2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doğum tarihlerimiz de yakın. :) ben de kasım doğumluyum belki doğum tarihime gün alırım. Güzel olur.
Belki :) aynen bende Kasım doğumluyum ama yakın olmayacak sanıyorum bebekle olsa da istemezdim galiba bişey olur falan diye Korkuyorum açıkçası. Ama sezeryan olursa 1 Kasım olsun isterim:)

Allah yardımcımız olur inşallah . Doğum korkusu kafamıza takıyoruz nasıl olcak diye ben hiç düşünmemeye çalışıyorum ama ister istemez hep aklımın bi köşesinde beni huzursuz ediyor . Dönem dönem hiç uyuyamadığım oluyor benimde buradaki arkadaşlarda da oluyor takip ettiğim kadarıyla. Sen allaha bırak inşallah su akar yolunu bulur.

Kizlar 31. Haftadayiz bebegim bas asagi duruyormus dogum pozisyonunda. Doguma kadar boyle kalir mi yoksa doner mi
Benim bebeğim de 25. Haftadan beri baş aşağı duruyor. Bu gittiğimizde de öyle dedi doktor . Bi sakıncası varmı dedim . Bebek sürekli döner şuan kafasına göre bmhicbir sakıncası yok merak etme dedi . İcin rahat etsin canım

Ayni korkular bende de var canim basimiza ne gelecegini bilmeden bebegimizin doğacağı gunu bekliyoruz oyle:) sabaha karsi uyanip sanci animi dogum animi falan dusunuyorum bi fena oluyorum Allah yardim etsin hepimize kolayca doguralim insallah herkes nasil doguruyorsa bizde dogururuz ben bide vajinismus atlattim o muayene kabusum ama basa gelen cekilir:)

Ya ben doğacağından korkmuyorum canim oylece kalsin dogumunu beklesin istiyorum ablam ve ben annemde ters durmusuz mecbur sezeryan olmus oyle olmasindan korkuyorum

Bende cok korkuyordum canim hala da korkuyorum dusunmemeye karar verdim en azindan icim icimi yemicek nasil olacak diye tavsiye ederim aklina getirme bebeginle gecirecegin guzel gunleri dusun onun yerine zaten bi değilde cikacak bebislerimiz :)

Kizlar gunaydin gece boyu sag kasigima kramp girip durdu neden anlamadim uyurken bacagima giriyordu ona aliskindim da buda yeni peydah oldu anlam veremedim

Kizlar gunaydin gece boyu sag kasigima kramp girip durdu neden anlamadim uyurken bacagima giriyordu ona aliskindim da buda yeni peydah oldu anlam veremedim

Tek taraflı kasık ağrısı genelde rahim bağlarının genişleme ağrısı oluyor.Bende zaman zamm oluyor.Sızlıyor o kasık.

Birşey sormak istiyorum.
Bebeği ilk üç ay dışarı çıkarırken kalın battaniyeye örtmeyi mi düşünüyorsunuz yoksa astronot gibi birşey mi almak lazım?Araba için ana kucağı ile dışarı çıkaracağız ama hava soğukken kalın da olsa battaniye yeter mi aklıma takıldı.Oğlum yaz bebeğiydi,birşey gerekmiyordu.Ondan montlar var kalan ama 3-4 ay öncesi zaten giyemez bebeğin kendisi küçücük.

Evet sanki keyfi bi bagirmaymis gibi azarladi kadini bende cok sinir oldum ne ara bu kadar anlayissiz bi millet olduk kadin bile kadini anlamiyo bu gune kadar cok alttan muayene oldum hic kasmadım kendimi ama o gunden sonra tekrar muayene olmam gerektiginde nasil olurum bilmiyorum

Öyle yapiyorum artik hepimiz icin bol bol dua ediyorum dualarla ve birazda meryem ana otunun yardimina güvenerek kendimi teselli etmeye calisiyorum önceden yoktu bu korku ama o hastane olayindan sonra sezaryan bile düşünür oldum ki sezaryani hic istememe ragmen

bende öyle düşündüm acaba fazla mı olur dedim sonra
Bana da fazla olur gibi geldi. Sonuçta hastanede kapalı ortamda olacak. Bir de bezi olunca o toto pişer.
Icine uzun kollu citcitli zibin. Ustune uzun kollu zarf şeklinde olan ust. Altina patikli pantalon. Sarmaları icin penye battaniye. Şapka eldiven.
Hastane disina cikarken buna cift katli kadife battaniye ilave edecegim o kadar.
Internette hep söylenen bebek usumekten değil terlemekten hasta olur....

Sadece bende olmamasina sevindim demekki ayni korkular taze annelerin hepsinde var sen vajinusmustan sonra normal dogum mu yapmayi dusunuyorsun canim benim arkadasim vajinusmustan sonra cesaret edememisti normal doguma tebrik ederim seni cesaretinden insallah tek sancida kurtulursun

Bende cok korkuyordum canim hala da korkuyorum dusunmemeye karar verdim en azindan icim icimi yemicek nasil olacak diye tavsiye ederim aklina getirme bebeginle gecirecegin guzel gunleri dusun onun yerine zaten bi değilde cikacak bebislerimiz :)
Haklisin sanirim oyle yada boyle mecbur cikacaklar iki aya insallah o saglikla gelsinde bende artik oglumun eksikleri kiyafetlerini yikama ,ütüleme , hastane cantasi ,şişeydi ,magnetti, kapi süsüydü derken ugrasip birazda seninde dedigin gibi oglumla gecircegim guzel gunleri düşünerek iki ay boyunca dogum konusunu dusunmemeye caliscam insallah dusunmemeyi basaririm

Kızlar çatı muayenesinde kendinizi kasmamanin yolu da yine nefes egzersizi :) o koltuğa oturunca burnunuzdan derin nefes alıp ağzınızdan veriyorsunuz, gözlerinizi kapatıp sahilde bebeğinizin elinden tutup gezdiginizi hayal ediyorsunuz :) aşağıda olup bitenleri düşünmezseniz zaten 1 dakika bile sürmeyen bir işlem... Ayrıca ben özelde doğum yaptım kimse öyle bağırıp azarlamadi @Elam26 Allah iyilerle karşılaştırsin, merak etme tüm ebeler öyle vicdansız değil. Eminim onlar da artık günde onlarca kadının özel bölgesine elini sokmaktan bıkmistir ama napalim yani biz belki hayatımızda ilk defa yaşıyoruz böyle birseyi :)
Ayrıca çatı muayenesi yaptirmadigin iyi olmuş doğumu baslatabilirdi. Ultrasonda rahimde açıklık görünmediyse alttan muayene yapıp riske atmanın anlamı yok zaten.

Kızlar merhaba;

Dün dahiliyeye gitmiştim sabah açlık şekerim ölçümlerde 100-105 çıkıyordu. Doktor açlık kan ölçümü ve 1. saat tokluk ölçümü istedi sonuca çok şaşırdım açlık 67 çıktı. yani bırakın yüksek olmayı olması gerekenden düşük 1. saat tokluk 122 gayet iyi. benim cihazda mı sıkıntı var diyeceğim ama tokluk şekerimi hep normal ölçüyor.... bakalım doktora sonuçları göstermeye gittiğimde konuşurum...

Bu arada sonunda hastane çıkışımı aldım onca çiçekli takımlara baktıktan sonra indirimde olduğu ve ürünleri çok kaliteli olduğu için minnie mousenin aldım sizce nasıl ?...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…