- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
ilk defa duyuyorum :) o nasıl bişey oluyor canım
belli bi ilaç yazmadı canım sadece eczaneden al dedı bende umursamadım pek ama boyle gıderse alırım
kızlar merhaba günaydın bnm bambaşka kafama taktığım bişey var benim gögüslerim çok küçük 75 sütyen bile büyük kalıodu şimdi içini dolduruo ama büyümüyor bayağıdır ben nasıl çocuk emzircem gögsümden hiç süt falan da gelmedi süt hiç gelmeme die bişey varmı varsa o kesin bni bulur daha büyür mü gögüslerim çocugum için endişeleniorum
benmkide öyle canım hala bile aynı sütyenlerimi takıyorum ama hiç bunu kafama takmak aklıma glmemişti. cüsseme göre zaten hiç yoklar göğüslerim bence takma kafana sütün büyüklüğü küçüklüğü ile alakası yok :)kızlar merhaba günaydın bnm bambaşka kafama taktığım bişey var benim gögüslerim çok küçük 75 sütyen bile büyük kalıodu şimdi içini dolduruo ama büyümüyor bayağıdır ben nasıl çocuk emzircem gögsümden hiç süt falan da gelmedi süt hiç gelmeme die bişey varmı varsa o kesin bni bulur daha büyür mü gögüslerim çocugum için endişeleniorum
kızlar merhaba günaydın bnm bambaşka kafama taktığım bişey var benim gögüslerim çok küçük 75 sütyen bile büyük kalıodu şimdi içini dolduruo ama büyümüyor bayağıdır ben nasıl çocuk emzircem gögsümden hiç süt falan da gelmedi süt hiç gelmeme die bişey varmı varsa o kesin bni bulur daha büyür mü gögüslerim çocugum için endişeleniorum
Allah iyilerle karşılaştırsın. Herkes öyle değil canım. 2 doğumumda da ebeler çok iyiydi sakinleştiriyorlardı. Doktor zaten son anda geliyor. Benim 3. Gebeliğim İnan bende de korku var. Kendime “ Bebek suyun içindeyken ne zor bir yoldan geçerek doğuyor, nefes almazken birden ciğer nefesi alıyor. Hangimizinki daha zor o küçücük hem” diyerek telkin veriyorum. Kendi korkumu unutuyorum sonra.Günaydın kızlar ben yine su saat olmus ve uyuyamayanlardanim. Bizim afacan tekme atıp duruyo. Gecen gün sancilandim kendi hastaneme once gittim serum vs taktirdim acikligima falan bakti doktorum hersey normaldi eve gectik sancim gecmedi tekrar devlet hastanesi yakin diye bide devlette de kaydim olsun diye istanbulda bilindik bi devlet hastanesine gittim. Gitmez olaydım hic geregi yokken ultrason muayenesi yerine dogum masasina alip acıkliga bakmak istediler ve bunu yapan doktor bile degil genc bi kızdı. Ben sirami beklerken yanimda muayene olan kadin cok bagirdi alttan muayenede ve o asistan kiz bide kadını sancili olmasina ragmen cocuk gibi azarladı bagiriyo diye. Oda 6 aylik gebeydi sanirim. O bagiristan sonra o dogum masasindan korktum ve muayene bile olmadan eve gectim tekrar ayni sanciyla . O kadının bagirmasindan dolayi mi yoksa masanin korkunclugundan mi bilmiyorum ama benide su sıralar bi dogum korkusu sardı artık dogum korkumdan mi uykularim kaçmaya basladi yoksa bizim beyefendinin tekmelerinden mi uyuyamiyorum bilmiyorum ama benim bu korkuyu bi sekilde uzerimden atmam lazim nasil yapicam
Güle güle giyinsin bayıldım ben çok şirinmiş.Kızlar merhaba;
Dün dahiliyeye gitmiştim sabah açlık şekerim ölçümlerde 100-105 çıkıyordu. Doktor açlık kan ölçümü ve 1. saat tokluk ölçümü istedi sonuca çok şaşırdım açlık 67 çıktı. yani bırakın yüksek olmayı olması gerekenden düşük 1. saat tokluk 122 gayet iyi. benim cihazda mı sıkıntı var diyeceğim ama tokluk şekerimi hep normal ölçüyor....bakalım doktora sonuçları göstermeye gittiğimde konuşurum...
