Pardon yanlış anlamışım o zaman afedersin :) Elle çatıya bakıyorlar, rahim ağzını ultrasonla ölçüyorlar haklısın. Ama evet 30. hafta çok erken çatı muayenesi için.Farkli oldugunu biliyorjm ama 30.haftada cati muayenesini yapacaklarjni sanmiyorum demek istedim. O masaya cikilir ama ultrasonla muayene olur diye biliyorum. Ne yani rahim agzini elle mi olcuyolar simdi
Bende o kasttettiğin beşiğin aynısını welcomebaby den aldım..Tahterevalli krippe beşik diye geçiyor adı. bi bak istersen..İkeadaki hem daha pahallıydı hem sallanmıyordu.Begendikleri de 2 yasa kadar kullanilir bu ikeanin besigi varya o tarz iste. Park yatak gibi ama ahsap. Bende bez tercihim bakalim nolcakk:)
Masaya cikinca elle muayene yapmazlar ki ultrason cihazinin basiyla yaparlar oda kalin bisey degil. Dogumu tetiklemez o alet merak etme
Begendikleri de 2 yasa kadar kullanilir bu ikeanin besigi varya o tarz iste. Park yatak gibi ama ahsap. Bende bez tercihim bakalim nolcakk:)
Yoooo beni o çatalda muayene etmisti :)
Pardon yanlış anlamışım o zaman afedersin :) Elle çatıya bakıyorlar, rahim ağzını ultrasonla ölçüyorlar haklısın. Ama evet 30. hafta çok erken çatı muayenesi için.
Bende o kasttettiğin beşiğin aynısını welcomebaby den aldım..Tahterevalli krippe beşik diye geçiyor adı. bi bak istersen..İkeadaki hem daha pahallıydı hem sallanmıyordu.
Benim çocukluğum da kullandığım pirinç tekerlekli beşik varmış, gene nerden baksan park yataklardan daha iyi görünümü, tekerlekli,bende onda 5 yaşa kadar yatmışım, ama şimdi ki park yataklar çok kaba geliyor gözüme , yatakoda da çok yer kaplayacak, ben sepet beşik aldım geniş içi, gene tekerlekli, ve boş olan odamıza da dolap büyüyen yatak sipariş verdik , ayaklanmaya başlayınca ara da gider yatırırım odasına gündüz uykularında falan ...
beşiği önce İstanbul’da kurup kullanıcam sonra eve getiricem..
Kacinci haftada elle muayene yapti cnm. Riskin mi vardi aceba
İlk gebelik için söyledim bunu canım 30+5 di, nst de 3 dk da bir sancı çıkmisti sonra doktor elle muayene yaptı ve bol parmak açıklık var dedi yani cm olarak söylemedi.
O aletle bi kac kez muayene olmuştum ama normal sedyede yada doktorun odasindaki masada oluyordum. Dogum hanede ultrason bile yoktu ki bildiğiniz doğum masasına alip elle muayeneydi.Masaya cikinca elle muayene yapmazlar ki ultrason cihazinin basiyla yaparlar oda kalin bisey degil. Dogumu tetiklemez o alet merak etme
Sancin cok sik oldugu icin elle bakmistir o zaman normalde catiya ciksanda elle bakmiyolar cunku ultrason cihaziyla bakiyolar. Ayy ikinciyi vakti zamaninda kucagina alirsin insallah
İnşallah canım ya tam o haftalara geldim ya nasıl yüreğim ağzımda bı bilsen :)
O aletle bi kac kez muayene olmuştum ama normal sedyede yada doktorun odasindaki masada oluyordum. Dogum hanede ultrason bile yoktu ki bildiğiniz doğum masasına alip elle muayeneydi.
Haklisin insan 2.kez yasicam diye korkuyor. Yasamazsin insallah Yusuflar akilli olur sabirli olcak bu sefer :)
İyiyim canım şükür. Sadece çok fazla ayak ve el ağrısı yaşıyorum. Haricinde bebeğin eksiklerini tamamlıyorum . Sen nasılsın bebisin odasını halledebildin mi ?ay grip salgını var bu aralar inşallah bende yakalanmam korkuyorum : ) ben çalışabilir raporu almıycam canım eylül 29 da çıkıyorum inşallah artık yeter bukadar. çok geçmiş olsun kötü bişey olmamasına çok sevindim : )
evet canım az kaldı kucağımıza alınca biticek hepsi inşallah :)
kuzum sen nasılsın ?
Bi kere gittim zaten daha önce vajinismus yaşadım dedim ona rağmen berbat bi şekilde. Muane etti bi daha da gitmedim . Allah kahretsin. Şuan çatı muanesinden bahsediyorlar ve benim tansiyonum düştü .doktorum diye geziyorlar ortada . Korkuma korku katan insandır kendisi.Ya hani aslinda bebegim ve benim icin hangi dogum şekli hayirliysa o olsun tabi illa normal olacak diye sartlandirmiyorum kendimi ama ben bebegimin ilk ağlama sesini narkoz etkisindeyken degilde bilincim yerimdeyken duymak görmek istiyorum yani normal dogum icin en buyuk ayricalik bu gibi geliyo bana ama o korkudan sonra bilemicem artikay insallah sende bende hatta tüm hamisler su korkularini uzerinden atar ama senin doktorunda nasil insanmis 10 cm yara ne demek insan sagligini bu kadar hafife nie alirlarki
Valla unutmuşum bacım geçen bir tanıdık doğum yaptı bebeğe bu baktım minnacık. Aslında benim oğlum doğduğunda ondan zayıfmış ama bana sanki onun iki katı doğmuş gibi geldi:) bebek büyütmeye yeniden alışıcam galibaŞu an daha ılımlıyım yaparım ederim diyorum sonra gece oldu mu Allahımm nasıl olacak diyorum
Takvime göre 43 gün kaldı 1 kasım gözüküyor doğum tarihi. Kız bebekler erken gelirmiş derler kendim 15 gün erken gelmiş Ekim sonu bebeğiyim. Bu Cuma kontrol var heyecanlıyım ama sanırım yine başaşağı ve arkası dönük sabah konuştum kızım merak ediyorum yüzünü, lütfen dön tekrar dedim. Sağlık ocağındaki kan testinde b12 eksik çıktı ki b12 kullanıyorum zaten. Bu cumadan itibaren yıllık izine çıkıyorum. Artık biraz kızıma odaklanmak sadece onunla ilgili olmak istiyorum....Park yatak eksik hala canımı sıkıyor bir türlü karar veremedik var mı tavsiyesi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?