Takvime göre 43 gün kaldı 1 kasım gözüküyor doğum tarihi. Kız bebekler erken gelirmiş derler kendim 15 gün erken gelmiş Ekim sonu bebeğiyim. Bu Cuma kontrol var heyecanlıyım ama sanırım yine başaşağı ve arkası dönük sabah konuştum kızım merak ediyorum yüzünü, lütfen dön tekrar dedim. Sağlık ocağındaki kan testinde b12 eksik çıktı ki b12 kullanıyorum zaten. Bu cumadan itibaren yıllık izine çıkıyorum. Artık biraz kızıma odaklanmak sadece onunla ilgili olmak istiyorum....Park yatak eksik hala canımı sıkıyor bir türlü karar veremedik var mı tavsiyesi olan ?
ismiyle yaşasın Bilge olsun etrafına ışık saçsın inşallah minikBen de muayaneden geliyorum. En son kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktor fazla buldu. Şeker ihtimalim vardı, ona bağladı. Çok yemiyorum çünkü. 48 le başladığım hamilelik 61 le devam ediyor. Tansiyonumu ölçtürmem gerektiğini söyledi ödem şikayetimden dolayı.
Bebek 2.200 gelişimi de bir tık az dedi. Plasentada problem olabileceği ihtimalini düşünürüz bu durumda dedi. Özellikle ilk gebelikte olabiliyormuş. Takip edeceğiz dedi.
2.5 hafta aralıkla 37. Haftaya kadar randevu verdi. 37. Haftada çatı muayanesi olacak dedi. Şu an normal doğum gözüküyor dedi. Ben de korkuyorum bu doğum şeklinden.
Eşimle sonunda kızımıza vereceğimiz ismi kesinleştirdik. Deniz, asya, ipek, eylül, yağmur’ u eleyip bilge de karar kıldık.
Yaa onlar da çok güzel ama az büyüyünce kullanamaz diye bende eledim.. Kararsızlık çok kötü bu da hamilelik huyum gelinliğe 15 dk.da karar vermiş insan haftalardır park yatağa karar veremiyorum.Bende park yatak diyorum ama kimse tipini begenmiyo ahsap besiklerjn anne yanina gelen tarzda olanlardan alcam gibi geliyor. Hic fikrim yok yaa
canım bu nstde düzenli sancı dediğin nasıl oluyor ? kişi bazen hissetmeyebiliyormuş sancıyı o kadar olur mu ya..
İki parmak ve dilator setinin en buyugunu cok rahat alabiliyorum dr umla konustum denemek istiyorum diye cok anlayisli ve normal dogum yanlisi sonuna kadar deneriz dedi insallah muayenede zorlanmam da normal dogururum cok istiyorum sagol canim hepimiz kolayca kurtulalim insallahSadece bende olmamasina sevindim demekki ayni korkular taze annelerin hepsinde varsen vajinusmustan sonra normal dogum mu yapmayi dusunuyorsun canim benim arkadasim vajinusmustan sonra cesaret edememisti normal doguma tebrik ederim seni cesaretinden insallah tek sancida kurtulursun
bende cuma ilk kez nstye gireceğim bakalım merak ediyorum.. bence de aynı fikirdeyim. (diyip anlamıyormuşum biir deValla ben bu sefer 30u bile hissettimama insan ilk seferde ne olması gerektiğini bilmediğinden doğum sancısını anlamayabiliyor. İlla ki anormallik hissedilir canım ya
Kesinlikle katılıyorum. Şimdi artık anneler bilinçlendi ve gördüğüm kadarıyla üzerine düşen herkes uzun süre emzirebiliyor. Tabi lohusalıkta üzüntü sıkıntı yaşayıp sütü kesilen istisnaları saymıyorum.Allah hepimize bol bol emzirebilmeyi nasip etsin.bende öyle düşünüyorum annem için üzülmesin diye söylemiyorum ama sonuçta eskiler bilmiyormuş emzirme danışmanı da yokmuşgeçen eşime de ne senin annen ne benim annem yeterince bu konuda uğraşmamışlar dedim ortak bir arkadaşımız 2 yaşındaki çocuğunu hala emziriyor onunla konuşunca bana hak verdi. ki o arkadaş bir deri bi kemik ve göğüsleri de küçük ayrıca lohusalık döneminde bi takım üzüntüleri de vardı...yani aslında herşey üzerine düşmekle alakalı..
