anladım canım teşekkür ederim normal yani :)Tek taraflı kasık ağrısı genelde rahim bağlarının genişleme ağrısı oluyor.Bende zaman zamm oluyor.Sızlıyor o kasık.
açıkcası hamileliğin başından beridir hiç kullanmadım canım daha cok yogurt peynir süt tüketmeye çalışıyorum ama yetersiz geliyor sanırımCanım magnezyum kullanıyor muydun kramplar için?
aynen canım hazırlıklarla oyalanırken bıde bakmısız kı zaman gelmıs Rabbım hayırlı dogumlar nasip etsin sagsalım alalım bebıslerımızı kucagımıza :)Haklisin sanirim oyle yada boyle mecbur cikacaklar iki aya insallah o saglikla gelsinde bende artik oglumun eksikleri kiyafetlerini yikama ,ütüleme , hastane cantasi ,şişeydi ,magnetti, kapi süsüydü derken ugrasip birazda seninde dedigin gibi oglumla gecircegim guzel gunleri düşünerek iki ay boyunca dogum konusunu dusunmemeye caliscam insallah dusunmemeyi basaririm
korkulu rüyamm normal ilişki sırasında kendımı kasan ben onda dusunemıyorum bıle Allah yardımcım olsun 37.haftada yapıcam catı muayesınesını dedı doktorum bı bılse nasıl korkuyorum :)Kızlar çatı muayenesinde kendinizi kasmamanin yolu da yine nefes egzersizi :) o koltuğa oturunca burnunuzdan derin nefes alıp ağzınızdan veriyorsunuz, gözlerinizi kapatıp sahilde bebeğinizin elinden tutup gezdiginizi hayal ediyorsunuz :) aşağıda olup bitenleri düşünmezseniz zaten 1 dakika bile sürmeyen bir işlem... Ayrıca ben özelde doğum yaptım kimse öyle bağırıp azarlamadi @Elam26 Allah iyilerle karşılaştırsin, merak etme tüm ebeler öyle vicdansız değil. Eminim onlar da artık günde onlarca kadının özel bölgesine elini sokmaktan bıkmistir ama napalim yani biz belki hayatımızda ilk defa yaşıyoruz böyle birseyi :)
Ayrıca çatı muayenesi yaptirmadigin iyi olmuş doğumu baslatabilirdi. Ultrasonda rahimde açıklık görünmediyse alttan muayene yapıp riske atmanın anlamı yok zaten.
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)günaydın kızlaar
Allahım nasıl tatliş yaa Rabbim güzel günler de kullanmanızı nasip etsin inşallah canımKızlar merhaba;
Dün dahiliyeye gitmiştim sabah açlık şekerim ölçümlerde 100-105 çıkıyordu. Doktor açlık kan ölçümü ve 1. saat tokluk ölçümü istedi sonuca çok şaşırdım açlık 67 çıktı. yani bırakın yüksek olmayı olması gerekenden düşük 1. saat tokluk 122 gayet iyi. benim cihazda mı sıkıntı var diyeceğim ama tokluk şekerimi hep normal ölçüyor....bakalım doktora sonuçları göstermeye gittiğimde konuşurum...
Bu arada sonunda hastane çıkışımı aldım onca çiçekli takımlara baktıktan sonra indirimde olduğu ve ürünleri çok kaliteli olduğu için minnie mousenin aldım sizce nasıl ?...?Eki Görüntüle 2190270
Allahım nasıl tatliş yaa Rabbim güzel günler de kullanmanızı nasip etsin inşallah canım
açıkcası hamileliğin başından beridir hiç kullanmadım canım daha cok yogurt peynir süt tüketmeye çalışıyorum ama yetersiz geliyor sanırım
korkulu rüyamm normal ilişki sırasında kendımı kasan ben onda dusunemıyorum bıle Allah yardımcım olsun 37.haftada yapıcam catı muayesınesını dedı doktorum bı bılse nasıl korkuyorum :)
iyiyim canım benim sen nasılsın :) çok şükür iyi gidiyo daha zorlanmaya başlamadım, sadece fazla yürürsem ayaklarım vücut ağırlığımı kaldıramıyoGünaydın canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)
Günaydın. Bu haftalarda gunler dabah 6da ayıyor artık degil migünaydın kızlaar
güle güle giydir canım çok tatlı :) şekerine de şaşırdım açıkcası cidden makinende bi problem olabilir miKızlar merhaba;
Dün dahiliyeye gitmiştim sabah açlık şekerim ölçümlerde 100-105 çıkıyordu. Doktor açlık kan ölçümü ve 1. saat tokluk ölçümü istedi sonuca çok şaşırdım açlık 67 çıktı. yani bırakın yüksek olmayı olması gerekenden düşük 1. saat tokluk 122 gayet iyi. benim cihazda mı sıkıntı var diyeceğim ama tokluk şekerimi hep normal ölçüyor....bakalım doktora sonuçları göstermeye gittiğimde konuşurum...
