2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar merhaba günaydın bnm bambaşka kafama taktığım bişey var benim gögüslerim çok küçük 75 sütyen bile büyük kalıodu şimdi içini dolduruo ama büyümüyor bayağıdır ben nasıl çocuk emzircem gögsümden hiç süt falan da gelmedi süt hiç gelmeme die bişey varmı varsa o kesin bni bulur daha büyür mü gögüslerim çocugum için endişeleniorum

ilk defa duyuyorum :) o nasıl bişey oluyor canım

İnternetten bak istersen canım :) kısaca şöyle söyleyeyim hani küçük tuvaletini yaparken tutup bırakmanı sağlayan kaslar var ya işte onları kontrol etmeyi öğreniyorsun.

belli bi ilaç yazmadı canım sadece eczaneden al dedı bende umursamadım pek ama boyle gıderse alırım

Ben magnezyum diasporal suya karistirilandan kullanmıştım biraz modemi bulandiriyordu. Kardeşime doktor magnezyum diasporal direkt yazmış o direkt ağzına dökülerek kullanılıyormuş mide bulantısı yapmıyormus dene istersen.

Canım sütun büyük veya küçük göğüsle hiç alakası yok emin ol, sen kendine negatif enerji gönderme şimdiden. Sadece yara filan olmaması için önceden krem sürmeni tavsiye ederim

benmkide öyle canım hala bile aynı sütyenlerimi takıyorum ama hiç bunu kafama takmak aklıma glmemişti. cüsseme göre zaten hiç yoklar göğüslerim bence takma kafana sütün büyüklüğü küçüklüğü ile alakası yok :)

Canım göğüslerin ebatı ile lakalı olduğunu sanmıyorum bizim gelinin göğüsleri maşallah baya büyüktü ama sütü hiç gelmedi. benimde öyle çok çok büyük değil. zaten doğum yaptıktan sonra bebek eme eme geliyormuş. yani şuan direk süt alameti bende de yok...:)

Bunu hiç dert etme canım, sütün memenin büyüklüğüyle hiç alakası yok. Annem hep anlatır, çok yakın arkadaşıyla aynı anda hamile kalmışlar. Kadın hep üzülüyormuş, dümdüz memelerim nasıl emzireceğim diye. Anneminkiler dolgundur, ona çok özenirmiş. Sonra doğurmuşlar ,annemden bir damla süt gelmemiş ( ki ben yeterince emek vermediğini düşünüyorum maalesef) o kadın bebeğini 2,5 yaşına kadar emzirmiş.

Allah iyilerle karşılaştırsın. Herkes öyle değil canım. 2 doğumumda da ebeler çok iyiydi sakinleştiriyorlardı. Doktor zaten son anda geliyor. Benim 3. Gebeliğim İnan bende de korku var. Kendime “ Bebek suyun içindeyken ne zor bir yoldan geçerek doğuyor, nefes almazken birden ciğer nefesi alıyor. Hangimizinki daha zor o küçücük hem” diyerek telkin veriyorum. Kendi korkumu unutuyorum sonra.

Güle güle giyinsin bayıldım ben çok şirinmiş.

Küçük olup da sırf anne sütüyle o kadar güzel gelişen bebekler var ki. Hiç takma canım kafanı kesinlikle alakasız.

canim b3nim goguslerimde buyumediler 80 idi hala oyle . bende bir ara sutum olmazmi vs. diye aklima geldi ama alakasi yok. tamamen bunye ile alakali durum. dus sonrasi catlak onleyici krem kullandiktan sonra badem yagi ile masaj yapiyorum goguslerime bir kac dk. ayrica gogus ucu kremide simdiden kullanmaya basladim ne olur ne olmaz diye.