Takvime göre 43 gün kaldı 1 kasım gözüküyor doğum tarihi. Kız bebekler erken gelirmiş derler kendim 15 gün erken gelmiş Ekim sonu bebeğiyim. Bu Cuma kontrol var heyecanlıyım ama sanırım yine başaşağı ve arkası dönük sabah konuştum kızım merak ediyorum yüzünü, lütfen dön tekrar dedim. Sağlık ocağındaki kan testinde b12 eksik çıktı ki b12 kullanıyorum zaten. Bu cumadan itibaren yıllık izine çıkıyorum. Artık biraz kızıma odaklanmak sadece onunla ilgili olmak istiyorum....Park yatak eksik hala canımı sıkıyor bir türlü karar veremedik var mı tavsiyesi olan ?
2200 kg haftana göre iyi değil mi? Gelişimine neden az dedi ki doktor?Canını sıkma sen, 2,5 hafta sonra her şey çok yolunda diyecek dr bak görürsün.Ben de muayaneden geliyorum. En son kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktor fazla buldu. Şeker ihtimalim vardı, ona bağladı. Çok yemiyorum çünkü. 48 le başladığım hamilelik 61 le devam ediyor. Tansiyonumu ölçtürmem gerektiğini söyledi ödem şikayetimden dolayı.
Bebek 2.200 gelişimi de bir tık az dedi. Plasentada problem olabileceği ihtimalini düşünürüz bu durumda dedi. Özellikle ilk gebelikte olabiliyormuş. Takip edeceğiz dedi.
2.5 hafta aralıkla 37. Haftaya kadar randevu verdi. 37. Haftada çatı muayanesi olacak dedi. Şu an normal doğum gözüküyor dedi. Ben de korkuyorum bu doğum şeklinden.
Eşimle sonunda kızımıza vereceğimiz ismi kesinleştirdik. Deniz, asya, ipek, eylül, yağmur’ u eleyip bilge de karar kıldık.
Bende park yatak diyorum ama kimse tipini begenmiyo ahsap besiklerjn anne yanina gelen tarzda olanlardan alcam gibi geliyor. Hic fikrim yok yaa
hemen bakıyorum kraft relaxa sağol canım.Kesinlikle katılıyorum. Şimdi artık anneler bilinçlendi ve gördüğüm kadarıyla üzerine düşen herkes uzun süre emzirebiliyor. Tabi lohusalıkta üzüntü sıkıntı yaşayıp sütü kesilen istisnaları saymıyorum.Allah hepimize bol bol emzirebilmeyi nasip etsin.
Ben Kraft relax aldım, henüz kullanmadım tabi ama içime sindi alırken. Kumaş kalitesi filan önerilmişti araştırdığım kadarıyla. Aldığım yerde de Kraft park yatakta uzman bir markadır dediler.
2200 kg haftana göre iyi değil mi? Gelişimine neden az dedi ki doktor?Canını sıkma sen, 2,5 hafta sonra her şey çok yolunda diyecek dr bak görürsün.
Anne yanı beşikler çok kısıtlı süre kullanılıyor canım. Park yatagı ise 4-5 yaşına kadar hem yatak hem oyun alanı olarak kullanabiliyorlar. Bir tarafından fermuarla açılıp kapandığı için büyüyünce kendi de girip çıkabiliyor ve yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla çok seviyor çocuklar. Varsın tipi çirkin olsun, 3 ay kullanıp kaldıracağına çocugun uzun süreli mutlu olacağı bir araç hem daha iyi hem daha karlı değil mi?
Cok sukur herseyin yolunda gibi görünüyo bebek gelisimide zaten yanilma payi oluyo minnak saglikli olsunda zayif olsun hic önemli degil anne sütüyle aldirirsin bol bol kilo insallahBen de muayaneden geliyorum. En son kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktor fazla buldu. Şeker ihtimalim vardı, ona bağladı. Çok yemiyorum çünkü. 48 le başladığım hamilelik 61 le devam ediyor. Tansiyonumu ölçtürmem gerektiğini söyledi ödem şikayetimden dolayı.