Bu arada sonunda hastane çıkışımı aldım onca çiçekli takımlara baktıktan sonra indirimde olduğu ve ürünleri çok kaliteli olduğu için minnie mousenin aldım sizce nasıl ?...?Eki Görüntüle 2190270
valla ben hala çalışıyorum ya aymasa daha iyi oluyo canım :) benm geceleri çok tuvalete kalkmalarım oluyo onun dışında sabah olmasa ne mutlu :)Günaydın. Bu haftalarda gunler dabah 6da ayıyor artık degil mi
ilk defa duyuyorum :) o nasıl bişey oluyor canımİnsallah doktorunun eli hafiftir canim. Benim ilk gebelikte doktor 5 saniyede filan bakmisti hiç birşey anlamadim :) aklını başka şeylerle meşgul et. Vücudun orada olsun ama ruhun başka yerlere gitsin. Rahatlatacaksa içinden slow şarkı filan soyle. Bir de kegel egzersizi yapmayı denedin mi? O şekilde nasıl kastigini çözersen nasıl gevseyecegini de çözersin
belli bi ilaç yazmadı canım sadece eczaneden al dedı bende umursamadım pek ama boyle gıderse alırımDoktorunu bilgilendir o zaman canım muhtemelen magnezyuma başlatır zaten.
yok canım hersey yolunda çok şükür aynı devam ediyoruz grip oldum bu aralar onu atlatmaya çalışıyorum çalışabilir raporu aldım ertesı gun hasta oldum şaka gibi kısmetse eylulun son haftası cıkmayı dusunuyorum izine :)iyiyim canım benim sen nasılsın :) çok şükür iyi gidiyo daha zorlanmaya başlamadım, sadece fazla yürürsem ayaklarım vücut ağırlığımı kaldıramıyosenin nasıl gidiyo, çok aktif olamadım bu aralar bi sıkıntı problem yoktur inşallah
güle güle giydir canım çok tatlı :) şekerine de şaşırdım açıkcası cidden makinende bi problem olabilir mi
Sezeryanda öcü değil kiÖyle yapiyorum artik hepimiz icin bol bol dua ediyorum dualarla ve birazda meryem ana otunun yardimina güvenerek kendimi teselli etmeye calisiyorum önceden yoktu bu korku ama o hastane olayindan sonra sezaryan bile düşünür oldum ki sezaryani hic istememe ragmen
ay grip salgını var bu aralar inşallah bende yakalanmam korkuyorum : ) ben çalışabilir raporu almıycam canım eylül 29 da çıkıyorum inşallah artık yeter bukadar. çok geçmiş olsun kötü bişey olmamasına çok sevindim : )yok canım hersey yolunda çok şükür aynı devam ediyoruz grip oldum bu aralar onu atlatmaya çalışıyorum çalışabilir raporu aldım ertesı gun hasta oldum şaka gibi kısmetse eylulun son haftası cıkmayı dusunuyorum izine :)
evet canım az kaldı kucağımıza alınca biticek hepsi inşallah :)Teşekkür ederim canım. :) Şekere bende çok şaşırdım canım o kadar fark olmaması lazım... bende anlam veremedim. hayırlısı ile az kaldı ama biraz daha sabır.
kuzum sen nasılsın ?Sezeryanda öcü değil kişaka bi yana inşallah korktuğun gibi geçmez. İstediğin gibi rahat olur ve gönlünce doğum yaparsın . Tiksinç insanlar var o konuda insanı doktordan sogutuyorlar . Zaten iğrenç bi durum benim de bi kere doktor alttan muamelesi ederken çok kötü ve sert etmişti . 10 15.gün yürüyemedim baska doktora gittim 10 cm yara var dedi . Ondan sonrada alttan muamelesi falan olmak istemedim istemiyorum da 1 seneyi geçti ama etkisi hala bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?