2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen canım hazırlıklarla oyalanırken bıde bakmısız kı zaman gelmıs Rabbım hayırlı dogumlar nasip etsin sagsalım alalım bebıslerımızı kucagımıza :)

korkulu rüyamm normal ilişki sırasında kendımı kasan ben onda dusunemıyorum bıle Allah yardımcım olsun 37.haftada yapıcam catı muayesınesını dedı doktorum bı bılse nasıl korkuyorum :)

Allahım nasıl tatliş yaa Rabbim güzel günler de kullanmanızı nasip etsin inşallah canım

açıkcası hamileliğin başından beridir hiç kullanmadım canım daha cok yogurt peynir süt tüketmeye çalışıyorum ama yetersiz geliyor sanırım

Doktorunu bilgilendir o zaman canım muhtemelen magnezyuma başlatır zaten.

korkulu rüyamm normal ilişki sırasında kendımı kasan ben onda dusunemıyorum bıle Allah yardımcım olsun 37.haftada yapıcam catı muayesınesını dedı doktorum bı bılse nasıl korkuyorum :)

İnsallah doktorunun eli hafiftir canim. Benim ilk gebelikte doktor 5 saniyede filan bakmisti hiç birşey anlamadim :) aklını başka şeylerle meşgul et. Vücudun orada olsun ama ruhun başka yerlere gitsin. Rahatlatacaksa içinden slow şarkı filan soyle. Bir de kegel egzersizi yapmayı denedin mi? O şekilde nasıl kastigini çözersen nasıl gevseyecegini de çözersin

Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)
iyiyim canım benim sen nasılsın :) çok şükür iyi gidiyo daha zorlanmaya başlamadım, sadece fazla yürürsem ayaklarım vücut ağırlığımı kaldıramıyo senin nasıl gidiyo, çok aktif olamadım bu aralar bi sıkıntı problem yoktur inşallah

güle güle giydir canım çok tatlı :) şekerine de şaşırdım açıkcası cidden makinende bi problem olabilir mi

ilk defa duyuyorum :) o nasıl bişey oluyor canım

yok canım hersey yolunda çok şükür aynı devam ediyoruz grip oldum bu aralar onu atlatmaya çalışıyorum çalışabilir raporu aldım ertesı gun hasta oldum şaka gibi kısmetse eylulun son haftası cıkmayı dusunuyorum izine :)

güle güle giydir canım çok tatlı :) şekerine de şaşırdım açıkcası cidden makinende bi problem olabilir mi

Teşekkür ederim canım. :) Şekere bende çok şaşırdım canım o kadar fark olmaması lazım... bende anlam veremedim. hayırlısı ile az kaldı ama biraz daha sabır.

Sezeryanda öcü değil ki şaka bi yana inşallah korktuğun gibi geçmez. İstediğin gibi rahat olur ve gönlünce doğum yaparsın . Tiksinç insanlar var o konuda insanı doktordan sogutuyorlar . Zaten iğrenç bi durum benim de bi kere doktor alttan muamelesi ederken çok kötü ve sert etmişti . 10 15.gün yürüyemedim baska doktora gittim 10 cm yara var dedi . Ondan sonrada alttan muamelesi falan olmak istemedim istemiyorum da 1 seneyi geçti ama etkisi hala bende

Günaydın kızlar!Doğum korkusu konuşulmuş, blogcuanne'nin blogunda pozitif dogum hikayeleri var, onları okumanızı tavsiye ederim. Ben tekrar tekrar okuyup kendimi motive ediyorum. Elbette bir tedirginlik ne olacak korkusu var ama, öyle güzel anlatıyorlar ki gözlerim doluyor her hikayede ve bunu yaşamanın biz kadınlara bir lütuf oldugunu düşünüyorum.

ay grip salgını var bu aralar inşallah bende yakalanmam korkuyorum : ) ben çalışabilir raporu almıycam canım eylül 29 da çıkıyorum inşallah artık yeter bukadar. çok geçmiş olsun kötü bişey olmamasına çok sevindim : )
Teşekkür ederim canım. :) Şekere bende çok şaşırdım canım o kadar fark olmaması lazım... bende anlam veremedim. hayırlısı ile az kaldı ama biraz daha sabır.
evet canım az kaldı kucağımıza alınca biticek hepsi inşallah :)
kuzum sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…