Kozmogirl17 canım nerelerdesin herşey yolunda mı? Koray nasıl,sen nasılsın? Minik kuzuya isim buldunuz mu?[/QUOTE iyiyiz canim cok sukur iyi koray bu aralar rahatladi biraz oncesinde baya zorluyordu simdide karnim sistikce zorlanmaya basladim vakit bulup telefonuda elime alamiyorum siz neler yapiyosunjz arada girip okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor pek yaa isim konusunu hic sorma hala ortada isim yok cunku
en mantiklisi canim katiliyorum aynen.ilk dogum olacak benim gogusum nerde nasil tutacagim vs.derken zaten ust tarafi komple cikarrizKızlar pijama takımı gecelik almayan arkadaşlar için bir tavsiyem var. Pijama takımında önünün düğmeli olması çok da önemli değil. Direk alttan açıp emziriyosunuz ne kadar düğmeli de olsa zor oluyor. Hele de ilk günler tecrübesizsiniz süt az geliyor çok geliyor, memeyi siz bile nasıl tutup vereceğinizi bilmiyorsunuz falan. En güzeli alttan komple açmak oluyor nasıl olsa altta atlet falan oluyor o emzirme özellikli olsa yeter. Hatta evdeyken emzirme sütyeni bile giymiyorsunuz. Onun için sırf düğmeye takılmayın ya da lohusa takımı diye 2 katı fiyatı ödemeyin. Ben normal reyondan iki tane pijama takımı aldım tanesi 50 liraya , 100 liraya bitirdim işi
canim ben icine ust uzun kollu citcitli , alt icinde patikli alt verecegim .ustunede tulum olacak ilk kiyafeti. yoksa tek alt ile usur falan .Kızlar bebek için ben hemşireye ilk kadife tulum vericem ama altına ne giydirilicek uzun kollu zıbın mı kısa kollu zıbın mı versem birde alt pijama versem mi
bende öyle düşündüm acaba fazla mı olur dedim sonracanim ben icine ust uzun kollu citcitli , alt icinde patikli alt verecegim .ustunede tulum olacak ilk kiyafeti. yoksa tek alt ile usur falan .
Canım uzun kollu çitli badi mi versek altına yoksa kolsuzmu ayy kafam karıştı usurler dimi Kasım sonuçtacanim ben icine ust uzun kollu citcitli , alt icinde patikli alt verecegim .ustunede tulum olacak ilk kiyafeti. yoksa tek alt ile usur falan .
Ben üstüne uzun kollu üst, iç atlet ve alt patikli don vereceğim. Üstünü zaten örteceğiz ve odanın da sıcak olacağını düşünüyorum. Çıkarken de hastaneden sarıp sarmalarız.Canım uzun kollu çitli badi mi versek altına yoksa kolsuzmu ayy kafam karıştı usurler dimi Kasım sonuçta
Hayırlısı olsun bende gidince görüşeceğim panik atak dolayısıyla normlar istemeyeceği. Herşeyi hayırlısı olsun insallahBugün hastaneye gittim en başından beri gittiğim doktoruma. Panik ataktan dolayı normal doğuramayacağımı söyledi. Zaten zor motive etmiştim kendimi. İyice hevesim kırıldı. Epidural normale de karşıyım dedi çünkü süreci uzatıyor ve ağrıyı zaten kesmiyor dedi. Sezaryen olmaya karar verdim. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Haklarımız da hayırlısı canım. Valla ilk gebeliğim ne zor süreç millet 3-4 tane nasıl doğurmuş büyük cesaret yemin ederim.Hayırlısı olsun bende gidince görüşeceğim panik atak dolayısıyla normlar istemeyeceği. Herşeyi hayırlısı olsun insallah
Sezeryandan sonra pijama nasıl olur illa elbise mi gerekli acabaKızlar pijama takımı gecelik almayan arkadaşlar için bir tavsiyem var. Pijama takımında önünün düğmeli olması çok da önemli değil. Direk alttan açıp emziriyosunuz ne kadar düğmeli de olsa zor oluyor. Hele de ilk günler tecrübesizsiniz süt az geliyor çok geliyor, memeyi siz bile nasıl tutup vereceğinizi bilmiyorsunuz falan. En güzeli alttan komple açmak oluyor nasıl olsa altta atlet falan oluyor o emzirme özellikli olsa yeter. Hatta evdeyken emzirme sütyeni bile giymiyorsunuz. Onun için sırf düğmeye takılmayın ya da lohusa takımı diye 2 katı fiyatı ödemeyin. Ben normal reyondan iki tane pijama takımı aldım tanesi 50 liraya , 100 liraya bitirdim işi
Aynen bi daha hamile kalmak ister miyim acaba diye düşünüyorum şu sıra , uzun meşakatli ve stresli .. öldüm öldüm dirildim diyemem Allah var sağlıklı bir hamilelik geçiriyo olmama rağmen çok yordu beni bir an önce bitse diye bekliyorum . Aminn hepimizin inşallahHaklarımız da hayırlısı canım. Valla ilk gebeliğim ne zor süreç millet 3-4 tane nasıl doğurmuş büyük cesaret yemin ederim.