Defalarca anlattım anlamıyor. Kavga ettim anlamıyor. Hamilelikten susuyorum onu da anlamıyor. İyi ce salaklar yerine koymaya başladı
Güzel günlerde giysin çok güzelKızlar merhaba;
Dün dahiliyeye gitmiştim sabah açlık şekerim ölçümlerde 100-105 çıkıyordu. Doktor açlık kan ölçümü ve 1. saat tokluk ölçümü istedi sonuca çok şaşırdım açlık 67 çıktı. yani bırakın yüksek olmayı olması gerekenden düşük 1. saat tokluk 122 gayet iyi. benim cihazda mı sıkıntı var diyeceğim ama tokluk şekerimi hep normal ölçüyor....bakalım doktora sonuçları göstermeye gittiğimde konuşurum...
Bu arada sonunda hastane çıkışımı aldım onca çiçekli takımlara baktıktan sonra indirimde olduğu ve ürünleri çok kaliteli olduğu için minnie mousenin aldım sizce nasıl ?...?Eki Görüntüle 2190270
Nefes egzersizini denicem o zaman artik o anda asagida neler oluyo diye dusunmeme engel olamam hayal kuramam ama nefes egzersini yapabilirim teşekkür ederim taktik için bu tarz taktikler icimi rahatlatiyo birazda olsaben onun dogumu baslatma ihtimalini düşünmedim bile o an panikle çıktım sadece odadan ama iyikide cikmisim. Hadi ben bilmiyorum onlarda mi bilmiyo hemen cati muayenesi istiyolar. Ama tesekkur ederim bu konuda uyardigin icin zaten devlete artik gitmemde gitsemde cati muayenesi istemem bu uyarindan sonra
Benim kızımın ismi de bu olcak :) ama ben temmuzda koymuştum zaten hatta kapı süsü ve magnetleri gelecek yakında. Güzel tercih.Ben de muayaneden geliyorum. En son kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktor fazla buldu. Şeker ihtimalim vardı, ona bağladı. Çok yemiyorum çünkü. 48 le başladığım hamilelik 61 le devam ediyor. Tansiyonumu ölçtürmem gerektiğini söyledi ödem şikayetimden dolayı.
amin canimAnladım canım geçmiş olsun göğüs ucu acısı kötü oluyor ya inşallah emzirirken sıkıntı çekmeyiZ.
Çatı muayenesi vajinal ultrasondan farklı canım, elle yapıyor doktorlar.Masaya cikinca elle muayene yapmazlar ki ultrason cihazinin basiyla yaparlar oda kalin bisey degil. Dogumu tetiklemez o alet merak etme
Yaa onlar da çok güzel ama az büyüyünce kullanamaz diye bende eledim.. Kararsızlık çok kötü bu da hamilelik huyum gelinliğe 15 dk.da karar vermiş insan haftalardır park yatağa karar veremiyorum.
Begendikleri de 2 yasa kadar kullanilir bu ikeanin besigi varya o tarz iste. Park yatak gibi ama ahsap. Bende bez tercihim bakalim nolcakk:)Kesinlikle katılıyorum. Şimdi artık anneler bilinçlendi ve gördüğüm kadarıyla üzerine düşen herkes uzun süre emzirebiliyor. Tabi lohusalıkta üzüntü sıkıntı yaşayıp sütü kesilen istisnaları saymıyorum.Allah hepimize bol bol emzirebilmeyi nasip etsin.
Ben Kraft relax aldım, henüz kullanmadım tabi ama içime sindi alırken. Kumaş kalitesi filan önerilmişti araştırdığım kadarıyla. Aldığım yerde de Kraft park yatakta uzman bir markadır dediler.
2200 kg haftana göre iyi değil mi? Gelişimine neden az dedi ki doktor?Canını sıkma sen, 2,5 hafta sonra her şey çok yolunda diyecek dr bak görürsün.
Anne yanı beşikler çok kısıtlı süre kullanılıyor canım. Park yatagı ise 4-5 yaşına kadar hem yatak hem oyun alanı olarak kullanabiliyorlar. Bir tarafından fermuarla açılıp kapandığı için büyüyünce kendi de girip çıkabiliyor ve yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla çok seviyor çocuklar. Varsın tipi çirkin olsun, 3 ay kullanıp kaldıracağına çocugun uzun süreli mutlu olacağı bir araç hem daha iyi hem daha karlı değil mi?
Ya sen kimsenin dediğine ne bakıyorsun, senin için en kullanışlı olan neyse onu al benceBende park yatak diyorum ama kimse tipini begenmiyo ahsap besiklerjn anne yanina gelen tarzda olanlardan alcam gibi geliyor. Hic fikrim yok yaa
Çatı muayenesi vajinal ultrasondan farklı canım, elle yapıyor doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?