2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Farkli oldugunu biliyorjm ama 30.haftada cati muayenesini yapacaklarjni sanmiyorum demek istedim. O masaya cikilir ama ultrasonla muayene olur diye biliyorum. Ne yani rahim agzini elle mi olcuyolar simdi
Pardon yanlış anlamışım o zaman afedersin :) Elle çatıya bakıyorlar, rahim ağzını ultrasonla ölçüyorlar haklısın. Ama evet 30. hafta çok erken çatı muayenesi için.

Begendikleri de 2 yasa kadar kullanilir bu ikeanin besigi varya o tarz iste. Park yatak gibi ama ahsap. Bende bez tercihim bakalim nolcakk:)
Bende o kasttettiğin beşiğin aynısını welcomebaby den aldım..Tahterevalli krippe beşik diye geçiyor adı. bi bak istersen..İkeadaki hem daha pahallıydı hem sallanmıyordu.

Begendikleri de 2 yasa kadar kullanilir bu ikeanin besigi varya o tarz iste. Park yatak gibi ama ahsap. Bende bez tercihim bakalim nolcakk:)

Benim çocukluğum da kullandığım pirinç tekerlekli beşik varmış, gene nerden baksan park yataklardan daha iyi görünümü, tekerlekli,bende onda 5 yaşa kadar yatmışım, ama şimdi ki park yataklar çok kaba geliyor gözüme , yatakoda da çok yer kaplayacak, ben sepet beşik aldım geniş içi, gene tekerlekli, ve boş olan odamıza da dolap büyüyen yatak sipariş verdik , ayaklanmaya başlayınca ara da gider yatırırım odasına gündüz uykularında falan ...
beşiği önce İstanbul’da kurup kullanıcam sonra eve getiricem..

Pardon yanlış anlamışım o zaman afedersin :) Elle çatıya bakıyorlar, rahim ağzını ultrasonla ölçüyorlar haklısın. Ama evet 30. hafta çok erken çatı muayenesi için.

Bende oyle dusundum yani 30.hafta elle muayene icin erken belki kanamasi sancisi olanlar icindir

Gule gule kullanin canim iyi dusunmussun

Kacinci haftada elle muayene yapti cnm. Riskin mi vardi aceba

İlk gebelik için söyledim bunu canım 30+5 di, nst de 3 dk da bir sancı çıkmisti sonra doktor elle muayene yaptı ve bol parmak açıklık var dedi yani cm olarak söylemedi.

İlk gebelik için söyledim bunu canım 30+5 di, nst de 3 dk da bir sancı çıkmisti sonra doktor elle muayene yaptı ve bol parmak açıklık var dedi yani cm olarak söylemedi.

Sancin cok sik oldugu icin elle bakmistir o zaman normalde catiya ciksanda elle bakmiyolar cunku ultrason cihaziyla bakiyolar. Ayy ikinciyi vakti zamaninda kucagina alirsin insallah

Masaya cikinca elle muayene yapmazlar ki ultrason cihazinin basiyla yaparlar oda kalin bisey degil. Dogumu tetiklemez o alet merak etme
O aletle bi kac kez muayene olmuştum ama normal sedyede yada doktorun odasindaki masada oluyordum. Dogum hanede ultrason bile yoktu ki bildiğiniz doğum masasına alip elle muayeneydi.

Sancin cok sik oldugu icin elle bakmistir o zaman normalde catiya ciksanda elle bakmiyolar cunku ultrason cihaziyla bakiyolar. Ayy ikinciyi vakti zamaninda kucagina alirsin insallah

İnşallah canım ya tam o haftalara geldim ya nasıl yüreğim ağzımda bı bilsen :)

O aletle bi kac kez muayene olmuştum ama normal sedyede yada doktorun odasindaki masada oluyordum. Dogum hanede ultrason bile yoktu ki bildiğiniz doğum masasına alip elle muayeneydi.

Kotu bir tecrube olmus senin icin o zaman. Insallah doguma kadar yasamazsin bir daha

İyiyim canım şükür. Sadece çok fazla ayak ve el ağrısı yaşıyorum. Haricinde bebeğin eksiklerini tamamlıyorum . Sen nasılsın bebisin odasını halledebildin mi ?
Bi kere gittim zaten daha önce vajinismus yaşadım dedim ona rağmen berbat bi şekilde. Muane etti bi daha da gitmedim . Allah kahretsin. Şuan çatı muanesinden bahsediyorlar ve benim tansiyonum düştü .doktorum diye geziyorlar ortada . Korkuma korku katan insandır kendisi.

Kızlar bi dışarı çıkıp geldim. Fiyatları görünce şok oldum bebek bezlerine, ıslak mendillere fena şekilde zam gelmiş . Bebeğe yatak alacaktık e bebekten 2 hafta önce uygun bi şey alalım diye gidip baktım 107 TL gibi bir rakamdi eşimde ekimde alırız dedi bugün gidip baktım şok oldum aynı yatak 160 TL olmuş nereye gidiyoruz nasıl yapacağız bebeklerle nasıl geçinelecek düşünüp duruyorum . Resmen çok basit A101 in ıslak mendili bile 6 TL olmuş. Allahyardimcimiz olsun.

Yok yok lutfen. Hic kendini kasma:) karamsarlik ve endise suan en son ihtiyacimiz olan sey bence bisiklete binmek gibidir unutmamissindir ayrica klasik ornek annelerimiz nenelerimiz onca isin icinde bakmis bizde hallederiz :) cok rica ederim herseyin tereyagdan kil ceker gibi kolay olacagini dusun dogumunda sonrasi da kolay olsun bu isler hep bizim olumlamamizla iyi tarafta bakmamizla harika sonuclar verebilecek isler biliyosun❤bizde burdayiz zaten birbirimizi sakinlestiririz:)

Bende park yatak alacagim insallah mutlaka herkesin naktiklari vardir ama ben hem fiyat hem ozellik olarak su ikisi indirime girsinde alayim diye bakiyorum. Sik sık giriyor cunku hepsi buradada;
Sunny baby siesta 624 ve baby max p612
Saniyorum bu ikisinden birini alacagim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…