- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Belki :) aynen bende Kasım doğumluyum ama yakın olmayacak sanıyorum bebekle olsa da istemezdim galiba bişey olur falan diye Korkuyorum açıkçası. Ama sezeryan olursa 1 Kasım olsun isterim:)Doğum tarihlerimiz de yakın. :) ben de kasım doğumluyum belki doğum tarihime gün alırım. Güzel olur.
Allah yardımcımız olur inşallah . Doğum korkusu kafamıza takıyoruz nasıl olcak diye ben hiç düşünmemeye çalışıyorum ama ister istemez hep aklımın bi köşesinde beni huzursuz ediyor . Dönem dönem hiç uyuyamadığım oluyor benimde buradaki arkadaşlarda da oluyor takip ettiğim kadarıyla. Sen allaha bırak inşallah su akar yolunu bulur.Günaydın kızlar ben yine su saat olmus ve uyuyamayanlardanim. Bizim afacan tekme atıp duruyo. Gecen gün sancilandim kendi hastaneme once gittim serum vs taktirdim acikligima falan bakti doktorum hersey normaldi eve gectik sancim gecmedi tekrar devlet hastanesi yakin diye bide devlette de kaydim olsun diye istanbulda bilindik bi devlet hastanesine gittim. Gitmez olaydım hic geregi yokken ultrason muayenesi yerine dogum masasina alip acıkliga bakmak istediler ve bunu yapan doktor bile degil genc bi kızdı. Ben sirami beklerken yanimda muayene olan kadin cok bagirdi alttan muayenede ve o asistan kiz bide kadını sancili olmasina ragmen cocuk gibi azarladı bagiriyo diye. Oda 6 aylik gebeydi sanirim. O bagiristan sonra o dogum masasindan korktum ve muayene bile olmadan eve gectim tekrar ayni sanciyla . O kadının bagirmasindan dolayi mi yoksa masanin korkunclugundan mi bilmiyorum ama benide su sıralar bi dogum korkusu sardı artık dogum korkumdan mi uykularim kaçmaya basladi yoksa bizim beyefendinin tekmelerinden mi uyuyamiyorum bilmiyorum ama benim bu korkuyu bi sekilde uzerimden atmam lazim nasil yapicam
Benim bebeğim de 25. Haftadan beri baş aşağı duruyor. Bu gittiğimizde de öyle dedi doktor . Bi sakıncası varmı dedim . Bebek sürekli döner şuan kafasına göre bmhicbir sakıncası yok merak etme dedi . İcin rahat etsin canımKizlar 31. Haftadayiz bebegim bas asagi duruyormus dogum pozisyonunda. Doguma kadar boyle kalir mi yoksa doner mi
Ayni korkular bende de var canim basimiza ne gelecegini bilmeden bebegimizin doğacağı gunu bekliyoruz oyle:) sabaha karsi uyanip sanci animi dogum animi falan dusunuyorum bi fena oluyorum Allah yardim etsin hepimize kolayca doguralim insallah herkes nasil doguruyorsa bizde dogururuz ben bide vajinismus atlattim o muayene kabusum ama basa gelen cekilir:)Günaydın kızlar ben yine su saat olmus ve uyuyamayanlardanim. Bizim afacan tekme atıp duruyo. Gecen gün sancilandim kendi hastaneme once gittim serum vs taktirdim acikligima falan bakti doktorum hersey normaldi eve gectik sancim gecmedi tekrar devlet hastanesi yakin diye bide devlette de kaydim olsun diye istanbulda bilindik bi devlet hastanesine gittim. Gitmez olaydım hic geregi yokken ultrason muayenesi yerine dogum masasina alip acıkliga bakmak istediler ve bunu yapan doktor bile degil genc bi kızdı. Ben sirami beklerken yanimda muayene olan kadin cok bagirdi alttan muayenede ve o asistan kiz bide kadını sancili olmasina ragmen cocuk gibi azarladı bagiriyo diye. Oda 6 aylik gebeydi sanirim. O bagiristan sonra o dogum masasindan korktum ve muayene bile olmadan eve gectim tekrar ayni sanciyla . O kadının bagirmasindan dolayi mi yoksa masanin korkunclugundan mi bilmiyorum ama benide su sıralar bi dogum korkusu sardı artık dogum korkumdan mi uykularim kaçmaya basladi yoksa bizim beyefendinin tekmelerinden mi uyuyamiyorum bilmiyorum ama benim bu korkuyu bi sekilde uzerimden atmam lazim nasil yapicam
Ya ben doğacağından korkmuyorum canim oylece kalsin dogumunu beklesin istiyorumBenim bebeğim de 25. Haftadan beri baş aşağı duruyor. Bu gittiğimizde de öyle dedi doktor . Bi sakıncası varmı dedim . Bebek sürekli döner şuan kafasına göre bmhicbir sakıncası yok merak etme dedi . İcin rahat etsin canım
Nasip te ne varsa o olacak hiç stres yapma:)Ya ben doğacağından korkmuyorum canim oylece kalsin dogumunu beklesin istiyorumablam ve ben annemde ters durmusuz mecbur sezeryan olmus oyle olmasindan korkuyorum