Hayır gecelik zorunlu değil. Çevremde sezeryan olanların hepsi pijama giydiler. Zaten dikiş kısmı pijamanın bel lastiğinin bayaa aşağısında kalıyor acıtmıyor onun için.Sezeryandan sonra pijama nasıl olur illa elbise mi gerekli acaba
Giyerken zor olduğunu söylüyolarda ondan tereddütte kaldım pijama istiyorum aslındaHayır gecelik zorunlu değil. Çevremde sezeryan olanların hepsi pijama giydiler. Zaten dikiş kısmı pijamanın bel lastiğinin bayaa aşağısında kalıyor acıtmıyor onun için.
Doğum tarihlerimiz de yakın. :) ben de kasım doğumluyum belki doğum tarihime gün alırım. Güzel olur.Aynen bi daha hamile kalmak ister miyim acaba diye düşünüyorum şu sıra , uzun meşakatli ve stresli .. öldüm öldüm dirildim diyemem Allah var sağlıklı bir hamilelik geçiriyo olmama rağmen çok yordu beni bir an önce bitse diye bekliyorum . Aminn hepimizin inşallah
güle güle giysin minnos :) millet cocuguna mozart dinletir benim esim simdiden bagli olsun takima diye fb marslarini dinletiyo :) benmki maclara gidemiyor evde digiturkten izliyodu bu sene napicaz bilmiyorum cok pahali ya icim aciyo bi kanal icin o kadar para vermesine. esin zaten maclara gideckmis bi de digiturkmu baglatmak istiyo ah bu erkekler :) biz ayni ayakkabinin iki farkli rengini alinca soylenirler kendileri sanki cok farklilar :))Bizimkide oyle hastadi ah o formadan ne kavga ettik gitti aldi yeni sezon formasini bu sene kombinede aldi dogiturku iptal ettik fener aski baska kizimiza hello kity fener hastane çıkışıda aldik
Ben hic acimiyorumki eger acisaydim dogumdan sonra ise baslardim. Suan kiradayiz borcumuz var cocuk olacak ve hersey onun tek maasina bakiyor. Biraz yokluk görmesini istiyorum acikcasi. Ben idare ederim onunda ögrenmesi lazim. bu seneye kadar her yil cikan formalari almis senede 3 tane cikiyo toplam 600 bu sene 1 taneyi hala alamadi. Cocugu olacak hala forma derdinde deliriyorumişte biz kadınların en büyük sorunu burda. Karşımızdakini düşünmekten helak oluyoruz. Bende öyleyim. Ama öyle olmamak gerekiyormuş onu anladım. Kocama söylemeden herşeyi hallediyorum alıyordum yapıyordum AA sonra Bi baktım ki baba olmayı çok kolay sanıyorlar. Şimdi çocuklarla ilgili evle ilgili herşeyi söylüyorum yapsın. Alsın ev erkeği olmak kolay değil. Ben burda dünyanın kredisini ödüyorum. Erkeklere çokta acımayın
Korkma canım o doğum masasında doğum yapmış biri olarak söylüyorum kendini korkutmadığın ve kasmadığın sürece daha kolay şu azarlayan anlayışsız ebelerden de nefret ediyorum insan karşısındakini de düşünür azcıkGünaydın kızlar ben yine su saat olmus ve uyuyamayanlardanim. Bizim afacan tekme atıp duruyo. Gecen gün sancilandim kendi hastaneme once gittim serum vs taktirdim acikligima falan bakti doktorum hersey normaldi eve gectik sancim gecmedi tekrar devlet hastanesi yakin diye bide devlette de kaydim olsun diye istanbulda bilindik bi devlet hastanesine gittim. Gitmez olaydım hic geregi yokken ultrason muayenesi yerine dogum masasina alip acıkliga bakmak istediler ve bunu yapan doktor bile degil genc bi kızdı. Ben sirami beklerken yanimda muayene olan kadin cok bagirdi alttan muayenede ve o asistan kiz bide kadını sancili olmasina ragmen cocuk gibi azarladı bagiriyo diye. Oda 6 aylik gebeydi sanirim. O bagiristan sonra o dogum masasindan korktum ve muayene bile olmadan eve gectim tekrar ayni sanciyla . O kadının bagirmasindan dolayi mi yoksa masanin korkunclugundan mi bilmiyorum ama benide su sıralar bi dogum korkusu sardı artık dogum korkumdan mi uykularim kaçmaya basladi yoksa bizim beyefendinin tekmelerinden mi uyuyamiyorum bilmiyorum ama benim bu korkuyu bi sekilde uzerimden atmam lazim nasil yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?