2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende beğenmezdim eskiden ama en kullanislisi o cnm güzelleride var ben aldım Eki Görüntüle 2190447 bu benimki

Bende bunu begendim rengi de guzel. Nasil kullanisli mi gicirti fln oluyo mu? Buna esim ikna olmustu rengini begendi sanirim ama kv bu sey bez demis:)) daha kaliteli istiyo sanirim. Dedim kotu degil hem cocukta istedigi gibi girer cikar derinligi de iyi dusme olmaz fln. Ek yatak aliniyo mu bunun icin??

Bez ama dediğim gibi öyle kalitesiz değil yani ben pembesini beğenmiştim ama bej rengi de var onu aldık.oyle gıcırtı falan yapmiyo.donencesi müzikleri titreşimi var alt açması var bisiler koymak için cepleri var.hem aynen fermuarlı açılabilio çocuk istediği zaman gidip kendisi yapabilecek.odadan odaya rahatlıkla taşınabiliyor.hatta katlanıp seyahatlerde yanında götürüyorsun.cibinligi ayrı bı hava katiyoe daha ne olsunbi tek ekstra yatak almak gerekiyor onada daha karar veremedik

Aynen bunu bende begendim hantal bisey istemedigim icin sevindim valla memnun olmana yatakta bebekler icin cok yumusak olmasin sert olsun deniyo bakmak lazim

Kizlar elle cati muayenesinden bahsetmissiniz ama bizim burada(almanyada) her muayenede once ultrason, daha sonra alttan da ultrasonla bakiyor ve elle muayene ediyor. Mantar yada bakteri taramasi yaptiklari icin parmakla ornek aliyorlar. Bu zamana kadar da dogumu tetikledigi vs oyle birsey hic duymadim, bence sikinti olacagini dusunmuyorum

Aynen bunu bende begendim hantal bisey istemedigim icin sevindim valla memnun olmana yatakta bebekler icin cok yumusak olmasin sert olsun deniyo bakmak lazim
Evet işte o yüzden karar veremedik aslında beşiği alırken bı yatak almistik e bebekten sünger ama kasaya giderken emin olamadık bıraktık sunger mi,pamuk mi,visko mu hâlâ dusunuyos

sağol onlarada bi bakayim :)

Ne guzel soyledin ben olmasam yanmis bizimki kredi de oduyorum oh ev kira butun ihtiyaclarida cocugum olucak mecbur ise donucem dedigin gibi herseyi kendim yapmaya çalışıyorum yanlis aslinda

deme deme oda deme hala halledemedim..
senin odan kuruldu heralde değilmi içine sindimi :) el ayak ağrıların magnezyumdan mı kaynaklı canım ?
eksikleri bende tamamen inşallah izne ayrılınca tamamlayabilcem bakalım
Kuruldu canım ama eşimin şu ara üşengeçliği üstünde boya ve yapılacak hiç oralı değil. Ben acele ettikçe o ağırdan alıyor. Bende akışına bıraktım artık bu kadarı oldu gerisi olur diye. İnşallah bi an önce karar verirsin canım boşuna stres inan ki . 10 gün kalmış sanırım iznine inşallah içine siner herşey:) magnezyum vermişti ama 3 4 kere ara ara içmiştim bi kaç gündür içiyorum her.gün inşallah faydası olur magnezyum eksikliğinden midır ki ?
Aynen canım inşallah emerler hem bize kolaylık hemde bütçeye:)
Huggies türkiyeden çekiliyormuş şu an indirimde birçok sitede.
Neredeyse 6 aydır bu muhabbet var ama anlamadım ben gerçeklik payı nedir. Bezleri baya.uygunladtirdilar

Canim gorusebildinmi Dr
İle ne dedi

Ay canım bi kere korkunu yenmeyi başarmışsın demekki sen güçlü bi kadin ve güçlü bi annesin bu yüzden tekrar korkunun uyanmasina izin verme bi kere basardiysan korkunu yenmeyi yine basarirsin o kötü tecrübeyi unutursun insallah

İnşallah canımmm nasıl guzel motive ettin beni allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…