Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında Dogum egitimi veren hastaneler var mı?
hmmm. biaraştırayım..teşekkürlerZeynep Kamilde var.5-6 hafta haftada bir gün gitmek gerekiyor.
deme deme oda deme hala halledemedim..İyiyim canım şükür. Sadece çok fazla ayak ve el ağrısı yaşıyorum. Haricinde bebeğin eksiklerini tamamlıyorum . Sen nasılsın bebisin odasını halledebildin mi ?
Bi kere gittim zaten daha önce vajinismus yaşadım dedim ona rağmen berbat bi şekilde. Muane etti bi daha da gitmedim . Allah kahretsin. Şuan çatı muanesinden bahsediyorlar ve benim tansiyonum düştü .doktorum diye geziyorlar ortada . Korkuma korku katan insandır kendisi.
İnşallah canım :) senin kızçe ne yapıyor
gerçekten herşeyi çok pahalı şu mühendisin oğluna baktığığım carfoursa nın yeni doğan ıslak mendili iyimiş birde sleepy yeni doğan ıslak pamuğu iyimiş. En azından unibaby den falan daha uygundur onlara bakacağım. Bez olarak prima premium care aldım ben iki kutu. Ama huggies iyi demiş fiyatı nasıl bilmiyorum huggies. Bu arada herşeyi dünya pahası. Nasıl olacak bilmiyorum. Ama umarım bebişlerimiz emerde mamaya gerek kalmaz. Aptamilin bir kutu maması 60_70 liraymışKızlar bi dışarı çıkıp geldim. Fiyatları görünce şok oldum bebek bezlerine, ıslak mendillere fena şekilde zam gelmiş . Bebeğe yatak alacaktık e bebekten 2 hafta önce uygun bi şey alalım diye gidip baktım 107 TL gibi bir rakamdi eşimde ekimde alırız dedi bugün gidip baktım şok oldum aynı yatak 160 TL olmuş nereye gidiyoruz nasıl yapacağız bebeklerle nasıl geçinelecek düşünüp duruyorum . Resmen çok basit A101 in ıslak mendili bile 6 TL olmuş. Allahyardimcimiz olsun.
çok iyi ya. Doğunca da uslu olur umarım. Bu benim ilk kızımdan daha hareketli. Hatta bazen rahatsız bile ediyor hareketleri. İlk kızım çok hareketli değildi. Doğunca da usluydu.Benim kizce uzmuyor annesini sagolsun. Her zaman ki gibi cok hareketli degil kendi capinda takiliyo :) 9 ay icerde yattim derler ya ha iste o benim kiz oluyo cidden yatiyo :))) Pazartesi kontrolum var artik 2 haftaya indirdi. 2 hafta onde oldugu icin sanirim.
Kiloya neden öyle demiş ki? Bu haftada iyi bir kilo.Ben de muayaneden geliyorum. En son kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktor fazla buldu. Şeker ihtimalim vardı, ona bağladı. Çok yemiyorum çünkü. 48 le başladığım hamilelik 61 le devam ediyor. Tansiyonumu ölçtürmem gerektiğini söyledi ödem şikayetimden dolayı.
Bebek 2.200 gelişimi de bir tık az dedi. Plasentada problem olabileceği ihtimalini düşünürüz bu durumda dedi. Özellikle ilk gebelikte olabiliyormuş. Takip edeceğiz dedi.
2.5 hafta aralıkla 37. Haftaya kadar randevu verdi. 37. Haftada çatı muayanesi olacak dedi. Şu an normal doğum gözüküyor dedi. Ben de korkuyorum bu doğum şeklinden.
Eşimle sonunda kızımıza vereceğimiz ismi kesinleştirdik. Deniz, asya, ipek, eylül, yağmur’ u eleyip bilge de karar kıldık.
Park yatak çok kullanışlı canım. Tavsiye ederim. İlk bebegim den kalma var yine kullanıcam.Bende park yatak alacagim insallah mutlaka herkesin naktiklari vardir ama ben hem fiyat hem ozellik olarak su ikisi indirime girsinde alayim diye bakiyorum. Sik sık giriyor cunku hepsi buradada;
Sunny baby siesta 624 ve baby max p612
Saniyorum bu ikisinden birini alacagim:)
Cok tesekkur ederimm:)) bu baktigim modellerde alt acma sallanma var hatta olurda ise yarayacagi gun gelir diye donence mp3 calar titresim bile var :)) fiyati da ortalama geldi bana sezeryan dusunmuyorum Allah nasip ederse normali ama yinede iyi olur alt acma yaa cok tesekkur ederim tekrar:)Park yatak çok kullanışlı canım. Tavsiye ederim. İlk bebegim den kalma var yine kullanıcam.
Bğr de sana önerim sezeryan olacaksan park yataklarında bir kenarında alt değştirme yeri oluyor eğilmeden bükülmeden değiştirdiğinden dikiş ağrın pek olmuyor alırken ona da dikkat et derim
Nasıl yani? Nst de sancı yok ama açılma var . Nasıl oluyor kiİlk oğlumu erken doğurdum ben de.Çatı muayenesi denen şeyden korkmayın asıl ağrısı olanda bakılmaması problem.30 lu haftaşardan sonra rahim ağzı uzunluğu fizyolojik olarak kısalıyor.Elle muayene daha sağlıklı bilgi veriyor.Benim de geçen doğumda 30. Haftadan sonra sancılarım olduğunda 3-4 kere bakışması gerekti.En son bakıldığında zaten nst sancı olmamasına rağmen 6 cm açılma olmuştu.:)
bübchen yada mustela almanı öneririm. Bende sebamed aldım ama pişmanım artık bitene kadar mecbur kullanınca.içinde olmaması gereken bişeyler var alkol mü ne.Arkadaşlar hazırlıklar bitti mi benşm sadece hastane çantam kaldı.
Bir de şampuan almadım unıbaby alıcam sanırım
Huggies türkiyeden çekiliyormuş şu an indirimde birçok sitede.gerçekten herşeyi çok pahalı şu mühendisin oğluna baktığığım carfoursa nın yeni doğan ıslak mendili iyimiş birde sleepy yeni doğan ıslak pamuğu iyimiş. En azından unibaby den falan daha uygundur onlara bakacağım. Bez olarak prima premium care aldım ben iki kutu. Ama huggies iyi demiş fiyatı nasıl bilmiyorum huggies. Bu arada herşeyi dünya pahası. Nasıl olacak bilmiyorum. Ama umarım bebişlerimiz emerde mamaya gerek kalmaz. Aptamilin bir kutu maması 60_70 liraymış
neden çekiliyormuşkiHuggies türkiyeden çekiliyormuş şu an indirimde birçok sitede.
Bilmiyorum ki cnmneden çekiliyormuşki
çok iyi ya. Doğunca da uslu olur umarım. Bu benim ilk kızımdan daha hareketli. Hatta bazen rahatsız bile ediyor hareketleri. İlk kızım çok hareketli değildi. Doğunca da usluydu.
Bu arada fena grip oldum yine. Nasıl olacak bilmiyorum. Akşama daha kötü olursa acile gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?