- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Bende beğenmezdim eskiden ama en kullanislisi o cnm güzelleride var ben aldımBegendikleri de 2 yasa kadar kullanilir bu ikeanin besigi varya o tarz iste. Park yatak gibi ama ahsap. Bende bez tercihim bakalim nolcakk:)
Bende beğenmezdim eskiden ama en kullanislisi o cnm güzelleride var ben aldımEki Görüntüle 2190447 bu benimki
Bez ama dediğim gibi öyle kalitesiz değil yani ben pembesini beğenmiştim ama bej rengi de var onu aldık.oyle gıcırtı falan yapmiyo.donencesi müzikleri titreşimi var alt açması var bisiler koymak için cepleri var.hem aynen fermuarlı açılabilio çocuk istediği zaman gidip kendisi yapabilecek.odadan odaya rahatlıkla taşınabiliyor.hatta katlanıp seyahatlerde yanında götürüyorsun.cibinligi ayrı bı hava katiyoBende bunu begendim rengi de guzel. Nasil kullanisli mi gicirti fln oluyo mu? Buna esim ikna olmustu rengini begendi sanirim ama kv bu sey bez demis:)) daha kaliteli istiyo sanirim. Dedim kotu degil hem cocukta istedigi gibi girer cikar derinligi de iyi dusme olmaz fln. Ek yatak aliniyo mu bunun icin??
Nasıl yani? Nst de sancı yok ama açılma var . Nasıl oluyor ki
Bez ama dediğim gibi öyle kalitesiz değil yani ben pembesini beğenmiştim ama bej rengi de var onu aldık.oyle gıcırtı falan yapmiyo.donencesi müzikleri titreşimi var alt açması var bisiler koymak için cepleri var.hem aynen fermuarlı açılabilio çocuk istediği zaman gidip kendisi yapabilecek.odadan odaya rahatlıkla taşınabiliyor.hatta katlanıp seyahatlerde yanında götürüyorsun.cibinligi ayrı bı hava katiyoe daha ne olsun bi tek ekstra yatak almak gerekiyor onada daha karar veremedik
Evet işte o yüzden karar veremedik aslında beşiği alırken bı yatak almistik e bebekten sünger ama kasaya giderken emin olamadık bıraktıkAynen bunu bende begendim hantal bisey istemedigim icin sevindim valla memnun olmana yatakta bebekler icin cok yumusak olmasin sert olsun deniyo bakmak lazim
Evet işte o yüzden karar veremedik aslında beşiği alırken bı yatak almistik e bebekten sünger ama kasaya giderken emin olamadık bıraktıksunger mi,pamuk mi,visko mu hâlâ dusunuyos
sağol onlarada bi bakayim :)Bende park yatak alacagim insallah mutlaka herkesin naktiklari vardir ama ben hem fiyat hem ozellik olarak su ikisi indirime girsinde alayim diye bakiyorum. Sik sık giriyor cunku hepsi buradada;
Sunny baby siesta 624 ve baby max p612
Saniyorum bu ikisinden birini alacagim:)
Ben hic acimiyorumki eger acisaydim dogumdan sonra ise baslardim. Suan kiradayiz borcumuz var cocuk olacak ve hersey onun tek maasina bakiyor. Biraz yokluk görmesini istiyorum acikcasi. Ben idare ederim onunda ögrenmesi lazim. bu seneye kadar her yil cikan formalari almis senede 3 tane cikiyo toplam 600 bu sene 1 taneyi hala alamadi. Cocugu olacak hala forma derdinde deliriyorum
Ne guzel soyledin ben olmasam yanmis bizimki kredi de oduyorum oh ev kira butun ihtiyaclarida cocugum olucak mecbur ise donucem dedigin gibi herseyi kendim yapmaya çalışıyorum yanlis aslindaişte biz kadınların en büyük sorunu burda. Karşımızdakini düşünmekten helak oluyoruz. Bende öyleyim. Ama öyle olmamak gerekiyormuş onu anladım. Kocama söylemeden herşeyi hallediyorum alıyordum yapıyordum AA sonra Bi baktım ki baba olmayı çok kolay sanıyorlar. Şimdi çocuklarla ilgili evle ilgili herşeyi söylüyorum yapsın. Alsın ev erkeği olmak kolay değil. Ben burda dünyanın kredisini ödüyorum. Erkeklere çokta acımayın
Peki sen sancı hissediyor muydun ?Bebek tamamen rahim ağzına basmış ve açmıştı.Hatta nst de sancı olmayınca doktor servikse bası hissini hissediyorsundur dedi.Bir muayene ve 6 cm.
