha canım.

Anladım canım benm beğendğim mobilyayı 1ayda getiriyolarmış o yüzden strese girdim ama bu pazar inşallah halledicez

Kardescimm kardescim hiccc canini sikma:) hele bi bebek gelsin o zaman hersey nasil yoluna gorecek goreceksin:) buyugunu denokula basariyla gonderir kucugunude basariyla buyutursun.. Seytan vesvesesi bunlar zaten bir evlat buyutmussun ya :) hem Allah cenneti ayaklarina serdigi analari zorda koyar mi? Sen bakma vesveselere tadini yasayalim azcik daha icimizdeler sonra dosarda sevecegiz❤ veee hersey yolunda olacak insallah. Benim ilk bebegim herseye yabanciyim ama o halde korkmuyorum hos belkide o yuzden korkmuyorum olsun ama neden yapamayalim buna uygun yaratilmis harika bir varligiz kadinlar olarak❤

Kozmogirl17 canım nerelerdesin herşey yolunda mı? Koray nasıl,sen nasılsın? Minik kuzuya isim buldunuz mu?

Kendim perdesini avizesini yedek nevresimı dir babynest puset örtüsüfalan yaptım canım. Şimdi ışıklı top yapacağım kendime aksesuar yapacağım uğraşıyorum ama bi yerden sonra anlayış bekliyoruz malesef. Ne güzel can yoldasın varmış şimdi inşallah benim ki de gelir herşeyi akışına bırakırım

Kızlar pijama takımı gecelik almayan arkadaşlar için bir tavsiyem var. Pijama takımında önünün düğmeli olması çok da önemli değil. Direk alttan açıp emziriyosunuz ne kadar düğmeli de olsa zor oluyor. Hele de ilk günler tecrübesizsiniz süt az geliyor çok geliyor, memeyi siz bile nasıl tutup vereceğinizi bilmiyorsunuz falan. En güzeli alttan komple açmak oluyor nasıl olsa altta atlet falan oluyor o emzirme özellikli olsa yeter. Hatta evdeyken emzirme sütyeni bile giymiyorsunuz. Onun için sırf düğmeye takılmayın ya da lohusa takımı diye 2 katı fiyatı ödemeyin. Ben normal reyondan iki tane pijama takımı aldım tanesi 50 liraya , 100 liraya bitirdim işi

Yani mantıklı olmuş cnm bende bakıyorum normal düğmeli pijamalar 50 lira lohusa pijamalari 150 lira insanları salak yerine koyuyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…