Bu arada sonunda hastane çıkışımı aldım onca çiçekli takımlara baktıktan sonra indirimde olduğu ve ürünleri çok kaliteli olduğu için minnie mousenin aldım sizce nasıl ?...?Eki Görüntüle 2190270
Küçük olup da sırf anne sütüyle o kadar güzel gelişen bebekler var ki. Hiç takma canım kafanı kesinlikle alakasız.kızlar merhaba günaydın bnm bambaşka kafama taktığım bişey var benim gögüslerim çok küçük 75 sütyen bile büyük kalıodu şimdi içini dolduruo ama büyümüyor bayağıdır ben nasıl çocuk emzircem gögsümden hiç süt falan da gelmedi süt hiç gelmeme die bişey varmı varsa o kesin bni bulur daha büyür mü gögüslerim çocugum için endişeleniorum
canim b3nim goguslerimde buyumediler 80 idi hala oyle . bende bir ara sutum olmazmi vs. diye aklima geldi ama alakasi yok. tamamen bunye ile alakali durum. dus sonrasi catlak onleyici krem kullandiktan sonra badem yagi ile masaj yapiyorum goguslerime bir kac dk. ayrica gogus ucu kremide simdiden kullanmaya basladim ne olur ne olmaz diye.kızlar merhaba günaydın bnm bambaşka kafama taktığım bişey var benim gögüslerim çok küçük 75 sütyen bile büyük kalıodu şimdi içini dolduruo ama büyümüyor bayağıdır ben nasıl çocuk emzircem gögsümden hiç süt falan da gelmedi süt hiç gelmeme die bişey varmı varsa o kesin bni bulur daha büyür mü gögüslerim çocugum için endişeleniorum
Canım aynen bende sabah acliklarin yüksek çıkmasından muzdaribim bakalım Dr. Un ne dicek okadar moralim bozuluyoki dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum hala yüksek çıkıncaKızlar merhaba;
Dün dahiliyeye gitmiştim sabah açlık şekerim ölçümlerde 100-105 çıkıyordu. Doktor açlık kan ölçümü ve 1. saat tokluk ölçümü istedi sonuca çok şaşırdım açlık 67 çıktı. yani bırakın yüksek olmayı olması gerekenden düşük 1. saat tokluk 122 gayet iyi. benim cihazda mı sıkıntı var diyeceğim ama tokluk şekerimi hep normal ölçüyor....bakalım doktora sonuçları göstermeye gittiğimde konuşurum...
Bu arada sonunda hastane çıkışımı aldım onca çiçekli takımlara baktıktan sonra indirimde olduğu ve ürünleri çok kaliteli olduğu için minnie mousenin aldım sizce nasıl ?...?Eki Görüntüle 2190270
Canım aynen bende sabah acliklarin yüksek çıkmasından muzdaribim bakalım Dr. Un ne dicek okadar moralim bozuluyoki dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum hala yüksek çıkınca
Malesef okula gidiş eşimin en yoğun saatlerine denk geliyor gıda sektöründe çalışıyor tam öğle yemeği saati çocuk okula gidecek. Çıkışta bana getirir de gidişte de komşudan rica ederim diye düşünüyorum ama ona da içim rahat etmiyor. Devir kötü en güvendiğime bile çocuk emanet edemiyorum artık. Allah yardim eder inşallah bir şekil hallolur.Bende o korkuyu yaşıyorum zaman zaman. Bakarsın bişey olmaz artık biraz gözler morarmış uykusuzluktan saçlar elektrikle miş yorgunluktan bitap düşmüş duruma geleceğiz ama yapacak bişey yok. Kocan götürsün büyük çocuğu okula. Sana mı zimmetli. Kışın ortasında bebekle çıkmayacağını göre şimdiden söyle kendini ayarlasın.
ay grip salgını var bu aralar inşallah bende yakalanmam korkuyorum : ) ben çalışabilir raporu almıycam canım eylül 29 da çıkıyorum inşallah artık yeter bukadar. çok geçmiş olsun kötü bişey olmamasına çok sevindim : )
evet canım az kaldı kucağımıza alınca biticek hepsi inşallah :)
kuzum sen nasılsın ?
ikisi için de teşekkür ederim canım alıp deneyim :)İnternetten bak istersen canım :) kısaca şöyle söyleyeyim hani küçük tuvaletini yaparken tutup bırakmanı sağlayan kaslar var ya işte onları kontrol etmeyi öğreniyorsun.