Canım aynen bende sabah acliklarin yüksek çıkmasından muzdaribim bakalım Dr. Un ne dicek okadar moralim bozuluyoki dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum hala yüksek çıkınca

Canım aynen bende sabah acliklarin yüksek çıkmasından muzdaribim bakalım Dr. Un ne dicek okadar moralim bozuluyoki dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum hala yüksek çıkınca

Canım benimde 3 haftadır hep yüksek çıkıyordu hatta bu sabah iki kere ölçtüm biri 112 biri 102 çıktı ama dün hastane tahlilinde tam tersi 67 yani hipoglisemi çıktı bende anlamadım bakalım bugün öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim. doktor ne diyecek bu duruma. cihazdan şüphe edeceğim ama aynı durumda olan arkadaşımı ölçtük onda normal verdi sonuçları hep.. sende bir labratuvar testi yaptır bakalım nasıl olacak.

Malesef okula gidiş eşimin en yoğun saatlerine denk geliyor gıda sektöründe çalışıyor tam öğle yemeği saati çocuk okula gidecek. Çıkışta bana getirir de gidişte de komşudan rica ederim diye düşünüyorum ama ona da içim rahat etmiyor. Devir kötü en güvendiğime bile çocuk emanet edemiyorum artık. Allah yardim eder inşallah bir şekil hallolur.

aman dikkat et canım cok zor oluyor valla bıan once ıyılesmek ıstıyorum aynı hafta ızne cıkıyoruz :)

ikisi için de teşekkür ederim canım alıp deneyim :)

Giyerken zor olduğunu söylüyolarda ondan tereddütte kaldım pijama istiyorum aslında
Giyerken yanında bir yardımcı oluyor merak etme. Hatta annen olsa bile o değil hasta bakıcılar kendi giydiriyor. Bende öyle oldu normal Doğum yaptım. Geçen yıl da kız kardeşim sezeryanla Doğum yaptı bizi bile odadan çıkardılar hasta bakıcılar bir güzel giydirdiler kendini.

Ah canım benimkilerde 75 bile değiller. İlk çocukta hamileykende büyümediler emzirirken de ve ben o minicik göğüslerle tam 2 yıl emzirdim oğlumu. Sütüm hiç taşmadı bol bol gelmedi ama oğlumu çok iyi besledi ek mama falan bile vermedim hiç sadece anne sütüyle besledim. Sen korkma küçük diye önemli olan sütün besleyici olması. Ay hatta şöyle bir özenti kaldı içimde benim çevremdeki kimse emzirme atleti sütyeni falan kullanmadılar. Memeler büyüktü direk sütyenden çıkarıp veriyorlardı. Ama ben hep kullandım çünkü minicikler nerden çekip de çıkarıcam bana da sen nasıl kullanıyorsun bu emzirme atletini falan diyorlardı hep ay kızım napiyim hepinizinki kocaman benimkiler ceviz kadar çocuğun ağzına zor ulaşıyor diyordum

Valla unutmuşum bacım geçen bir tanıdık doğum yaptı bebeğe bu baktım minnacık. Aslında benim oğlum doğduğunda ondan zayıfmış ama bana sanki onun iki katı doğmuş gibi geldi:) bebek büyütmeye yeniden alışıcam galiba Şu an daha ılımlıyım yaparım ederim diyorum sonra gece oldu mu Allahımm nasıl olacak diyorum

Canım naçizane tavsiyem göğüs uçların için erken bence çünkü göğüs ucu uyarımı Doğumun başlamasına yardımcı oluyor.

Kızlar devlet hastahanesinde Doğum yapmayı düşünenler kimler? Ben ilk doğumumda üniversite hastahanesindeydim. Normal Doğum oldu ama şimdi düşünüyorum da çok rezildi her anı maddi olarak biraz sıkışık dönemdeyiz yine devlette yapcam ama devlette yine aynısı mı olcak yoksa ilgi hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum

aman dikkat et canım cok zor oluyor valla bıan once ıyılesmek ıstıyorum aynı hafta ızne cıkıyoruz :)
son aylarda grip daha çok zorluyo zaten. evet canım öyle denk gelmiş ama sizin tosbik bizden büyük :) tam 10gün kalmış inşallah o günleri görürüz ya. evde olup gidip eksiklerimi almak istiyorum rahata ermek istiyorum Allahım amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…