Bende cok korkuyordum canim hala da korkuyorum dusunmemeye karar verdim en azindan icim icimi yemicek nasil olacak diye tavsiye ederim aklina getirme bebeginle gecirecegin guzel gunleri dusun onun yerine zaten bi değilde cikacak bebislerimiz :)Günaydın kızlar ben yine su saat olmus ve uyuyamayanlardanim. Bizim afacan tekme atıp duruyo. Gecen gün sancilandim kendi hastaneme once gittim serum vs taktirdim acikligima falan bakti doktorum hersey normaldi eve gectik sancim gecmedi tekrar devlet hastanesi yakin diye bide devlette de kaydim olsun diye istanbulda bilindik bi devlet hastanesine gittim. Gitmez olaydım hic geregi yokken ultrason muayenesi yerine dogum masasina alip acıkliga bakmak istediler ve bunu yapan doktor bile degil genc bi kızdı. Ben sirami beklerken yanimda muayene olan kadin cok bagirdi alttan muayenede ve o asistan kiz bide kadını sancili olmasina ragmen cocuk gibi azarladı bagiriyo diye. Oda 6 aylik gebeydi sanirim. O bagiristan sonra o dogum masasindan korktum ve muayene bile olmadan eve gectim tekrar ayni sanciyla . O kadının bagirmasindan dolayi mi yoksa masanin korkunclugundan mi bilmiyorum ama benide su sıralar bi dogum korkusu sardı artık dogum korkumdan mi uykularim kaçmaya basladi yoksa bizim beyefendinin tekmelerinden mi uyuyamiyorum bilmiyorum ama benim bu korkuyu bi sekilde uzerimden atmam lazim nasil yapicam
Kizlar gunaydin gece boyu sag kasigima kramp girip durdu neden anlamadim uyurken bacagima giriyordu ona aliskindim da buda yeni peydah oldu anlam veremedim
Kizlar gunaydin gece boyu sag kasigima kramp girip durdu neden anlamadim uyurken bacagima giriyordu ona aliskindim da buda yeni peydah oldu anlam veremedim
Evet sanki keyfi bi bagirmaymis gibi azarladi kadini bende cok sinir oldum ne ara bu kadar anlayissiz bi millet olduk kadin bile kadini anlamiyoKorkma canım o doğum masasında doğum yapmış biri olarak söylüyorum kendini korkutmadığın ve kasmadığın sürece daha kolay şu azarlayan anlayışsız ebelerden de nefret ediyorum insan karşısındakini de düşünür azcık
Öyle yapiyorum artik hepimiz icin bol bol dua ediyorum dualarla ve birazda meryem ana otunun yardimina güvenerek kendimi teselli etmeye calisiyorum önceden yoktu bu korku ama o hastane olayindan sonra sezaryan bile düşünür oldum ki sezaryani hic istememe ragmenBelki :) aynen bende Kasım doğumluyum ama yakın olmayacak sanıyorum bebekle olsa da istemezdim galiba bişey olur falan diye Korkuyorum açıkçası. Ama sezeryan olursa 1 Kasım olsun isterim:)
Allah yardımcımız olur inşallah . Doğum korkusu kafamıza takıyoruz nasıl olcak diye ben hiç düşünmemeye çalışıyorum ama ister istemez hep aklımın bi köşesinde beni huzursuz ediyor . Dönem dönem hiç uyuyamadığım oluyor benimde buradaki arkadaşlarda da oluyor takip ettiğim kadarıyla. Sen allaha bırak inşallah su akar yolunu bulur.
Bana da fazla olur gibi geldi. Sonuçta hastanede kapalı ortamda olacak. Bir de bezi olunca o toto pişer.bende öyle düşündüm acaba fazla mı olur dedim sonra
Sadece bende olmamasina sevindim demekki ayni korkular taze annelerin hepsinde varAyni korkular bende de var canim basimiza ne gelecegini bilmeden bebegimizin doğacağı gunu bekliyoruz oyle:) sabaha karsi uyanip sanci animi dogum animi falan dusunuyorum bi fena oluyorum Allah yardim etsin hepimize kolayca doguralim insallah herkes nasil doguruyorsa bizde dogururuz ben bide vajinismus atlattim o muayene kabusum ama basa gelen cekilir:)
Haklisin sanirim oyle yada boyle mecbur cikacaklar iki aya insallah o saglikla gelsinde bende artik oglumun eksikleri kiyafetlerini yikama ,ütüleme , hastane cantasi ,şişeydi ,magnetti, kapi süsüydü derken ugrasip birazda seninde dedigin gibi oglumla gecircegim guzel gunleri düşünerek iki ay boyunca dogum konusunu dusunmemeye caliscam insallah dusunmemeyi basaririmBende cok korkuyordum canim hala da korkuyorum dusunmemeye karar verdim en azindan icim icimi yemicek nasil olacak diye tavsiye ederim aklina getirme bebeginle gecirecegin guzel gunleri dusun onun yerine zaten bi değilde cikacak bebislerimiz :)
usur canim ya birde ilk dis ortam ile tanisma olacak :)) uzun kollu citcitli vermekte fayda var.Canım uzun kollu çitli badi mi versek altına yoksa kolsuzmu ayy kafam karıştı usurler dimi Kasım sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?