2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen canım cocugumun daha besıgı bıle yok izne cıkayım ilk işim onları halletmek bıde evı temızletmek olacak :)

Aaa benim doğum günüm :)
Hadi yaa ne güzel eşim belki pazar gunu diye istemeyebilir ya da doktor ve ekibi orda olur mu o gün bilemedim. Gerçi normal doğum olduğunda da sonuçta bi ekip bekliyordur orda doğum için. Ama umarım kendi doktorumda kabul eder, hatırlaması kolay olur diye hoşuma gitti bu tarih :)

Çok enteresan ya benim doğduğum sene de 11 Kasım pazara denk gelmiş :) hayırlısı olsun artık canim. O tarihi isteyen tek hamilesi sen değilsindir belki

Canım naçizane tavsiyem göğüs uçların için erken bence çünkü göğüs ucu uyarımı Doğumun başlamasına yardımcı oluyor.
gogus ucum cok aciyor bazen tahris olmasin diye haftada 1 mutlaka lansinoh krem suruyorum. uyarilma olmasina sebebiyet vermeden insallah sikintisiz aliriz kucaklarimiza canim.

bende öyle düşünüyorum annem için üzülmesin diye söylemiyorum ama sonuçta eskiler bilmiyormuş emzirme danışmanı da yokmuş geçen eşime de ne senin annen ne benim annem yeterince bu konuda uğraşmamışlar dedim ortak bir arkadaşımız 2 yaşındaki çocuğunu hala emziriyor onunla konuşunca bana hak verdi. ki o arkadaş bir deri bi kemik ve göğüsleri de küçük ayrıca lohusalık döneminde bi takım üzüntüleri de vardı...yani aslında herşey üzerine düşmekle alakalı..

Takvime göre 43 gün kaldı 1 kasım gözüküyor doğum tarihi. Kız bebekler erken gelirmiş derler kendim 15 gün erken gelmiş Ekim sonu bebeğiyim. Bu Cuma kontrol var heyecanlıyım ama sanırım yine başaşağı ve arkası dönük sabah konuştum kızım merak ediyorum yüzünü, lütfen dön tekrar dedim. Sağlık ocağındaki kan testinde b12 eksik çıktı ki b12 kullanıyorum zaten. Bu cumadan itibaren yıllık izine çıkıyorum. Artık biraz kızıma odaklanmak sadece onunla ilgili olmak istiyorum....Park yatak eksik hala canımı sıkıyor bir türlü karar veremedik var mı tavsiyesi olan ?

gogus ucum cok aciyor bazen tahris olmasin diye haftada 1 mutlaka lansinoh krem suruyorum. uyarilma olmasina sebebiyet vermeden insallah sikintisiz aliriz kucaklarimiza canim.
Anladım canım geçmiş olsun göğüs ucu acısı kötü oluyor ya inşallah emzirirken sıkıntı çekmeyiZ.

Ya hani aslinda bebegim ve benim icin hangi dogum şekli hayirliysa o olsun tabi illa normal olacak diye sartlandirmiyorum kendimi ama ben bebegimin ilk ağlama sesini narkoz etkisindeyken degilde bilincim yerimdeyken duymak görmek istiyorum yani normal dogum icin en buyuk ayricalik bu gibi geliyo bana ama o korkudan sonra bilemicem artik ay insallah sende bende hatta tüm hamisler su korkularini uzerinden atar ama senin doktorunda nasil insanmis 10 cm yara ne demek insan sagligini bu kadar hafife nie alirlarki

Nefes egzersizini denicem o zaman artik o anda asagida neler oluyo diye dusunmeme engel olamam hayal kuramam ama nefes egzersini yapabilirim teşekkür ederim taktik için bu tarz taktikler icimi rahatlatiyo birazda olsa ben onun dogumu baslatma ihtimalini düşünmedim bile o an panikle çıktım sadece odadan ama iyikide cikmisim. Hadi ben bilmiyorum onlarda mi bilmiyo hemen cati muayenesi istiyolar. Ama tesekkur ederim bu konuda uyardigin icin zaten devlete artik gitmemde gitsemde cati muayenesi istemem bu uyarindan sonra

Tabi ki nst de düzenli sancı filan cikarsa açıklığa bakılır canım ama önce ultrasonla bakması gerekirdi diye düşünüyorum..

Tabi ki nst de düzenli sancı filan cikarsa açıklığa bakılır canım ama önce ultrasonla bakması gerekirdi diye düşünüyorum..
Anladim umarim 38. Haftaya kadar cati muayenesi falan gerekmez bi kere daha korkarsam çünkü ya o korkuyla dogururum yada normal dogum yapamam kizlar pullubiber nerelerde bileniniz var mi acaba sanki bi kac gündür göremiyorum onun yorumlarini kötü bisey yoktur insallah

canım bu nstde düzenli sancı dediğin nasıl oluyor ? kişi bazen hissetmeyebiliyormuş sancıyı o kadar olur mu ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…