2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İlk oğlumu erken doğurdum ben de.Çatı muayenesi denen şeyden korkmayın asıl ağrısı olanda bakılmaması problem.30 lu haftaşardan sonra rahim ağzı uzunluğu fizyolojik olarak kısalıyor.Elle muayene daha sağlıklı bilgi veriyor.Benim de geçen doğumda 30. Haftadan sonra sancılarım olduğunda 3-4 kere bakışması gerekti.En son bakıldığında zaten nst sancı olmamasına rağmen 6 cm açılma olmuştu.:)

deme deme oda deme hala halledemedim..
senin odan kuruldu heralde değilmi içine sindimi :) el ayak ağrıların magnezyumdan mı kaynaklı canım ?
eksikleri bende tamamen inşallah izne ayrılınca tamamlayabilcem bakalım

İnşallah canım :) senin kızçe ne yapıyor

Benim kizce uzmuyor annesini sagolsun. Her zaman ki gibi cok hareketli degil kendi capinda takiliyo :) 9 ay icerde yattim derler ya ha iste o benim kiz oluyo cidden yatiyo :))) Pazartesi kontrolum var artik 2 haftaya indirdi. 2 hafta onde oldugu icin sanirim.

gerçekten herşeyi çok pahalı şu mühendisin oğluna baktığığım carfoursa nın yeni doğan ıslak mendili iyimiş birde sleepy yeni doğan ıslak pamuğu iyimiş. En azından unibaby den falan daha uygundur onlara bakacağım. Bez olarak prima premium care aldım ben iki kutu. Ama huggies iyi demiş fiyatı nasıl bilmiyorum huggies. Bu arada herşeyi dünya pahası. Nasıl olacak bilmiyorum. Ama umarım bebişlerimiz emerde mamaya gerek kalmaz. Aptamilin bir kutu maması 60_70 liraymış

çok iyi ya. Doğunca da uslu olur umarım. Bu benim ilk kızımdan daha hareketli. Hatta bazen rahatsız bile ediyor hareketleri. İlk kızım çok hareketli değildi. Doğunca da usluydu.

Bu arada fena grip oldum yine. Nasıl olacak bilmiyorum. Akşama daha kötü olursa acile gideceğim

Kiloya neden öyle demiş ki? Bu haftada iyi bir kilo.

Park yatak çok kullanışlı canım. Tavsiye ederim. İlk bebegim den kalma var yine kullanıcam.
Bğr de sana önerim sezeryan olacaksan park yataklarında bir kenarında alt değştirme yeri oluyor eğilmeden bükülmeden değiştirdiğinden dikiş ağrın pek olmuyor alırken ona da dikkat et derim

Cok tesekkur ederimm:)) bu baktigim modellerde alt acma sallanma var hatta olurda ise yarayacagi gun gelir diye donence mp3 calar titresim bile var :)) fiyati da ortalama geldi bana sezeryan dusunmuyorum Allah nasip ederse normali ama yinede iyi olur alt acma yaa cok tesekkur ederim tekrar:)

Nasıl yani? Nst de sancı yok ama açılma var . Nasıl oluyor ki

Arkadaşlar hazırlıklar bitti mi benşm sadece hastane çantam kaldı.
Bir de şampuan almadım unıbaby alıcam sanırım
bübchen yada mustela almanı öneririm. Bende sebamed aldım ama pişmanım artık bitene kadar mecbur kullanınca.içinde olmaması gereken bişeyler var alkol mü ne.

Huggies türkiyeden çekiliyormuş şu an indirimde birçok sitede.

Benimde arada kaburgama mideme geciriyo ama genel olarak cok tekme yok hafif gercekten. Bende gribim hatta dun saglik ocagina gittim. Suda eritilen bi ilac bogaz spreyi ve antibiyotik verdi. Cok kotuydum valla. Tum vucudum agriyodh bi yandan burun ve goz akintisi diger yandan bogazimin agrisi. Ertelemeden git ilerliyo cunku. Bugun sabah bogazim domates gibi kipkirmiziydi yutkunamiyodum hemen bir zencefilli balli cay yaptim yumusadi. Sabah acilis ve gece kapanisi zencefille yapiyorum. Hayatim felc oldu bir gunde cok beterdim anlayacagin. Erteleme yani saglik ocagina bile gitsen hemen muayene eder ilac yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…