Ben magnezyum diasporal suya karistirilandan kullanmıştım biraz modemi bulandiriyordu. Kardeşime doktor magnezyum diasporal direkt yazmış o direkt ağzına dökülerek kullanılıyormuş mide bulantısı yapmıyormus dene istersen.
Giyerken yanında bir yardımcı oluyor merak etme. Hatta annen olsa bile o değil hasta bakıcılar kendi giydiriyor. Bende öyle oldu normal Doğum yaptım. Geçen yıl da kız kardeşim sezeryanla Doğum yaptı bizi bile odadan çıkardılar hasta bakıcılar bir güzel giydirdiler kendini.Giyerken zor olduğunu söylüyolarda ondan tereddütte kaldım pijama istiyorum aslında
Ah canım benimkilerde 75 bile değiller. İlk çocukta hamileykende büyümediler emzirirken de ve ben o minicik göğüslerle tam 2 yıl emzirdim oğlumu. Sütüm hiç taşmadı bol bol gelmedi ama oğlumu çok iyi besledi ek mama falan bile vermedim hiç sadece anne sütüyle besledim. Sen korkma küçük diye önemli olan sütün besleyici olması. Ay hatta şöyle bir özenti kaldı içimde benim çevremdeki kimse emzirme atleti sütyeni falan kullanmadılar. Memeler büyüktü direk sütyenden çıkarıp veriyorlardı. Ama ben hep kullandım çünkü minicikler nerden çekip de çıkarıcamkızlar merhaba günaydın bnm bambaşka kafama taktığım bişey var benim gögüslerim çok küçük 75 sütyen bile büyük kalıodu şimdi içini dolduruo ama büyümüyor bayağıdır ben nasıl çocuk emzircem gögsümden hiç süt falan da gelmedi süt hiç gelmeme die bişey varmı varsa o kesin bni bulur daha büyür mü gögüslerim çocugum için endişeleniorum
Valla unutmuşum bacım geçen bir tanıdık doğum yaptı bebeğe bu baktım minnacık. Aslında benim oğlum doğduğunda ondan zayıfmış ama bana sanki onun iki katı doğmuş gibi geldi:) bebek büyütmeye yeniden alışıcam galibaKardescimm kardescim hiccc canini sikma:) hele bi bebek gelsin o zaman hersey nasil yoluna gorecek goreceksin:) buyugunu denokula basariyla gonderir kucugunude basariyla buyutursun.. Seytan vesvesesi bunlar zaten bir evlat buyutmussun ya :) hem Allah cenneti ayaklarina serdigi analari zorda koyar mi? Sen bakma vesveselere tadini yasayalim azcik daha icimizdeler sonra dosarda sevecegiz❤ veee hersey yolunda olacak insallah. Benim ilk bebegim herseye yabanciyim ama o halde korkmuyorum hos belkide o yuzden korkmuyorum olsun ama neden yapamayalim buna uygun yaratilmis harika bir varligiz kadinlar olarak❤
canim b3nim goguslerimde buyumediler 80 idi hala oyle . bende bir ara sutum olmazmi vs. diye aklima geldi ama alakasi yok. tamamen bunye ile alakali durum. dus sonrasi catlak onleyici krem kullandiktan sonra badem yagi ile masaj yapiyorum goguslerime bir kac dk. ayrica gogus ucu kremide simdiden kullanmaya basladim ne olur ne olmaz diye.
Ben spumy almayı düşünüyorum o bunlardan daha masum canım aklında bulunsun gimdes helal sertifikalıEki Görüntüle 2189947 ben unibaby ve Sebamed almıştım cnm ama ikisininde içeriği pek hoş degilmis.ints. takip ettiğimiz sayfada bunları incelemiş en mahsumlari bunlarmis
İçinde sls sles paraben falan filan olmayan markaları araştırmanı tavsiye ederim canım bebekler çok hassasBen henuz almadım ama mustela almayı düşünüyorum.
son aylarda grip daha çok zorluyo zaten. evet canım öyle denk gelmiş ama sizin tosbik bizden büyük :) tam 10gün kalmış inşallah o günleri görürüz ya. evde olup gidip eksiklerimi almak istiyorum rahata ermek istiyorum Allahım amiinaman dikkat et canım cok zor oluyor valla bıan once ıyılesmek ıstıyorum aynı hafta ızne cıkıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?