Kuruldu canım ama eşimin şu ara üşengeçliği üstünde boya ve yapılacak hiç oralı değil. Ben acele ettikçe o ağırdan alıyor. Bende akışına bıraktım artık bu kadarı oldu gerisi olur diye. İnşallah bi an önce karar verirsin canım boşuna stres inan ki . 10 gün kalmış sanırım iznine inşallah içine siner herşey:) magnezyum vermişti ama 3 4 kere ara ara içmiştim bi kaç gündür içiyorum her.gün inşallah faydası olur magnezyum eksikliğinden midır ki ?deme deme oda deme hala halledemedim..
senin odan kuruldu heralde değilmi içine sindimi :) el ayak ağrıların magnezyumdan mı kaynaklı canım ?
eksikleri bende tamamen inşallah izne ayrılınca tamamlayabilcem bakalım
Aynen canım inşallah emerler hem bize kolaylık hemde bütçeye:)gerçekten herşeyi çok pahalı şu mühendisin oğluna baktığığım carfoursa nın yeni doğan ıslak mendili iyimiş birde sleepy yeni doğan ıslak pamuğu iyimiş. En azından unibaby den falan daha uygundur onlara bakacağım. Bez olarak prima premium care aldım ben iki kutu. Ama huggies iyi demiş fiyatı nasıl bilmiyorum huggies. Bu arada herşeyi dünya pahası. Nasıl olacak bilmiyorum. Ama umarım bebişlerimiz emerde mamaya gerek kalmaz. Aptamilin bir kutu maması 60_70 liraymış
Neredeyse 6 aydır bu muhabbet var ama anlamadım ben gerçeklik payı nedir. Bezleri baya.uygunladtirdilarHuggies türkiyeden çekiliyormuş şu an indirimde birçok sitede.
Canim gorusebildinmi DrCanım benimde 3 haftadır hep yüksek çıkıyordu hatta bu sabah iki kere ölçtüm biri 112 biri 102 çıktı ama dün hastane tahlilinde tam tersi 67 yani hipoglisemi çıktı bende anlamadım bakalım bugün öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim. doktor ne diyecek bu duruma. cihazdan şüphe edeceğim ama aynı durumda olan arkadaşımı ölçtük onda normal verdi sonuçları hep.. sende bir labratuvar testi yaptır bakalım nasıl olacak.
Insallah canim. Rabbim hepimize kolay saglikli dogumlar nasip etsinKotu bir tecrube olmus senin icin o zaman. Insallah doguma kadar yasamazsin bir daha
Ay canım bi kere korkunu yenmeyi başarmışsın demekki sen güçlü bi kadin ve güçlü bi annesin bu yüzden tekrar korkunun uyanmasina izin verme bi kere basardiysan korkunu yenmeyi yine basarirsin o kötü tecrübeyi unutursun insallahİyiyim canım şükür. Sadece çok fazla ayak ve el ağrısı yaşıyorum. Haricinde bebeğin eksiklerini tamamlıyorum . Sen nasılsın bebisin odasını halledebildin mi ?
Bi kere gittim zaten daha önce vajinismus yaşadım dedim ona rağmen berbat bi şekilde. Muane etti bi daha da gitmedim . Allah kahretsin. Şuan çatı muanesinden bahsediyorlar ve benim tansiyonum düştü .doktorum diye geziyorlar ortada . Korkuma korku katan insandır kendisi.
İnşallah canımmm nasıl guzel motive ettin beni allah razı olsunAy canım bi kere korkunu yenmeyi başarmışsın demekki sen güçlü bi kadin ve güçlü bi annesin bu yüzden tekrar korkunun uyanmasina izin verme bi kere basardiysan korkunu yenmeyi yine basarirsin o kötü tecrübeyi unutursun insallah
Günaydınnnn:)Günaydıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?